eitaa logo
خانواده با نشاط ما
20.3هزار دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
خانواده شاد هفت نفره ما با چهار تا دختر 👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻 و یک پسر🧒 اینجا از خانواده شلوغ پلوغمون تجربیات خودم حرف می زنم 💖💖 اگه کارم داشتی @Banosiri_tabrz تبلیغات: @tab_Banosiri
مشاهده در ایتا
دانلود
• برای سبز شدن در جستجوی دلیل نباش تو خود آن دلیل باش برای سبز شدن ... 🌱💚 .
خدایا ... شادی رو به زندگی همه بیار ... .
🔵 شاد کردن دل مومن ✍ آیت الله بهجت (ره): وقتی دل مؤمنی را شاد كنید، خدا از لطف، مَلکی را خلق می‌کند که آن ملک، شما را از بلاها و تصادفات و... حفظ ‌می‌كند. این که می‌بینید در برخی تصادفات بعضی‌ها محفوظ می‌مانند در حالی که به نفر کناری آن‌ها آسیب وارد می‌شود به سبب این است که آن شخصِ محفوظ مانده، در مسرّت اهل ایمان نقش داشته است. 📚 برگی از دفتر آفتاب، ص ١٨۴. 🌸 حالا فکر کن اگه کاری کنم که دل امام زمان رو شاد بکنه، چی میشه... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌➥ .
🔴 چگونگى حضور در قيامت! ✍ قرآن نحوه حاضر شدن انسان در صحنه قيامت را چند نوع بيان نموده است: گاهى مى فرمايد: انسان تنها مبعوث مى شود؛ «وكُلُّهم آتِيهِ يَومَ القِيامَةِ فَرداً» گاهى مى خوانيم: انسان همراه با رهبرى كه در دنيا پذيرفته است مبعوث مى شود؛ «يَومَ نَدعُوا كُلّ اُناسٍ بِاِمامِهِم» و گاهى مى خوانيم: مردم دسته دسته و بطور فوج فوج وارد مى شوند؛ «فَتَاءتُونَ اَفواجاً» دليل اين تفاوت‌ها آن است كه انسان از نظر فريادرسى تنهاى تنهاست، يعنى مال، ثروت، دوست و فاميل به درد او نمى خورند، واز نظر سرنوشت، با رهبرى كه انتخاب كرده همراه است، و از نظر شكل و قيافه، در ميان گروهى كه همكار و همفكر او هستند خود را مى يابد. بنابراين ممكن است انسانى در شكل خاصّى و در پشت سر رهبر خويش و در ميان انبوه جمعيّت باشد، ولى فريادرسى نداشته و خود را تنها ببيند. 📚 کتاب معاد، استاد .
تصویری هوایی از پدیده «موج سرخ» در ژاپن موج سرخ یک پدیده دریایی است و بر اثر ازدیاد جمعیت گروهی از جلبک‌ها رخ می‌دهد. به علت سرخگون شدن آب دریا،این پدیده را کِشند یا موج سرخ می‌گویند. .
🔴 🔹اشک و توبه بر درگاه الهی ✍ نکته دیگری که در آن وادی شاهد بودم بحث اشک و توبه بر درگاه الهی بود. من دقت کردم که برخی گناهانی که مرتکب شده بودم در کتاب اعمالم نیست! بعد از اینکه انسان از گناهی توبه می کند و دیگر سمتش نمیرود، گناهانی که قبلا مرتکب شده کاملا از اعمالش حذف می شود. آنجا رحمت خدا را به خوبی حس کردم... 📚 کتاب سه دقیقه در قیامت .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁صبح 🌾از راه رسید 🍁قلمت را بردار 🌾سر هر شاخه سلامی بنشان 🍁سـلام 🌾صبح قشنگتون بخیر 🍁روزگارتون از رحمت لبریز 🌾سفره هاتون از نعمت سرشار 🍁دلتون خوش،خوشی‌هاتون پایدار اول هفته پاییزتون .
