eitaa logo
برادرانه
219 دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
10.9هزار ویدیو
323 فایل
حسین برادران پرسش سوالات دینی @Hossein_baradaranh
مشاهده در ایتا
دانلود
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴آیا آمریکا 49 میلیون گرسنه دارد⁉️ ✳️ از"جیم مک گاورن" نماینده ماساچوست در مجلس نمایندگان آمریکا بشنویم 🔉قرائت گزارش سالیانه وزارت کشاورزی آمریکا درباره
✔️ رسولُ اللّه ِ صلى  الله  عليه  و  آله :  لَتَأمُرُنَّ بِالمَعروفِ ولَتَنهُنَّ عَنِ المُنكَرِ ، أو لَيَعُمَّنَّكُم عَذابُ اللّه ِ .    يا امر به معروف و نهى از منكر مى كنيد، يا عذاب خدا مسلّما همه شما را فرا مى گيرد.  وسائل الشيعة : 11/407/12.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پنج ساعت انتظار برای دریافت سهمیه آب - شهر فلینت در ایالت میشیگان؛ ثروتمندترین کشور جهان
⭕ بی اعتبار ✅ روزنامه «واشنگتن‌پست» با اشاره به دروغ‌های پر تکرار سران کاخ سفید درباره ایران و سیاست‌های شکست خورده این کشور در برابر تهران، نوشت: «ما در حال ورود به دورانی خطرناک در مناسبات بین‌المللی هستیم که در آن در سطح پایینی است و هیچ چهره صلاحیت‌داری نیست که بتواند به دیگران اطمینان‌بخشی کند. . امام خامنه ای : آمریکا رو به افول است.
‌ ↷❈🔅❂🎊❂🔅❈↶ ✿↜تنها 14 روز… به ، برترين باقي است دوشنبه چهارم ذي‌الحجّة سال دهم هجري قمري، 15 اسفند سال دهم هجري شمسي، چهارم مارس 632 ميلادي 📚✒️📚✒️📚✒️📚✒️📚✒️📚
✔️امام خمینی رحمت الله علیه : 💠آن که در باره جمهوری اسلامی بد می گویند! تا حالا چند تا داده اند؟ یک کشور دیگر پیدا نمی کنید که غیر متعهد به معنای واقعی اش باشد. و این به برکت این ،این قشر محروم توده بوده است. آن که این همه جوان را داد این قشر محروم است. بیایند بشمرند،چند نفر از آن چند نفر از آنهایی که الان نشستند و بدگویی می کنند برای جمهوری اسلام، از آنها چند نفر رفتند به جبهه؟ آنها چند تا شهید دادند؟ 📚صحیفه نور ، جلد ۱۹ ، صفحه ۱۶۰ 👈بیانات امام خمینی(ره) در جمع روحانیون و طلاب حوزه علمیه قم و تهران 🗓مورخ: ۱۳۶۴/۰۲/۱۶ 🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
📝 رژیم حقوقی دریای خزر و باز هم پروپاگاندای رسانه های زنجیره ای 🖌جواد صفایی،‌ دکترای حقوق عمومی با تصرف و تلخیص 🔸بحث تعیین دوباره بیشتر توسط شایعه سازان منافق ( مستقر در آلبانی و صهیونیسیتها) بابت تشویش افکار عمومی مطرح شده است، اما آیا واقعا سهم ایران از خزر پنجاه درصد بوده و هست؟ 🔹 برای تعیین رژیم حقوقی خزر و سهم کشورهای ساحلی باید به سه دسته معلومات توجه شود: 1️⃣ قردادهای پیشین دول ساحلی 2️⃣ عرف ها و نحوه عملکرد دول ساحلی 3️⃣ قواعد حقوق بین الملل دریاها و متدهای حقوقی تقسیم آبهای مشترک 🔸از مجموع قردادهای پیشین که به طور مستقیم یا ضمنی به حقوق طرفین اشاره دارد، موارد زیر قابل استحصال و از حیث حقوقی قابل دفاع است: ۱- میتوان ده میل دریایی از خط ساحلی برای هر کشور دریای سرزمینی در نظر گرفت ۲- باقی مانده خزر تقسیم نشده و بصورت مشاع قابل استفاده طرفین بوده 🔹در مورد منابع بستر و زیر بستر (مثلا نفت) هیچ توافقی قبلی وجود ندارد. 🔸طبق قواعد حقوق بین الملل در مورد تقسیم آبهای مشترک روشهای مختلفی توسط کشورهای ساحلی مطرح است، ازجمله تقسیم بر مبنای طول خط ساحلی هر کشور که سهم ایران را به ۱۳درصد کاهش می دهد و بسیار مورد اصرار دو کشور همجوار یعنی آذربایجان و ترکمنستان قرار دارد.. 