🔹دیروز فرمودند: توجه به اصل محوری «مقاومت و ایستادگی و اقدام» در مسائل گوناگون سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و غیره است که هم به نیروهای داخلی اعتماد به نفس داده است و می دهد و هم دشمن خارجی را عقب رانده و می راند، و نه تسلیم و عقب نشینی؛
🔸 و امروز هم تاکید کردند: ایستادگی در برابر شیطانهای قدرت و ستم، در پایان به پیروزی و برافتادن ترس و اندوه میرسد.
💠 إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوعَدُونَ(فصلت-30)
🔸 این نکته محوری مورد تاکید رهبری در دیروز و امروز، همان نیاز اساسی یک ملت در حال حرکت به سمت حق و تعالی و حیات طیبه، در میان حوادث این روزهای ظاهراً متلاطم است.
حرکت رو به پیشرفت و سعادتی که اگر برخی آدم ها یا فرایندهایش هم اصلاح بخواهد، این اصلاح را با عقب نشینی و از مسیر دیکته دشمنان و آشوبگران و با ملاک های آنها اعمال نخواهد کرد.
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹اگر این فیلم ساختگی نیست که ظاهراً نیست، در کنار تقدیر و حمایت از نیروهای امنیتی و انتظامی، این رفتارها هم در #صداوسيما باید صراحتا نقد شود تا اعتماد مردمی که معترض یا منتقد هستند از دست نرود یا بازیابی شود و هل داده نشوند به جبهه آن برانداز و آشوبگر.
🔸تو که نماینده نظام در برخورد با اون اغتشاشگر و برانداز هستی،
حق نداری حتی اگر اون ایستاده کنار خیابان که در حال آشوب و اغتشاش نیست، به تو فحش داد یا به عزیزانت توهین و ناسزا گفت، اینگونه برخورد کنی.
🔹و اگر او به هر دلیلی خودش را کنترل نکرد، توی #سیما یا توی #مسوول بالاتر نقد کن و عذرخواهی و پیگیری.
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
▪️برخی می گویند اینکه در قضیه ویدئو یا ماهواره یا حضور زنان در ورزشگاه نظر حاکمیت تغییر کرده است، پس در قضیه حجاب هم میشود امیدوار بود.
🔺 اینان توجه ندارند که مواردی مانند اینها یا ممنوعیت فلان سایت یا نرم افزار اینترنتی، هیچ یک حکم شرعی اولی ندارند، بلکه یک عوامل بیرونی ای باعث ممنوعیت آنها در یک بازه زمانی می شود.
💠 اما «وجوب #حجاب»
و نیز «لزوم عدم تجاهر به عدم رعایت این واجب مانند هر واجب یا حرام دیگری در عرصه عمومی»
و نیز «وظیفه حکومت یا حاکم شرع در این زمینه»
یک حکم شرعی اولی هستند با قدمت فقه شیعه و حتی مورد قبول کسانی که معنای مرسوم ولایت فقیه را قبول ندارند.
✅ بله، ممکن است در شیوه های اعمال حاکمیت در سومی، متناسب با شرایط مکانی و زمانی و افراد مختلف، تغییراتی ایجاد شود، زیرا شیوه و میزان تعزیر در اختیار حاکم شرع قرار داده شده است و امر مشخص شده ای نیست، اما اصلش امکان منتفی شدن ندارد.
همانطور که اصل دو مورد اول نیز قابل منتفی شدن نیستند.
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
🔸 روش جستجوی مطلب یا سایت، هنگام قطعی #اینترنت_بین_الملل
✅ موتور جستجویی که اکثر ما از آن استفاده می کنیم گوگل هست، ولی در هنگام قطعی اینترنت بین الملل امکان استفاده از این سایت و موتور جستجو وجود ندارد.
💠 یکی از موتورهای جستجوی تولید داخل که در هنگام قطعی اینترنت بین الملل هم قابل استفاده است و از جهت سرعت و نیز ارایه نتایج مرتبط نسبتا قابل قبول می باشد، #ذره_بین است.
🔹 دو راه برای استفاده از این موتور جستجو هست:
1- استفاده از سایت این نرم افزار به آدرس زیر:
https://zarebin.ir
2- تعیین آن به عنوان موتور جستجوی پیش فرض در همین مرورگر فعلی اتان مثل کروم.
