eitaa logo
خانواده با نشاط ما
19هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
2.4هزار ویدیو
0 فایل
خانواده شاد هفت نفره ما با چهار تا دختر 👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻 و یک پسر🧒 اینجا از خانواده شلوغ پلوغمون تجربیات خودم حرف می زنم 💖💖 اگه کارم داشتی @Banosiri_tabrz تبلیغات: @Admin_BaNeshat
مشاهده در ایتا
دانلود
💠سنگین تر از آسمان ✍امیرالمومنین علیه السلام می‌فرمایند: «بهتان به شخص پاک، از آسمان سنگین تر است.» (١) اما معنی بهتان چیست؟ بهتان یعنی، امام علی قاتل جناب عثمان است!!!. بهتان یعنی، امام حسین از دین خارج شده است!!!. درمان این رذیله اخلاقی هم، همان راهکار همیشگی است؛ پشت پا زدن به هوا و هوس و برگشتن به عقلانیت. امام علی علیه السلام در این باره می‌فرمایند: «به جانم سوگند، ای معاویه! اگر دور از هوای نفس به دیده عقل بنگری، خواهی دید که من نسبت به خون عثمان پاک ترین افرادم.» (٢) یک درصد فکر کنید، شخصی که صفت منافقان را دارد، جزء دایره یاران حضرت بشمار بیاید! درست است که راه ورود به این عرصه باز است، اما هر ورودی، شرایط ورود دارد. 📚 ١. کنزالاعمال، ج ۳، ص ۱۰۲؛ ٢. نهج البلاغه، کلام ۶ ↬ .
وقتی انقدر به دیگران امید داشته باشی و ناامیدت کنن ، یاد میگیری تو خودت، تو گوشه ای از وجودت آدمی بسازی که تو روزهای سخت ، نیازی به پناه بردن به هیچکس و هیچ چیزی جز خدای مهربون نداشته باشی ... .
زيارت نامه امام موسی کاظم (ع) اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا ولِىَّ اللَّهِ وَابْنَ وَلِيِّهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللَّهِ وَابْنَ حُجَّتِهِ، اَلسَّلامُ‏عَلَيْكَ يا صَفِىَّ اللَّهِ وَابْنَ صَفِيِّهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَمينَ اللَّهِ وَابْنَ اَمينِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ اللَّهِ فى‏ ظُلُماتِ الْأَرْضِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اِمامَ‏ الْهُدى‏، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَلَمَ الدّينِ وَالتُّقى‏، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا خازِنَ‏ عِلْمِ النَّبِيّينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا خازِنَ عِلْمِ الْمُرْسَلينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا نآئِبَ الْأَوْصِيآءِ السَّابِقينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا مَعْدِنَ الْوَحْىِ الْمُبينِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا صاحِبَ الْعِلْمِ الْيَقينِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْبَةَ عِلْمِ‏ الْمُرْسَلينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْأِمامُ الصَّالِحُ مرسل اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْأِمامُ الزَّاهِدُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْأِمامُ الْعابِدُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْأِمامُ السَّيِّدُ الرَّشيدُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْمَقْتُولُ الشَّهيدُ، اَلسَّلامُ‏ عَلَيْكَ يَا بْنَ رَسُولِ اللَّهِ وَابْنَ وَصِيِّهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا مَوْلاىَ مُوسَى‏ بْنَ جَعْفَرٍ، وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكاتُهُ اَشْهَدُ اَ نَّكَ قَدْ بَلَّغْتَ عَنِ اللَّهِ ما حَمَّلَكَ، وَحَفِظْتَ مَا اسْتَوْدَعَكَ، ‏وَحَلَّلْتَ حَلالَ اللَّهِ، وَحَرَّمْتَ حَرامَ اللَّهِ، وَاَقَمْتَ‏ اَحْكامَ اللَّهِ، وَتَلَوْتَ كِتابَ اللَّهِ، ‏َوصَبَرْتَ عَلَى الْأَذى‏ فى‏ جَنْبِ اللَّهِ، وَجاهَدْتَ فِى اللَّهِ حَقَّ جِهادِهِ، حَتّى‏ اَتيكَ الْيَقين .
