❇️ خطر جنگ در تایوان
🔹ریچارد بوش و رایان هاس، همکاران ارشد اندیشکده بروکینگز، در کتاب جدید خود، استدلال می کنند که تنش بین جمهوری خلق چین و تایوان تنها با موافقت تایوان قابل حل است.
🔹آنها توضیح می دهند که نتیجه انتخابات ریاست جمهوری تایوان در سال 2024 بر میزان فشاری که پکن بر روابط بین تنگه تایوان اعمال می کند نیز تأثیر می گذارد.
♋️ لینک دانلود اثر:
📎https://www.brookings.edu/wp-content/uploads/2023/04/Dollar-and-Sense-Bush-Hass-20230417.pdf
💟attacheintl.ir
❇️ واقعیت تک دولتی اسرائیل
🔹 چهار استاد برجسته روابط بینالملل در دانشگاههای آمریکا، در مقاله " واقعیت تک دولتی اسرائیل" که در شماره آخر نشریه فارن افرز منتشر شده است، با تأکید بر مشابهت رژیم صهیونیستی و نظام آپارتایدی و اذعان به حمایت بی قید و شرط آمریکا از این رژیم در سالهای پس از تأسیس، خواستار تغییر رویه در راهبرد آمریکا نسبت به
اسرائیل شده اند.
🖍ترجمه کامل: سجاد عطازاده
📎https://www.foreignaffairs.com/middle-east/israel-palestine-one-state-solution
💟attacheintl.ir
رژیم صهیونیستی (1).pdf
506.8K
❇️ واقعیت تک دولتی اسرائیل
🔹 چهار استاد برجسته روابط بین الملل در دانشگاه های آمریکا، در مقاله " واقعیت تک دولتی اسرائیل" که در شماره آخر نشریه فارن افرز منتشر شده است، با تأکید بر مشابهت رژیم صهیونیستی و نظام آپارتایدی و اذعان به حمایت بی قید و شرط آمریکا از این رژیم در سالهای پس از تأسیس، خواستار تغییر رویه در راهبرد آمریکا نسبت به اسرائیل شده اند.
🖍ترجمه کامل: سجاد عطازاده
📎https://www.foreignaffairs.com/middle-east/israel-palestine-one-state-solution
💟attacheintl.ir
❇️ ابزار فشار عربستان به غرب
🔹اندیشکده بنیاد دفاع از دموکراسی به تضادهای روابط آمریکا با عربستان سعودی پرداخته و معتقده عربستان از طریق همکاری با ایران قصد فشار بر آمریکا رو داره.
🔸این اندیشکده با طرح مصادیق شکست آمریکا برابر ایران مانند ساقط شدن پهباد آمریکا در ایران، شکست در سوریه و عدم حمایت از عربستان در حمله به یمن معتقده عربستان برای فشار بر آمریکا با ایران همکاری میکنه.
🔹 پیشنهاد این اندیشکده اجرای تعهدات امنیتی آمریکا در قبال ایرانه تا مجددا اعتماد عربستان رو کسب کنه و فشار بر ایران تشدید بشه.
🔸 با وجود تلاش عربستان برای اتخاذ تصمیمات مستقل اما بواسطه امنیت شکننده این کشور ناچار به همراهی با سیاستهای آمریکا در سه دهه اخیر بوده است.
🔹 هرچند چشم انداز دشواری است اما در صورت اعتماد دوجانبه ایران و عربستان و تضمین منافع این کشور توسط ایران، آمریکا دیگر نفعی در خاورمیانه نخواهد داشت.
#بنیاد_دفاع_از_دموکراسی #عربستان #ایران
📎https://www.fdd.org/analysis/2023/04/28/the-united-states-and-saudi-arabia/
💟attacheintl.ir
❇️ عضویت رسمی اوکراین
⏪ طبق اعلام اندیشکده فارن افرز، به زودی اوکراین به صورت رسمی عضو ناتو خواهد شد و وقتش رسیده که کشورای ناتو از بهانه پردازی دست بردارن.
