•[﷽]•
「#سلامصبحتونشهدایے❤️🌱」
📿|ذکــر روز یکشنبه:
«یـا ذَالْـجَــلالِ وَالْاِکْـرام»
💬|شهیـدمصطفـیعـارفـی:
خدایاتـوشاهدیکهمـابـرایدفاع
ازحـرماهـلبیت،خـانـوادگےقـدم
برداشتیم،کمکمانکنایـنافتخار
ازدوشمــابـــرداشتــهنــشـود...
🔹|#شهیـد_مصطفـی_عـارفـی
🔸|#شهیدمحمدرضادهقانامیرے
🆔•|@shahid_dehghan|•
↯دعاے ࢪوز #پنجم ماه مباࢪک ࢪمضان🍀
•{بسم الله الرحمن الرحیم}•
اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ من المُسْتَغْفرینَ واجْعَلْنی
فیهِ من عِبادَکَ الصّالحینَ القانِتین واجْعَلْنی
فیهِ من اوْلیائِکَ المُقَرّبینَ بِرَأفَتِکَ یا ارْحَمَ
الرّاحِمین.
خدایا، قرار ده مرا در این ماه از آمرزش
جویان و از بندگان شایسته فرمان بردار
و از اولیاے مقرّبت (دوستان نزدیکت)،
به مهربانی خودت ای مهربان ترین مهربانان.
•🌙| @shahid_dehghan
تاریخ دقیق تولد آیت الله خامنه ای؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی:
صحبت های آقا که تمام می شود، رئیس مرکز آمار اجازه می گیرد تا فرم سرشماری مربوط به حضرت آیت الله خامنه ای را پر کند. رهبر هم از او می پرسند: "کارت شناسایی هم که آوردید؟" و با خنده حضار و پاسخ مثبت عادل آذر (رئیس مرکز آمار ایران) سرشماری آغاز می شود.
اولین سؤال: نام و نام خانوادگی؟
سید علی حسینی خامنه ای.
جمعیت صلوات می فرستد. سؤال دوم، تاریخ تولد است.
- تیرماه 1318 البته این در شناسنامه است. ظاهراً تاریخ صحیح باید فروردین ماه باشد.
جمعیت مجدد صلوات می فرستد. قبل از این که عادل آذر به سؤال بعدی برسد، آقا می گوید: «نمی شود که با هر سؤال یک صلوات بفرستید».
عادل آذر از نحوه تصرف منزل می پرسد: ملکی؟ استیجاری؟ در برابر خدمت؟
- منزل ما سازمانی است.
سید علی حسینی خامنه ای فرزند مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج سید جواد حسینی خامنه ای، در 29 فروردین ماه سال ۱۳۱۸ شمسی برابر با ۱۳۵۸ قمری در مشهد مقدس چشم به جهان گشود
گوش همه تیز شده که از سایر اطلاعات رهبر هم با خبر شوند که مأمور سرشماری می گوید بقیه سؤال ها باشد برای بعد، چون باید اعضای خانوار فهرست شوند. اما انگار آقا خیالشان از همه اطلاعاتی که می خواهند بدهند، راحت است: «ما اعضایی نداریم. فقط 2 نفریم. کارت ملی خودم را هم آورده ام.»
لبخند روی لب میهمانان می نشیند و همه مجدد آماده ضبط اطلاعات نفوس و مسکن رهبر می شوند. اما مأمور سرشماری می گوید این کار حدود 20 دقیقه وقت می گیرد و کار را به بعد موکول می کند؛ گویا مأمور آمار در حفظ اسرار مردم عزمی جدی دارد.
جلسه تمام می شود و قرار می شود خود رئیس مرکز آمار ایران برای تکمیل فرم اطلاعات آیت الله «سید علی حسینی خامنه ای» اقدام کند. کاری که برای سران قوا و چند نفر دیگر از مسئولین درجه اول هم انجام خواهد داد.
روایت فوق، گوشه ای از شرکت رهبر انقلاب در سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال 1390 بود، رهبر انقلاب در این دیدار به ماه دقیق تولد خود اشاره کرده و از فرودین ماه نام می برد.