صلوات خاصه امام کاظم علیه السلام اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الْأَمِينِ الْمُؤْتَمَنِ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ الْبَرِّ الْوَفِيِّ الطَّاهِرِ الزَّكِيِ النُّورِ الْمُبِينِ (الْمُنِيرِ) الْمُجْتَهِدِ الْمُحْتَسِبِ الصَّابِرِ عَلَى الْأَذَى فِيكَ‏ اللَّهُمَّ وَ كَمَا بَلَّغَ عَنْ آبَائِهِ مَا اسْتُودِعَ مِنْ أَمْرِكَ وَ نَهْيِكَ وَ حَمَلَ عَلَى الْمَحَجَّةِ وَ كَابَدَ أَهْلَ الْعِزَّةِ وَ الشِّدَّةِ فِيمَا كَانَ يَلْقَى مِنْ جُهَّالِ قَوْمِهِ‏ رَبِّ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ وَ أَكْمَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِمَّنْ أَطَاعَكَ وَ نَصَحَ لِعِبَادِكَ إِنَّكَ غَفُورٌ رَحِيمٌ‏ ↬ .
مَـــن هَمانَم کـه "تُــــویی" اَز هَمه عالَم جانَش⁦♡‿♡ ❤️💙 💙❤️ ‌ .
حکایتی از شیخ جعفر مجتهدی و ماجرای روضه موسی بن جعفر (ع) آقای چایچی که بیش از هفتاد سفر به خانه‌ی خدا مشرف شده اند می گفتند: هرگاه بنده به مدینه منوّره مشرف می شدم، خدمت آقای حکیم می رسیدم و با ایشان رفاقت داشتم؛ تا این که دولت عربستان اتباع خارجی را از کشور خود بیرون کرد.جناب حکیم از جمله کسانی بودند که از عربستان اخراج شدند و در ایران با یک تماس تلفنی به من گفتند:《به ایران آمده ام و در منطقه ی گلوبندک تهران هستم》 و نشانی خود را دادند. بنده فوراً به تهران رفتم و طبق آدرس به محلی که در آن مستقر بودند مراجعه نمودم ؛ منزلی بود بسیار محقّر و ساده که چادری در وسط آن بر پا کرده بودند و آقای حکیم با یازده سر عائله در آن به سر می بردند! لازم به ذکر است که ایشان در کربلا و نجف، محضر آقای مجتهدی را درک کرده بودند و با آقای آشنایی داشتند.به ایشان عرض کردم : می خواهم به قم بروم و سری هم به آقای مجتهدی بزنم ........ آقای حکیم پرسیدند: آقای مجتهدی کجا تشریف دارند؟ عرض کردم: در منزلی نزدیک حرم. گفتند: اکنون که شب چهارشنبه است و شما به قم مشرف می شوید، اگر خدمت آقا رسیدید، از ایشان اجازه بگیرید تا من هم خدمتشان برسم. بنده هنگامی که خدمت آقا شرفیاب شدم، پیام آقای حکیم را به ایشان رساندم. آقا فرمودند: مانعی ندارد. شب چهارشنبه هفته ی بعد که خواستیم به قم مشرف شویم به سراغ آقای حکیم رفته و ایشان را با خود به قم بردیم. آقای حکیم در بین راه روضه ی حضرت موسی بن جعفر علیه السلام را خواندند و به آن حضرت متوسل شدند و همگی در ماشین گریه کردیم و حال خوشی داشتیم. پس از زیارت حضرت معصومه علیه السلام به منزل آقای مجتهدی رفتیم.