⏪ طبق این گزارش تاحالا ناتو پاسخ قاطعی به حمله روسیه نداده و وقتش رسیده با رسمی شدن عضویت اوکراین، جدیتر با روسیه مقابله کنه.
⏪ با گذشت جنگ اوکراین شواهد بیشتری مبنی بر طراحی قبلی جنگ توسط آمریکا آشکار شده که مهمترینش تحت فشار دادن ناتو برای مقابله با روسیه هست.
⏪ اما هدف نهایی آمریکا تضعیف ناتو و روسیه هست که از این طریق هم اتحادیه اروپا رو به خودش وابسته نگه داره و هم از قدرت رقیبش کم کرده باشه.
💟attacheintl.ir
هدایت شده از سید حسینی نیک
📸
بحران در حال ظهور آمریکا
آسیب پذیری آمریکا در جنگ احتمالی با چین؛
🔹سث جی جونز، معاون ارشد مرکز مطالعات استراتژیک و بینالمللی (CSIS)، در مقالهای که در وبسایت فارن افرز منتشر شده به بررسی پیامدهای جنگ اوکراین بر اتمام منابع تسلیحاتی آمریکا پرداخته است. او اعتقاد دارد این جنگ آسیبپذیری تولید مهمات در آمریکا مخصوصا در مواردی مانند جنگ احتمالی با چین را آشکار نموده است.
🔸رهبران هر دو حزب سیاسی در ایالاتمتحده روی این نکته توافق دارند که این کشور در یک رقابت راهبردی با چین قرار دارد. راهبرد دفاع ملی دولت بایدن که در سال 2022 منتشر شده، بهصراحت اعلام کرده است که چین «جامعترین و جدیترین چالش برای امنیت ملی ایالاتمتحده» است.
🔸مایک گالاگر، نماینده ویسکانسین و رئیسجمهوریخواه کمیته منتخب مجلس درباره چین هم رقابت بین ایالاتمتحده و چین را بهعنوان «مبارزهای وجودی بر سر اینکه زندگی در قرن بیستویکم چگونه خواهد بود» توصیف کرد. اکنون بیش از هر زمان دیگری، تصور اینکه رقابت امروز با چین به یک درگیری طولانیمدت منطقهای مانند جنگ در تنگه تایوان تبدیل شود، آسان است.
🔸در مارس 2021، دریاسالار فیل دیویدسون، فرمانده وقت فرماندهی هند-اقیانوسیه ایالاتمتحده، پیشبینی کرد که چین ممکن است «در این دهه و درواقع در شش سال آینده» به تایوان حمله کند. جو بایدن، رئیسجمهور ایالاتمتحده هم بارها اعلام کرده است که در صورت حمله چین به تایوان، ایالاتمتحده مداخله نظامی خواهد نمود.
#بحران #آمریکا #چین #رسانه #غرب #جنگ #خشوت #فروش_اسلحه
🔹
♋️ شرط بد آمریکا برای هند
🔸 فارن افرز معتقده توقعات آمریکا از هند نابجاست و این کشور توان تقابل با چین رو نداره.
🔸 با رشد روزافزون چین در جهان، یکی از راهبردهای مقابله آمریکا استفاده از موازنه سازی منطقه ای توسط هند بوده.
🔸 در این راهبرد با تقویت همکاریهای سیاسی و اقتصادی آمریکا تلاش کرده تا رقابت چین-هند رو تشدید کنه.
🔸 فارن افرز با بررسی توانمندیهای فعلی هند، توقع آمریکا مبنی بر مهار و تضعیف چین توسط این کشور رو نابجا و غیرممکن میدونه.
🔸در شرایط فعلی شرکت های آمریکایی موفقیت قابل توجهی در نفوذ به بازار دفاع هند داشته اند. ارتش هند از حدود دو دهه پیش که تقریباً هیچ تسلیحات آمریکایی در انبار خود نداشت، اکنون دارای هواپیماهای حمل و نقل و دریایی، هلیکوپترهای کاربردی و رزمی، موشکهای ضد کشتی و توپخانه است. تجارت دفاعی ایالات متحده و هند، که در اواخر قرن ناچیز بود، در سال 2020 به بیش از 20 میلیارد دلار رسیده.