بنا بر اطلاعات دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، سید علی حسینی خامنه ای فرزند مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج سید جواد حسینی خامنه ای، در 29 فروردین ماه سال ۱۳۱۸ شمسی برابر با ۱۳۵۸ قمری در مشهد مقدس چشم به جهان گشود. او دومین پسر خانواده بود.
بچه ها امروز یک تولدداریم🤩🤩😀
تولد امام خامنه ای هست🎊🎊🎊
سید علی جان مون🎊🎊🎉
نائب امام غائب مون🎉
پس برای سلامتی ایشون بفرست ۳ تا صلوات محمدی🌱
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🆔 @ghasem_girls
بنام مرد 🇵🇸
بچه ها امروز یک تولدداریم🤩🤩😀 تولد امام خامنه ای هست🎊🎊🎊 سید علی جان مون🎊🎊🎉 نائب امام غائب مون🎉 پس برا
۳تا صلوات دیگه بفرستیم که انشاء الله همگی باهم بریم بیت رهبری🤪
🆔 @ghasem_girls
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تولدت مبارک بهترین پدر دنیا
#رهبرانه
#استوری
#مناسبتۍ
#بچههایسیدعلی🇮🇷✌🏼
#دخترانسیدعلی
🆔@ghasem_girls
#تولد_سیدعلی
همه میگن سایه ات کم نشود از سر ما حضرت یار🤪😂
من ولی میگم سایه ات کم نشود از سرما حضرت یار👆🏻😉
🆔@ghasem_girls
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجب حلوای قندی تو..❤️❤️
قبول دارین بعد از حضرت مهدی (عج)بهترین بابای دنیاست؟؟
#رهبری
🆔 @ghasem_girls
بنام مرد 🇵🇸
*۲۹ فروردین سالروز حماسه سازی شهیدان دارا و رئیسی در مقابل استکبار جهانی گرامی باد*
۲۹ فروردین ماه ۶۷ مصادف با سالروز عملیاتی از مجموعه عملیات جان بر کفان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مصاف مستقیم با شیطان بزرگ آمریکا است.
به دنبال حمله آمریکا به سکوهای نفتی سلمان و نصر و چند واحد شناور نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، فرماندهی نیروی دریایی سپاه طی دستورالعملی، نیروی دریایی سپاه را به منظور پاسخگویی به شرارت آمریکا و دفاع از تمامیت ارضی کشور در آماده باش کامل قرار داد. متعاقب آن چند تیم عملیاتی برای مقابله با دشمن و دفاع از مرزهای آبی کشورمان به منطقه درگیری اعزام و در یک اقدام تحریکآمیز از سوی مزدوران آمریکایی، با آنها درگیر شدند. در این درگیری نابرابر، پاسداران حافظ دریا، موفق به انجام اقدامات خارقالعاده و پاسخ کوبنده به دشمن آمریکایی شدند.
هواپیماهای پیشرفته و ناوگانهای دریایی آمریکا به صورت وحشیانهای منطقه عملیاتی را هدف بمبهای خوشهای، چتری و لیزری قرار دادند. در ادامه این درگیری، یک فروند قایق تندرو منطقه یکم نیروی دریایی سپاه هدف قرار گرفت و ۲ تن از سرنشینان وی به نامهای اسدالله رئیسی و اسحق دارا به شهادت رسیدند و یک تن نیز مجروح شد.
اسدالله رئیسی: این دنیا خانه بیخانمانها است
اسدالله رئیسی در سال ۱۳۲۴ در خانوادهای مذهبی و در روستای آقاسین بندرعباس دیده به جهان گشود. در محیط پاک روستا رشد کرد و سپس درس را در مکتبخانه پدر آغاز کرد. پس از آن تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش گذراند. وی در سن کم پدرش را از دست داد، از این رو مسوولیت اداره خانواده را برعهده گرفت. با افزایش فشار به ساکنین روستا و رشد مهاجرت، شهید رئیسی هم به خاطر فقر ناشی از شرایط سیاسی زمان طاغوت به بندرعباس رفت و در اداره بنادر و کشتیرانی مشغول به کار شد. در سال ۱۳۵۷ به همراه دوستانش در خیل عظیم مردم مسلمان حضور یافت و به خیابان ریخت و در جهت روشنگری مردم شهر و روستایش کوشید.
