🔴 پرخوری!
وسائل الشیعة به نقل از حفص بن غیاث: از امام صادق علیه السلام، درباره سخنانی که میان یحیی علیه السلام و ابلیس رد و بدل شد، فرمود:
✍ یحیی به شیطان گفت: این آویزها چیست؟ شیطان گفت: اینها شهوات و امیالی است که فرزند آدم گرفتار آنها شده است. یحیی گفت: آیا چیزی از آنها برای من نیز هست؟ شیطان گفت: گاه سیر و پر میخوری و ما هم تو را از نماز و یاد خدا باز میداریم. یحیی گفت: با خدا عهد میبندم که هرگز معده خود را از غذا پر نکنم. و ابلیس گفت: من هم با خدا عهد میبندم که از این پس هرگز مسلمانی را اندرز ندهم.
آن گاه امام جعفر صادق علیه السلام فرمود: ای حفص! با خدا عهد میبندم که جعفر و خاندان جعفر هرگز شکمهای خود را از طعام انباشته نکنند و با خدا عهد میبندم که جعفر و خاندان جعفر هرگز برای دنیا کار نکنند.
📚 میزان الحکمه جلد۱ ص ۱۸۷
➥
.
✨🌸✨
🌹 امام صادق عليه السلام: خدا داراى حرمى است كه آن مكّه است، و پيامبرش هم حرمى دارد كه مدينه است، و اميرالمؤمنين هم حرمى دارد كه كوفه است، و ما هم داراى حرمى هستيم كه قم است، و بزودى بانويى از فرزند من آنجا دفن مى شود كه نامش فاطمه است، هركسى او را زيارت كند بهشت بر او واجب مى شود.
📚 بحارالانوار: 60/216
🌺
.
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹مادرواژه ای به وسعت🩷🌿
🌹تمام هستی...
🌹روزت مبارک مادرم❤️👌
╭┈──────
🌄
.
روزتون به طراوت شبنم🌸🍃
وبه شادابی وزیبایی گلها🌸🍃
در زندگی هیچ چیز
مهم تر از این نیست
که قلباً در آرامش باشیم🌸🍃
الهی همیشه قلبتون 💖
پـر از عشــق و آرامش باشـه🌸🍃
#ظهرتون بخیر
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
🚨 #فوری
⚫️ إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
🔸انفجار مهیب در کرمان 🔸
بمب گزاری وحشتناک و ناجوانمردانه در راه زیارتگاه حاج قاسم سلیمانی
😭😭👇
🚨تصاویر دلخراش از حادثه تروریستی کرمان
https://eitaa.com/joinchat/824836129C908762c208
👆👆هشدار کسانی که ناراحتی قبلی دارند نگاه نکنند 😭😭
روز مادر و روز زن مبارک 🌷🌷
🌾🌷حضرت رضا علیه السلام:
إِنَّ اللّهَ عَزَّوَجَلَّ لَيْسَ يَغْضِبُ لِشَىْ ءٍ كَـغَضَبِهِ لِلنِّسآءِ وَالصِّبـْيانِ.
بى گمان خداوند متعال به اندازه اى كه براى (رعايت نكردنِ حقوق) زنان و كودكان خشمناك مى شود، براى چيز ديگرى خشمناك نمى شود.
كافى، ج 6،
ص 50.
خیلی جالبه👇
پسر استاد فاطمی نیا رحمه الله گوید: .
🌸🌹🌸🌹
پدرم هدیه ازدواجم تابلویی را دادند که با خط خود از اباعبدالله نوشته بودند:
« بپرهیز از ظلم به کسی که یاوری جز خدا ندارد .»
[میخواستند همیشه یادم باشد] چون زن در منزل شوهر همه داشتهاش را میآورد و جز خدا پناهی ندارد حتی نباید به اوگفت بالای چشمت ابروست وگرنه وارد جنگ باخدا شدهایم.
.
✍ مردی خدمت حضرت پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) رسید و گفت: هیچ گناهی نمانده که انجام نداده باشم. چگونه میتوانم توبه کنم؟
رسول اکرم(صلی الله علیه و آله) پرسیدند : آیا هیچ یک از پدر و مادرت زنده هستند؟ مرد پاسخ داد : پدرم زنده است. حضرت فرمودند : به پدرت نیکی کن تا آمرزیده شوی.
وقتی او رفت ، پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) فرمودند : کاش مادرش زنده بود. اگر به مادرش نیکی میکرد، زودتر آمرزیده میشد.
📚 بحار الانوار ، ج۷۴، ص ۸۲
.
💠 شاخه درخت
✍ ابوعثمان مى گوید:
من با سلمان فارسى زیر درختى نشسته بودم. او شاخه خشكى را گرفت و تكان داد و همه برگهایش فرو ریخت. آنگاه به من گفت: نمى پرسى چرا چنین كردم؟
گفتم: چرا این كار را كردى؟
در پاسخ گفت:
زمانی زیر درختى در محضر پیامبر(ص) نشسته بودم. حضرت شاخه خشك درخت را گرفت و تكان داد و تمام برگهایش فرو ریخت. سپس فرمود:
سلمان، سؤال نكردى چرا این كار را انجام دادم؟
گفتم: منظورتان از این كار چه بود؟
فرمود: وقتى كه مسلمان وضویش را به خوبى گرفت سپس نمازهاى پنچگانه را بجا آورد، گناهان او فرو مى ریزد همچنان كه برگ هاى این درخت فرو ریخت.
📚 بحار ج 82، ص 319
➥
.
🔴 زيارت قبور
✍ رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله فرمودند:
زُرِ القُبُورَ تُذَكِّرُ بِهَا الا خرِةَ
🔹 به قبرستان زيارت اهل قبور برويد تا ياد آخرت در شما زنده شود.
🔸 كسى كه در هر جمعه به زيارت قبر پدر ومادرش يا يكى از آنان برود، هم گناهش بخشيده مى شود و هم نزد خداوند فرزند نيكوكار به حساب مى آيد. همچنين مى خوانيم: دعا نزد قبر والدين مستجاب است.
و در روايات آمده است كه مردگان از زيارت شما مطلّع شده و شاد مى شوند و به شما علاقمند و ماءنوس مى شوند.
📚 کتاب معاد، استاد قرائتی
➥
.