🔹به نظر میرسه آمریکا همچنان به حمایت از هند ادامه بده اما باید این واقعیت که «هند توانمندی مقابله با چین را ندارد» هم بپذیرد و از اعمال شروط غیرممکن بر هند دست بردارد.
#فارن_افرز #هند #موازنه_سازی
📎https://www.foreignaffairs.com/india/americas-bad-bet-india-modi
💟attacheintl.ir
🔸معرفی باشگاه اندیشه ورزان اندیشکده
🔹 اهداف ؛
۱.استفاده از ظرفیت علمی پژوهشگران از سراسر کشور.
۲. هم افزایی و تعامل مشترک با جامعه علمی و پژوهشی کشور.
۳. بسط و توسعه فعالیت های گفتمانی ، پژوهشی و مشارکت همه افکار و نظریات در فعالیت های اندیشه ورزی.
۴.تولید گزارشات مورد نیاز اندیشکده.
☑️ شرایط عضویت؛
علاقمندان به عضویت در باشگاه اندیشه ورزان باید حداقل ۳ مورد از گزینه های ذیل را برخوردار باشند؛
۱.شناخت دقیق از مسائل کشور.
۲.داشتن حداقل ۵ مقاله علمی و پژوهشی (چاپ) شده باشد.
۳.داشتن حداقل ۱۰ مقاله کنفرانسی (چاپ) شده باشد.
۴.داشتن تالیف یا ترجمه حداقل ۲ کتاب (چاپ) شده باشد.
🔹 اساتید دانشگاه با ارائه کارت شناسایی از موارد فوق مستثنی هستند🔹
⬅️ الزامات عضویت؛
۱.تولید حداقل ۴ گزارش سیاستی یا پژوهشی برای اندیشکده در طول یکسال.
۲.حضور در نشست ها و رویدادهای اندیشکده با دعوت قبلی.
۳.کمک به ارتقای فعالیت های اندیشکده.
۴. معرفی دانشجویان جهت طرح کارورزی در اندیشکده.
⏺ مزایای عضویت؛
۱. چاپ و انتشار گزارشات تولیدی اعضاء.
۲. امکان چاپ و حمایت از تالیف کتاب اعضاء.
۳.امکان بهره مندی به عنوان سخنران نشست های تخصصی.
۴. دریافت خدمات رفاهی و حمایتی.
۵.امکان صدور کارت عضویت در باشگاه.
۶. امکان صدور معرفی نامه همکاری علمی با سازمان خدمتی.
۷.بهره مندی از حق الزحمه پژوهشی (پس از ارزیابی).
❎ علاقمندان می توانند رزومه علمی خود را بر اساس شرایط اعلام شده به ایمیل info@andishkademasael.ir
ارسال نمایند.
لینک عضویت در کانال اطلاع رسانی اندیشکده نظام مسائل کشور
https://eitaa.com/andishkademasael
❇️ نژادپرستی سیاسی
🔹 مرکز مطالعات استراتژیک و بینالمللی آمریکا در گزارشی به سفر رئیس جمهور کره جنوبی به آمریکا پرداخته و معتقده این سفر بزرگترین افتخار برای کره در سالهای اخیره.
🔹 این اندیشکده معتقده در سال جاری فقط روسای جمهور کره جنوبی و فرانسه با بایدن دیدار داشتن که مهمترین دستاورد برا این دو کشوره.
🔹 در واقع ویژگی نگرش از «بالا به پایین» و تحقیر ملتها بخشی از حافظه مقامات آمریکایی محسوب میشه.
🔹 همین عامل به اعتقاد کارشناسان مهمترین دلیل به نتیجه نرسیدن مذاکرات میان ایران و آمریکاست.