وقتی چای جلوی ما گذاشتند، آقا به آقای حکیم فرمودند: آقا جان از روضه ای که بین راه در ماشین از حضرت موسی بن جعفر علیه السلام خواندید ، حضرت فاطمه ی معصومه علیه السلام خیلی متأثر شدند، شما دوباره آن روضه را بخوانید. آقای حکیم هم به امر آقای مجتهدی دوباره همان روضه را خواندند و حال بسیار عجیبی بر محفل حاکم شد . آقا در آن روز بسیار زیاد گریه کردند و از حال ایشان همگی منقلب شدیم. هنگامی که جلسه به اوج خود رسیده بود، در همان حال آقا به من فرمودند : آقای چایچی، بالش را کنار بزنید و هر مقدار پول زیر آن است به آقای حکیم بدهید . سپس فرمودند: پول های خرده را هم بدهید. وقتی پول ها را که مبلغ قابل توجهی بود به آقای حکیم دادم، آقا به ایشان فرمودند: آقا جان، شما به ایستگاه قاسم آباد در تهران بروید، در ابتدای کوچه ی مالک اشتر یک بنگاه معاملات املاک هست، بگویید: شیخ جعفر سلام رساند و گفت: آن منزلی را که به تازگی در این کوچه خالی شده برای من خریداری کنید. و بدین ترتیب با عنایت حضرت مولی حضرت موسی بن جعفر علیه السلام مشکل آقای حکیم، توسط جناب آقای مجتهدی حل شد و ایشان صاحب خانه شدند. 📚 لاله‌ای‌ از ملکوت ج۴ ص۵۶ ↬
🌼هزار آرزویِ بشر 🌸در مقابلِ یڪ تقدیر الهی 🌼محڪوم بہ فناست 🌸آرزو دارم خدای مهربون 🌼در این روز زیبا 🌸بهترین و قشنگ ترین 🌼تقدیرها را براتون رقم بزنہ
🍀 اللّهم! أَلْبِسْنِي زِينَةَ الْمُتَّقِينَ فِي... تَرْک التَّعْییرِ... خدایا! من رو شبیه متقین کن تا... دیگران رو سرزنش نکنم... 📚دعای بیستم صحیفه سجادیه .
پدر ... هنوز هم خیالت که در سرم‌ گل میدهد گیسوانم به بهار می نشیند و بغضها ی پنهانم به عشق مادرم... یادت که در من خالی میشود دنیایم بوی خوش کودکی می گیرد و همین قانعم می کند که تنها عشق تو  تمامی نداشت... ‎ .
🔅 ✍️ راهی برای اینکه احساس خوشبختی کنید 🔹پسرک، در حالی‌ که پاهای برهنه‌اش را روی برف جابه‌جا می‌کرد تا شاید سرمای برف‌های کف پیاده‌رو کم‌تر آزارش بدهد، صورتش را چسبانده بود به شیشه سرد فروشگاه و به داخل نگاه می‌کرد. 🔸در نگاهش چیزی موج می‌زد. انگاری که با نگاهش، نداشته‌هایش را از خدا طلب می‌کرد. 🔹خانمی که قصد ورود به فروشگاه را داشت، کمی مکث کرد و نگاهی به پسرک انداخت که محو تماشا بود. بعد رفت داخل فروشگاه. 🔸چند دقیقه بعد در حالی‌ که یک جفت کفش در دستانش بود، بیرون آمد و گفت: آهای، آقا پسر! 🔹پسرک برگشت و به‌سمت خانم رفت. چشمانش برق می‌زد. 🔸وقتی آن خانم، کفش‌ها را به ‌او داد. پسرک با چشم‌های خوشحالش و با صدای لرزان پرسید: شما خدا هستید؟ 🔹زن گفت: نه پسرم، من تنها یکی از بندگان خدا هستم. 🔸پسر گفت: آها، می‌دانستم که با خدا نسبتی دارید. 💢کسی خوشبخت است که بیش از همه سعی کند دیگران را خوشبخت سازد.
