#خیابان_انقلاب
#جهاد_تبیین
⭕ نتیجه انتخابات ؟
#انتخابات_ریاست_جمهوری
▪️نظرسنجی های صورت گرفته توسط مراکز معتبر افکار سنجی نظیر #ایسپا ؛ #صدا_سیما؛#شناخت؛ #پرسش؛#انتخاب و ...در مرحله ی اول انتخابات نشان داد که مردم ما غیر قابل پیش بینی رفتار میکنند ؛ نتایج بدست آمده اعتبار این مراکز را به چالش جدی کشیده است.
✔اکنون در مورد مرحله ی دوم انتخابات مراکز نظر سنجی هر چند با تردید ولی آخرین یافته های خود را منتشر کرده اند که نکته ی قابل توجه اختلاف زیاد میان نتایج این نظر سنجی هاست به گونه ای که برخی نظیر مرکز#صدا_سیما و نظر سنجی یک دستگاه اطلاعاتی پیروز انتخابات را دکتر جلیلی و برخی دیگر نظیر مرکز #انتخاب و #ایسپا پیروز انتخابات را دکتر پزشکیان پیش بینی نموده اند.
در مورد درصد مشارکت نیز با توجه به اینکه در مرحله نخست میزان مشارکت بسیار کمتر از پیش بینی همه نظر سنجی ها بود ؛مردم ما دست تمام مراکز افکار سنجی را در #پوست_گردو گذاشتند .برای مرحله ی دوم نیز تفاوت زیادی میان درصد مشارکت پیش بینی شده توسط مراکز افکار سنجی دیده میشود به گونه ای که برخی از نظر سنجی ها کاهش یکی دو درصدی مشارکت نسبت به دور اول را (مشارکت را ۳۷_۳۸ درصد) پیش بینی و برخی دیگر افزایش مشارکت ( مشارکت را تا ۴۷ _ ۴۸ درصد ) پیش بینی کرده اند.
✍با رصد نتایج عمده مراکز افکار سنجی نکات زیر قابل استخراج است:
✔مشارکت عددی بین ۳۸ تا ۴۸ درصد پیش بینی شده که نشان میدهد حتی شکل گیری #دو_قطبی_گفتمانی نیز نظر نتوانسته بخشی از جامعه را مجاب به مشارکت کند و میتوان با لحاظ نمودن چندین فاکتور افزایش ۶ درصدی مشارکت نسبت به دور اول را محتمل تر و احتمالا #۴۶_درصد دانست بدین معنا که از ۶۱ میلیون نفر حائز شرایط رای دادن در کشور حدود ۴۶ درصد پای صندوق های رای خواهند آمد که حدود #۲۸_میلیون رای خواهد شد.
⚠️نکته مهمی که عمده ی نظر سنجی ها بر آن صحه میگذارند:بعد از مناظره ی دوم آرا جلیلی نسبت به آرا پزشکیان با #شیب_تندی رشد داشته است و این سیر صعودی قابل توجه بوده که پیش بینی میشود این #رشد_جهشی در نهایت به پیشتازی جلیلی منتج گردد.
▪️رقابت هر دو کاندیدا نزدیک است و هر موجی در روز انتخابات و در ساعات پایانی رای گیری ممکن است نتیجه را تغییر دهد.حتی یک میلیون آرا باطله دور اول و تدبیر برای رای دادن صحیح نیز میتواند کاملا تعیین کننده باشد.
▪️آمار ارائه شده توسط نظر سنجی ها حاکی از این است که تلاش های جریانی اعتدال و اصلاحات منجر به ترغیب تحریم کنندگان برای مشارکت در انتخابات نشده و افزایش ۵-۶ درصدی مشارکت بیشتر متاثر از حضور افرادی خواهد بود که سرگرم زندگی عادی خود هستند و به دلیل مشکلات معیشتی و گرفتاری های روزمره برخی حتی از روز انتخابات هم اطلاع نداشته اند و برخی نیز به دلیل یکسان پنداشتن دولت جلیلی با #دولت_دوم_رئیسی و یکی دانستن دولت پزشکیان با #دولت_سوم_روحانی و ملموس بودن عملکرد هر دو دولت برایشان؛ مجاب شده اند پای صندوق رای بیایند.
▪️از منظر دیگر بخشی از افزایش مشارکت را میتوان متاثر از محبوبیت #شهید_جمهور و فضای معنوی پس از شهادت #شهدای_پرواز_اردیبهشت دانست. سبد رای ۱۸ میلیونی شهید رئیسی که بخشی از این سبد به دلایل پیشگفته در مرحله ی اول پای صندوق رای نیامدند احتمالا پای صندوق رای خواهند آمد .سبد رای شهید رئیسی بخش عمده سبد رای جلیلی را تشکیل میدهد.