🔵 جاودانگى، لطف الهى است... ✍ آيا در بهشت و جهنّم بودن، هميشگى است و هيچ كس نمى تواند انسان را از آن خارج كند؟ پاسخ: اوّلاً؛ خلود وابديّت تنها براى تمام بهشتيان است، امّا همه اهل جهنّم در آن براى هميشه نيستند، زيرا گروه هايى بعد از مدّتى عذاب وشكنجه مشمول شفاعت و عفو قرار مى گيرند. ثانيا؛ معناى خلود اين نيست كه خداوند نتواند مؤ منان را از بهشت بيرون كند و لذا در ادامه آيه جمله«الاّ ما شاءَ رَبّك» در كنار خلود و تداوم قهر يا لطف خدا آمده است. بنابراين خداوند قدرت دارد كه هر كارى را انجام بدهد، امّا چون بر خود لازم كرده و قول داده كه بهشتيان را در بهشت جاودانه قرار دهد، پس بهشتيان در بهشت جاودانه خواهند ماند. خداوند در قرآن بعضى كارها را بر خودش واجب كرده گرچه قدرت بر انجام ندادن آن را هم دارد، ولى بخاطر حكمت و عدالت يا وعده اى كه داده قطعاً عمل مى فرمايد از جمله: ۱ هدايت مردم. «اِنّ عَلَينَا لَلهُدى» ۲ رحمت و لطف. «كَتَبَ عَلى نَفسِهِ الرَّحمَة» ۳ رزق و روزى. «عَلَى اللّه رِزقُها» ۴ حفظ قرآن از تحريف. «و اِنّا لَهُ لَحافِظُون» ۵ يارى و نجات مؤمنان. «كانَ حَقّاً عَلَينا نَصرُالمُؤمِنِينَ كَذلِك حَقّا عَلَينا نُنجِ المؤمِنِينَ» ➥ .
🔴 ✅ بهترین باقیات الصالحات ✍ بسیاری از خیرات انسان، توسط فرزند برای او ارسال می شود. شاید هیچ باقیات الصالحاتی بهتر از فرزند صالح برای انسان نباشد. برای همین است که امام رضا علیه السلام می فرماید: وقتی خداوند خیر بنده اش را بخواهد، وی را نمی میراند تا فرزندش را ببیند. بنده از نوجوانی یاد گرفتم که هر کار خوبی انجام می دهم یا اگر صدقه ای می‌دهم، ثواب آن را به روح تمام کسانی که به گردن من حق دارند، از آدم تا خاتم و تمام اموات شیعه و پدران و مادرانم نثار کنم. در آن سوی هستی، پدر بزرگم را همراه با جمعی که در کنارش بودند مشاهده کردم. آن‌ها مرتب از من تشکر می کردند و می گفتند: ما به وجود اولادی مثل تو افتخار می کنیم. خیرات و برکاتی که از سوی تو برای ما ارسال شده، بسیار مهم و کارگشا بود. ما همیشه برایت دعا می کنیم تا خداوند بر توفیقات تو بیفزاید... 📚 کتاب سه دقیقه در قیامت .
🔵 از عوامل آسان جان دادن 🔸 مداومت بر تسبیحات حضرت زهرا ✍ یکی دیگر از اموری که باعث آسانی جان دادن می‌گردد، مداومت بر تسبیحات حضرت زهرا علیها السلام بعد از نمازهای واجب است. این تسبیحات گنجی است که به ما رسیده است و از بزرگ ترین هدایای الهی بوده که پیامبر بزرگوار به حضرت زهرا علیها السلام دادند. به تعبیر امام صادق علیه السلام اگر بهتر از این چیزی بود، پیامبر (ص) همان را عطا می‌کرد. امام صادق علیه السلام فرمودند: این تسبیحات نزد من از هزار رکعت نماز در روز بالاتر است. و ما همان طور که فرزندانمان را به نماز امر می‌کنیم، به این تسبیحات هم امر می‌نماییم. بعد فرمودند: «فَاِنَّهُ لَم یَلزَمهُ عَبدٌ فَشَقِیَ؛ کسی که بر آن مداومت داشته باشد، دچار شقاوت و عاقبت سوء نمی شود. » 📚 کتاب از احتضار تا عالم قبر ➥ .
