سوره مبارکه اعراف آیه 45
الَّذِينَ يَصُدُّونَ عَن سَبِيلِ اللّهِ وَيَبْغُونَهَا عِوَجًا وَهُم بِالآخِرَةِ كَافِرُونَ
ستمگران) آنان اند كه (مردم را) از راه خدا باز مى دارند و (با القاى شبهات) مى خواهند آن را كج و منحرف نشان دهند و همانان به آخرت، كافرند.
روابط عمومی وفرهنگی ستاد توسعه وبازسازی عتبات وعالیات خراسان جنوبی 🇮🇷
عضویت👇👇👇 https://eitaa.com/AtabatKhj_Farhangi
امام صادق عليه السلام
لا تَدَع زيارَةَ الحُسَينِ بنِ عَلىّ عليه السلام و مُر اَصحابَكَ بِذالِكَ، يَمُدُّ اللّه فى عُمرِكَ و يَزيدُ اللّه فى رِزقِكَ و يُحييكَ اللّه سَعيدا و لا تَموتُ اِلاّ سَعيدا و يَكتُبكَ سَعيدا؛
زيارت امام حسين عليه السلام را رها نكن و دوستان خود را هم به آن سفارش كن، كه در اين صورت، خداوند عمرت را طولانى و روزى ات را زياد مى كند و زندگى ات را همراه با سعادت مى كند و جز سعادتمند نمى ميرى و نام تو را در شمار سعادتمندان، ثبت مى كند.
بحار الانوار (ط-بیروت)ج98 ،ص47
روابط عمومی وفرهنگی ستاد توسعه وبازسازی عتبات وعالیات خراسان جنوبی 🇮🇷
عضویت👇👇👇 https://eitaa.com/AtabatKhj_Farhangi
❇️ برپایی ایستگاه پذیرایی چای و نوشیدنی توسط ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات و موکب اربعین حسینی شهرستان طبس
🔷 در روز ۲۲ بهمن ماه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و همزمان با راهپیمایی با شکوه مردم طبس ، جهت پذیرایی از شرکت کنندگان این مراسم ، توسط ستاد عتبات عالیات و موکب اربعین حسینی حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) شهرستان طبس، ایستگاه پذیرایی چای با همت اعضاء موکب بر پا گردید که با استقبال راهپیمایان محترم همراه شد.
🔸همچنین با استقرار صندوقهای جمع آوری و اطلاع رسانی در زمینه طرح کاشی حرم حضرت زینب (س) در بارگاه حسینی در کربلا ، جهت جلب و جذب مشارکتها و هدایا و نذورات مردمی ، توسط اعضاء ستاد اقدام گردید.
✍ « امور فرهنگی و روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات و موکب اربعین حسینی شهرستان طبس »
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷کوه غیرت و عزت🇮🇷
شیر اگر پیرم شود
بازم شیر است...
#دهه_فجر
🌺🌺🌸🌸🇮🇷🇮🇷🌸🌸🌺🌺
روابط عمومی و فرهنگی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان فردوس
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایرانی و خوش سلیقگی ایشان به عشق ایران و شهدا🇮🇷
الگوی صحیح مصرف
صرفه جویی هنر است
شایسته است در مصرف برق که از نعمت های بزرگ مادی است صرفه جویی و به اندازه نیاز از آن بهره گیری شود؛ همچنین در زمان هایی که نیازی به نور برق نیست مانند روز روشن، هنگام خواب و… از آن بهره نگیرند.
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم برای این رعایت، معیاری بیان کرده که همه این موارد را شامل می شود؛ آن گرامی در وصیت به امیر مؤمنان سلام الله علیه فرمود: ای علی! چهار چیز به هدر می روند: خوردن در حال سیری، افروختن چراغ در شب مهتابی [جایی که روشن است و نیازی به روشنایی نیست]، کشاورزی در زمین شوره زار و نیکی به کسی که شایسته آن نیست.
۱ روشن کردن بیش از نیاز چراغ، ضایع کردن مال است و امام صادق سلام الله علیه می فرماید: دعای کسی که مال خود را ضایع و فاسد کند و از خدا روزی بطلبد پذیرفته نمی شود.
۲ نکته: روشن بودن بی مورد چراغ، گاهی آسیب ها و خطرهایی چون آتش سوزی را در پی دارد، چنان که رسول گرامی صلّی الله علیه و آله و سلّم با اشاره به یکی از مصادیق آن فرمود: چراغ ها را [در زمانی که به آن نیاز ندارید] خاموش کنید … [چرا که ممکن است شعله روشنی خانه ای را به آتش بکشد
روابط عمومی و فرهنگی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان قائنات
۱۴۰۳ /۱۱ /۲۳
┄┄┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
♦️عضویت در گروه
https://eitaa.com/joinchat/3054698507C0fd930d9b0