فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پایگاه هوایی «نواتیم» کجاست
🆘@BBCNEWS1💻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 مردم افغانستان از حملات تلافیجویانه ایران علیه رژیم صهیونیستی حمایت و ابراز خوشحالی کردند
🆘@BBCNEWS1💻
♨ سعید جلیلی درباره پاسخ ایران به اسراییل: آذرخشی در طوفان بود
🔸عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشت: آذرخشی که دیشب در پی طوفان الاقصی درخشید برق از چشم سلطهگران و سلطهپذیران پراند.
🔸این تنها بارقهای از نیروی ایمان و همتی بلند بود که در طول سالها با ایستادگی در مسیر پیشرفت، موازنۀ قوای سخت را گام به گام وارونه کرد و قدرت نرم خود را به پشتوانهای سخت برای تحول در مناسبات ناعادلانۀ جهان مبدل ساخت.
🆘@BBCNEWS1💻
14.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شعار مرگ بر اسرائیل در حرم امام حسین علیه السلام
🆘@BBCNEWS1💻
🔴 جروزالم پست: بنا بر گزارش ها، حمله #تلافی_جویانه برنامه ریزی شده اسرائیل به ایران توسط نتانیاهو نخست وزیر پس از #تماس_تلفنی با جو #بایدن، رئیس جمهور آمریکا #لغو شد.
🆘@BBCNEWS1💻
🔴 یک منبع آگاه #امنیتی: #تمام کشتیهای اسرائیلی و پوششی اسرائیلی که به نامهای مختلف در حال #تردد در اقیانوسها هستند تک به تک در دسترس نیروهای #مسلح ایران قرار دارند .
📌در صورت #کمترین_غلطی از سمت اسرائیل، در #قدم_اول کلیه #کشتی های #باربری و #نظامی اسرائیلی در سراسر دنیا #غرق خواهند شد.
🆘@BBCNEWS1💻
🔴 خبرنگار #امنیتی اسرائیل #شرکت_جنگندههای_اردنی برای رهگیری پهپادهای ایران را در شب گذشته #تایید کرد
🆘@BBCNEWS1💻
🔴 رایزنی «بورل» با «امیرعبداللهیان»
📌«بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از گفتگوی خود با #وزیر امور #خارجه خبر داد.
📌بورل نوشت که به نمایندگی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا حملات ایران علیه اسرائیل را محکوم میکنم و از همه طرفها میخواهم که حداکثر #خویشتنداری را به کار گیرند.
📌بورل ادامه داد فقط با امیرعبداللهیان صحبت کرده تا این پیامها را #منتقل کنم و از ایران بخواهم که تنش #تشدید نشود.
🆘@BBCNEWS1💻
🔴 #تحلیلگر الجزایری: اگر #ایران نبود، اسرائیل تمامی کشورهای #عربی را اشغال میکرد
📌یک تحلیلگر الجزایری، ضمن #تمجید از حملات #تنبیهی جمهوری اسلامی ایران به مواضع رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی، به کشورهای سازشکار عرب حمله کرد و آنان را «دنبالهروان و حامیانِ کینهتوزترین دشمن عربها و مسلمانان» دانست.
🆘@BBCNEWS1💻