وی پس از پیروزی انقلاب در مسجد زادگاهش به تلاش بیوقفه خود ادامه داد و همزمان در بسیج کارخانه نیز به صورت فعال کار میکرد و مقابل توطئههای منافقین میایستاد. اسدالله جزء اولین نیروهایی بود که به جبهه رفت. چندی بعد به عضویت افتخاری سپاه درآمد و برای حفاظت از آبهای نیلگون خلیجفارس راهی جزیره ابوموسی شد. چهار بار عملیات مقابله بهمثل و انهدام کشتیهای آمریکایی شرکت داشت. سرانجام وی در ادامه راهش در روز ۲۹ فروردین سال ۶۷ در مصاف با آمریکاییها به خیل شهدا پیوست. وی در بخشی از وصیتنامهاش میگوید: «این دنیا بیارزش است، این دنیا خانه بیخانمانهاست، دل به آن نبندید، خانه آخرت را آباد کنید. به وسیله مجاهدت در راه خدا با از جان و دل گذشتن.»
شهید اسحاق دارا: هر کجا که باشیم، مرگ به سراغ ما میآید
اسحق دارا دومین شهید عملیات دریایی سپاه در روز ۲۹ فروردین سال ۶۷ است. وی در سال ۱۳۴۶ در یکی از آبادیهای کوهستانی روستای گیشان شرقی بندرعباس به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی را در روستاهای اطراف گذراند و سپس به همراه خانوادهاش به بندرعباس مهاجرت و سپس ادامه تحصیل و شرکت در کلاسهای قرآن را در بندرعباس دنبال کرد.
اسحق با آغاز انقلاب همراه برادر شهیدش گنجعلی دارا در تظاهرات شرکت میکرد. در سالهای ۵۹ و ۶۰ به همراه برادرش عازم جبهههای نبرد و در اولین حضورش به طور سطحی زخمی شد. پس از آن به عضویت رسمی سپاه درآمد و در واحد تخریب لشکر ثارالله، رشادتهای فراوانی از خود نشان داد. در عملیات والفجر ۳ به همراه تعدادی از دوستانش هدف گلوله توپ بعثیها قرار گرفت و در شرایط بحرانی با تحمل سختیهای فراوان توانست پس از یک سال و نیم بستری، بهبود یافته و به جهاد خویش ادامه دهد. در ادامه پایگاه ابوموسی را که یکی از مناطق عملیات دریایی سپاه است، برای تداوم نبرد با دشمنان اسلام انتخاب کرد. به خاطر علاقه شدید به حضور در خط اول نبرد، علیرغم این که در مخابرات به کار گمارده شده بود، به تیم شناسایی عملیات پیوست و مسوولیت این تیم را به عهده گرفت.
وی شخصاً در انهدام بیش از ۱۰ فروند کشتی حضور فعال داشت. شهید دارا مدتی نیز معاونت پایگاه ابوموسی را به عهده داشت و فعالیت یگانهای دریایی عمل کننده را هماهنگ میکرد. بالاخره این دلاور خطه بندرعباس در روز ۲۹ فروردین ماه ۶۷ در مصاف با شیطان بزرگ شربت شهادت را نوشید. وی در قسمتی از وصیتنامهاش میگوید: «به ملت شهیدپرور ایران میگویم که این حرف را آویزه گوش خود قرار دهند. هر کجا که باشیم، مرگ به سراغ ما میآید. چه در صحرا، چه در زیرزمینهای محکم و چه بر روی تشک نرم خوابیده باشیم، نمیتوانیم از مرگ فرار کنیم، پس چه نبرد که مرگ، ما را در حال بیداری و نبرد در آغوش بکشد».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
تولدت مبارک علمدار🎊🎉🎉
🆔@ghasem_girls
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و.. آقا محمد به امیر هم رحم نکرد😑وای من داره از بابتشون جرم میگیره😂😍❤️
#گاندو
#نه_به_توقف_گاندو
#آقا_محمد
#آقا_امیر