🔴 #تجربه_نزدیک_به_مرگ
✍ وقتی در سپاه مشغول به کار شدم، سعی می کردم در ساعاتی که در محل کار حضور دارم، به کار شخصی مشغول نشوم. اگر در طی روز کار شخصی داشتم و یا تماس تلفنی شخصی داشتم، به همان میزان و کمی بیشتر، اضافه کاری بدون حقوق انجام میدادم که مشکلی ایجاد نشود. با خودم می گفتم: حقوق کمتر ببرم و حلال باشد خیلی بهتر است. از طرفی در محل کار نیز تلاش می کردم که کارهای مراجعین را به دقت و با رضایت انجام دهم.
این موارد را در نامه عملم میدیدم. جوان پشت میز (مأمور الهی) به من گفت: خدا را شکر کن که بیت المال برگردن نداری وگرنه باید رضایت تمام مردم ایران را کسب می کردی!
اتفاقا در همان جا کسانی را می دیدم که شدیدا گرفتار هستند.
گرفتار رضایت تمام مردم، گرفتار بیت المال.
📚 منبع: کتاب سه دقیقه در قیامت
.
🔵 لذتهای بهشتی برای چه کسانی است؟
✍ همه این لذت های عظیم برای کسانی است که در دنیا از لذت های حرام چشم پوشی کرده اند. کسی شراب بهشت را می خورد که از شراب دنیا چشم پوشیده است.
کسی حور العين نصیبش می شود که در دنیا از ارتباط حرام چشم پوشیده است.
کسی از خوراک و پوشاک بهشت استفاده می کند که در دنیا لقمه حرام و لباس حرام و غصبی نپوشیده است.
خلاصه، بر معاصی صبر کرده است و در آخر شیرین کام شده است. به
قول حافظ:
این همه شهد و شکر کز سخنم میریزد
اجر صبری است کز آن شاخ نباتم دادند
📚 کتاب بهشت و جهنم
🔵 بهشت قابل وصف نيست
✍ خداوند مى فرمايد: براى هيچ كس قابل تصوّر نيست كه ما براى سحر خيزان نيايشگر چه مقام و نعمت هايى را كه سبب روشن شدن چشم آنان است، پنهان و ذخيره كرده ايم، فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةَ اَعيُنٍ
چنانكه در كتاب هاى آسمانى گذشته مى خوانيم كه خداوند مى فرمايد: اءعدَدتُ لِعِبادِى ما لا عَينَ رَاءَت وَلا اُذُنَ سَمِعَت وَلا خَطَرَ بِقَلبِ بَشَرٍ، براى بندگان صالح خود چيزهايى را آماده كردهام كه نه چشمى ديده و نه گوشى شنيده و نه به فكر انسانى آمده است.
📚 کتاب معاد، استاد قرائتی
.
🔵 خواندن زیارت عاشورا و باغ های بهشتی
✍ فقیه زاهد عادل مرحوم شیخ جواد بن شیخ مشکور عرب که از اجله علما و فقهای نجف اشرف و مرجع تقلید جمعی از شیعیان عراق بوده و نیز از ائمه جماعت صحن مطهر بوده است در سال ۱۳۳۷ در حدود نودسالگی وفات نموده در جوارپدرش و در یکی از حجرههای صحن مطهر مدفون گردید.
آن مرحوم در شب ۲۶ ماه صفر ۱۳۳۶ در نجف اشرف در خواب حضرت عزرائیل ملک الموت را میبیند، پس ازسلام از او میپرسد از کجا میآیی؟ میفرماید از شیراز و روح میرزا ابراهیم محلاتی را قبض کردم، شیخ میپرسد روح او در برزخ در چه حالی است؟
می فرماید: در بهترین حالات و در بهترین باغهای عالم برزخ و خداوند هزار ملک موکل او کرده است که فرمان او را میبرند. گفتم برای چه عمل از اعمال به چنین مقامی رسیده است؟ آیا برای مقام علمی و تدریس و تربیت شاگرد.
فرمود: نه، گفتم آیا برای نماز جماعت و رساندن احکام به مردم؟ فرمود: نه، گفتم پس برای چه؟ فرمود برای خواندن زیارت عاشورا (مرحوم میرزای محلاتی سی سال آخر عمرش زیارت عاشورا را ترک نکرد و هر روز که به سبب بیماری یا امر دیگر نمی توانست بخواند نایب میگرفته است)
و چون شیخ مرحوم از خواب بیدار میشود فردا به منزل آیت اللّه میرزا محمد تقی شیرازی میرود و خواب خود را برای ایشان نقل میکند.
مرحوم میرزا محمد تقی گریه میکند، از ایشان سبب گریه را میپرسند میفرماید میرزای محلاتی از دنیا رفت و استوانه فقه بود به ایشان گفتند شیخ خوابی دیده و معلوم نیست واقعیت آن، میرزا میفرماید بلی خواب است اما خواب شیخ مشکور است نه افراد عادی. فردای آن روز تلگراف فوت میرزای محلاتی از شیراز به نجف اشرف میرسد و صدق رؤ یای شیخ مرحوم آشکار میگردد.
