فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا قطع برق در شهریور بیشتر از مرداد و تیر بود؟
✅جنگ روانی علیه شهردار تهران بخاطر انتخابات سال آینده شوراهای شهر و روستاست.
✍ #علی_اکبر_شفیعی
❇️مخالفان دکتر زاکانی تاکنون نتوانسته اند نقطه ضعفی از شهردارپاک دست ، اهل برنامه و فسادستیز پایتخت پیدا کنند اما موفق شده اند جنگ روانی را به داخل شورای شهر تهران ببرند.
✅بعداز انتخابات ریاست جمهوری امسال، در فضای مجازی واژه هایی از جنس جنگ روانی همچون جانشین زاکانی مشخص شد ، تغییرشهردار تهران ، استعفای شهردار تهران ، اختلاف در شورای شهر تهران بر سر شهردار ، بیماری دکتر زاکانی و شورش در شورای شهر و... توسط دو گروه به شدت در حال انتشار است.
✅ گروه اول مدیران منصوب به ریاست محترم مجلس هستند که جهت تسویه حساب رقابت در انتخابات ریاست جمهوری وارد این بازی شده اند. البته ناگفته نماند دکتر قالیباف با تخریب شهردار کاملا مخالف است. بلکه از حامیان دکتر #زاکانی می باشد.
✅گروه دوم اصلاح طلبان تندرو (جریان فتنه و غربگرایان ) که تحمل شهردار انقلابی فساد ستیز در دوره ریاست جمهوری دکتر #پزشکیان را ندارند ،قصد دارند با بی ثبات سازی مدیریت شهری تهران بستر پیروزی خود در انتخابات سال آینده را هموار کنند.
✅این جنگ روانی در حالی اتفاق افتاده که اکثر شورای شهر تهران هم موافق و همراه دکتر زاکانی هستند و هم دکتر زاکانی تمایلی به رفتن از شهرداری را ندارد.
✅ متاسفانه سکوت قوه قضائیه در این قضیه سبب شده است فیک نیوزها همچنان در این فضای یله و رهاشده بر طبل شایعات بکوبند و شروع زود هنگام تخریب شورای شهر و شهردار تهران همان ایده سعید حجاریان تئوریسین جریان اصلاحات است که در توئیتی نوشته بود؛ «شکل دادن نظر مردم برای ما از شکل دادن خمیر بازی کودکان سادهتر است!» که جریان اصلاحات در طول سالهای گذشته تاکنون با همین دیدگاه در انتخابات پیروز شده و تورم ۶۰ درصد را بر کشور تحمیل کردند.
📌 ما اساتید دانشگاه ها ،فرهنگیان انقلابی ، نخبگان و مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور از قوه قضائیه انتظار داریم که با تخریب گران و شایعه پراکنان به شدت برخورد کند تا آرامش جامعه حفظ شود.
#سرطان_اصلاحات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرض کنید فردا هم کسری بودجه و هم ناترازی بانکها را برطرف کردیم،
آیا دیگر تورم نخواهیم داشت؟!!!
قطعا خواهیم داشت.
چرا؟!!!
چون هر دو مورد ریشه در نرخ بهره دارد.
جناب دکتر همتی شما قطعا به یک رئیس بانگ مرکزی اهل فن (متخصص پول)
که مخالف بهره باشد نیاز دارید.
✍سمیع عادل
#سرطان_اصلاحات
🔆 ضرورت تغییر بیعدالتی در تسهیلات بانکی
در روزهایی که صفهای طولانی چند ماهه برای وام ازدواج تشکیل شده، بانکها وام مسکن نمیدهند و قانون جهش مسکن به بهانه نبود منابع کافی زمین مانده، وامهای کلان به کارکنان شبکه بانکی داده میشود و متأسفانه جناب #عبدالناصر_همتی به جای حل معضل #تسهیلات_بانکی، با این رانت همراهی میکند.
موضوع بیعدالتی در قواعد و نگاه غلط وزیر اقتصاد در تسهیلات بانکی را میبایست با کمک گرفتن از ابزارهای تقنینی و نظارتی به نفع #حکمرانی_عادلانه تغییر داد. لذا این موضوع با هدف اصلاح قوانین موجود و همچنین رسیدگی به طرز کار غلط بانکها در #کمیسیون_اصل_نود، در دستور کار قرار گرفت.
✅ @alikhezrian
جهادتبیین آتش به اختیار
🔆 ضرورت تغییر بیعدالتی در تسهیلات بانکی در روزهایی که صفهای طولانی چند ماهه برای وام ازدواج تشکیل
درود بر آقای خضریان نماینده محترم مردم تهران در مجلس
امیدواریم دیگر نمایندگان محترم به خصوص آقای دکتر بخشی و آقای دکتر طغیانی ایشان را در این امر یاری و کمک کنند.