🌸فضيلت ماه رجب 🔎 از حضرت رسول خدا (ص) روايت شده كه ماه رجب ماه بزرگ خداست و ماهي در فضيلت به آن نمي رسد و قتال با كافران در اين ماه حرام است و رجب ماه خداست و شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه امّت من است كسي كه يك روز از ماه رجب را روزه دارد مستوجب خشنودي بزرگ خدا گردد و غضب الهي از او دور گردد و دري از درهاي جهنّم بر روي او بسته گردد. 🔎 از حضرت امام موسي بن جعفر عليه السلام منقولست كه : هر كه يك روز از ماه رجب را روزه بدارد آتش جهنّم يكساله راه از او دور شود و هر كه سه روز از آن را روزه دارد، بهشت او را واجب گردد. 🔎 از حضرت امام جعفر صادق عليه السلام منقولست كه : حضرت رسول (ص) فرمود كه : ماه رجب ماه استغفار امّت من است پس در اين ماه بسيار طلب آمرزش كنيد كه خدا آمرزنده و مهربان است و رجب را اصّب مي گويند زيرا كه رحمت خدا در اين ماه بر امّت من بسيار ريخته مي شود پس بسيار بگوئيد اَسْتَغْفِرُ اللهَ وَ اَسْئَلُهُ التَّوْبَةَ . 🔎 حضرت امام جعفرصادق عليه السلام فرمود : … هر كه يك روز ازآخر اين ماه روزه بدارد خدا او را ايمن گرداند از شدّت سكرات مرگ و از هول بعد از مرگ و از عذاب قبر و هر كه دو روز از آخر اين ماه روزه دارد بر صراط به آساني بگذرد و هر كه سه روز آخر اين ماه را روزه دارد، ايمن گردد از ترس بزرگ روز قيامت و از شدّتها و هولهاي آن روز و برات بيزاري از آتش جهنّم به او عطا كنند. 📚مفاتيح الجنان ، صفحات۲۱۹ و۲۲۰ ↬
‌✅چرا جاذبه‌های کوچک و گذرای این دنیا برای انسان از حلاوت ماندگار آخرت بیشتر است؟ ✍️حجت الاسلام و المسلمین عاملی: علتش یک چیز است، چون شیرین‌تر از آن را نچشیده! طبیعت انسان به لذت و شیرینی متمایل است، اگر شیرین‌تر از آن به دستش برسد دیگر به این لذت‌های کوچک اعتنا نمی‌کند. مشکل اینجاست که ذائقه برخی از ما با این آلودگی‌ها تنظیم شده و جایی برای لذت‌های بزرگ ندارد. برای درک و چشیدن لذت محبت الهی باید انسان بود. انسانیت اسم نیست، محتواست. انسان کامل یعنی صورت عینی قرآن است و قرآن هم صورت کتبی انسان کامل است. .
🔴داستان مرحوم حاج مومن و شهید دستغیب رحمة الله علیه ✍خدا رحمت کند مرحوم حاج مومن را که خیلی فوق العاده بود و داستان‌های عجیبی داشت. از دوستان مرحوم شهید دستغیب اعلی الله مقامه الشریف بود. با ایشان نجف آمده بود. در جلسه¬ای با آقای دستغیب که من هم خدمتشان بودم. یکی از دوستان به آقای دستغیب گفت: آقا یک از داستانهای حاج مومن را بفرمایید. آقای دستغیب اعلی الله مقامه به حاج مومن گفت: قصه شیراز را بگو. ایشان گفتند: شب جمعه¬ای بود و آقای دستغیب مشغول دعای کمیل بودند. دعای کمیل که تمام شد به ایشان گفتم: آقا! می‌خواهیم برویم بیرون مشهد تو بیابان‌ها خلوتی بکنیم. گفتند: برویم آقا، وسایل، چای را برداشتیم، تابستان بود هوا مهتابی و بسیار عالی بود. رفتیم به طرف کوه و آنجا نشستیم و چایی درست کردیم و در مورد توحید و ولایت صحبت می‌کردیم. شب از نصفه گذشت. آقای دستغیب مشغول نماز شب شان شدند و من هم دراز کشیدم و دستم را زیر سرم گذاشتم و در مورد عظمت حضرت حق و خلقت موجودات فکر می‌کردم. یک مرتبه دیدم مثل اینکه از بالای کوه یک کسی پایین می‌آید، با خودم گفتم هر که می‌خواهد باشد، کمی‌صبر کردم یکدفعه دیدیم یک شیر است، آمد و مقابل آقای دستغیب ایستاد و فقط در چشم های ایشان نگاه می¬کرد، آقا هم مشغول نماز شب بودند و اصلا اعتناء نکردند، بعد سراغ من آمد و پایم دراز بود سرش را طرف پای من آورد، من پایم را تکان ندادم، مقداری پاهای من را بو کرد و سرش را بلند کرد و رفت.