📚 منبع: کتاب داستانهای شگفت
🆔
.
؛always smile
؛laughter embarrasses your enemies
همیشه بخند . . .
خنده دشمناتو دستپاچه میکنه💛
#عصرتون_بخیر🌻
🔴 #موقف_های_صراط
✍ نماز، نخستین عملی که بررسی میشود:
پس از موقف و ایستگاه بررسی اعتقادات، نوبت به بررسی وظایف و تکالیف عملی ما میرسد. اولین عملی که بررسی میشود، نماز است. امام صادق (ع) فرمود: «نخستین چیزی که از بنده حسابرسی میشود، نماز است؛ اگر نماز پذیرفته شد، بقیه اعمال هم پذیرفته میشود و اگر نماز رد شد، بقیه اعمال هم رد میشود.»
دقت کنید میفرماید اگر نماز قبول شود، بقیه اعمال قبول میشود. بحث از قبولی نماز است، نه صحیح بودن نماز.
توضیح اینکه ما یک صحت نماز داریم و یک قبولی نماز. صحیح بودن نماز مربوط به صورت ظاهری نماز است. یعنی قرائت و رکوع و سجود و روبهقبله بودن و وضو داشتن و...اما قبول بودن نماز مربوط به ظاهر فیزیکی و شکلی نماز نیست، بلکه مربوط به شرایطی است که باعث بالارفتن نماز و رشد روح و تقرب به خدا میشود.
📚 کتاب صراط و شفاعت
🆔
.
❣#روی مدار مثبت
از درآمد وثروت دیگران خوشحال شوید...تا ثروت را جذب کنید..
از روابط عالی دیگران خوشحال شوید....تا روابط عالی را جذب کنید...
از کار وکاسبی دیگران خوشحال شوید....تا شغل دلخواهتان را جذب کنید..
از شادی ونشاط دیگران خوشحال شوید....تا شادی را جذب کنید.
به دیگران انرژی بده ..... تا کائنات بهت انرژی بده
پس این متن رو بفرست برای عزیزت و بهش انگیزه رو بده تا اونم بیاد تو مسیر موفقیت و ثروت
این یک #قانون در کائنات است
چه آن را بپذیری و چه نپذیری!
.
انسانهايى كه نمیبخشند،
بار اشتباهات ديگران را روى شانهے خود حمل میكنند و خوشبختى و انرژى كه بايد صرف ساختن زندگى خود كنند را به پاى كينه فدا میكنند.
انسانهايى كه نمیبخشند، دچار تڪرار افڪار ناخوشایند ذهنى هستند و بدى ديگران را دوباره و چندباره مرور میكنند.
اين افراد بيشتر مريض میشوند و احساس خوشبختى كمترى دارند.
در مقابل، كسانى كه میبخشند سالمترند زيرا اشتباهات ديگران را رها میكنند تا خود آزاد شوند.
فراموش نكنيد بخشيدن كسى به معناى قبول كردن آن فرد در زندگى و اجازهے تكرار اشتباهاتش نيست.
.
❣قدرت کلام را دست کم نگیر
کلام در زندگی انسان نقشی تعیین کننده دارد.
مثلا روزی زنی از من پرسید چرا زندگیش دستخوش فقر و تنگدستی شده ؟
او روزگاری صاحب مال و مکنت فراوان بود.
دریافتیم که او همواره خسته از اداره ی آن خانه و زندگی ، یکریز می گفته :
"دیگر از همه چیز به تنگ آمدم،
کی می شود تنها در یک لانه زندگی کنم "و افزود: "بله، اکنون تنها و در یک خانه ی کوچک زندگی میکنم...!"
بهتر است بدانید ذهنِ نیمه هشیار
حس شوخ طبعی ندارد
و مردم اغلب با شوخی هایشان تجربه هایی ناخوشایند برای خود می آفرینند. حتی به شوخی هم هر کلمه ای را بر زبانتان جاری نکنید.
#یاد_مرگ
ناگهان خبرمیرسد ...
🔈انالله واناالیه راجعون
🎈فلانے فوت شد....
📢ناگهان... یهویی...
🎵🚫 سری به پیجش در اینستگرام میزنے مے بینے پر از ڪلیپهای ترانه وموسیقے ورقص وآواز وووو...
💖اثرے از یاد الله...
❤نام الله...
💚دین وایمان #قرآن وذکر وآیات و احادیث...
درپیجش نیست!!!
🖤همه پستهاے بیهوده....
👌این پیج براے همیشه پرونده اش بسته میشه
با همه محتویاتش دربرابر الله روز قیامت با صاحبش حاضر میشود...
