#کلام_معصوم علیهالسلام
💠 در محضر حضرت امام
موسی بن جعفر صلوات الله علیهما
▫️مَنْ لَمْ یَسْتَطِعْ أَنْ یَصِلَنا فَلْیَصِلْ فُقَراءَ شِیعَتِنا وَ مَنْ لَمْ یَسْتِطِعْ أَنْ یَزورَ قُبُورنا فلْیَزُرْ قُبُورَ صُلَحاءِ إِخْوانِنا.
▪️کسی که به ما دسترسی ندارد و نمیتواند به دیدار ما نائل آید به دیدار #فقراء_شیعه (و به دستگیری آنان) بپردازد.
▫️و کسی که توانایی #زیارت_قبور ما را ندارد به زیارت #قبور_صالحان از شیعیان ما برود.
📜وسائل الشیعه، ج۶، ص۳۳۲
{ @AyatollahBahrololom }
#کلام_ناب
💠 محور بعثت انبیاء 💠
📿 آنکه دنبال #عبادت است، بداند یاد حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) عبادت است. مگر بر توجّه به آیات الله و یاد آلاءالله و خواندن اسماءالله دستور نداریم؟ و مگر امیرالمؤمنین (ع) #اکبر_آیات خداوند و بزرگترین نعمت و برترین اسم الله نیستند؟
🔰ما از آیهی #ولیجه که دریای راز و کارساز است، چه مقدار برداشت داریم؟ آیا اسم مبارک حضرت سیدالشهداء (ع) کمتر از خاک کربلا کارائی و کارگشائی دارد؟ آثار تربت الحسین (ع) چیست؟ سجود بر تربت حجب هفتگانه را میشکافد، آیا اسم مبارک امیرالمؤمنین (ع) کمتر از این اثر دارد؟
💠آیا امیرالمؤمنین (ع) #نفس_رسول_الله (ص) نیستند؟ به چه دلیل باید ذکرشان جدای از ذکر رسول خدا باشد؟
⭕️ در آن اجتماعی که برای مبارزه با امیرالمؤمنین (ع) و اهداف بزرگ ایشان، رسول خدا (ص) را #هذیانگو معرّفی میکنند، آن وجود مقدّس بفرمایند:
🔸...«ذِکْــرُ عَلِــیٍّ عِبَــادَهٌ»...🔸
چه عظمتی دارد، راستی پیامبر خدا (ص) چه #جهاد_بزرگی در بیان فضائل و مقام امیرالمؤمنین (ع) نموده است.
🕋 اثرات ذکر و یاد حضرت امیرالمؤمنین (ع) قبل از صلاة در اذان و اقامه، این است که انسان نمازگزار را به یاد عبادات، خضوع و خشوع آن حضرت در برابر خدای متعال میاندازد و #درس_بندگی و عبودیّت به مصلّی میدهد.
✅ مگر نمیگویید امیرالمؤمنین (ع) ولی الله و حجّت الله است؟ پس ببینید حضرت چگونه خشیت الهی داشته است و چگونه #اظهار_فقر و کوچکی در برابر خدای متعال نموده است.
📝 این درس از یاد آن حضرت شامل حال مصلّی میشود و مصلّی با عمل به «وَ ابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسیلَهَ» به نماز مشغول میگردد و امروز بیش از دیروز باید به یاد حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) باشیم.
💡«ذِکْرُ عَلِیٍّ عِبَادَهٌ» باید در #حوزه تدریس شود که چرا و چگونه به یاد آن حضرت باشیم؟
✔️ شما ببینید یاد امیرالمؤمنین (ع) حتی محور #بعثت انبیاء بوده است، آیه شریفه: «وَ سْئَلْ مَنْ أَرْسَلْنا مِنْ قَبْلِکَ مِنْ رُسُلِنا أَجَعَلْنا مِنْ دُونِ الرَّحْمنِ آلِهَهً یُعْبَدُونَ» و احادیث ذیل آن بر این مطلب دلالت دارند، رسول خدا (ص) از انبیاء سؤال میکنند که:
⁉️شما بر چه محوری مبعوث شدید؟ #انبیاء پاسخ میدهند:
🔹عَلَى ولایَتِکَ وَ وَلَایَهِ عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ🔹
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🎙از بیــانــات:
آیت الله سید محمود بحرالعلوم میردامادی
🔺 @AyatollahBahrololom 🔺
#کلام_معصوم علیهالسلام
⚠️اکثر شیعیان از او دست خواهند کشید!
