﷽
🧲 بیست اصل رهبری در کار تشکیلاتی
🔻اصل دوازدهم: ایجاد فضای بازخوردگیری
توضیح:
فراهم کردن فضای بازخوردگیری به معنای ایجاد محیطی است که در آن اعضای تشکیلات نظرات خود را بهراحتی بیان کنند و پیشنهادات و انتقادات را درباره عملکرد خود و دیگران مطرح نمایند. این اصل به تقویت و بهبود مستمر کمک میکند. رهبر وظیفه دارد زمینههای آن را فراهم کند. اجزای کلیدی فضای بازخوردگیری:
ایجاد فرهنگ بازخورد: رهبر باید شرایطی فراهم کند تا شجاعت بیان عقاید و افکار در نیروها تقویت شود. این شامل ایجاد فضایی است که در آن انتقاد سازنده و نظرات مثبت بهراحتی بیان گردد و تبدیل به یک فرهنگ سازمانی شود.
گوش دادن فعال: اعضای تشکیلات باید مهارت گوش دادن را تمرین کنند و به نظرات و پیشنهادات یکدیگر توجه نمایند. احترام به نظرات دیگران و تلاش برای درک آنها و استفاده از زبان بدن با مهارت گوش دادن رابطه مستقیم دارد.
زمان و مکان مناسب: بستر فضای بازخوردگیری، جلسات گفتگو و تبادل نظر هست. رهبر باید برای برگزاری جلسات بررسی عملکرد، زمان و مکان مناسب را پیشبینی کند. در عین حال شرایط باید بهگونهای فراهم شود که اعضای تشکیلات بتوانند در هر زمان و مکانی برای بیان نظرات اقدام کنند.
استفاده از ابزارهای مناسب: استفاده از ابزارهای دیجیتال مانند نرمافزارهای مدیریت پروژه یا پلتفرمهای همکاری و یا پیامرسانهای اجتماعی میتواند در دسترس بودن رهبر و اعضا را برای بیان نظرات تسهیل کند. میتواند به شما کمک کند.
پاسخگویی به بازخورد: اعضای تشکیلات باید نهتنها بازخورد بدهند بلکه باید به بازخورد آنها پاسخ داده شود. تشکر از کسانی که اظهارنظر کردهاند و اهتمام به پاسخگویی از نکات مهم میباشد.
هدف:
هدف از ارائه فضای بازخوردگیری، ارتقاء و بهبود مستمر در عملکرد تشکیلات است. با ایجاد فضایی که در آن بازخورد بهطور مستقیم تبادل شود، اعضای تشکل میتوانند نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنند و بهبود دهند.
نتیجه:
وجود یک فضای بازخورد میتواند باعث افزایش اعتماد بین اعضای تشکیلات، بهبود عملکرد فردی و جمعی و در نهایت، دستیابی به نتایج بهتر شود. این امر میتواند به ایجاد یک فرهنگ در سازمان کمک کند که در آن اعضا بهطور مداوم به دنبال بهبود و رشد باشند.
الزامات:
رعایت اخلاق در ارائه بازخورد، واقعگرایی و نه اظهارنظر احساسی، افزایش آستانه تحمل و ایجاد فضای انتقادپذیری توسط رهبر از الزامات میباشد.
آسیب:
تسویه حساب شخصی به جای انتقاد منصفانه و ایجاد فضای تخریب به بهانه بازخوردگیری از آسیبهای مهم هست.
💡فهرست اصول رهبری، لمس کنید
🔸فهرست ۲۰ اصل کار تشکیلاتی، لمس
🛎 هر چه «با هم کار کردن» را تجربه کنیم، به ظهور نزدیکتر میشویم.
#دکتر_امید_طاهرنژاد
#اصول_رهبری_در_تشکیلات
#اختصاصی_کانال_به_وقت_تشکیلات
┄┅✧✾══✾🔸✾══✾✧┅┄
#کانال_به_وقت_تشکیلات
🆔 @B_W_Tashkeelat
📝 #گزیده_کتاب
#به_وقت_کار_تشکیلاتی
●به بهانه گلایه مقام معظم رهبری: «چرا فرهنگ کار جمعی در جامعهی ما ضعیف است؟ این یک آسیب است.»
✍️ به قلم #دکتر_امید_طاهرنژاد:
فصل چهارم: اهمیت کار تشکیلاتی
در اندیشه دانشمندان و بزرگان
فارابی
اندیشمندان جامعهشناس غربی، یکی از کارکردهای تشکیل جامعه یا گروههای اجتماعی را رفع نیازهای بشری دانستهاند؛ حال آن نیاز کاذب باشد یا واقع؛ نیاز خودساخته باشد یا نیاز حیاتی؛ نیاز مبتنی بر انسانگرایی باشد یا خداپرستی، اصلاً مهم نیست. اینجاست که ابونصر فارابی ـ متفکر مسلمان قرن چهارم هجری ـ در خصوص لزوم تشکیل جامعه و تشکل اجتماعی، نیازهای انسان را به دو دسته سعادت حقیقی و سعادتهای کاذب تقسیم مینماید که دستیابی به هرکدام از آنها مستلزم تعاون اجتماعی و تشکیل گروههای اجتماعی و جامعه میباشد.