با این کار وقتی شما در نوار تایپ آدرس در مرورگرتان مطلب مورد نظر را برای جستجو تایپ می کنید، بدون اینکه وارد سایت ذره بین شده باشید یا نرم افزارش را نصب کرده باشید، مرورگر جستجو را از طریق ذره بین انجام می دهد.
این دومی را در مطلب بعدی (https://eitaa.com/BahramianGh/305) از طریق راهنمای تصویری توضیح می دهم.
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
💠 روش تعیین #ذره_بین به عنوان موتور جستجوی پیش فرض در مرورگر
راهنما بر اساس مرورگر کروم chrome ارایه می شود، در باقی مرورگرها مشابه همین روش هست.
🔸 ابتدا از طریق مرورگرتان به سایت زیر بروید و یک جستجو در آن انجام دهید.
https://zarebin.ir
1و2- در بالای صفحه روی سه نقطه بزنید و سپس تنظیمات را انتخاب کنید.
3- قسمتی هست با نام موتور جستجو که احتمالا پیش فرض آن گوگل انتخاب شده است، وارد آن شوید.
4- ذره بین را انتخاب کنید.
از تنظیمات خارج شوید.
✅ با این کار، هر مطلبی که در نوار آدرس جهت جستجو وارد می کنید، کروم آن را از طریق موتور جستجوی ذره بین جستجو می کند و بنابراین هنگام قطعی اینترنت بین الملل هم همچنان امکان جستجو وجود دارد.
🔺و اگر در مواردی تمایل داشتید که جستجویی را از طریق گوگل انجام دهید، می توانید وارد سایت گوگل شوید:
https://www.google.com
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
اظهار نظر کمیته مجلس درباره پرونده مهسا امینی خوب و شفاف و صریح و جامع هست:
https://www.yjc.news/fa/news/8260106/
نکات مهم این گزارش:👇
.... با توجه به محتویات پرونده، اعلامات مکتوب دستگاههای ذیربط، توضیحات مسئولین مربوط، بازبینی فیلم کامل دوربینهای مداربسته پلیس امنیت عمومی، صورتجلسات معاینه محلی و تحقیقات میدانی بازرسی ویژه فرماندهی انتظامی تهران بزرگ (فاتب)، اظهارات حاضرین در صحنه و سالن اداره آموزش پلیس امنیت عمومی، تعدادی از شهروندان، کسبه و رانندههای خودروی مسافربر مستقر در محل، بررسی مستندات و ملاحظه مدارک مراتب زیر را به محضر ملت شریف ایران و نمایندگان محترم معروض میدارد:
هیچگونه ضرب و جرح و برخورد فیزیکی در مواجهه، انتقال و استقرار مرحومه خانم امینی در محل پلیس امنیت عمومی صورت نگرفته است. با توجه به گزارش پزشکی قانونی کشور (مبتنی بر سوابق بیمارستانی، انجام معاینه ظاهری، کالبد گشایی، نمونهبرداری، انجام آزمایشهای تخصصی) اعلام میدارد فوت نامبرده بر اثر برخورد فیزیکی، ضرب و شتم یا اصابت هر گونه ضربه به وی نبوده است.
قصور یا تقصیری از ناحیه اورژانس کشور و بیمارستان کسرای تهران مشاهده نگردید.
۳- در حد فاصل زمان شروع حادثه تا رساندن خانم امینی به بیمارستان دو نکته از نظر پزشکی اهمیت دارد:
۳-۱- میزان و کیفیت اثربخشی اقدامات درمانی انجام شده در حدفاصل زمان شروع حادثه (بر زمین افتادن خانم امینی) تا زمان حضور یکی از پرسنل اورژانس بر بالین وی (جمعاً به مدت "۰۷:'۱۰ دقیقه) قابل تامل است.
۳-۲- زمان صرف شده برای رفع موانع حرکت آمبولانس بدلیل ازدحام جمعیت در مقابل درب خروجی از محوطه ساختمان پلیس امنیت عمومی برای عزیمت به بیمارستان (جمعاً به مدت "۴۴:'۶ دقیقه) در روند درمانی نامبرده بی تاثیر نبوده است.