🛑 «پشت پرده علمی قطع گسترده برق!»
⛔️پشت تخریب گسترده تیم رسانهای دولت و پروژه بگیرهای مجازی و جریان لیبرال اقتصادی به اعتراض نسبت به قطع برق گسترده خانگی و صنعتی و ناکارآمدی تعمدی وزارت نیروی دولت پزشکیان ریشه در دو امر دارد:
🔻زمینهسازی برای گران کردن انرژی
🔺جبران تصویر ناتوانی دولت پزشکیان نسبت به شهید رئیسی
⚠️اما واقعیت ماجرا چیست؟
▪️یکی از ناکارآمدترین وزرای دولت سیزدهم که توسط مجلس و جریان مافیای واردات خودرو با استیضاح فاطمی امین، وزیر موفق شهید رئیسی، به دولت قبل تحمیل شد؛«علیآبادی» بود که مزد تلاش خود برای زمین زدن دولت سیزدهم را با حضور در وزارت نیروی دولت پزشکیان گرفت!
▫️حضور علیآبادی در وزارت صنعت دولت قبل بلافاصله افت شدید شاخصهای تولیدی کشور از جمله در حوزه خودرو را رقم زد و نارضایتیها در این زمینه را افزایش داد.
او در همان زمان نیز ایده قطع برق شهری و روستایی خانگی را به خاطر تامین برق شهرکهای صنعتی مطرح میکرد که با مخالفت شدید «شهید رئیسی» مواجه میشد.
🔖این در حالی است که طبق سالنامه آماری تامین اجتماعی ۹۸٪ بنگاههای اقتصادی کشور کمتر از ۵۰نفر نیروی کار داشته و ۶۱٪ کمتر از ۵نفر نیروی کار دارند.
همچنین بنابر سرشماری مرکز ملی آمار بیش از ۲۲میلیون بانوی ایرانی شاغل به خانهداری بوده و با احتساب ۲۶میلیون خردسال و سالمند، بیماران، معلولین، توانیابان و.. بیش از ۵۰میلیون نفر در منازل مستقر هستند.
‼️به عبارتی قطع برق خانگی به خاطر تامین برق شهرکهای صنعتی یعنی برق بیش از ۵۰میلیون نفر در منازل و ۹۰٪ نیروی کار کشور شاغل در اصناف و کارگاههای خرد و متوسط به کمتر از ۱۰٪ نیروی کار کشور تخصیص یاید!
⭕️این یعنی ایجاد یک نارضایتی ملی و سلب رفاه کل کشور به خاطر منافع چند شرکت محدود فولادی و.. که از رانت گسترده نیز برخوردارند.
🚫با همین استدلال پوچ، علیآبادی وزیر فعلی نیرو که طرفدار و تا به خاطر سوابق مدیریتی گذشته خود تا حدی ذینفع گرانی برق و جایگزینی برق صنعتی نسبت به خانگی است، بلافاصله پس از حضور در کرسی وزارت نیرو، علیرغم آن که هوا بسیار خنکتر نسبت به دوران قبل از مدیریتش بود و جمعیت چندمیلیون نفری در سفر اربعین بوده و مصرف برق به خاطر تعطیلات بسیار پایینتر از پیک مصرف گذشته بود، آگاهانه سبب قطعی برق گسترده شده تا زمینه پیادهسازی ایدههای رانتی-لیبرالی خود را در جهت منافع اقلیت سرمایهسالار به کار گیرد.
🔘در همین راستا اگر ذرهای منافع آنان را به خطر اندازید لشکرهای سایبری با تامین مالی ذینفعان به شما حمله میکنند.
⚠️فتنه قطع برق گسترده خانگی و صنعتی را جدی بگیریم!
✍سیدامیرحسین حسینی
🔴درباره نطق آقای پزشکیان در معارفه وزیر آموزش و پرورش؛
🔰سخنی با رئیس جمهور؛ دفاع از آموزش و پروش نیاز به تخریب نیروی انتظامی ندارد
♦️رئیس جمهور در آیین تکریم و معارفه وزیر آموزش پرورش گفته است: «محصولی که ما الآن در بیرون در رابطه با رفتارهای جوانان می بینیم، دختران می بینیم و بعد به نیروی انتظامی می گوییم که بیاید هدایت کند؛ او هدایت نمی کند، او تخریب می کند. این مدرسه است که درست می کند».