🔴 ✍ قسمتی از کتاب آن سوی مرگ: مرد جوانی، تنها در نمازخانه ایستگاه قطار، نشسته بود. با ظاهری خجالت زده، پریشان و پشیمان. او قصد داشت به خاطر گناهی که انجام داده بود، توبه کند. شیاطین، اطرافش جمع شده بودند. شبیه زنبورهایی که اطراف لانه شان گرد می آیند. همه می کوشیدند او را از تصمیمش منصرف کنند. صدای آزاردهنده ای از دهان هر کدامشان خارج میشد. صدایی بم و کشدار. مثل صدای ضبط شده ای که با دور کند پخش شود. با وجود این، من می توانستم بفهمم که آنها چه می گویند. چه می گفتند؟ به طور کلی، داشتند حرف های وسوسه انگیزشان را به ذهن او کند. مثلا یکی از شیاطین به او می گفت: "میخواهی توبه و خودت را از گناهان لذت بخش محروم سازی؟تو هنوز خیلی جوانی؛ و خیلی سالم. زندگی یک جوان سالم، بدون گناه، هیچ جذابیتی ندارد. گناه، نمک زندگی است و... مرد جوان، مدتی با خود کلنجار رفت. عاقبت، تصمیم نهایی اش را گرفت. همان جا، در گوشه نمازخانه، به حالت سجده، خم شد و پیشانی اش را روی مهر گذاشت؛ با بغض، با اخلاص و با شرم زیاد به خدا گفت: "خدایا، مرا ببخش. اشتباه کردم. قول شرف میدهم ته دیگر تکرار نکنم. قول می دهم که دیگر (.....) ناگهان، نوری با صدای بلند، در نمازخانه ترکید. شیاطین را دیدم که نعره های مهیبی کشیدند، سپس به شکل پودر سیاهی در آمدند و رفته رفته محو شدند... 📚 کتاب آن سوی مرگ ➥ .
🔴 قسمتی از مشاهدات بهشت برزخی کتاب آن سوی مرگ: ✍ از وسایل نقلیه بگویید. وسیله نقلیه ای در شهر (منظور شهری بهشتی است) دیدید؟ - دیدم؛ ولی نه در داخل شهر. اغلب وسایل نقلیه، -که از جنس براقی شبیه جیوه بودند در نوار ساحلی به چشم می خوردند. - وسایل نقلیه، از قبیل؟ - اتومبیل های خیلی شیک، موتور سیکلت‌ های شگفت انگیز، دوچرخه های ظریف و حتی درشکه های پر زرق و برق. آن سوتر، هواپیماهای نقره ای کوچک و لوکس را دیدم که بر فراز اقیانوس پرواز می کردند. در امتداد بازوهای اقیانوس، تعداد زیادی قایق و کشتی تفریحی - برخی به شکل ستاره دریایی - شناور بودند، بعدا فهمیدم که وسایل نقلیه، متعلق به جماعت خاصی است. به جماعتی که هنوز به این وسایل دنیوی علاقه دارند. اغلب آن‌ها، افرادی بودند که زمانی در حسرت داشتن این وسایل به سر می بردند. منظورم از زمانی، موقعی است که در زمین زندگی می کردند، لُب مطلب را بگویم: بسیاری از آرزوهای تحقق نیافته انسان های خوب، در برزخ برآورده می شود.... 📚 کتاب آن سوی مرگ .
🔵 امید مثبت به پروردگار ✍ در چند قسمت دعای کمیل بحث آرزوی مثبت شده است. در اواخر دعا، امیرالمؤمنین علیه السلام می‌فرماید: «و رجائی عفوک» ؛ خدایا! امیدی که قلب مرا پر کرده است، امید به عفو تو است. این شدنی است که انسان دل به خدا ببندد و بگوید: تو کریم و رحیم و غفوری، و من محدود، فقیر و اسیر هوای نفسم. چند سال اشتباه کردم، اما آمدم. با امید به عفو تو آمدم که همین امید به عفو تو، باعث آمرزش گناهان من است. لازم نیست که شخص امیدوار بنشیند، گریه کند، بر سر خود بزند و صیغۀ توبه را بخواند، بلکه همین که حقیقتاً به پروردگار می‌گوید: «و رجائی عفوک» خدا نیز می‌گوید: «عفوتُک» اگر تو به عفو من امید داری، من نیز از تو گذشت می‌کنم. چون خدا، خدایی نیست که امید مثبت کسی را نا امید کند. خدا بخیل نیست که بگوید: من نمی توانم تو را ببخشم. 📚 کتاب مرگ و فرصت‌ها، مجموعه سخنرانی های استاد انصاریان ➥ .