#مرکز_مطالعات_استراتژیک_و_بینالمللی_آمریکا
📎https://www.csis.org/analysis/assessment-president-yoons-state-visit-white-house
💟attacheintl.ir
❇️ زنگ خطر در آمریکای لاتین
🔹 اندیشکده هریتیج به بهانه اعتراضات مردم در پرو، به ورود کشورهای ایران و چین در منطقه آمریکای لاتین پرداخته.
🔹طبق این گزارش چین کنترل 70 درصد از بازار برق پرو رو در اختیار گرفته و ارتباط پرو با ایران که به تازگی رخ داده سابقه نداشته.
🔸 ترس اصلی آمریکا از حضور چین و ایران در منطقه آمریکای لاتین کاهش منافع اقتصادیه که با بهانه های سیاسی در صدد تضعیف حضور این دو کشوره.
#هریتیج #آمریکای_لاتین #ایران
📎https://www.heritage.org/americas/commentary/south-american-partners-turning-away-us-and-toward-china-iran
💟attacheintl.ir
❇️ افول جمعیتی چین
🔹 طبق بررسی اندیشکده فارن افرز قدرت چین به خاطر پیری جمعیت تا 2050 تضعیف خواهد یافت.
🔸 طبق این پژوهش جمعیت این کشور از 540 میلیون نفر در سال 1949 به اوج 1.4 میلیارد نفر در سال 2021 رسیده.
🔹 پیش بینی می شود تا اواسط قرن، چین 200 میلیون نفر کمتر از امروز داشته باشد. به طور همزمان، میانگین سنی به طور پیوسته از 38 سالگی در سال 2020 به حدود 50 سالگی خواهد رسید.
🔸 طبق این تحلیل تامین حقوق بازنشستگان و فقدان نیروی جوان برای کارهای اقتصادی در آینده نزدیک به پاشنه آشیل چین مبدل خواهد شد.
🔹 به نظر میرسد حتی در این صورت نیز چین به مانند کشورهای توسعه یافته می تواند از راهبرد واردات نیروی انسانی مهاجر استفاده نماید.
#فارن_افرز #چین #جمعیت
📎https://www.foreignaffairs.com/china/xi-jinping-cant-handle-aging-china
💟attacheintl.ir
❇️ قمار آمریکایی
🔸 اندیشکده شورای آتلانتیک به پیشی گرفتن جمعیت هند از چین پرداخته و پیشنهاداتی جهت جایگزینی این کشور به جای چین در اقتصاد جهان ارائه کرده.
🔹 از همین رو مقامات آمریکا و غرب باید با تقویت اقتصاد هند به مقابله با چین بپردازن.
🔸هر چند در این گزارش به محدودیت های بروکراتیک نظام اقتصادی هند، عدم انعطاف پذیری و فقر گسترده در این کشور پرداخته شده اما مشکلات مهمتری برای تبدیل هند به چین وجود داره.
🔹 زمانی که چین تبدیل به کارخانه تولیدی جهان شد عمده کشورها از این روند راضی بودن چون بسیاری از هزینه ها براشون کم شد. اما در شرایط فعلی اکثر کشورا به تقویت اقتصاد ملی خودشون اهمیت بیشری میدن و سعی در خودکفایی دارن.
🔸چین بسیاری از بازارهایی که هند قصد فعالیت در اونها رو داره رو گرفته و هند کار دشواری برای کسب سهم از بازارهای تحت اختیار چین رو داره.
🔹 فرهنگ کار و اشتغال در دو کشور متفاوته و مردم چین علاوه بر سخت کوشی کارآمدی بهتری از خودشون نشون دادن.
🔸 اما مشکل اصلی هم اینه که این بازی توسط آمریکا طراحی شده و هدفش ایجاد رقابت و تنش میان دو کشوره تا از هژمونی چین در نیمکره شرقی پیشگیری کنه؛ چیزی که شاید 20 سال پیش ممکن بود اما در شرایط فعلی بسیار دشواره.
#اندیشکده_شورای_آتلانتیک #آمریکا #هند
📎https://www.atlanticcouncil.org/blogs/new-atlanticist/india-is-now-the-worlds-most-populous-country-can-its-economy-keep-up/
💟attacheintl.ir
❇️ طنز واقعی
🔹 اندیشکده شورای آتلانتیک با پرداختن به مسمومیت دختران ایرانی در مدارس، علت این موضوع را سرکوب دختران می داند.
