▫️پکیج فایل های موردنیاز برای تولیدمحتوا در گوشی در پیام رسان روبیکا👇
شامل:
✅ نسخه آنلاک شده نرم افزارهای اینشات،متن نگار و موشن لپ
✅موزیک پس زمینه
✅فونت
✅پرده سبز
✅پارتیکل و فوتیج
✅اکولایزر
👌برای #حضور_موثر در فضای مجازی با هدف #جهاد_تبیین، باید #توانمند شد.
#شهیدنادرطالبزاده
#مبارزهتاپایانشرکوکفر
💠کانال جهاد تبیین ⏬
https://rubika.ir/joinc/BCDDBIIF0JIMKLVNNRTSZCKJDBCBKUXA
💯 سی شب ، سی موعظه علوی
🇮🇷امام خامنه ای :
👈«باید کاری کنیم که نظام و کشور و جامعهی ما، یک #جامعه_ی_علوی باشد»۱۳۶۹/۱۱/۱۰
✅ شب بیست وهشتم : فضای غبار الود
🖐 ابتداى ظهور فتنه ها هواهايى است كه پيروى مىشود، و احكامى كه در چهره بدعت خودنمايى مىكند، در اين فتنه ها و احكام با كتاب خدا مخالفت مىشود، و مردانى مردان ديگر را بر غير دين خدا يارى و پيروى مىنمايند.(خطبه ۵۰ )
🇮🇷امام خامنه ای :
دشمنان ملت از شفاف بودن فضا ناراحتند؛ فضای شفاف را برنمیتابند؛ فضای غبارآلود را میخواهند. در فضای غبارآلود است که میتوانند به مقاصد خودشان نزدیک شوند و به حرکت ملت ایران ضربه بزنند. فضای غبارآلود، همان فتنه است. فتنه معنایش این است که یک عدهای بیایند با ظاهرِ دوست و باطنِ دشمن وارد میدان شوند، فضا را غبارآلود کنند؛ در این فضای غبارآلود، دشمنِ صریح بتواند چهرهی خودش را پنهان کند، وارد میدان شود و ضربه بزند. اینی که امیرالمؤمنین فرمود: «انّما بدء وقوع الفتن اهواء تتّبع و احکام تبتدع»
(۱۳۸۸/۱۰/۲۹)
#فتنه
#فضای_مجازی
#تبلیغات_منفی
#جنگ_روانی
سخنرانی_تلویزیونی_به_مناسبت_روز_جهانی_قدس.mp3
2.64M
🎙 بشنوید | صوت کامل سخنرانی رهبر انقلاب اسلامی در روز قدس. ۱۴۰۱/۲/۹
🏷 #روز_قدس
#نوجوان
۹ توصیه رفتاری برای پدر و مادرهایی که نوجوان دارن
👆🏼یادتون باشه همیشه رفتارهای خوب و مثبت فرزندتون رو ببینین و تشویقش کنین.
@Asre_Zohor_313
💯 سی شب ، سی موعظه علوی
🇮🇷امام خامنه ای :
👈«باید کاری کنیم که نظام و کشور و جامعهی ما، یک #جامعه_ی_علوی باشد»۱۳۶۹/۱۱/۱۰
✅ شب بیست ونهم : بصیرت راه نجات در فتنه ها
🖐 ابتداى ظهور فتنه ها هواهايى است كه پيروى مىشود، و احكامى كه در چهره بدعت خودنمايى مىكند، در اين فتنه ها و احكام با كتاب خدا مخالفت مىشود، و مردانى مردان ديگر را بر غير دين خدا يارى و پيروى مىنمايند.(خطبه ۵۰)
🇮🇷امام خامنه ای :
جوانان عزیز! هر چه میتوانید در افزایش #بصیرت خود، در عمق بخشیدن به بصیرت خود، تلاش کنید و نگذارید، نگذارید #دشمنان از بیبصیرتی ما استفاده کنند؛ دشمن به شکل دوست جلوه کند، #حقیقت به شکل باطل و باطل در لباس حقیقت. امیرالمؤمنین در یک خطبهای از جملهی مهمترین مشکلات جامعه همین را میشمارد: «انّما بدء الوقوع الفتن اهواء تتّبع و احکام تبتدع یخالف فیها کتاب اللَّه» (۱۳۸۸/۰۷/۱۵)
دو عنصر مهم برای مواجهه با دشمنیها لازم است -که بنده همیشه توصیه کردهام، باز هم توصیه میکنم- دو خصوصیّت در آحاد مردم لازم است: یکی عبارت است از بصیرت، و دوّمی عبارت است از صبر و استقامت، که اگر چنانچه این دو عنصر وجود داشت دشمن هیچ کاری نمیتواند بکند، هیچ لطمهای نمیتواند بزند، هیچ توفیقی در مواجهه و مقابلهی با نظام اسلامی به دست نمیآورد؛ بصیرت و صبر. این همان است که امیرالمؤمنین فرمود: «وَ لا یَحمِلُ هذَا العَلَمَ اِلّا اَهلُ البَصَرِ وَ الصَّبرِ وَ العِلمِ بِمَواضِعِ الحَقّ» که این در خطبهی ۱۷۳ نهجالبلاغه است.
