8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هم اکنون؛ تجمع مردم تبریز در حمایت از عملیات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علیه اسرائیل
🆘@BBCNEWS1💻
🔥 پاسخی ۱۰ برابر حمله اخیر در انتظار شرارت صهیونیستها علیه ایران
1⃣ شورایعالی امنیت ملی ایران:
◽️ اگر رژیم صهیونیستی بخواهد به شرارت علیه ایران ادامه دهد پاسخی حداقل ۱۰ برابرِ حملۀ اخیر را دریافت خواهد کرد.
◽️ نمایش گوشهای از بازدارندگی ایران وحشت را در جبهۀ دشمن ایجاد کرده است. عملیات وعده صادق با هدف تنبیه متجاوز و با رویکردی بازدارنده انجام شد.
◽️ ایران کمترین اقدام تنبیهی را علیه رژیم اشغالگر انجام داد و صرفا پایگاه هوایی، اطلاعاتی و نظامی این رژیم را هدف قرار داد و فعلا اقدام نظامی دیگری در دستورکار ندارد.
2⃣ سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی: نتانیاهو تصمیم گرفت تا حمله به رفح را به تعویق بیندازد.
🆘@BBCNEWS1💻
🔴#شیعه شدن یک #سنی بعد از حمله ایران
بعد از اینکه دیدم ایرانِ شیعه، در #سایه_سکوت بیش از یک میلیاردونیم سنّی چه کرد، از اینجا ودر #صحت کامل #عقل ودر#مقابل همه جهان، #تشیع خود را اعلام میکنم، وبرادران وخواهرانم را دعوت میکنم #شیوه علی بن #ابیطالب (ع) واهل بیت رسول خدا (ص) را پیش گرفته واز دشمنانشان اعلام #برائت کنند.
🌹با سلام نکته ی قرآنی هفته:
"فَلَمۡ تَقۡتُلُوهُمۡ وَلَٰكِنَّ ٱللَّهَ قَتَلَهُمۡۚ وَمَا رَمَيۡتَ إِذۡ رَمَيۡتَ وَلَٰكِنَّ ٱللَّهَ رَمَىٰ"(انفال/۱۷)
"اين #شما_نبوديد كه آنها را كشتيد؛ بلكه #خداوند آنها را كشت! و اين تو نبودى (اى پيامبر كه خاك و سنگ به صورت آنها) انداختى؛ بلكه خدا انداخت!"(ترجمه ی مکارم شیرازی)
✍ با عرض سلام وتبریک به مناسبت پاسخ غرور آفرین وشادی بخش دلاورمردان ایران اسلامی.
✅یک نکته ای که در بین همه ی این اخبار و تحلیل ها متاسفانه کم رنگ است،این آیه قرآن است که میفرماید موفقیت را در اصل باید از جانب خدا دانست واورا شکر کرد؛توضیح اینکه درست است که ملت ایران تصمیم گرفت تا پاسخ دهد ولی اگر اذن واراده ی الهی براین موفقیت قرارنگرفته بود،نتیجه حاصل نمی شد؛ ضمن اینکه قدرت جسمانی و روحانی رزمندگان و توفیق انجام این کار را هم خداوند نصیب ملت ایران و رزمندگان نموده است؛ امام خمینی (ره) در جریان آزادسازی خرمشهر فرمودند :خرمشهر را خدا آزاد کرد که درواقع همان بیان تعالیم قرآنی است.
این مطلب به معنای تشکرنکردن از نیروهای مسلح نیست که از آن ها هم باید به صورت ویژه تشکر کرد .
نتیجه اینکه باید #اول_خدا_را_دید واز او #تشکر کرد و #مغرور نیروی #نظامی نشد تا توفیق های بعدی سلب نشود؛ ضمن اینکه این قدرت نظامی،مدیون انقلاب و انقلاب هم مدیون تمدن اسلامی بخصوص خون حضرت سیدالشهدا علیه السلام می باشد.
🔴 گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه با «بورل»
امیرعبداللهیان:
📌در برابر #انفعال_دیپلماتیک سازمان #ملل متحد و شورای #امنیت در صدور #حتی_یک_بیانیه در محکومیت این اقدام، ایران راهی جز تنبیه رژیم صهیونیستی در چارچوب دفاع مشروع نداشت.
📌امیدوارم اتحادیه اروپا برای #خاتمه نسلکشی در #غزه حامل یک ابتکار موثر و کارآمد باشد که البته در این صورت ایران آماده کمک به #موفقیت آن است.
📌مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: #پاسخ نظامی ایران دور از انتظار نبوده است و از نظر #اتحادیه اروپا حمله به بخش #کنسولی سفارت ایران در دمشق به دلیل نقض کنوانسیون وین #محکوم است.
🆘@BBCNEWS1💻