✔پس خواهر و برادر
عزیز نوجوان عزیز...
💥فراموش نڪن پیج تو صندوق_اعمالت هست...
💬دربرابر هرپستے،
🎥هرڪلیپے،
📱هرمطلبے ڪه میگذارے تومسئول هستے
📝 ببین براے بعدازمرگت چه پس انداز ڪرده ای...
👈و مرگ هم خبر نمیڪند ...
ناگهانے میاد...
پشیمانی بعداز #مرگ دیگه هیچ سودی ندارد...
☝الان سرے بزن به پیجت خودت ببین وقضاوت ڪن...
خودت، خودت را محاسبه ڪن...
قبل از اینڪه مرگت فرارسد و از تو ڪاری برنیاید...
.
❓آیا میشود نماز نخواند و با کارهای خوب وارد #بهشت شد؟
✅پاسخ:
در روایات بسیاری اعلام شده است که از #اولین چیزهایی که در روز قیامت از آن سؤال میشود، #نماز است و قبولی نماز آن قدر ارزش دارد که بعد از آن شاید دیگر اعمال خود به خود پذیرفته شوند:
«إِنَّ أَوَّلَ مَا یُحَاسَبُ بِهِ الْعَبْدُ الصَّلَاةُ فَإِنْ قُبِلَتْ قُبِلَ مَا سِوَاهَا»؛[1] اولین چیزی که در قیامت از انسان سؤال میشود نماز است که اگر مورد پذیرش واقع شد بقیه اعمال پذیرفته خواهد شد.
🔸از سوی دیگر، نه تنها بینمازان، بلکه حتی افرادی که نماز میخوانند، اما در آن سستی میورزند از دایره #شفاعت پیامبر اسلام(ص) خارجند:
«عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ (ع) قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ (ص) لَا یَنَالُ شَفَاعَتِی غَداً مَنْ أَخَّرَ الصَّلَاةَ الْمَفْرُوضَةَ بَعْدَ وَقْتِهَا»؛[2] امام صادق(ع) از رسول خدا(ص) نقل میکند به شفاعت ما نمیرسد کسی که نماز واجبش را به بعد از وقتش تأخیر بیاندازد.
«قَالَ رَسُولُ اللَّهِ (ص) لَیْسَ مِنِّی مَنِ اسْتَخَفَّ بِصَلَاتِهِ لَا یَرِدُ عَلَیَّ الْحَوْضَ لَا وَ اللَّهِ»؛[3] رسول خدا(ص) فرمود: هر کس نماز خود را کوچک شمارد و نظرش سبک شمردن نماز باشد، از امّت من نیست، و به خدا سوگند هرگز در کنار حوض کوثر بر من وارد نخواهد شد.
🔸با این وجود و با تمام ارزش و وزنه سنگینی که نماز دارد، در مقام نظریه پردازی نمیتوان گفت؛ اگر فردی تمام اعمالش نیک باشد و تنها نماز نخواند مستحق دوزخ است.
🔸اما ما معتقدیم که چنین شخصی یافت نمیشود و مصداقی برای آن نمیتوان یافت؛ زیرا پیامبر اسلام(ص) فرمود: «لَا یَزَالُ الشَّیْطَانُ ذَعِراً مِنَ الْمُؤْمِنِ مَا حَافَظَ عَلَى الصَّلَوَاتِ الْخَمْسِ فَإِذَا ضَیَّعَهُنَّ تَجَرَّأَ عَلَیْهِ وَ أَوْقَعَهُ فِی الْعَظَائِم»؛[4] شیطان همواره از انسان مؤمن بیمناک است، تا زمانى که نمازهاى پنجگانه را حفاظت و مراقبت مىکند. و هنگامى که حق نمازها را تباه کرد، شیطان نسبت به او جرأت مىیابد و او را دچار گرفتاریهاى بزرگ مىکند.
🔸لذا با توجه به تصریح این روایت، این تنها یک #خیال است که فردی تمام اعمالش خوب باشد و تنها نماز نخواند!
🔻پاورقی:
[1]. کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، محقق، مصحح، غفاری، علی اکبر، آخوندی، محمد، ج 3، ص 268، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ چهارم، 1407ق.
[2]. ابن بابویه، محمد بن على،أمالی، النص، ص 399، تهران، کتابچى، چاپ ششم، 1376 ش.
[3]. منسوب به على بن موسى، امام هشتم علیه السلام، الفقه المنسوب إلى الإمام الرضا علیه السلام، ص 101، مشهد، مؤسسة آل البیت علیهم السلام، چاپ اول، 1406 ق.
[4]. على بن موسى، امام هشتم علیه السلام، صحیفة الإمام الرضا علیه السلام، محقق، مصحح، نجف، محمد مهدى، ص 42، مشهد، کنگره جهانى امام رضا علیه السلام، چاپ اول، 1406 ق.
.