👈بصیرت یعنی چه؟ بصیرت یعنی تیزبین بودن و راه درست را شناختن. انسان گاهی اشتباه میکند؛ حالا احتمال اشتباهِ انسانهای ابتدائی و تازهکار که بیشتر است، آدمهای قدیمی و مجرّب هم مواردی اشتباه میکنند راه درست را؛ بایستی مراقبت کرد که انسان در شناخت راهِ درست اشتباه نکند؛ در غبارآلودگی فتنهها بتواند راه را پیدا کند و بفهمد راه درست چیست؛ #بصیرت به این معنا است.
اگر این دو خصوصیّت وجود داشته باشد، دشمن غالب نمیشود.
👈یکی از راههایی که این دو خصوصیّت را بتوان در جامعه حفظ کرد، عبارت است از «تواصی»، همان که در سورهی والعصر هست: وَ تَواصَوا بِالحَقِّ وَ تَواصَوا بِالصَّبر؛ مردم یکدیگر را تواصی کنند؛ این زنجیرهی تواصی و توصیه کردن به یکدیگر [برقرار باشد]؛ هم توصیه به حق کنند، راه حق را تأکید کنند، هم توصیهی به صبر بکنند؛ این، همه را نگه میدارد. اگر چنانچه
👈 تواصی به صبر و
👈 تواصی به حق و بصیرت
در جامعه وجود داشته باشد، این جامعه بهآسانی دستخوش #تحرّکات_دشمن نخواهد شد؛ امّا اگر چنانچه این #جریان_تواصی که زنجیرهی محافظت مؤمنان است، قطع بشود قطعاً #خسارت خواهد رسید: اِنَّ الاِنسانَ لَفی خُسر، اِلَّا الَّذینَ ءامَنوا وَ عَمِلُوا الصّالِحٰتِ وَ تَواصَوا بِالحَقِّ وَ تَواصَوا بِالصَّبر؛(۲۴)
👈 اگر این تواصی نباشد، خسارت تحقّق پیدا خواهد کرد. خب، دشمن همین عامل مهم را هدف قرار میدهد.(۲۱,۱۲,۹۹)
#فتنه
#بصیرت
#صبر
#جریان_تواصی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 صاحبان اصلی رسانه ها چه کسانی هستند؟
📌 مروری به رسانه های اسرائیل
#رسانه
#سوادرسانه
⛔️ شبهه⛔️
دوستی به خنده تعریف میکرد:
ميدونين تو كشور يه شغلي وجود داره كه سالي دوبار بايد بري رو پشت بوم بعد بگي ايناهاش !
بعد ي شغل ديگه هم داريم كه وقتي اون اولي گفت ايناهاش! شما بگي اره خودشه !!!
ستاد استهلال ٧٠٠ نفر كارمند داره كه كارشون همينه
بعد چند تا روحاني دیگه هم داره كه اون اره خودشه رو ميگن!!!
اگه به فرض هر كدوم اينا ماهي يک مليون بگيرن(كه البته بيشتر ميگيرن)
ميشه ماهي٧٠٠ مليون
و سالي تقريبا ٨/٥ مليارد
اين فقط حقوقشونه!!!
بعد كلي هزينه ي اياب و ذهاب و وسايل رمل و اسطرلاب دارن
دقیقا هم كارشون همونه كه سالي دوبار ميگن ايناهاش !!!!
طنز تلخیست ...
اما متاسفانه واقعیت دارد !!!
❇️ پاسخ ❇️
🆔 @wiki_shobhe
1⃣ مطالب منتشر شده در رسانههای معاند تازه نیست (و هر سال با آمدن ماه مبارک رمضان بطور گسترده باز نشر میشود) که سال قبل صدا و سیما گزارشی برای پاسخ به آن آماده کرد.