✔با در نظر گرفتن پایگاه #رای_اعتقادی سعید جلیلی و عدم مشارکت تحریم کنندگان انتخابات که عمدتا همنوا با سران جریان های اعتدال و اصلاحات دست به #تحریم_انتخابات زدند و علی رغم تمام فراخوان های بزرگان این جریان حاضر به مشارکت در انتخابات نیستند؛ پیش بینی رای آوری سعید جلیلی را محتمل تر نموده است.
▪️نسبت #حضور_میدانی و گفتگو با مردم در بین حامیان جلیلی برای مجاب کردن مردم شهر و روستا بسیار فراگیر تر از حضور میدانی و گفتگو در بین حامیان پزشکیان بوده و در مقابل اقدامات رسانه ای و تلفنی و پیامکی در بین حامیان پزشکیان گسترده تر بوده است .با توجه به اینکه گفتگوی رو در رو موثرتر است از این جهت نیز می توان با فاصله ی اندکی پیروز نهایی را سعید جلیلی دانست.
🔚سبد رای نهایی سعید جلیلی در شرایط کنونی احتمالا ۱۴.۵ میلیون رای و سبد رای پزشکیان ۱۲.۵ میلیون رای قابل پیش بینی است.
پنج شنبه ۱۴ تیر ماه ۱۴۰۳
#انتخاب_اصلح
#جهاد_تبیین
📡گروه خبری#جهاد_تبیین👇
┏━━ °•🖌•°━━┓
#jahad_tabein
#kh_enghelab
@Ayndh_Roosh
┗━━ °•🖌•°━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظلم #جلیلی به زنان!!!
#حتما_ببینید
#جهاد_تبیین
برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
#kh_enghelab
@Ayndh_Roosh
#جهاد_تبیین
#خیابان_انقلاب
⭕یک "پیشنهاد خاکستری" برای توزیع میان اقوام و آشناها
▪️سه دلیل "حداکثری" و "میانی" و "حداقلی" برای رای به جلیلی....
✔1_یکم. دلیل حداکثری.
این رقابت ایدئولوژیک و حیثیتی نیست. بحث سر حل مشکلات مردم است. جلیلی مسائل کشور را شناخته و برایش ایده دارد. اقای پزشکیان ساده زیست و سالم، اما واقعا هیچ ایده ای ندارد. اینرا دوستانش هم تقریبا معترفند.
✔2_دوم. دلیل میانی.
مردم ما همواره به روسای جمهور در انتخابات چهارساله دوم رای می دهند. علتش هم تمام کردن کار ناتمام گذشته است. هرکس مختصری کار اجرایی کرده است می داند تصمیمات ملی در سه سال به نتیجه نمی رسد؛ لذا متوقف کردن طرح های 8 ساله آقای رئیسی و جابجایی گسترده مدیران، خلاف مصالح مردم و کشور است.
✔3_سوم دلیل حداقلی.
خدا نکند؛ اما اگر روزی یکی از ایندوی جلیلی یا پزشکیان خطای فاحشی کنند، خطای جلیلی اثرش کمتر است.
❓چرا؟ چون طرفدارانش مقابلش می ایستند.
❓چرا؟ چون طرفدارهای جلیلی اول طرفدار آقا و نظامند.
✖اما خطای آقای پزشکیان احتمالا جمعی از طرفدارانش را هم با خود به خطا می اندازد. چه کسی است که به امنیت فکر نکند؟
📡گروه خبری#جهاد_تبیین👇
┏━━ °•🖌•°━━┓
#jahad_tabein
#kh_enghelab
@Ayndh_Roosh
┗━━ °•🖌•°━━┛
چون فردا یک روز سرنوشت سازه میخوام چند تا نکته رو خدمتتون عرض کنم و یک راه حل
خیلی از عزیزانی که دارن فضای انتخاباتی رو تحلیل میکنند دچار اشتباه محاسباتی میشوند و دلیلش هم عدم شناخت مردم ایرانه
اینجور افراد غالبا مردم رو تقسیم به اصلاح طلب و اصولگرا میکنند در حالی که اشتباهه
ما یک جمعیت ده پانزده میلیونی از جمعیتی داریم که در این دسته بندی اصولگرا و اصلاح طلب تقسیم بندی میشن که غالبا در انتخاباتها نقش عمده ای دارند