🔹 به اعتقاد این اندیشکده دختران مدارس در ایران به دنبال انقلابی جدید بودند که با این اقدام حاکمیت سرکوب شدند.
🔹 جالبتر اینه که این گزارش در اندیشکده شورای آتلانتیک توسط یک ایرانی نوشته شده است.
🔹 با وجود رویه اندیشکده های معتبر جهان مبنی بر ارائه سند و منبع، برای این گزارش هیچ گونه سند و مدرکی مطرح نشده است.
#شورای_آتلانتیک #دختران
📎https://www.atlanticcouncil.org/blogs/iransource/schoolgirl-poisonings-are-persisting-in-iran-so-should-the-international-reaction-to-them/
💟attacheintl.ir
❇️ تلاش برای ماندن اردوغان
🔹 طبق گزارش فارن افرز کشورهای روسیه و عربستان برای ابقای اردوغان در قدرت کمکهای میلیاردی ارائه کرده اند.
🔸 طبق این گزارش در طول بحران تورم سال گذشته، شاهزاده محمد 5 میلیارد دلار به بانک مرکزی ترکیه انتقال داد تا به حفظ اقتصاد کمک کند. شرکت دولتی روسیه روس اتم در جولای 2022 مبلغ مشابهی را برای تامین مالی یک نیروگاه هسته ای جدید در جنوب ترکیه، نیروگاه هسته ای آکویو، ارائه کرد. این انتقال در سراسر اقتصاد جاری شد و به ثبات ارز کمک کرد.
🔹 علاوه بر این اردوغان با پیش بینی قدرت ائتلاف مخالفان در سال قبل قانونی را در راستای افزایش 10 کرسی به بزرگترین حزب که عدالت و توسعه است انجام داد؛ علت این موضوع نیز حمایت و عضویت خود اردوغان در این حزب است.
🔸 فارن افرز سبک اداره کشور توسط اردوغان را به مانند دونالد ترامپ، بنیامین نتانیاهو، و ژایر بولسونارو، رئیس جمهور سابق برزیل اقتدارگرایی پوپولیستی میداند.
#فارن_افرز #ترکیه
📎https://www.foreignaffairs.com/turkey/erdogan-turkeys-resilient-autocrat
💟attacheintl.ir
❇️ اسلحه آزاد
◀️ طی سالهای اخیر تیراندازی در جامعه آمریکا عادی شده و سالیانه صدها نفر جان خود را از دست می دهند
💟attacheintl.ir
❇️شعارهای قشنگ
◀️ دولتهای غربی پس از جنگهای جهانی با همین شعارهای زیبا به استعمار خود ادامه داده اند.
◀️ و چه شعاری بهار از صلح، عدالت و آزادی... چپاولی که پشت این کلمات همواره پنهان می شود.
◀️ جنگ روسیه با اوکراین با کمتر از ده هزار آسیب دیده فاجعه جهانی است اما کشتن ۲۳۸ هزار نفر در عراق، تجلی صلح و عدالت!
💟attacheintl.ir
❇️ عیار همکاری عربستان
🔹اندیشکده بروکینگز طی پژوهشی به نقش ایران و عربستان در حل بحران لبنان پرداخته.
🔸 به اعتقاد این اندیشکده مهمترین بازیگران حل بحران لبنان ایران و عربستان هستند اما آمریکا نیز باید با ائتلافی (شامل عربستان، قطر، فرانسه و مصر) که تشکیل داده تاثیر خودش رو نشون بده.
🔹 نقش آفرینی آمریکا هم به این صورت هست که جایگاه حزب الله رو تضعیف و جایگاه ارتش و پلیس رو در لبنان تقویت کنه.