[ ماجرای عکس یک روحانی که با تراز در حال رصد ماه بود پاسخ داده شده ]
🔗https://www.aparat.com/v/EBqd5
2⃣ اعضای ستادهای استهلال در سرار کشور، کسانی هستند که بصورت افتخاری عضو این ستاد بوده و حقوقی از ستاد دریافت نمیکنند.
این افراد که متخصصان نجوم هستند، در طول سال به کارهای خود مشغول و «تنها در ابتدا و انتهای #ماه_رمضان » جهت رویت هلال به همکاری دعوت میشوند
3⃣ فعالیت بزرگ ستاد استهلال، با صرف كمترین هزینه و با استفاده از امكانات موجود در دانشگاهها، ادارات و سازمانهای دولتی و نیروهای نظامی و انتظامی انجام شده و از صرف هرگونه هزینهی موازی بهشدت پرهیز میشود.
‼️در مقایسهی این فعالیتها با نمونههای خارجی نیز باید گفت كه در هیچیك از كشورهای اسلامی (و یا غیر اسلامی كه به موضوعات نجومی رؤیت هلال علاقمند هستند) چنین برنامهریزی گستردهای برای رصد هلال وجود ندارد.
4⃣ استهلال ماه نو، فقط مختص به رمضان و شوال نیست. جالب است بدانید كه این كار برای تمام ماههای قمری انجام میشود! هم بنا بر جنبهی شرعی و هم از نظر اهمیت زمان آغاز هر ماه قمری و هم از حیث دستاوردهای علمی آن، این عمل هر ماه و مستمراً تكرار میشود.
https://www.yjc.ir/fa/news/4062345/نحوه-فعالیت-ستاد-استهلال-دفتر-مقام-معظم-رهبری
5⃣ بررسیها نشان میدهد در هیچیک از منابع رسمی ، خبری مبنی بر اینکه ستاد #استهلال دارای چنین بودجهای است یافت نمیشود. جستوجوی کلمه استهلال در سایت ایران بودجه هم بینتیجه است و مشخص است اعتباری با عنوان ستاد استهلال وجود ندارد.
🔸با مراجعه به پیوستهای اعتبارات عمرانی و همینطور جلد اول و دوم پیوست اعتبارات جاری نیز هیچ بودجهای در اینباره وجود ندارد. به سخن دیگر اساسا در این اسناد، ردیفی وجود ندارد که نشان دهد در بودجه عمومی کشور برای ستاد استهلال یا سازمانی شبیه آن، اعتباری پیشبینی شده باشد.
☆○═════════┅
📲کانال 🇮🇷 ویکےشبهہ 🇮🇷 در تلگرام:👇
https://telegram.me/Wiki_Shobhe
📲 کانال ✅ ویکی شبهه ✅ در ایتا👇
🆔 https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معلمی شغل نیست
عشق است💓
قشنگ ترین روز
خدا
بزرگ داشت پاکترین
شغل دنیا🌹
برشریفترین بندگان
خدا مبارک باد
🎁 روز معلم مبارک🎊
@Asre_Zohor_313
#ختم_قرآن_همراه_با_ذکر_امیر_مومنان شماره 27
«إِنَّ الْمُتَّقِينَ فِي جَنَّاتٍ وَ نَهَرٍ*
فِي مَقْعَدِ صِدْقٍ عِنْدَ مَلِيكٍ مُقْتَدِرٍ» (قمر/54،55)
پیامبر صلی الله علیه و آله به امیرمومنان فرمودند:
ﻣﮋده ﯾﺎﻋﻠﯽ، هر بنده که تو را دوﺳـﺖ ﺑـﺪارد و مدعّی مودّت تو باشد، بی شک خداوند روز قیامت او را با ما مبعوث می کند؛ سپس پیامبر صلی الله علیه و آله این آیه را خواندند که « ﻫﻤﺎﻧﺎ ﭘﺮﻫﯿﺰﮔﺎران در ﺑﺎغ ﻫﺎ و ﻧﻬﺮﻫﺎی ﺑﻬﺸﺘﯽ ﺟﺎی دارﻧـﺪ، در ﺟﺎﯾﮕﺎه ﺻﺪﻗﯽ نزد خداوند مالک مقتدر»
(تفسیر فرات کوفی،ص 456)
(بحارالانوار،ج7،ص209)
@Asre_Zohor_313
#غنچههای_فاطمی
#مهارتهای_تربیتی
#کلام_مشاور
✅عوامل علاقمندی کودکان به آموزشهای دینی کدامست؟
🔰از عوامل علاقمندی کودکان به آموزشهای دینی، تقویت رابطه عاطفی است که از طریق امور زیر به دست می آید:
1⃣ ارتباط کلامی مناسب:
والدینی که دایم سر کودک فریاد می زنند نمی توانند توقع تبعیت وی در امور دینی داشت. آنان اکثرا باید از سخنی نرم و بیانی شیوا استفاده کنند،تا احساس آرامش و امنیت به وی منتقل شود، نه احساس ناامنی.