🔺چند نکته اجمالی در مورد این سخنان رئیس جمهور وجود دارد:
1⃣ اساساً هیچ دوگانگی ای میان وظیفه نیروی انتظامی و آموزش و پرورش وجود ندارد. نیروی انتظامی براساس وظیفه قانونی و شرعی خود، ضامن اجرای قانون در سطح جامعه است و إعمال قانون می کند؛ هر جرم و تخلفی هم باشد، فرقی ندارد. از طرفی، آموزش و پرورش هم از نامش پیداست؛ مسئول آموزش و پرورش دانش آموزان است. مسئول انسان سازی و هدایت جامعه است.
2⃣طبیعی است که از نیروی انتظامی، انتظار نداریم که وظیفه آموزش و پرورش، حوزه علمیه، دانشگاه، صدا و سیما و یا سایر نهادهای فرهنگی و اجتماعی را انجام دهد. به عکس، از همه نهادهای فرهنگی و اجتماعی انتظار داریم که وظایف خود را به طور صحیح انجام دهند تا وقوع جرم، تخلف و آسیب های فرهنگی، اجتماعی، امنیتی و... در جامعه کاهش یابد و به تبع آن، نیاز به ورود نیروی انتظامی، کمتر باشد.
3⃣ البته از آنجایی که پلیس در همه جای دنیا، قانون را اجرا می کند، در هر صورت، با همین اجرا و إعمال قانون، عده ای به صورت خودآگاه یا ناخودآگاه به سمت رعایت قوانین جامعه هدایت می شوند. اما نفس وجود پلیس و کار پلیسی برای هدایت کردن و یا معتقدکردن مردم نیست. برای پلیس، رعایت قوانین و جلوگیری از آسیب به اجتماع و حفظ نظم، آرامش و امنیت عمومی در عرصه های گوناگون مهم است.
4⃣ این نوع سخن گفتن رئیس جمهور به نوعی تخریب نیروی انتظامی محسوب می شود و چنین چیزی از رئیس جمهور یک کشور بعید و غیر قابل پذیرش است. نباید برای مهم نشان دادن آموزش و پرورش، نیروی انتظامی را تخریب کرد. همانطور که نباید به بهانه دفاع از نیروی انتظامی، نه آموزش و پرورش و نه هیچ نهاد دیگری را تخریب کرد. نیروی انتظامی مأمور برقراری نظم و امنیت یک کشور است و همیشه باید اقتدار آن حفظ شود، وگرنه سنگ روی سنگ بند نخواهد شد.
5⃣ رئیس جمهور در جریان رقابت های انتخاباتی مدام از لفظ کارشناس و رجوع به کارشناس سخن می گفت. اتفاقاً اخیراً در آیین تکریم و معارفه وزیر علوم هم به این موضوع اشاره کرده است که به عنوان یک پزشک نمیتواند در همه عرصهها نظر کارشناسی بدهد و بیان کرده که: «یکی از مشکلات ما این است که تصور میکنیم در همه حوزهها کارشناس هستیم و میتوانیم نظر کارشناسی بدهیم».
♦️با توجه به اینکه رئیس جمهور بارها در مورد امور مربوط به پلیس اظهار نظر کرده است و از قضا نشان داده است که اشراف کافی و نگاه عمیق نسبت به مسائل این حوزه ندارد، بنابراین شایسته است که ایشان این کار تخصصی را به اهلش بسپارد. البته در آینده نزدیک قطعاً پیگیری خواهد شد که وزارت آموزش و پرورش دولت چهاردهم برای حل معضلات فرهنگی و رفتاری جوانان چه اقداماتی کرده و چه نتایجی حاصل شده است؟ در آن روز، دیگر رئیس جمهور نمی تواند به راحتی امروز سخن بگوید و باید به همه پاسخگو باشد!
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوچک سازی مسکن، به نام مستضعفان و به کام سرمایهداران و سفته بازان!
حالا که عدهای سعی دارند با توجه به تغییرات انجام شده در وزارت راه و شهرسازی از آب گل آلود ماهی بگیرند و مجددا سیاست ویرانگر لانههای ۲۵ متری را به جریان بیاندازند عرض میشود که بحث آسیبهای اجتماعی فرهنگی این لانهها به کنار؛ بحث آثار ویرانگرش بر سبک زندگی ما هم به کنار؛ حتی از منظر اقتصادی هم این نوع کوچک سازیها نه تنها کمکی به حل مسئله مسکن نمیکند بلکه بالعکس، به تورم مسکن دامن نیز میزند! لطفا این ویدئو را مشاهده بفرمایید.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb