5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انیمیشن کوتاه piper
🖇با محوریت:
خوداتکایی
مهارت
عزت نفس
#تربیت_محور
#اندیشه_مقاومتی
#جبهه_فرهنگی_انقلاب
@Ashena_ab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌از سردار شهید همدانی پرسیدند: بعد از بازگشت از سوریه برنامهیتان چیست؟
گفت: «تصمیمی گرفتهام که مطمئنم از ۴٠سال مجاهدت بالاتره، بروم یک گوشهای از این مملکت تو یک مسجدی، تو یک پایگاه بسیجی برای بچههای نوجوان و جوان کار فرهنگی انجام بدم، برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف آدم تربیت کنم، سرباز تربیت کنم، کاری که تاحدودی کوتاهی کردیم و آن دنیا باید جواب بدیم»
#جبهه_فرهنگی_انقلاب
#اندیشه_مقاومتی
#استقامت
@Ashena_ab
من الحقیر الی رفقای فرهنگی✌️
🔖دست های خالی در کار فرهنگی
📌به این جمله از رهبر انقلاب توجه کنید:
ما امروز خیلی کارهای فرهنگی باید میکردیم که نکردیم، خیلی برنامهها باید میریختیم که نریختیم و حقیقتاً دستمان از خیلی کارها چه در داخل و چه در خارج کشور خالی است. لذاست که مسائل فرهنگی حقیقتاً در خور این است که به آن، با سعه صدر و اهتمام و دلسوزیِ عمیق و همراه با خِبرگی و کارشناسی رسیدگی بشود.
-----------------
در کار فرهنگی، نباید فکر خاصی را تزریق کنیم بلکه باید یک اتفاقی در شخص بوجود بیاوریم که موتور شخص روشن شود تا در آینده در هر زمینه ای که وارد شد، درست عمل کند.
انقلاب در معنای لغوی خودش یعنی دگرگونی، تحول خواستن و متفاوت شدن...
در واقع انقلاب اسلامی گفته که من یک فکری دارم و این فکر در هر جا وارد بشود، به هم می ریزد و انقلاب می کند .
انقلاب یعنی من فکر متفاوتی دارم✌️
انقلاب می خواهد متفاوت باشد و تفاوت هایش را بروز دهد اما <نهاد رسمی> میخواهد اداری کار کند
میخواهد گزارش رد کند
ساعت کار رد کند و حقوق بگیرد و ...
اینجا طبیعتا انقلاب باید دنبال بستر دیگری بگردد که مردمی باشد، از صدر تا ذیلش را مردم جامعه اداره کنند و معنی انقلاب را هم فهمیده باشد.
#جبهه_فرهنگی_انقلاب بر اساس تفکری که از انقلاب اسلامی پذیرفته، معتقد است می تواند تفاوت ایجاد کند و برای ایجاد تفاوت اسیر نهادهای رسمی نمی شود و با حریت خودش فعالیت می کند.
اگر یک مجموعه ی فرهنگی درگیر روزمرگی شد، اگر یک مجموعه ی فرهنگی توجیه گر وضع موجود شد، اگر یک مجموعه ی فرهنگی از حکومت سفارش پذیرفت دیگر ارزشی نداشته و تولیدی از خود ندارد .
📲با یکدیگر #آشنا شویم:
@Ashena_ab
💠 یک سوره کاملاً تشکیلاتی در قرآن
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ وَ الْعَصْرِ(۱) إِنَّ الْانسَانَ لَفِى خُسْرٍ(۲) إِلَّا الَّذِینَ ءَامَنُواْ وَ عَمِلُواْ الصَّالِحَاتِ وَ تَوَاصَوْاْ بِالْحَقِّ وَ تَوَاصَوْاْ بِالصَّبرِْ(۳)
🔹شاید برایتان سؤال شده باشد که چرا در بسیاری از مجالس و کلاسها و حلقههایی که شکل میگیرد ابتدای جلسه سوره عصر به صورت دسته جمعی خوانده میشود؟ در نگاه ساده و اولیه احتمالا فرقی بین این سوره با بقیه نبینید و بگویید که به خاطر متبرک شدن جلسه است که این کار را انجام میدهند و یا بگویید که چون این سوره کوچک است. اما سؤال بعد مطرح میشود که چرا از بین سورههای کوچک این سوره انتخاب شده است؟
🔸نقل میکنند که مجالسی و حلقاتی هم که پیامبر و اصحابشان دور هم جمع میشدند این سوره را با هم میخواندند. این هم به نظرتان اتفاقی است؟ یعنی همین طور فقط به نیت تبرک سوره عصر خوانده شود یا یک چیزی عمیقتر در این سوره وجود دارد که این سوره خوانده میشود؟
با این سؤال میخواهیم محتوای موجود در این سوره را نگاهی بیندازیم. ابتدای سوره سوگند به عصر میخورد که برداشتهای متفاوتی از این عصر شده است که در جای خود صحبت بسیار دارد و الان جای تعمق روی آن نیست. در ادامه حرف بسیار سینگینی میزند که: "آهای شما انسانها! همگیتان در خسران هستید!" به تعبیر قواعد عربی هم که میگوید این "ال" ابتدای انسان هم دلالت بر جنس انسان دارد به این معنا که همه انسانها به کل در خسران هستند. خسران هم به تعبیر علامه طباطبایی ذیل این سوره به معنای "نقص در اصل سرمایه است" یعنی یک سرمایهای به انسان داده شده است و او این سرمایه را از دست میدهد. به عبارت دیگر خسران به این معنا نیست که شما چیزی دست نیافتهاید بلکه به این معناست که شما چیزی که داشتهاید را از دست دادهاید. پس آیه میگوید که ای انسانها همگی شما سرمایهای دارید که آن را از دست میدهید و خسران زدهاید.