2⃣ پرهیز از امر و نهی بسیار :
با اینکار کودک خسته شده دیگر هرچه والدین می گویند نمی شنود و آنها گمان می کنند که لجبازی می کند ولی وی می خواهد با بی اعتنایی به آنها بفهماند که این روش تربیت نیست.
3⃣ بازی:
بازی نیز این رابطه را تقویت می کند.
4⃣ خوش خلقی و نشاط:
خوشرویی و نشاط، فضای ارتباط را فراهم می سازد و بداخلاقی و ترشرویی، زمینه ی آموزش دین را از بین می برد.
امام علی (علیه السلام) فرمود: «البشاشة حبالة المودة». خوشرویی، ریسمان محبت است.»
5⃣حوصله:
برای آموزش ارزشهای دینی، بردباری ضرورت دارد. با توجه به ضعف تمرکز کودکان، گاهی لازم است آموزه ای بارها تکرار شود که صبر و حوصله ی والدین را می طلبد.
✍کارشناس مشاور حرم مطهر سرکار خانم #خلعتی
@Asre_Zohor_313
#غنچههای_فاطمی
#مهارتهای_تربیتی
ادامه....
علل #دروغگویی_کودک را مطرح کردیم.
حالا بررسی هر علت 👇
2⃣جلب توجه: کودکان از نظر فکری به توجه نیاز دارند و گاهی برای جلب توجه دیگران ، به خود ، دروغ می گویند . سفارش می شود به حد کافی ب آنان توجه کنید تا مجبور نشوند با این روش توجه دیگران را بـه خـود جلب کنند .
3⃣انتقام جویی: کودک ، گاهی دروغ می گوید تا از دیگری انتقام بگیرد . بهرام و شهرام دو برادرند بهرام ، شهرام را کتک می زند و چون شهرام ، توان مقابله با بهرام را ندارد ، به دروغ او را نزد پدر خطاکار معرفی می کند تا پدر او را توبیخ یا تنبیه کند و به این صورت ، انتقام بگیرد.
📚خوشبختی اتفاقی نیست
@Asre_Zohor_313
#غنچههای_فاطمی
#درآغوش_خدا
💠بُنَىَّ أَقِمِ الصَّلَاةَ وَأْمُرْ بِالْمَعْرُوفِ وَانْهَ عَنِ الْمُنْکَرِ وَ اصْبِرْ عَلَى مَآ أَصَابَکَ إِنَّ ذَ لِکَ مِنْ عَزْمِ الْأُمُورِ
❇️فرزندم! نماز را برپا دار و امر به معروف و نهى از منکر کن و بر آنچه از سختىها به تو مى رسد مقاومت کن که این (صبر) از امور واجب و مهم است.
1⃣یکى از وظایف والدین نسبت به فرزندان، سفارش به نماز است. «یا بُنىّ أَقِم الصّلاة»
2⃣ پاکسازى درونى را با دورى از شرک و بازسازى روحى را با نماز آغاز کنیم. «لاتشرک... اقم الصلاة»
3⃣وجوب امر به معروف و نماز، مخصوص دین اسلام نیست. (قبل از اسلام نیز، لقمان سفارش به نماز کرده است) «یا بُنىّ أقم الصّلاة وامر بالمعروف»
4⃣ فرزندان خود را از طریق سفارش به نماز، مؤمن و خدایى، و از طریق سفارش به امر به معروف و نهى از منکر، افرادى مسئول و اجتماعى تربیت کنیم. «یا بُنىّ أقم الصّلاة وامر بالمعروف»
5⃣آگاهى فرزندان خود را به قدرى بالا ببریم که معروفها و منکرها را بشناسند تا بتوانند امر و نهى کنند. «یا بُنىّ - وَ امُر - وَ انْهَ»
6⃣بعد از توجّه به مبدأ و معاد، مهمترین عمل، نماز است. «أقم الصّلاة»
7⃣ فرزندان خود را آمر به معروف و ناهى از منکر بار آوریم. «وامر بالمعروف...»
