5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 هرکس ایران را دوست دارد بداند!
🔹️ هر کی ایران را دوست دارد، هر کی کشور خودش و ملّت خودش و امنیّت خودش را دوست دارد بداند که اگر انتخابات ضعیف برگزار بشود، هیچ کس سود نمیبرد، همه ضرر میکنند، همه ضربه میخورند، نه اینکه یک عدّه ضربه بخورند، یک عدّه سود کنند؛ نه.
هدایت شده از "کانال رصد" تحلیلهای روز
12.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥توصیه پناهیان به منتخبان ملت:
🔹اگر نمیتوانید مانع رفتن فرزندتان به خارج بشوید همین امشب انصراف بدهید
🔹 مردم را با دین بد نکنید. مردم را با نظامی که خون برایش داده شده بد نکنید.
@rasad_tahlil
🔹خط روانی صدای آمریکا نسبت به میزان مشارکت، یک روز قبل انتخابات:
کل کشور حداکثر 30 درصد
شهر تهران 15 درصد
🔹 آنچه عملا اتفاق افتاد:
کل کشور 41 درصد
شهر تهران 23 درصد
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
تحلیل رای خاموش جامعه که در سه انتخابات اخیر شرکت نکرده اند امری مهم و لازم هست(حدود 20 درصد نسبت به متوسط 61 درصدی مشارکت در انتخابات های مجلس)، ولی نیازمند بررسی تحلیلی آماری و جامعه شناختی هست و با برآوردهای ساده امکان پذیر نیست.
یک مثال:
تا قبل از انتخابات 88، همیشه عده ای ادعا می کردند آن 30 تا 35 درصدی که در هیچ انتخاباتی شرکت نمی کنند یا طرفدار اصلاح طلب ها هستند، یا مخالف نظام.
اما رکورد مشارکت 85 درصدی در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 و نتایج آن در مقایسه با دور دوم انتخابات 84 که هاشمی رفسنجانی حمایت تمام قد همه اصلاحاتی ها و کارگزارانی ها را داشت نشان داد که از افزایش مشارکت حدودا 25 درصدی 88 نسبت به دور دوم 84، یعنی حدود 11 میلیون رای بیشتر:
حدود 7 میلیون( 65 درصد) از میزان افزایش مشارکت به آرای احمدی نژاد که علم گفتمان اصیل انقلاب و آرمانهای نظام را برداشته بود و عملکرد او در دور اول در پیشگاه قضاوت همه مردم بود، اضافه شد؛
و حدود سه میلیون( 29 درصد) از میزان افزایش، به آرای میرحسین موسوی که جایگزین هاشمی رفسنجانی شده بود.
ضمن اینکه همه آرای میرحسین موسوی هم به معنی مخالفت با نظام و گفتمان انقلاب و اصل ولایت فقیه نبود و تحلیل آرای میرحسین موسوی در سال 88 در این مجال نمی گنجد.
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
ماده ۹ قانون انتخابات می گوید:
«در انتخابات مجلس فرد منتخب در مرحله اول انتخابات باید حداقل بیست درصد (۲۰%) از کل آراء را کسب نماید و انتخاب در مرحله دوم و همچنین انتخابات میاندورهای با کسب اکثریت نسبی به هر میزان است.»
//
بر اساس ظاهر عبارت بالا که تعبیر کل آراء ذکر شده و نه آراء صحیح، آقای روانبخش در انتخابات مجلس قم، زیر حد نصاب یعنی 18.6 درصد کل آراء ماخوذه را به دست آورده است.
ولی بر اساس تبصره ۳ ماده 22، ملاک حد نصاب گیری، آراء صحیح هست و نه کل آراء و لذا آراء سفید که آراء باطله ماخوذه محسوب می شوند، در حد نصاب گیری تاثیری ندارند:
« آرای باطل مأخوذه در حد نصاب انتخاب نماینده موضوع ماده (۹) این قانون محاسبه نمیگردد.»
https://www.shora-gc.ir/fa/news/5730
ظاهراً کل آراء ماخوذه در انتخابات مجلس قم، 421135 رای و آراء صحیح(غیر سفید)، 389755 رای بوده است و لذا جناب آقای روانبخش لب مرزی(594 رای بیشتر از بیست درصد) توانسته اند در مرحله اول جزء منتخبین نهایی باشند.