منبع: #کتاب_به_وقت_تشکیلات_یک: چرا کار تشکیلاتی، نوشته امید طاهرنژاد
مشاهده لیست مطالب مشابه، لمس کنید
خرید نسخه فیزیکی این کتاب، لمس کنید
#اختصاصی_کانال_به_وقت_تشکیلات
┄┅✧✾══✾🔸✾══✾✧┅┄
#کانال_به_وقت_تشکیلات
🆔 @B_W_Tashkeelat
سلام و وقتبهخیر
گروهی تشکیل شده، بهاین منظور که تشکلهای مختلف ازجمله بسیج، انجمنهای اسلامی و کانونهای علمی فرهنگیِ دانشگاهها، احساس "وحدت" داشته باشن و درمسائل و دغدغهمندیهای موجود و پیشروی جامعه با انجام کارهای مشترک، "همافزایی" اتفاق بیوفته که قطعا تاثیر کارها رو چند برابر میکنه.
https://eitaa.com/joinchat/2014053276C688aa0fadb
👌اخبار فعالیتهای تشکل خودتون رو بفرستید تا به گوش جهانیان برسونیم👇
@Tamas_ba_Tafahom
━━━◈❖❤️❖◈━━━
تفاهم| اخبار تشکلهای دانشگاهی
@Tafahom_ATD
950720-Panahian-UniHonar-HonarTaamolVaHamaseyeTaali-03-64k.mp3
26.33M
#هنر_تعامل_و_حماسه
🔷استاد پناهیان
🔊صوت سوم
🔸ضرورت بهتر و خوبتر بودن
لیست سخنرانی تشکیلاتی پناهیان
#سخنرانی_تشکیلاتی
#علیرضا_پناهیان
┄┅✧✾═✾🔸✾═✾✧┅┄
#کانال_به_وقت_تشکیلات
🆔 @B_W_Tashkeelat
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴هشدار #سردار_شهید_زاهدی نسبت به تلفن همراه و تسلط دشمن بر این ابزار
#خطای_راهبردی
┄┅✧✾══✾🔸✾══✾✧┅┄
#کانال_به_وقت_تشکیلات
🆔 @B_W_Tashkeelat
15.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️ مولودی امشب پا به دنیا میگذارد که با آمدنش، بتهای بتخانهها درهم شکسته شد و آتشِ آتشکدهها خاموش شد.
و روزی هم خواهد رسید که از نسل همان مولود، مردی بیاید و ظلم و کفر را از ریشه برکَنَد...
🌺 فرارسیدن سالروز ولادت با سعادت حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله) و امام جعفر صادق(علیهالسلام) مبارک باد.
#هفته_وحدت
#پیامبر_اکرم صلی الله علیه و آله
#امام_زمان
📌هوش مصنوعی Vizcom: تبدیل ایده ها به واقعیت با قدرت هوش مصنوعی
این هوشمصنوعی یک ابزار طراحی است که به طراحان این امکان را می دهد تا ایده های خود را به سرعت و به آسانی به محصولات فیزیکی تبدیل کنند.
📌قابلیت های کلیدی Vizcom عبارتند از:
تبدیل طرح به مدل سه بعدی: Vizcom می تواند به طور خودکار طرح ها و نقاشی های دو بعدی را به مدل های سه بعدی با جزئیات دقیق تبدیل کند. این قابلیت برای طراحان، هنرمندان و سازندگان ایده آل است که می خواهند ایده های خود را به طور واقعی مجسم کنند.
رندر زنده: Vizcom به کاربران این امکان را می دهد که مدل های سه بعدی خود را به طور real-time رندر کنند، تا بتوانند طراحی خود را در حین انجام کار مشاهده و تنظیم کنند.
تبدیل متن به تصویر: با استفاده از این قابلیت، می توانید با نوشتن یک شرح متنی ساده ، یک تصویر ایجاد کنید. این ابزار برای ایده پردازی و ایجاد تصاویر مفهومی بسیار مفید است.
ابزارهای طراحی: Vizcom مجموعه ای از ابزارهای طراحی را ارائه می دهد که به کاربران کمک می کند تا مدل های سه بعدی خود را با دقت بیشتر تغییر داده و جزئیات را به آنها اضافه کنند.
خروجی با کیفیت بالا: Vizcom می تواند تصاویر را با کیفیت 4K و رزولوشن بالا تولید کند که برای ارائه طراحی ها و مدل های سه بعدی ایده آل است.