8⃣پدر حکیم، رسیدن سختى به فرزندش را مىپذیرد و فرمان صبر مىدهد، ولى ضربه به مکتبش را که سکوت در برابر فساد باشد، هرگز. «و انه عن المنکر و اصبر على ما اصابک
💎سوره لقمان/آیه ۱۷
@Asre_Zohor_313
#گلهای_فاطمی
#مهارتهای_تربیتی_نوجوان
#مدیریت_مالی
💰با پسانداز خود، چیزهایی بخرید که هم مهارت تازهای را به شما میدهند و هم میتوانند برای شما درآمد داشته باشند.
📷مثلا با خرید یک دوربین عکاسی، میتوانید ضمن فراگیری این مهارت، تصاویر گرفته شده را برای مجلات و مراکز فرهنگی آماده کنید.
⏰وقت شما یک سرمایه جدی است. از این سرمایه به خوبی استفاده کنید.
به عنوان مثال به جای اینکه ساعتها پای رایانه بنشینید و بازی کنید، به فراگیری نرمافزارهای خودآموزی مشغول شوید که میتوانند از شما یک نیروی متخصص بسازند مثل نرمافزارهای طراحی، انیمیشین سازی، خیاطی و ....
✅تمرین درست خرج کردن، همان تدبیری است که در آموزههای اسلامی یکی از نشانههای تکامل شخصیتی ما معرفی شده است.
💰پول یک وسیله برای رسیدن به هدف است.
شما میتوانید با همین پول دریافتی کارهای خیریه هم داشته باشید. کمک کردن به دوستی که از نظر مالی در وضع بسیار بدی است، شاد کردن والدین با یک هدیه مناسب، خوشحال کردن بچههای کوچک خانه، صدقه دادن هر چند خیلی کم و ... از پیشنهادهای معنوی برای پول است. یادتان باشید زیادهروی نکنید و اعتدال را در نظر داشته باشید.
✍حجتالاسلام والمسلمین #اخوی
@Asre_Zohor_313
#گلهای_فاطمی
#پندانه
🔰امروز شما نوجوانید، در آغاز جوانی هستید، در حال شکوفایی هستید؛ استعداد شما برای فراگیری و خودسازی خیلی زیاد است؛ از این فرصت استفاده کنید، خودسازی کنید؛ هم خودسازی جسمی، هم خودسازی معنوی و روحی، هم خودسازی فکری.
💠مقام معظم رهبری
@Asre_Zohor_313
#گلهای_فاطمی
#درآغوش_خدا
💠وَإِذْ قَالَ لُقْمَانُ لِابْنِهِ وَهُوَ یَعِظُهُ یَابُنَىَّ لَا تُشْرِکْ بِاللَّهِ إِنَّ الشِّرْکَ لَظُلْمٌ عَظِیمٌ
❇️و (یاد کن) زمانى که لقمان به پسرش در حال موعظهى او گفت: فرزندم! چیزى را همتاى خدا قرار نده، زیرا که شرک (به خدا)، قطعاً ستمى بزرگ است.
1⃣شیوههاى تربیتِ فرزند را از بزرگان بیاموزیم. «و اذ قال لقمان لابنه»
2⃣فرزند، به نصیحت نیاز دارد. از فرزندانمان غافل نشویم. «قال لقمان لابنه»
3⃣در تبلیغ، ابتدا از نزدیکان خود شروع کنیم. «قال لقمان لابنه»
4⃣ از بهترین راههاى تربیت صحیح فرزند، گفتگوى صمیمى با اوست. «و هو یعظه یا بنىّ»
5⃣ از رسالتهاى پدر نسبت به فرزند، موعظه است. «قال لقمان لابنه و هو یعظه»
6⃣با نوجوان باید با زبان موعظه سخن گفت، نه سرزنش. «و هو یعظه یا بنىّ»
7⃣موعظه باید با محبّت و عاطفه همراه باشد. «یا بنىّ»
8⃣یکى از شرایط تأثیر موعظه، احترام و شخصیّت دادن به طرف مقابل است. «یا بنىّ»
9⃣ در ارشاد و موعظه، مسایل اصلى را در اولویّت قرار دهیم. «یعظه... لاتشرک»
0⃣1⃣ مهمترین و محورىترین بُعد حکمت، توحید است. «آتینا لقمان الحکمة... قال... لاتشرک»
1⃣1⃣مواعظ خود را با دلیل و منطق بیان کنیم. «لاتشرک... انّ الشرک لظلم
💎سوره لقمان/ آیه ۱۳
@Asre_Zohor_313