✍ امیرالمومنین على علیه ‏السلام: نگاه کردن به سبزه موجب شادابى است. 📚 نهج البلاغه، حکمت 400 .
- چشمم‌ازدیدن‌صحنِ‌تونداردسیری گنبدومرقدوگلدسته،عجب‌تصویری:)‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌💛!' .
واسه........!❤️ .
یک نکته از امام و عالِم! امیرالمؤمنین (علیه السلام) می‌فرمایند: کسی که خود را رهبر و پیشوای مردم قرار می دهد، پس باید ابتدا به آموزش خود بپردازد، قبل از این‌که بخواهد دیگران را آموزش دهد؛ و نیز قبل از آن‌که به زبانش مردم را تربیت کند، باید با رفتارش آن‌ها را تربیت نماید؛ و کسی که آموزگار و مربی خود است، بیشتر سزاوار تجلیل است تا کسی که دیگران را آموزش می‌دهد و تربیت می‌کند نهج البلاغه، ص۴۸۰، حکمت ۷۳ آیت الله بهجت(رحمة الله عليه): مهم‌ترین وظیفه اهل علم اصلاح نفس است، چرا که رسیدن به اهداف اجتماعیِ مقدّس تنها از این مسیر میسّر است. کسی که خود مؤدب به آداب اسلامی نشده و با مذاق اهل بیت (علیهم السلام) آشنا نبوده و تهذیب خویش را سر لوحه کارهایش قرار نداده باشد، اگر در جایگاه تأدیب و تدبیر امور مردم قرار گیرد، جز وزر و بال برای خود عایدی ندارد. اگر خودمان را اصلاح کنیم، به تدریج همه بشر اصلاح می‌شود صفحه ۷۳ کتاب حضرت حجّت .
✍ پیامبر خدا صلى‏ الله‏ علیه‏ و‏ آله: در کار خیر، خود را به زحمت اندازید و در این راه با هوا و هوس خود مبارزه کنید، زیرا طبیعت انسان به بدى تمایل دارد. 📚تنبیه الخواطر: ج 2، ص 120 ↬ .
✅ماه رجب ماه درخواست ظرفیت و فرصتی برای تطهیر قلوب است ✍️هفتمین ماه از سال هجری قمری ماه رجب نام دارد که نباید فضیلت آن را به بوته فراموشی سپرد زیرا در میان ماه‌های دوازده‌گانه، ماه رجب از حرمت و قداست خاصی ‏برخوردار می‌‏باشد. فرا رسیدن این ماه، نعمت بزرگی است که باید از آن بهره فراوان برد و نگذاریم شب‌ها و روزهایش، با غفلت سپری شود. عبادت و نیایش، نماز و روزه، دعا و صلوات و سرانجام به یاد خدا بودن و تذکر در این ماه خجسته، لذتی دیگر دارد. حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در خصوص ابعاد معنوی ماه رجب می‌فرمایند: ماه رجب، ماه درخواست ظرفیت است، درست است که بعضی از کارهای بدی که کردیم از ما ظرفیت را گرفته است ولی ظرفیت‌‌ده، همچنان بخشنده است لذا از او ظرفیت طلب کنید، استحقاق طلب کنید، لیاقت طلب کنید و بعد از خداوند مسئلت کنید که به این ظرفیت، پاسخ مثبت بدهد و مظروف را عطا کند. ایشان با بیان حدیثی از حضرت امام باقر علیه السلام بیان داشتند: حضرت امام باقر علیه السلام می‌فرمایند: «لا سلامة کسلامة القلب» هیچ سلامتی همانند سلامت دل نیست. انسان، اگر قلب انسان، سالم بود انسان را کنترل می‌کند و اصولاً قلب را قلب گفتند برای اینکه دائماً در