eitaa logo
شهید نامجو بصیرانه زمانه
38 دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
2.6هزار ویدیو
202 فایل
ارتباط با ادمین ... لینک کانال @BASIRANE https://eitaa.com/BASIRANE
مشاهده در ایتا
دانلود
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😏«ننه من غریبم» به سبک منوتو! 🔺تهییج احساسات و مظلوم‌نمایی از تکنیک‌های عملیات روانی رسانه‌هاست...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
30_ahd_01.mp3
1.82M
🌺 دعای عهد با حضرت بقیة الله ارواحنا فداه ❤️ هر که این دعا را چهل صباح بخواند از یاوران قائم خواهد بود ان شاءالله 🌷 @BASIRANE
64.Taghabun.04-05.mp3
2.6M
🌹🍃🌸🍃... تفسیر سوره تغابن ۴ ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حکایت خیلی‌ها تو اغتشاشات، مثل این بابا بود!😂😂 همينقدر گیج و گنگ! همینقدر ساده! اصلا نمی‌دونه بازیچه دیگران قرار گرفته ✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 💎: ↪️ 🔻رویدادها و عملیات های تبیینی فرهنگی هنری 🔻عملیات روانی و رسانه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدبختی و فلک زدگی منوتو در نبود سوژه!❌️ 🔹️واقعیت شعار جاوید شاه در مراسم استقبال از رونالدو چیست؟ ❌️شب گذشته تلویزیون ضد انقلاب منوتو با منتشر کردن ویدیویی مدعی شد در مراسم استقبال رونالدو در هتل اسپیناس مردم شعار جاوید شاه داده‌اند! توجه شما را به واقعیت این ماجرا در کلیپ جلب می‌کنیم. ❌️رضا پهلوی احمق چنان بی اعتبار است که حامیان احمق‌تر از خودش مجبورند با صداگذاری برای او اعتبار بخرند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
30_ahd_01.mp3
1.82M
🌺 دعای عهد با حضرت بقیة الله ارواحنا فداه ❤️ هر که این دعا را چهل صباح بخواند از یاوران قائم خواهد بود ان شاءالله 🌷 @BASIRANE
64.Taghabun.06.mp3
2.82M
🌹🍃🌸🍃... تفسیر سوره تغابن ۵ ...
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اخراج نماینده رژیم صهیونیستی از نشست مجمع عمومی 🔹مسئولان امنیتی نشست سازمان ملل نمایندۀ رژیم موقت صهیونیستی را که قصد داشت سخنرانی رئیسی را بر هم بزند، از سالن اخراج کردند.
🔴سال گذشته معصومه علی نژاد یکی از پایه‌های کمپین علیه سفر نیویورک بود. خودش امد مقابل سازمان ملل سخنرانی کرد آدم آورد، تبلیغات کرد و … ▪️امسال حتی یک توییت هم نزده در قبال سفر نیویورک رییس جمهورمان! ▪️این موجود منفور، چند روز قبل در کنگره تلویحا گفته بود دولت امریکا حمایتش را از من برداشته و حتی گفته اند هویتت را تغییر بده. ▪️شاید بتوان گفت که دولت امریکا اجازه سفر به نیویورک را هم به او نداده. انتخابات امریکا نزدیک است و توافقاتش با ایران برایش اهمیت بیشتری دارد.