🔵 از زبان امیر المؤمنین (ع) ✍ ادای حق الناس : امام علی علیه السلام فرمودند: جزء سوم این است که: تمام حقوقی که از مردم به گردن گناه کار است باید پرداخت شود. اسلام دین «سمحه و سهله» ، یعنی خیلی آسان گرفته است. این حرف درستی است، اما توضیح لازم است که در کجا خیلی آسان گرفته است؟ در مال و حقوق مردم هم آیا آسان گرفته است؟ آخرین کلامی که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله به نقل امیرالمؤمنین علیه السلام فرموده است: «لا اله الا اللّه» نبود. او خودش «لا اله الا اللّه» بوده است. نیاز به گفتن «لا اله الا اللّه» نداشت. او خودش عین توحید بود و خدا در او جلوه صفاتی داشت. امیرالمؤمنین علیه السلام می‌فرمایند: آخرین حرفی که پیامبر صلی الله علیه و آله سه بار تکرار کردند این بود: علی جان! به امت من بگو: مال مردم را در ذمه خود نگه ندارید و پس بدهید، گرچه نخ مانده ته سوزن باشد که نمی شود با آن چیزی دوخت. وگرنه خدا، قیامت و دین را قبول ندارید، گرچه ادعای دین داری کنید. 📚 کتاب آثار مثبت عمل، استاد انصاریان .
⚠️ حجاب_در_آخرالزمان ♥️✨ امام_علی (ع) فرمودند : ✍🏻 در آخرالزمان که بدترین دوران است ؛ جمعی از زنان پوشیده اند در حالیکه برهنه اند ( لباس دارند اما آنقدر نازک و کوتاه است که گویی هنوز برهنه اند..) ✍🏻 و از خانه با آرایش بیرون می‌آیند، اینها از دین خارج شده اند ، و در فتنه ها وارد شده اند و به سوی شهوات میل دارند .. ✍🏻 و به سوی لذات خوارکننده شتاب میکنند و حرام ها را حلال می‌دانند و (اگر توبه نکنند ) در دوزخ به عذاب ابدی گرفتار می‌شوند .. 📚وسائل‌الشعیه ج14ص19 . .
🔴 آیا ارواح در برزخ به دیدار خانواده هایشان در دنیا می‌آیند؟ ✍ اسحاق بن عمّار می‌گوید به امام موسی بن جعفر (ع) عرض کردم: «آیا مومن اهل و عیالش را زیارت می‌کند؟ فرمود: بله. عرض کردم: در چه زمان هایی؟ فرمود: به اندازه نیکی هایشان. عده ای از آن‌ها هر روز زیارت می‌کنند، تعدادی هر دو روز... و آن‌ها که در پائین ترین درجه هستند هر جمعه زیارت می‌کنند.» پس یعنی این دیدار به اندازه فضایل آن هاست. درباره چگونگی این دیدار هم امام صادق (ع) فرمودند: «همانا (ارواح) مومن اهل و عیال خویش را زیارت می‌کند و آنچه را دوست دارد می‌بیند و آنچه را ناخوش دارد از وی پوشیده می‌شود. کافر هم اهل و عیالش را زیارت می‌کند و آنچه را که ناخوشایند اوست می‌بیند و آنچه را دوست دارد از وی پوشیده می‌شود.» 📚 کتاب انسان و معاد 🆔 .