تقلّب است، کارِ قلب، تحوّل، تقلّب و انقلاب است، و اگر آدم این را بخواهد نرم کند و به جای خود بنشاند، صبر می‌خواهد؛ اگر او به جای خود نشست همه شئون زیرمجموعه خود را خوب مدیریت می‌کند. یکی از مشکلات قلب هرزه را گرفتار شدن در دام اعتیاد و امثال آن دانستند و بیان داشتند: اینکه می‌بینید بعضی‌ها گرفتار اعتیادند، بعضی گرفتار هرزگی‌اند سرّش آن است که این قلب، هرزه شده اگر این در بسته نباشد این قفل هرز بشود این راه باز است هر خاطره‌ای بخواهد رخنه کند باز است اما اگر در بسته باشد انسان توان آن را دارد که در حوزه داده‌های خود ارزیابی کند، تصمیم بگیرد، مدیریت کند، مدبّریت کند و به مقصد برسد. حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی ماه پربرکت رجب را فرصتی برای تطهیر قلوب دانستند و بیان داشتند: راز خلقت، عبادت است و اصل عبادت این است که انسان در همه شئون زندگی بنده خداوند سبحان باشد و برای این بندگی یک راز و رمزی است که وجود مبارک پیامبر (صلوات الله علیه و آله) فرمودند، انسان طرزی باید با خداوند متعال سخن بگوید که گویا او را می‌بیند. حضرت آیت الله جوادی آملی با تاکید بر اینکه انسان باید گوهر هستی خود را بشناسد، بیان داشتند: انسان اگر گوهر هستی خود را شناخت، خود را ارزان نمی‌فروشد؛ چیزی که غیر لقای حق و غیر ابدی باشد و انسان را رها کند و افسوسش بماند این در شأن انسان نیست، اگر شناخت که این گوهر، ابدی است، باید برای تهیه ره ‌توشه ابدی، زادراه ابدی، مرکب ابدی و راحله ابدی فکر کند. ↬
🌺 پیشنهاد برای مادران محترم دارم ✍استاد علیرضا :حدیث کساء را بخوانید و ترجمۀ فارسی آن را به عنوان قصّه به فرزندان خود یاد بدهید. چون بچه‌ها قصّه‌های بدون تنش و درگیری را دوست دارند. قصّۀ حدیث کساء را برای بچه‌های خودتان بخوانید و تجربه کنید. جالب اینجاست که بچه‌ها دوست دارند همان قصه‌های قبلی را دوباره برای آنها تکرار کنید، چون با آن اُنس پیدا می‌کنند. قصّۀ حدیث کساء حادثۀ تلخی ندارد که بچه بدش بیاید، ضمن اینکه در این قصه خانواده وجود دارد، خصوصاً که محور داستان هم پدربزرگ خانواده است و بچه‌ها به لحاظ روانشناسی این را دوست دارند. این داستان سرشار از لطف، زیبایی، صفا و صمیمیت است و خواندش هم خیلی سفارش شده است.وقتی این بچه بزرگ شد، اگر به او بگویید که امام حسین(ع) مظلوم واقع شده، غم دلش را خواهد گرفت و ارتباط قشنگی ایجاد خواهد کرد. البته دقت کنید که از همان کودکی نباید بچه‌ها را با غم‌های اهل‌بیت(ع) آشنا کنید، بلکه با حدیث کساء آشنا کنید که سراسر شادی و محبت و صمیمیت است.الان باید در همۀ خانه‌ها قصه‌ها و اشعار مختلفی با موضوع حدیث کساء برای بچه‌ها وجود داشته باشد که مادرها برای بچه‌های خود بخوانند .
