مسئولان در همایش مسکنی چند میلیاردی
▪️مردم سرسُفره خالی!
🔹حضور احتمالی خانم صادق وزیر راه، علی آقامحمدی و برخی مسئولان دولت و مجلس طی فردا در همایش مسکنی چند میلیاردی در هتل اسپیناس پالاس و در وضعیت اسفناک اقتصادی این روزهای مردم سوالات زیادی ایجاد کرده که متاسفانه کسی پاسخگو نیست.
🔹این همایش با عنوان «چشم انداز صنعت ساختمان ایران» احتمالا برای حل معضلات مسکن کشور و مردم برگزار می شود، ولی همانند خیلی دیگر از همایش های کشور که با هزینه های سرسام آور نهایتا از جیب مردم برگزار می گردد، در نهایت گرهی از مشکلات مردم باز نخواهد کرد.
🔹اصولا لزوم برگزاری چنین همایش هایی برای حل مشکلات مردم در هتل های گران قیمت چیست؟ اگر هزینه محل برگزاری این گونه همایش ها بالا نباشد، مشکل مردم حل نمی شود یا مسئولان مدعو حاضر به قبول حضور در همایش های ارزان نمی شوند؟
🔹در صورتی که بخش خصوصی در کشور بخواهد از جیب خود یک همایش پرزرق و برقی برگزار کند، چرا مسئولان دولتی و حکومتی باید به خودشان اجازه بدهند در شرایطی که بخشی از مردم به نان و قوت روز خود محتاج هستند، در چنین همایش های پرخرج شرکت کنند؟
🔹نمونه این همایش ها برای حل مشکل مسکن کشور بارها و بارها با حضور مدعوین مشابه در سالهای متمادی گذشته و به میزبانی یک روزنامه خاص برگزار شده است. هزینه های سرسام آور برگزاری این همایش ها چگونه تامین شده، و نقش و ارتباط آن رسانه خاص با این گونه همایش ها چیست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صدام: فلسطین آزاد نخواهد شد مگر توسط ایران
حتی این رذل جنایتکار هم می دانست...
🔷واکنش کاربران شبکه های مجازی به شروع مجدد قطعی برق در دولت پزشکیان
✍تازه خوشی داشت میزد زیر دلمون
که فهمیدیم از این به بعد باید با فانوس بریم مستراح..
اینهمه تهمت میزدند پزشکیان برنامه نداره 😏😏
اتفاقا پزشکیان برنامه داشت ولی می خواست بعد انتخابات رونمایی کنه مردم شگفت زده بشن . یکیش همین برنامه قطعی برق . یکیش افزایش قیمت بنزین .بقیه اش هم به مرور رونمایی میکنه .
📌سیاست های کلان روسیه در قفقاز
روس ها از منظر نیازها و اهداف خودشان به قفقاز می نگرند
برخی از اهداف روسیه بدین شرح است
۱_خروج از انزوای جهانی
۲_مقابله با خفگی ژئوپلیتیکی توسط اروپا
۳_امنیت انتقال انرژی از مسیر قفقاز
۴_حس مالکیت تاریخی روسیه در قفقاز
۵_هاب گازی آذربایجان_ترکیه برای انتقال انرژی روسیه
این ها اهداف کلان روسیه در مناقشه آذربایجان و ارمنستان است که آن ها دنبال می کنند
اینکه بگوییم اقدامات روسیه برای مقابله با ایران است چنین نیست،مساله روسیه توسعه نفوذ ناتو در مرزهای این کشور است نه ایران.
نباید انتظارات خودمان را از شرکای بین المللی بالا می بردیم
دلیلی ندارد که روسیه منافع ملی ایران را در سیاست های کلان خود ملاحظه کند و بر خلاف آن عمل نکند.
باید پذیریم که شرایط ما با روسیه برابر نیست.
توصیف ۱۰۰ روز اول دولت پزشکیان در دو کلمه؛ تقریبا هیچ/ از گرانیهای بیسابقه سکه، طلا و تا بیشترین کاهش ارزش پول ملی در ۱۰۰ روز اول یک رئیسجمهور
بزرگترین دستاورد دولت در این صد روز را اما آزادسازی واردات و ریجستری گوشیهای همراه برند اپل است. تلفنهایی که ارزانترین آن حدود ۶۰ میلیون تومان قیمت دارد و مشخص است که تنها چه قشری توانایی خرید آن را دارد.