🔵 راه‌هاى توبه و جبران ✍ استاد قرائتی: در آيات قرآن و روايات براى آمرزش و جبران گناهان، دستورات و رهنمودهايى رسيده كه ما چند نمونه از آنها را بيان مى كنيم: ۱) صدقات و كمك هاى پنهانى قرآن مى فرمايد: اِن تُبدُوا الصَّدَقاتِ فَنعِمّا هِىَ واِن تُخْفوها وتُؤ تُوهَا الفُقراءَ فهوَ خَيرٌ لكم و يُكفِّرُ عنكم من سيّئاتِكم اگر به فقرا آشكارا كمك كنيد كار نيكويى انجام داده ايد، ولى اگر همين صدقات و رسيدگى به فقرا پنهانى و مخفيانه باشد، براى شما بهتر است و كفّاره گناهان و سبب جبران بدى هاى شما مى شود. 📚 کتاب معاد، استاد قرائتی . .
[ مهربونی خرجی نداره خرج کنید..☘️♥️] بخیر
🔴 تأثیر عجیب لقمه حرام! ✍ مرحوم آقای محدث زاده فرزند محدث قمی (ره) از قول پدر نقل می کرد: روزی میهمان تاجری بازاری بودم و نهار را در منزل او صرف کردم. بعد از آن تا مدتی نمی توانستم شب ها برای تهجد بلند شوم و یا اگر بلند می شدم، حال معنوی نداشتم و سنگین و تاريك بودم. وقتی تحقیق کردم فهمیدم شخصی که میهمانش بودم، در بازار به بانك عصر معروف است؛ یعنی وام ربوی می داده و نزول خور بوده و همان غذا تا مدتی بی حالی آورده است. مرحوم آیت الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی می فرمودند: من هروقت نادانسته لقمه ای شبهه ناك می خوردم، حالت تهوع پیدا می کردم؛ چرا که این لقمه ها مانند غذای فاسد و مسموم، نوعی مسمومیت معنوی و روحی دارد که برای روح های پاك عكس العمل ایجاد می کند، آن چنان که در جسم شان دیده می شود. اين يك نقشه شیطان برای سربازگیری است. در عاشورا همین لشگر حرام خواران مقابل اباعبدالله الحسین علیه السلام صف کشیدند و به تعبیر حضرت ملأت بطونهم من الحرام» ؛ شکم هایشان از حرام پرشده است. 📚 کتاب دوران حیرت، استاد عا .
🔵 صلة رحم و نیکی به والدین ✍ یکی دیگر از اموری که رعایت آن باعث آسانی سکرات موت می‌شود، صلة رحم است. به خویشاوندان و نزدیکان رحم می‌گویند؛ چون جلوه ای از رحمت خداوند در آن‌ها ظهور کرده است. خداوند است که این محبت‌ها را در بین جمعی از انسان‌ها به نام ارحام انداخته است. در روایتی آمده است که یک جزء از صد جزء رحمت خدا در دنیا جلوه کرده که محصول آن یک جزء همة این محبت‌ها و عاطفه‌های بین پدر و مادر و فرزندان و خواهر و برادر و فامیل و خویش را رقم زده است، بقیه آن در آخرت ظهور می‌کند. کسی که قطع رحم می‌کند، در واقع رحمت خدا را از خود قطع می‌کند. بر این اساس، این همه به آن توصیه شده است. امام صادق علیه السلام فرمودند: مَنْ أحَبَّ أنْ یُخَفِّفَ اللهُ عَنْهُ سَکرَاتِ الْمَوْتِ فَلْیَکنْ بِقَرَابَتِهِ وَصُولًا وَ بِوَالِدَیهِ بَارّاً فَإِذَا کانَ کذَلِک هَوَّنَ اللهُ عَلَیهِ سَکرَاتِ الْمَوْت؛ هر که دوست دارد خداوند سکرات مرگ را بر او آسان نماید، نسبت به خویشان پیوند و نسبت به پدر و مادر احسان و نیکی داشته باشد که در این صورت خدا سکرات را بر او آسان می‌نماید. 📚 کتاب از احتضار تا عالم قبر .