🌼اگر هر روز به مرگ فکر کنیم چه می‌شود؟ ✍️عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی: یک روز پادشاهی به درباریانش گفت: یک گوسفند دارم که می‎خواهم آن را به یکی از شما بسپارم که تا سال آینده از آن نگهداری کند و سال بعد بدون اینکه ذرّه‎ای تغییر کرده و چاق یا لاغر شده باشد، به همین وضع امروز به من بازگرداند. همه گفتند این شدنی نیست، چون اگر به آن علف بدهیم، چاق می‎شود و اگر ندهیم، لاغر می‎شود. اما فرد دانایی از بین آن‌ها قبول کرد و سال آینده گوسفند را نزد امیر آورد و همه دیدند که ذرّه‎ای تغییر نکرده است! امیر از او پرسید: برای من توضیح بده چه کردی؟ آن فرد دانا گفت: من هر روز هر چه گوسفند علف می‎خواست به او می‎دادم که بخورد، ولی در پایان روز، یک بار یک گرگ را از جلوی او عبور می‎دادم و با دیدن گرگ‎ تمام گوشت‎هایی که در اثر خوراکی‎ها بر تن گوسفند اضافه شده بود، آب می‎شد. این است که بعد از یک سال، گوسفند ذرّه‎ای تغییر نکرده است. خداوند هم با دوستان اهل بیت علیهم السّلام همین کار را می‎کند. یعنی آنچه از لذّت‎های دنیوی و گناهانی که در اثر گرایش به دنیا مرتکب می‎شود را با جلوه‌های مرگ از قبیل: فقر و بیماری و آبروریزی و که هر چند وقت یک‌بار برای او پیش می‎آورد، زائل می‎کند و در نتیجه در پایان عمر او را همان‎طور از دنیا به آخرت منتقل می‎کند که روز اوّل تولّد وارد دنیا کرده بود. اما اگر دوست اهل بیت علیهم السّلام خودش هر روز مقداری به مرگ فکر کند و حساب کار خود را بکند، دیگر نیازی به پیش آمدن این بلاها برای پاک شدنش در زندگی نخواهد بود. 📚مصباح الهدی، تألیف استاد مهدی طیّب
🔴ریاکاری و از بین رفتن تمام اعمال! ✍مرحوم قطب راوندی (رضوان اللّه تعالی ) روایت کرده است که :در بنی اسرائیل عابدی بود که سالها حق تعالی را عبادت می کرد . روزی دعا کرد که : خدایا می خواهم حال خودم را نزد تو بدانم ، کدامین عمل هایم را پسندیدی، تا همیشه آن عمل را انجام دهم،واِلاّ پیش از مرگم توبه کنم ؟! حضرت حق تعالی ، ملکی را نزد آن عابد فرستاد و فرمود : تو پیش خدا هیچ عمل خیری نداری! گفت : خدایا، پس عبادتهای من چه شد؟! ملک فرمود : هر وقت عمل خیری انجام میدادی به مردم خبر میدادی ، و می خواستی مردم به تو بگویند چه آدم خوبی هستی و به نیکی از تو یاد کنند... خُب،پاداشت را گرفتی!آیا برای عملت راضی شدی؟ این حرف برای عابد خیلی گران آمد و محزون و ناراحت شد ، و صدایش به ناله بلند گردید . ملک بار دیگر آمد و فرمود : حق تعالی می فرماید : الحال خود را از من بخر ، و هر روز به تعداد رگهای بدنت صدقه بده . عابد گفت:خدایا چطوری؟!من که چیزی ندارم.. فرمود : هر روز سیصد و شصت مرتبه، به تعداد رگهای بدنت بگو : ✨سُبْحانَ اللّهِ وَ الْحَمْدُ لِلّهِ وَ لااِلهَ اِلا اللّهُ وَ اللّهُ اَکْبَر وَ لاحَوْلَ وَ لاقُوَهَ اِلاّ بِااللّهِ✨ عابد گفت : خدایا اگر این طور است ، زیادتر بفرما ؟ ! فرمود : اگر زیادتر بگویی ثوابت بیشتر است... 📚 داستانهايي از اذکار و ختوم و ادعيه مجرب, ج1/ علي مير خلف زاده .