▫️«عَنْ ثَابِتٍ الثُّمَالِيِّ عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ علیهم السلام أَنَّهُ قَالَ: ... وَ أَنَّ لِلْقَائِمِ مِنَّا غَيْبَتَيْنِ إِحْدَاهُمَا أَطْوَلُ مِنَ الْأُخْرَى أَمَّا الْأُولَى فَسِتَّةُ أَيَّامٍ أَوْ سِتَّةُ أَشْهُرٍ أَوْ سِتُّ سِنِينَ وَ أَمَّا الْأُخْرَى فَيَطُولُ أَمَدُهَا حَتَّى يَرْجِعَ عَنْ هَذَا الْأَمْرِ أَكْثَرُ مَنْ يَقُولُ بِهِ فَلَا يَثْبُتُ عَلَيْهِ إِلَّا مَنْ قَوِيَ يَقِينُهُ وَ صَحَّتْ مَعْرِفَتُهُ وَ لَمْ يَجِدْ فِي نَفْسِهِ حَرَجاً مِمَّا قَضَيْنَا وَ سَلَّمَ لَنَا أَهْلَ الْبَيْتِ.»
▫️حضرت امام سجاد صلوات الله علیه فرمودند:
⭕️«برای قائم ما دو #غیبت است (غیبت صغری و غیبت کبری)؛ یکی از آن دو، طولانیتر از دیگری است... و آن قدر طول خواهد کشید که اکثر معتقدین به ولایت (شیعیان)، از (عقیده و انتظار) او دست خواهند کشید!
💢در آن زمان کسی بر امامت و ولایت او ثابتقدم و استوار نمیماند، مگر آنکه یقینش را قوی و معرفتش را صحیح سازد و در دلش، نسبت به حکم و قضاوت ما هیچگونه گرفتگی و کراهتی احساس نکند و تسلیم (محض در برابر دستورات) ما اهلبیت باشد.»
📜کمال الدّین و تمام النّعمة، ج۱، ص۳۲۳
{ @AyatollahBahrololom }
✅راه رفع اختلافات و ایجاد برکت و نزول خیرات در خانه
🔸امام صادق (عليه السلام) فرمودند:
خانهای که در آن قرآن زیاد تلاوت شود، خیر و برکتش زیاد میشود و اهل خانه در وسعت قرار می گیرند و آن خانه برای اهل آسمان میدرخشد، همان گونه که ستارگان برای اهل زمین میدرخشند.
و خانه اى كه در آن قرآن خوانده نمىشود و از خدا ياد نمى گردد، سه گرفتاری در آن خانه بوجود میآید:
۱- بركتش كم شده،
۲- فرشتگان آن را ترك مىكنند
۳- و شياطين در آن حضور مىيابند.
(مجادلات و اختلافها به سبب حضور شیاطین در خانهها ایجاد میشود)
📝اصول كافى، ج2، ص499، ح1
🔺 @AyatollahBahrololom 🔺
#ولایت_و_امامت
● اگر فقیهی نسبت به وظایف معینه در #دفاع از ولایت و امامت حضرات معصومین علیهم السلام #بیتفاوت باشد، بویژه امروز در دفاع از #ولی_نعمت حضرت بقیةالله الأعظم عجّل الله تعالی فرجه الشریف کم کاری و سستی کند، فروع و حجت در #فقه_فروع را بر اصول عقائد و مسائل مهم فقه ولایت و امامت ترجیح دهد و #حوزویان را به کسب معرفةالحجه عجل الله تعالی فرجه الشریف و مبارزه با #انحرافات_عقیدتی ارشاد ننماید، در فقاهت و دانش او به قرآن و سنت پیامبر خدا صلّی الله علیه و آله و سلم و اهل بیت علیهم السلام تردید میشود.
● بر اساس آیات قرآن و #احادیث_عترت علیهم السلام دینی که #فقیه باید حافظ آن باشد، چیزی غیر از ولایت و امامت اهلبیت علیهم السلام نیست.
● با استناد به حدیثی که در آن ویژگی های فقیه شایستهی #تقلید ذکر شده است، نتیجه میگیریم که #مجاهده_نفس با اطاعت از صاحب الولایة گره خورده است و فقیهی که بر نفس خویش حاکم باشد میتواند حافظ دین و #مطیع_مولا باشد...
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
📖برگرفته از کتاب آفاق الولایة في فقه الإمامة
{ @AyatollahBahrololom }