هدایت شده از 🇱🇧🇮🇷🇮🇶BBCNEWS1🇵🇸🇸🇾🇾🇪
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚تیزر BBCNEWS1
🅱️🅱️خبر های ایران و جهان
🆘خبرهای اغتشاشات با اعلام وضعیت...
🆘خبرهای داغ سیاسی همراه با تحلیل
🆘خبرهای اقتصادی
🆘خبرهای داغ اجتماعی
🆘خبرهای شبانگاهی 👇
🅱️@BBCNEWS3🪓🪚
👤نظرشما در مورد این تیزر چیست؟!
گروه کانال👇
https://eitaa.com/joinchat/3037069520Cae51fd2cfa
بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات👆
🅱️@BBCNEWS1🪓🪚
هدایت شده از 🇱🇧🇮🇷🇮🇶BBCNEWS1🇵🇸🇸🇾🇾🇪
هم اکنون کانال دوم👇
🅱️@BBCNEWS3
در خدمت شما عزیزان هستم.👆
هدایت شده از هر روز یک صفحه قرآن با ترجمه
هدایت شده از هر روز یک صفحه قرآن با ترجمه
#متن_ترجمه #صفحه_514 سوره مبارکه #فتح
#سوره_48
#جزء_26
نوشته استاد انصاریان - منبع: پایگاه
(https://erfan.ir)
www.quran-365.ir
@quran_365
هدایت شده از هر روز یک صفحه قرآن با ترجمه
514-fath-fa-ansarian.mp3
4.8M
#صوت_ترجمه #صفحه_514 سوره مبارکه #فتح
#سوره_48
#جزء_26
منبع: پایگاه قرآن ایران صدا - ترجمه استاد حسین انصاریان
www.quran-365.ir
@quran_365
هدایت شده از هر روز یک صفحه قرآن با ترجمه
#متن_تفسیر #صفحه_514 سوره مبارکه #فتح
#سوره_48
#جزء_26
منبع: کتاب تفسیر یک جلدی مبین - استاد بهرامپور
www.quran-365.ir
@quran_365
هدایت شده از هر روز یک صفحه قرآن با ترجمه
514-fath-ta.mp3
7.47M
#صوت_تفسیر #صفحه_514 سوره مبارکه #فتح
#سوره_48
#جزء_26
مفسر: استاد قرائتی
www.quran-365.ir
@quran_365
قمار الهام علیف با مرگ
17 دسامبر، 2022
در صورتی که پسر حیدر علیف پا را فراتر بگذارد و بخشی از خاک خود را در اختیار سازمان منافقین خلق قرار دهد، به منزله اعلام جنگ علنی علیه تهران تلقی خواهد شد و این آغازی است بر پایان رژیم خاندان علیف.
به گزارش مشرق،روز دوم شهریور ۱۳۹۳ یک فروند پهپاد هرمس ارتش رژیم صهیونیستی بر فراز تاسیسات هستهای نطنز منهدم شد. فرکانسهایی ثبت شده از این پهپاد نشان میداد که این پهپاد با عبور از دریای کاسپین (خزر) وارد حریم هوایی ایران شده بود. امر مسجّل شد که پهپاد از جمهوری آذربایجان برخاسته و محل جغرافیایی آشیانه آن نیز دقیق شناسایی شد.
«منصور حقیقت پور» از فرماندهان اسبق نیروی قدس سپاه و عضو وقت کمیسیون امنیت ملی در این رابطه اطلاعات جالب توجهی ارائه کرد. وی گفت: «مقرر شد وزیر دفاع [وقت] به همراه مسئول اطلاعات ستاد کل نیروهای مسلّح با یک هواپیمای اختصاصی عازم باکو شوند، مراتب اخطار را به ریاست جمهوری آذربایجان اعلام و بلافاصله باکو را ترک کنند.»
جلسه با حضور «علیف» رئیس جمهور آذربایجان و نیز فرمانده ارتش و وزیر دفاع این کشور تشکیل شد. مقام نظامی ایرانی خطاب به علیف گفت که میدانیم این هواپیما از آذربایجان بلند شده و ما [ایران] شما را مسئول میدانیم. مقام ارشد نظامی ایران یک اولتیماتوم ۴۸ ساعته داد که نشانگر عزم نظام برای پاسخ بود.
ماجرا این اینجا جالبتر میشود: رنگ از رخسار الهام علیف پرید. دستانش شروع به لرزش کرد و با صدای الکن خود بر سر فرمانده نیروی هوایی آذربایجان فریاد کشید که شما این کار را انجام دادید؟ پاسخ فرمانده نیروی هوایی جمهوری آذربایجان جالب بود: نه. مهمانها انجام دادند!
این پاسخ نشان داد که دولت باکو ارادهای از خود ندارد و این کشور را بدون اجازه مردم آن به نکاح صهیونیستها در آمده است. مقامات باکو بلافاصله برای عرض پوزش و ارادت عازم تهران شدند ولی این پایان داستان حضور صهیونیستها در جمهوری آذربایجان نشد.
🆘@BBCNEWS1🪓🪚