eitaa logo
جهادتبیین آتش به اختیار
365 دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
16.1هزار ویدیو
144 فایل
🌺امام خامنه ای: 🔹همه‌ هسته‌های فکری، فرهنگی، عملی و جهادی هرکدام کار کنند؛ مستقل؛ آتش به اختیار باشند...چنانکه قرارگاه مرکزی اختلال دارد،شما افسران جنگ نرم، آنجا آتش به اختياريد #آتش_به_اختیار لینک کانال: 🆔 @Atash_BeEkhteyar
مشاهده در ایتا
دانلود
. ♻️ استنداپ سیاسی 🔰 این برنامه با اجرای ایستاده (استنداپ) در ایام قبل از برگزاری انتخابات اسفند ماه ضبط و در روزهای تبلیغات انتخاباتی در صفحه اینستاگرام تهیه کنندگان آن منتشر شد اما به دلیل کثرت برنامه‌ها در کانال ما قرار نگرفت. نیم ساعت خلاصه تجربیات و خاطرات شنیدنی حمید رسایی از دو دوره نمایندگی مجلس را ببینید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ۳۹ نماینده مجلس خواستار تغییر دکترین نظام در ساخت سلاح هسته ای شدند اخلاقی امیری، نماینده مجلس: 🔹 خواستار تجدید نظر در دکترین دفاعی و ساخت هستیم 🔹سلاح هسته ای بازدارندگی به همراه می آورد 🔹حکم حرمت سلاح هسته ای می تواند تغییر کند 🔹نمایندگان مجلس در نامه ای به شورای عالی امنیت ملی خواستار تجدید نظر در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی و صدور اجازه و فراهم شدن امکانات برای ساخت شدند.
دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومانی شد!! این فقط محصول ۲ ماه از دولت وفاق است. قرار است این وفاقتان در چهار سال پیش رو با معیشت مردم چه کند؟!! البته اشکالی ندارد در عوض فیلترینگ حذف و ورود آیفون آزاد می شود!!! ✍ "قاسم اکبری"
هشت میلیون خانواده ایرانی اجاره نشین هستند پزشکیان دنبال گواهینامه موتور بانوان است
♦️تکذیب ادعای حکم پزشکیان برای زاکانی سرپرست امور اطلاع‌رسانی دولت: 🔹ادعای حکم رئیس‌جمهور برای آقای زاکانی به عنوان نماینده پیگیری و مدیریت آسیب اجتماعی کذب است.
تقدیر رهبر معظم انقلاب از اجرای طرح جهش تولید در دیم‌زار‌ها 🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از دریافت گزارش عملکرد چهار ساله اجرای طرح جهش تولید در دیم‌زارها، از زحمات دست‌اندرکاران اجرای این طرح قدردانی کردند.
20.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 🇮🇷 پست ویژه 13 آبان ✌️ تسخیر لانه جاسوسی 🎤 کلام حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری 📎 🖥 ببینید و نشر دهید 📡
✨و این هم تصویر ماندگار تاریخ از تصویب ۲۰ دقیقه‌ای برجام در مجلس نهم با ریاست شما که طبق اظهار نظر نمایندگان ؛ خلاف روال قانونی آیین نامه داخلی مجلس هم بود.
و اما جناب لاریجانی، مکانیسم ماشه چه تحریم‌هایی را بازمی‌گرداند؟ با این مکانیسم تمامی قطعنامه‌های تحریم‌ شورای امنیت علیه ایران که از سال ۲۰۰۶ وضع شده و با برجام معلق شده بودند، بازمی‌گردند. در نتیجه این قطعنامه‌ها تمامی فعالیت‌های مرتبط با صنعت هسته‌ای ایران، شامل برنامه‌های تحقیق و توسعه، باید متوقف شوند. انتقال یا صادرات هرگونه اقلام مرتبط با سلاح هسته‌ای به ایران ممنوع خواهد شد، افراد و نهادهای درگیر در برنامه موشکی و هسته‌ای ایران در فهرست تحریم قرار خواهند گرفت و تحریم تسلیحاتی ایران از نو برقرار خواهد شد. این قطعنامه‌ها همچنین از کشورهای جهان می‌خواهند کشتی‌های باری از ایران یا به مقصد ایران را بازرسی کنند و محموله‌های غیرقانونی را ضبط کنند. 🔶🔹اسماعیل احمدی