🔹از این جمله عدهای استثنا شدهاند. اولین چیزی که مورد توجه است این است که در جمله بعد از حرف "الا" میتوانست اسم موصول مفرد بیاورد ولی این کار را نکرد یعنی چون "انسان" مفرد بود میتوانست بگوید "الا الذی امن" ولی این را جمع به کار برده است و گفته "الا الذین امنوا" پس در خود این نکتهای است که اگر این ایمان فردی هم باشد باز فرد جزء افراد خسران زده محسوب میشود پس به تعبیری این ایمان جمعی خودش یکی از فاکتورهای اصلی برای رهایی از خسران زدهها است. در ادامه با حفظ همین ضمیر جمع اسم موصول الذین چهار ویژگی را مطرح میکند که اگر انسان داشته باشد از خسران زدهها نیست. نکته قابل تامل اینجاست که نه فقط یک ویژگی یا دو ویژگی بلکه چهار ویژگی توأم باهم باید وجود داشته باشد. این شرط رهایی از خسران است. چرا که شما در جاهای دیگر میبینید که دو ویژگی اولی آمده است ولی عبارات قبل آن به این صراحت تعبیر عامی نشده است که همگی خسران زده اند مگر... در نتیجه اینجا میتوان فهمید که آنهایی هم که فقط دو ویژگی اول یعنی ایمان و عمل صالح را هم دارند باز مقداری خسران زدهاند پس لازمه اینکه انسان کامل از خسران بیرون بیاید این است که چهار ویژگی را باهم داشته باشد. آن ویژگیها عبارتند از:
۱. ایمان
۲. عمل صالح
۳. تواصی به حق
۴. تواصی به صبر
🔸ایمان و عمل صالح بدلیل اینکه در جاهای دیگر هم مطرح شده است در اینجا بحث نمیشود. شاهد مثال اصلی در اینجا بحث "تواصی" است. تواصی در قواعد عربی بر وزن تفاعل است که این باب به معنای ارتباطی دو طرفه است. یعنی این تواصی یک طرفه نیست بلکه یک نوع نصیحت دو طرفه است. یعنی من شما را نصیحت میکنم و شما هم من را. حالا از این مطلق بودن تواصی میتوان برداشت کرد که سلسه مراتب مدیریتی در تشکیلات هم نمیتواند این تواصی را بپوشاند یعنی زیر دست میتواند مدیر را تواصی کند و بالعکس. این است که این عدهای که به این تواصی مشغول هستند خود را از خسران بیرون کشیدهاند.
#جبهه_فرهنگی_انقلاب
#اندیشه_مقاومتی
#هفته_بسیج
@Ashena_ab
21.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌تقدیم به خانواده محترم شهدای ترور:
#علی_صالحی_مجد
#یونس_بحر
گرامیباد یاد و خاطره شهدای ترور🌷
#جبهه_فرهنگی_انقلاب
@Ashena_ab
صالحی اصلی.jpg
4.25M
🔖معرفی نامه #شهید علی صالحی مجد
🖇با تشکر از بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی
#جبهه_فرهنگی_انقلاب
@Ashena_ab
شهیر بحر نسخه چاپ.jpg
4.34M
🔖معرفی نامه #شهید یونس بحر
🖇با تشکر از بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی
#جبهه_فرهنگی_انقلاب
@Ashena_ab