🔸 فارغ از اینکه این پیشنهاد در راستای ایجاد دیکتاتور دست نشانده غرب در لبنان ارائه شده و حزب الله تنها مانع این برنامست، به نظر میرسه بحران لبنان محل راستی آزمایی همکاری ایران و عربستان باشه که تا چه میزان به هم اعتماد دارن و میتونن به همکاری خودشون ادامه بدن
🔹 تحلیلگران شورای روابط خارجی آمریکا اعتقاد دارن عربستان صرفا برای فشار به آمریکا با ایران همکاری میکنه و این همکاری پایدار نخواهد بود.
#اندیشکده_بروکینگز #شورای_سیاست_خارجی_آمریکا #لبنان #ایران #عربستان
📎https://www.brookings.edu/research/can-the-saudi-iranian-rapprochement-help-address-lebanons-governance-crisis/
💟attacheintl.ir
♋️ رنج عامیانه
◀️ اصولا جریانهای راست سیاسی همواره در حمایت از نظام سیاسی موجود در کشور خود و جریانات چپ نقش منتقدانه و اصلاح طلبی رو بر عهده دارن!
◀️ شخصی مدعیست که این جریان در ایران از مشابه خودش در آمریکا خطرناکتره!
◀️ جریان راست در ایران حداقل در شعار به دنبال تحول و پیشرفت درونزا بوده و هست و جریان راست آمریکا در عمل به دنبال سلطمه بر تمام بازیگران نظام جهانی!
◀️ اینکه کدامیک خطرناکتره بر عهده مخاطب اما نقش نگارنده این متن چیه؟
◀️ نگارنده که ظاهرا کمترین دانش رو از روابط بین الملل داره، دنباله جریانیه که نوچگی آمریکا در جهان رو دنبال میکنه و از این طریق هم 8 سال کشور رو اداره کردن!
💟attacheintl.ir
❇️ الگوی همکاری
🔹 طبق گزارش شورای روابط خارجی آمریکا که توسط ریچارد هاس منتشر شده؛ آمریکا و کانادا بهترین نوع همکاری رو در سطح جهان داشتن و روابطشون همواره رو به بهبود بوده.
🔸 نکته کلیدی این گزارش درک اهمیت صلح و ثبات میان کشورای همسایه است؛ چیزی که بواسطه عدم شکل گیری این اداراک قدرتهای منطقه ای وارد تنش با یکدیگر شدن و سود این اختلافات برا آمریکا بوده.
🔹 البته اندیشمندان روابط بین الملل مثل جان مرشایمر تنش میان قدرتهای منطقه ای رو نتیجه تلاش آمریکا برا تداوم هژمونی خودش میدونن.
🔸 تنش هند و چین، روسیه و اتحادیه اروپا، ایران-ترکیه و... همگی مصادیق این راهبرد بودن.
#شورای_روابط_خارجی_آمریکا #سیاست_همسایگی
📎https://www.cfr.org/event/conversation-prime-minister-justin-trudeau-canada
💟attacheintl.ir
❇️ رقابت آینده
⏪طبق بررسی مرکز مطالعات استراتژیک و بینالمللی در نظم جدید جهانی قلب رقابت در حوزه فناوریست.
⏪ مهمترین رقیب آمریکا در این زمینه چین هست که به صورت مخفیانه بر پیشبرد اهداف فناورانه خودش تمرکز داره.
⏪ این همون هدفیه که آمریکا و غرب در چند دهه اخیر از جذب نخبگان کشورای مختلف داشتن؛ اینکه بتونن به قدرت اصلی در زمینه فناوری برسن.
#مطالعات_استراتژیک_و_بینالمللی #فناوری
📎https://www.csis.org/analysis/chinas-new-strategy-waging-microchip-tech-war
💟attacheintl.ir
❇️ معامله جدید ایران
⏪ فارن افرز ایجاد روابط ایران و عربستان رو به لطف اشتباه استراتژیک ترامپ در خروج از برجام دونسته.
⏪ به گفته آژانس بینالمللی انرژی اتمی، ایران اورانیوم را تا 84 درصد غنیسازی کرده و طبق اعلام مقامات پنتاگون، این کشور می تونه ظرف چند ماه یک سلاح هسته ای عملیاتی تولید کنه.