🔸لیست هوش مصنوعی، لمس کنید
#برای_تصویرسازی
#معرفی_سایت_هوش_مصنوعی
#ابزار_استفاده_از_هوش_مصنوعی
┄┅✧✾══✾🔸✾══✾✧┅┄
#کانال_به_وقت_تشکیلات
🆔 @B_W_Tashkeelat
هدایت شده از آیت | ناصر ترابی
داکتر ترابی: تظاهرات مردم در اروپا در دفاع از فلسطین تاثیر گذار خواهد بود - Sahar Afghanistan
https://af.sahartv.ir/tv/programs-i36325
﷽
🧲 بیست اصل رهبری در کار تشکیلاتی
🔻اصل سیزدهم: ایجاد انگیزه
توضیح:
حرکتهای مختلف اجتماعی، تشکیلاتی و حتی فردی نیاز به یک حرارت درونی دارد تا انسان را به جنبوجوش انداخته و در او انگیزه فعالیت را ایجاد کند. توجه به انگیزش اعضا یکی از وظایف رهبری در تشکیلات است که در استمرار حضور افراد و انجام فعالیتها نقش بسزایی دارد. این اصل به چند جنبه مهم تقسیم می شود:
قدردانی از تلاشها: تشکر و قدردانی از تلاشهای اعضای تشکیلات بابت فعالیتهای آنها، میتواند بر روحیه کلی اعضا تأثیرگذار باشد. این قدردانی میتواند بهصورت عمومی و کلامی(در جلسات تشکل) یا خصوصی و فردی(از طرق مختلف) انجام شود.
ایجاد چالشهای مناسب: ارائه چالشها و دریافت عملکرد مناسب اعضای تشکیلات میتواند به تقویت انگیزه افراد کمک کند. بهعنوان مثال، دادن مسئولیتهای جدید یا پروژههای چالشبرانگیز میتواند حس پیشرفت و رشد را در اعضای تشکل تقویت کند. این چالشها باید قابل دستیابی باشند، اما در عین حال به اندازهای طراحی شوند که بتوانند پیشرفت و موفقیت ایجاد کنند.
ایجاد فرهنگ مثبت: ایجاد یک فرهنگ مثبت و حمایتی در تشکیلات که در آن اعضا احساس کنند میتوانند بدون ترس از قضاوت اشتباه کنند و از تجربیات خود یاد بگیرند، میتواند انگیزه را افزایش دهد.
منابع و امکانات دیگر: فراهم کردن منابع و امکانات لازم برای انجام کارها و رسیدن به اهداف میتواند به افزایش انگیزه کمک کند. این شامل دورههای آموزشی، تهیه ابزار مورد نیاز کار، تأمین فناوریهای لازم برای انجام کار و تشویقهای مادی و معنوی نیز میشود.
ایجاد راههای ارتباطی: ارتباط شفاف با اعضای تشکیلات درباره اهداف، انتظارات و پیشرفتها میتواند باعث ایجاد انگیزه شود. اعضای تشکل باید بدانند که نقش آنها در دستیابی به اهداف چقدر مهم است و این نیاز به جلسات توجیهی و ارتباطات آسان دارد.
هدف:
هدف از انگیزش در تشکیلات، افزایش روحیه و انرژی مثبت است. وقتی اعضای تشکل احساس کنند که کارشان مفید است و ارزش آن توسط رهبر تشکیلات و سایر اعضا درک میشود، تلاش و کوشش خود را بیشتر به کار میبرند و انگیزه بیشتری برای تکمیل فعالیت به دست میآورند.
نتیجه:
تحریک و انگیزش به بهبود عملکرد کلی تشکیلات، افزایش بهرهوری و کاهش استرس و تنش در محیط کاری کمک میکند. توجه به انگیزه در اعضا میزان خلاقیت را نیز افزایش میدهد و باعث افزایش قابلیت حل مسئله در میان اعضای تشکیلات و نتیجتا رشد میشود.
الزامات:
توجه ویژه رهبر تشکیلات به انگیزه افراد، تأمین نیازهای اعضا متناسب با شرایط و اقتضائات تشکیلات و نیمنگاهی به تأمین نیازهای مادی و معنوی اعضا از مهمترین الزامات است. تقویت احساس مفید بودن و همچنین احساس تعلق گروهی به تشکیلات هم باید مدنظر باشد.
آسیب:
مهمترین آسیبی که باعث از دست رفتن انگیزهها میشود، تشویق نابجا و نامتعارف هست. رهبر باید دقت کند که اعضا به طور کلی دیگران را قضاوت میکنند و در صورت عدم تشویق متناسب با فعالیت، انگیزه افراد فعال هم از بین میرود. آسیب دیگر استفاده از روشهای ناصحیح و ارتباطات ناسالم و دادن وعدههای کاذب به منظور ایجاد انگیزه هست.
💡فهرست اصول رهبری، لمس کنید
🔸فهرست ۲۰ اصل کار تشکیلاتی، لمس
🛎 هر چه «با هم کار کردن» را تجربه کنیم، به ظهور نزدیکتر میشویم.
#دکتر_امید_طاهرنژاد
#اصول_رهبری_در_تشکیلات
#اختصاصی_کانال_به_وقت_تشکیلات
┄┅✧✾══✾🔸✾══✾✧┅┄
#کانال_به_وقت_تشکیلات
🆔 @B_W_Tashkeelat