🔴 يكى از محسابه‌گران در قيامت، وجدان انسان است ✍ چنانكه قرآن مى فرمايد: «كَفى بِنَفسِكَ اليَومَ عَليكَ حَسيباً؛ امروز وجدان شما براى حسابگرى خودتان كافى است.» امام صادق عليه السّلام مى فرمايد: «در قيامت انسان آنچنان متذكّر اعمال خويش مى شود كه گويى همين الان انجام داده و فرياد مى زند: ما لِهذا الكِتابِ لا يُغادِرُ صَغِيرَةً و لا كَبِيرَةً اِلاّ اَحصاها؛ اين چه كتابى است كه ريز و درشت اعمال مرا ضبط كرده است؟» آرى، حسابگرى خداوند به قدرى عادلانه و منصفانه است كه وجدان خود ما نيز با يك تذكّر و يادآورى به كرده ها، همان قضاوت را داشته و خود را در دادگاه وجدان محكوم مى كنیم. 📚 کتاب معاد، استاد قرائتی 🆔 . .
🔴 ✍ 2) سوال از فرصت ها: يكى ديگر از سوالاتى كه در قيامت انسان پاسخى براى آن ندارد اين است كه گناهكاران و كفّار در جهنّم، مراجعت خود را به دنيا از خداوند درخواست مى كنند و مى گويند: خدايا! ما را از اين آتش نجات بده تا كار صالح انجام دهيم. خداوند در پاسخ مى فرمايد: «اء وَلَم نُعَمِّركُم ما يَتذَكَّرُ فِيه مَن تَذَكَّرَ... آيا ما به مقدار پند گرفتن شما را عمر نداديم تا هر كه اهل عبرت و پند گرفتن است در آن مدّت پند گيرد؟» ولى انسان در برابر اين سوال پاسخى ندارد، چون مى بيند كه دهها سال عمر كرده و مى توانست تنها در چند دقيقه آن به خود آيد و از انحراف و گناه دست كشيده و توبه كند. 📚 کتاب معاد، استاد قرائتی 🆔 .
🔴 ✍ در قيامت گاهى سوالاتى از انسان مى شود كه از پاسخ آن عاجز است و در واقع اين نوعى عذاب و شكنجه روحى است، زيرا جز شرمندگى پاسخى براى آنها نيست: 🔸1) سوال از مشركين: در آيات متعدّد قرآن مى خوانيم: روز قيامت خداوند از مشركان و كسانى كه اطاعت و پيروى قوانين غير خدا را نموده اند و يا به قدرتى غير از قدرت بى نهايت الهى چشم دوخته بودند، سوال مى فرمايد: «اءينَ شُرَكائِى» كجا هستند كسانى كه شما در دنيا شريك من قرار مى داديد؟ و يا مى فرمايد: «قِيلَ ادعُوا شُركائَكُم فَدَعوهُم فَلَم يَستَجيبُوا لَهم» روز قيامت به مشركان گفته مى شود: آن شريك هايى كه براى خدا تصوّر مى كرديد را به فريادرسى خود بخوانيد! آنها هم مى خوانند، ولى پاسخى نمى شنوند. 📚 کتاب معاد، استاد قرائتی 🆔 .
🔴 ✍ استاد قرائتی: با دقّت و جستجو در وضع افراد بد عاقبت مى توان علّت شقاوت و بد عاقبتى آنان را پيدا كرد كه ما به چند نمونه از آن اشاره مى كنيم: (۲) حبّ دنيا عشق و علاقه به هر چيزى سبب مى شود كه انسان هنگام جدايى از آن، دچار حالت بغض و خداى ناكرده سوء عاقبت شود، چنانكه امام صادق عليه السّلام فرمود: طمع به دنيا، سبب خروج از دين و سوء عاقبت مى شود. همان گونه كه دليل بدبختى بلعم باعورايى كه دعاهايش مستجاب مى شد اين بود كه با پيروى از هوا و هوس در دام شيطان افتاد و تحت تاءثير وعده هاى فرعون و دلبستگى به دنيا، پيامبر خدا حضرت موسى را رها كرده و هوادار طاغوت شد و سرانجام به هلاكت رسيد. قرآن مى فرمايد:... فاَتبَعهُ الشّيطان... ولكنّه اءخلَد الى الارضِ واتّبَعَ هَواه شيطان او را بدنبال خود برد و به دنيا و مادّيات دل بست و از هوا و هوس خود پيروى نمود. 📚 کتاب معاد، استاد قرائتی 🆔 .