🔹ایران با استناد به مشاع بودن تاریخی دریا به سهم ۲۰ درصدی خود از خزر تاکید ورزیده و عملا (با تهدید نظامی) از آن دفاع کرده، چه آنکه هواپیما های جنگی ایران کشتی اکتشافی کمپانی بریتیش پترولیوم که در اجاره آذربایجان بود با تهدید از آبهای مورد ادعای خود اخراج کرد 🔹رسانه های زنجیره ای شبهه افکن با ساخت و نشر شایعات از سهم پنجاه درصدی ایران از خزر صحبت میکردند که منطبق با هیچ منطق حقوقی نبود و در واقع ایران با استناد به قاعده انصاف ۷درصد بیش از سهم حاصل از طول خط ساحلی خود را طلب و از آن دفاع میکرد... 🔸اما طبق معمول این رسانه های غربی و افراد غربزده بدون توجه به منافع ملی و واقعیت های موجود، افکار عمومی را برعلیه مواضع اصولی دستگاه دیپلماسی کشور شوراندند. حال منتظریم تا ببینیم دولت و دنیا چه سهمی از دریا خزر را نصیب خود خواهدکرد و عکس العمل همان رسانه ها چه خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ناگفته های تاریخی و شنیدنی دریای خزر در دوران پهلوی 🔺دوران پهلوی ۱۰ درصد دریای خرز برای ایران بود!!!/جام‌نیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اشغال ایران فقط در ۸۰ ساعت روایتی از دوران رضاخانی که ایران توسط‌متفقین در ۳ روز اشغال شد /تاریخ‌پهلوی
💠دعوت قرآن به مطالعه آب، و استدلال بر وجود خداوند ✔️این استدلال در آیات ۶۸ و ۶۹ سوره «واقعه» آمده، خداوند مى فرماید: (آیا به آبى که مى نوشید، اندیشیده اید)؟؛ «أَ فَرَأَیْتُمُ الْماءَ الَّذِی تَشْرَبُونَ». (آیا شما آن را از ابر نازل مى کنید؟ یا ما نازل مى کنیم)؟؛ «أَ أَنْتُمْ أَنْزَلْتُمُوهُ مِنَ الْمُزْنِ أَمْ نَحْنُ الْمُنْزِلُونَ». این آیات، وجدان انسانها را در برابر یک سلسله سؤالها قرار مى دهد، و از آنها اقرار مى گیرد، و در واقع مى گوید: آیا درباره این آبى که مایه حیات شما است، و پیوسته آن را مى نوشید، هرگز فکر کرده اید؟ چه کسى، به آفتاب فرمان مى دهد بر صفحه اقیانوسها بتابد؟ و از میان آبهاى شور و تلخ تنها ذرات آب خالص، شیرین و پاک از هر گونه آلودگى را جدا ساخته، و به صورت بخار، به آسمان بفرستد؟ چه کسى، به این بخارات دستور مى دهد، دست به دست هم دهند و فشرده شوند، و قطعات ابرهاى باران زا را تشکیل دهند؟ چه کسى، دستور حرکت به بادها، و جابجا کردن قطعات ابرها، و فرستادن آنها را بر فراز زمینهاى خشک و مرده مى دهد؟ چه کسى، به طبقات بالاى هوا این خاصیت را بخشیده که، به هنگام سرد شدن، توانائى جذب بخار را از دست دهد، و در نتیجه، بخارات موجود به صورت قطرات باران، نرم و ملایم، آهسته و پى در پى، بر زمینها فرود آیند؟ اگر یکسال خورشید اعتصاب کند، بادها از حرکت بایستند، قطعات بالاى جوّ، بخارات را مصرانه در خود نگهدارند، و آسمان بر زمین بخیل گردد، آنچنان که زرع و نخیل لب تر نکنند، همه شما از تشنگى هلاک مى شوید، و حیوانات و باغها و زراعتهاى شما مى خشکد. جالب این که، اهمیت آب، و نقش آن در زندگى بشر، نه تنها با گذشت زمان و پیشرفت صنایع و علم و دانش انسان کم نمى شود، بلکه بر عکس، انسان صنعتى نیاز بیشترى به آب دارد، لذا، بسیارى از مؤسسات عظیم صنعتى، فقط در کنار رودخانه هاى عظیم، قدرت فعالیت دارند. کسى که این قدرت را دارد که با وسایلى این چنین ساده، آنچنان برکاتى براى شما فراهم سازد، آیا شایسته پرستش نیست؟ (۱) ✍پی نوشت : (۱). گرد آوری از کتاب: تفسیر نمونه، آیت الله العظمی مکارم شیرازی، دارالکتب الإسلامیه، چاپ بیست و نهم، ج ۲۳، ص۲۶۴.