⏪ در شرایط فعلی نگرش کشورهای حاشیه خلیج فارس از تخاصم به همکاری با ایران تغییر کرده و دلیلش هم در امان ماندن از حمله ایرانه.
⏪ کشورهای عربی به دنبال کاهش غنی سازی ایران تا زیر 5 درصدن که آمریکا و اروپا باید از این توافق حمایت کنن. در این صورت هم تحریمهای آمریکا کارآیی خودشون رو از دست میدن.
⏪ در صورت تحقق این تحلیل نقش آمریکا در منطقه بیش از پیش تضعیف خواهد شد.
#فارن_افرز #ایران #عربستان
📎https://www.foreignaffairs.com/iran/path-new-iran-nuclear-deal-security-jcpoa-washington
💟attacheintl.ir
❇️ بدتر از دیروز
⏪ طبق افکارسنجی گالوپ در 141 کشور طی سال 2022 میزان محبوبیت آمریکا به کمترین میزان خود یعنی 41 درصد رسیده.
⏪ طبق این بررسی محبوبیت آلمان در جهان به 46 درصد افزایش پیدا کرده که علتش توسعه اقتصادی بوده.
⏪ نکته جالب این پژوهش کاهش محبوبیت 20 تا 35 امتیازی آمریکا در کشورهای متحد خود یعنی یونان، هلند، کانادا و برزیله
⏪ به نظر میرسه سیاه نمایی از قدرت دیگر کشورا مثل روسیه و ایران یکی از تکنیکهای محبوب نشون دادن آمریکا در جهانه.
#گالوپ #آمریکا
📎https://news.gallup.com/poll/474896/germany-slip-russia-stumbles-global-stage.aspx
💟attacheintl.ir
❇️ سرعت رشد تورم
◀️ سرعت رشد تورم در آمریکا در مقاطع مختلف
◀️ طبق اعلام استاتیستا، در سال 2022 سریعترین رشد تورم در جامعه آمریکایی به وقع پیوسته.
📎https://www.statista.com/chart/28437/interest-rate-hikes-in-past-tightening-cycles/
💟attacheintl.ir
❇️ چوب خدا
✅ میدونی چرا صدا نداره؟
⏪ طبق گزارش فارن افرز روزانه حدود 200 نفر در آمریکا بخاطر مصرف مواد مخدر از بین میرن.
⏪ مصرف بیش از حد مواد مخدر باعث مرگ 100000 آمریکایی تنها بین اوت 2021 تا اوت 2022 شده.
⏪ طبق اعلام وبسایت بیزنس اینسایدر تعداد قربانیان جنگ های عراق، افغانستان و دیگر مناطقی که آمریکا مسبب جنگ بوده تا سال 2021 بین ۳۶۳،۹۳۹ تا ۳۸۷،۰۷۲ هزار نفر برآورد شده.
#فارن_افرز #مواد_مخدر
📎https://www.foreignaffairs.com/mexico/why-america-struggling-stop-fentanyl-epidemic
💟attacheintl.ir
❇️ اعتراض به وضعیت اقتصادی
◀️ طبق افکارسنجی استاتیستا، 65 درصد از مردم تایلند نسبت به وضعیت اقتصادیشون اعتراض دارن.
◀️ در ادامه بیشترین اعتراض نسبت به فقر و تورم در این کشور با 54 و 51 درصد بوده.
📎https://www.statista.com/chart/30008/thailand-key-issues-to-address/
💟attacheintl.ir
❇️ صد سالگی شیطان
◀️ کسینجر که به تازگی جشن تولد صد سالگی خودش رو جشن گرفته معتقده ناتو عامل جنگ اوکراین بوده و نباید اوکراین برای عضویت در این اتحادیه تلاش کنه.
◀️ در دنیای سیاست کسی از سوابق کسینجر در طرح کنترل جمعیت زمین، حمله به مناطق مرزی بین ویتنام و لائوس که 900 هزار غیر نظامی کشته شدند، ترور مقامات شیلی و توطئه کشتار دسته جمعی در بنگلادش بی اطلاع نیست.