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
🔺️🔻مقایسه نظرسنجیهای انتخاباتی با نتایج نهایی
@akharinkhabar | akharinkhabar.ir
تنها دو گروه می توانند در مرحله دوم انتخابات در شهری مثل تهران رای بدهند:
1- کسانی که در مرحله اول آن حوزه انتخابیه شرکت کرده باشند.
2- کسانی که در مرحله اول، در هیچ حوزه ای، رای نداده باشند.
تبصره 4 ماده 10 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
نرخ مشارکت در دوره های اول تا دهم مجلس، در کل کشور و نیز شهر تهران
🔹 تحلیل این جداول در مطلب بعدی:
https://eitaa.com/BahramianGh/377
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
💠 یکی از نکاتی که در تحلیل عدم مشارکت به میزان مطلوب، می بایست مورد توجه قرار گیرد، لحاظ کردن فاصله مشارکت فعلی با نرخ متوسط مشارکت در دوره های مختلف با همه تنوع آنها به جهت سیاسی و اقتصادی و اجتماعی می باشد و نه فاصله آن تا 100 درصد.
دلیل این امر آن است که بخشی از عدم مشارکت که در همه دوره ها تکرار می گردد(حتی در اوایل انقلاب و یا حتی در رقابتی ترین انتخابات ها)، دلایل خاص خودش را دارد که لازم است حساب آن از کاهش مشارکت در یک بازه 4 ساله یا 8 ساله معین جدا گردد، و الا منجر به خطای در تحلیل دقیق واقعیت خواهد شد.
به عنوان مثال حتی در انتخابات دوره ششم مجلس که دومین رتبه نرخ مشارکت مجلس را داریم و در سالهای ابتدایی دولت اصلاحات برگزار شد و رقابت شدیدی بین دو طیف سیاسی آن سالها وجود داشت، 33 درصد در کل کشور و 53 درصد در تهران در انتخابات شرکت نکردند.
با توجه به همین نکته، آمار زیر در زمینه نرخ مشارکت در دوره های یکم تا دهم انتخابات #مجلس شورای اسلامی شایسته توجه می باشد:
متوسط در کل کشور: 60 درصد
متوسط در #تهران: 47 درصد
نرخ مشارکت تهران در دوره های هفتم(1382) و هشتم(1386) مجلس، فاصله زیادی با متوسط داشته و به ترتیب 37 و 31 درصد بوده است.
(جزئیات به تفکیک دوره در اینجا)
🔹نرخ مشارکت کل کشور در دوره دوازدهم مجلس: 41 درصد
میزان عدم مشارکت نسبت به متوسط در کل کشور: 19 درصد
🔸نرخ مشارکت شهر تهران در دوره دوازدهم: 23 درصد
میزان عدم مشارکت نسبت به متوسط در تهران: 24 درصد
🟢 نتیجه مهم دیگر آن است که مشارکت کنندگان در انتخابات امسال، یک طیف حداقلی نیستند، بلکه این میزان مشارکت کننده در کل کشور، حدود 70 درصد جمعیت کسانی هستند که معمولا در انتخابات مجلس، صرف نظر از خصوصیات متنوع سیاسی و اجتماعی و اقتصادی هر دوره از اول انقلاب شرکت می نمایند و در تهران، حدود 50 درصد.
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
جوری تیتر زده اند، گویا این وام ازدواج است که باعث کاهش آمار ازدواج شده است.
در حالی که بهتر است گفته شود که اگر همین مقدار و با همین کیفیت نامطلوب تسهیلات ازدواج هم نبود و قانونگذار و مجری دغدغه ای در این زمینه نداشتند، میزان ازدواج، بیشتر از این کاهش می یافت.
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
هدایت شده از یادداشتهای محسن مقدسزاده
«توضیحات #نقشه_رؤیتپذیری هلال #ماه_مبارک_رمضان سال ۱۴۴۵ هجری قمری»
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما سروران گرامی در ماه پر خیر و برکت شعبان المعظم
تصویر فوق، نقشه رؤیتپذیری #هلال_ماه #رمضان_1445 در غروب یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ میباشد.
همانطور که در نقشه فوق ملاحظه میفرمایید، هلال ماه #رمضان در غروب یکشنبه در بیشتر مناطق زمین از جمله در ایران و مناطق اطراف (عراق و عربستان و افغانستان و پاکستان و ...) حتی با قویترین تلسکوپها رؤیت نخواهد شد و فقط در قسمتی از قاره آمریکا قابل رؤیت میباشد.