◀️ در حال حاضر ۳۲٫۲۱ درصد از «محققان بزرگ روابط بینالملل آمریکا» هنری کیسینجر را مهمترین وزیر امور خارجه آمریکا در پنجاه سال اخیر میدونن که مهمترین نقش رو در سیاسیت خارجی این کشور داره.
◀️ از طرفی شواهد جنگ اوکراین نشون دادن بیشترین منافع اقتصادی و سیاسی این جنگ به آمریکا رسیده و کسینجر صرفا داره ژست افراد دلسوز رو میگیره.
◀️ در واقع کسینجر از طراحان جنگ اوکراین بوده و حالا با گرفتن مواضع متناقض سعی در تبرئه خودش و دولت آمریکا در این جنگ داره.
#شورای_سیاست_خارجی_آمریکا
📎https://www.cfr.org/article/kissinger-one-hundred-cfr-connection
💟attacheintl.ir
❇️ بحران بدهی و تورم
◀️ تعبیر چاینا دیلی از بحران تورم و بدهی دولت آمریکا
📎https://www.chinadaily.com.cn/opinion
💟attacheintl.ir
❇️ یک بام و دو هوا
◀️ اندیشکده شورای آتلانتیک با بررسی روابط سوریه با کشورهای جهان عرب معتقده که بشار اسد بخاطر جنایاتش باید مجازات بشه.
◀️ این اندیشکده با طرح مصادیق حقوقی مجرمانه بشار اسد معتقده رییس جمهور سوریه باید به دادگاههای بین المللی تحویل داده بشه.
◀️ سوالی که پیش میاد اینه که چرا مسئولان جنگ عراق، افغانستان و حالا اوکراین که باعث کشتار و آوارگی چندین هزار نفر شدن مجازات نشدن؟
#اندیشکده_شورای_آتلانتیک
📎https://www.atlanticcouncil.org/blogs/new-atlanticist/how-to-hold-the-assad-regime-accountable-even-as-countries-normalize-relations-with-syria/
💟attacheintl.ir
❇️ خطرات امنیتی طالبان
⏪ موسسه مطالعات امنیتی اتحادیه اروپا (EUISS) در پژوهشی به خطرات امنیتی طالبان پرداخته.
⏪ طبق این پژوهش خطر اصلی رابطه مداوم طالبان با سازمان های تروریستی اسلام گراست که باعث صدور پاسپورت برای تروریستها هم شده. همین مساله باعث شده طالبان در کمتر از 2 سال تعداد نیروهای مرکزی خودش رو از 3000 نفر به بیش از 6000 نفر افزایش بده.
⏪ خطر بعدی فعالیتهای منطقه ای و رسالت جهانی دولت اسلامیه که این گروه برای خودش قائل شده.
⏪ در حال حاضر 8 تا 10 هزار نفر از نیروهای طالبان فعالیت داخلی دارن که عمدتا از پاکستان و کشورای آسیای مرکزی وارد شدن.
⏪ طبق این پژوهش حدود 3 هزار نفر از اعضای این گروه هم در سایر نقاط جهان از جمله آفریقا و اروپا حضور دارن.
⏪ طالبان در سال 2022 تعداد 181 حمله تروریستی انجام داده و بیش از 1100 نفر کشته شدن.
⏪ تعداد تجهیزات و تسلیحات نظامی این کشور دو برابر شده و این گروه خودشون رو برای حمله به مخالفان آماده میکنن.
⏪ در آخرین اقدام تروریستی طالبان با استفاده از تسلیحات آمریکایی دو سرباز ایرانی به شهادت رسیدن.
⏪ به نظر میرسه افغانستان مرکزی برای جمع شدن مجدد تروریستهای دنیاست تا با خیال راحت و با ادعای دولت اسلامی به کشتن مردم ادامه بدن.
#موسسه_مطالعات_امنیتی_اتحادیه_اروپا
📎https://www.iss.europa.eu/content/security-risks-emanating-afghanistan
💟attacheintl.ir