گروه اقتصاد_رجانیوز: صد روز از آغاز دولت چهاردهم به ریاست مسعود پزشکیان میگذرد و با نگاهی گذرا به عملکرد اقتصادی دولت در این صد روز چیزی جز گرانی تاریخی و بیسابقه ارز، سکه و طلا و ریزش شدید شاخص بازار بورس به چشم نمیخورد.
به گزارش رجانیوز؛ هفتم مرداد، دولت مسعود پزشکیان به صورت رسمی آغاز شد. از همان روز اول، سایر قوا همکاری صددرصدی با دولت داشتند، به نحوی که تمامی کابینه معرفی شده توسط پزشکیان توسط مجلس رأی اعتماد گرفت.
با روی کار آمدن دولت چهاردهم به ریاست پزشکیان و سکانداری وزارت اقتصاد به دست عبدالناصر همتی، فضای کلی بازار بدلیل اقدامات اولیه و نگرانی از سیاستهای اقتصادی دولت بشدت ملتهب و دچار نوسانات شدیدی شد.
سکه با ثبت رکوردی تاریخی با افزایش ۱۴ میلیونی به رقم ۵۴ میلیون تومانی رسید، قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشدی ۳۰ درصدی به قیمت ۴۷۵۰۰۰۰ تومان رسید. قیمت اقلام معیشتی و کالاهای مورد استفاده مردم نیز در این صد روز بدون تغییر نماند و چندین مرتبه قیمت لبنیات و گوشت و مرغ و حتی نان با افزایش قیمت مواجه شد. این درحالی است که دولت مصمم است تا بنزین را در همین ابتدای راه گران کند که این نیز تاثیرات تورمی وحشتناکی را برای اقتصاد ایران رقم خواهد زد
اما بازار ارز و بورس اوراق بهادار که از روزهای اول دولت انتظار میرفت بدلیل وعدههای متعدد پزشکیان و همتی در آرامش و ثبات به سر ببرد نیز همچون سایر شاخصهای قیمتی با نوسانی شدید مواجه شد.
با شنیده شدن زمزمه هایی مبنی بر سیاست وزارت اقتصاد بر تک نرخی شدن نرخ ارز و حذف ارز ترجیحی، نرخ دلار در بازار آزاد از ۷۰ هزار تومان نیز گذشتو این افزایش قیمت دلار نیز رکوردی دیگر برای دولت پزشکیان بود؛ به گفته عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در این صد روز اول دولت چهاردهم، کشور شاهد بیشترین کاهش ارزش پول ملی در مقایسه با صد روز اول شروع کار دولتهای بعد از انقلاب بوده است.
سرمایه مردم در بازار بورس نیز روزهای خونین و آشفتهای را پشت سر گذاشت که بدلیل سکوت سنگین مسئولین اقتصادی دولت، یادآور روزهای سیاه بورس در سال ۹۹ بود که سرمایه مردم قربانی ناکارآمدی مسئولین دولت روحانی شد. شاخص کل بورس که روزانه با ریزش و افت شدیدی مواجه شد با سقوط به زیر کانال دومیلیون واحد، به کمترین میزان از سال ۱۳۹۲ رسید.
در این ایام البته دولت خود را سرگرم بازیهای رسانهای ساخته بود تا با برطرف کردن دغدغههای قشر ثروتمند برای خود دستاورد سازی کند. بزرگترین دستاورد دولت در این صد روز را آزادسازی واردات و ریجستری گوشیهای همراه برند اپل است. تلفنهایی که ارزانترین آن حدود ۶۰ میلیون تومان قیمت دارد و مشخص است که تنها چه قشری توانایی خرید آن را دارد.
صد روز ابتدایی دولت بیبرنامه پزشکیان آینه تمامنمای روزهای پیش رو است. مخصوصا که دولت بر آمدن هریس و مذاکره با او قمار کرده بود و حالا با آمدن ترامپ رویای خود را بر باد رفته میداند و باید منتظر ماند و دید آیا قرار است شیب افزایشی قیمتها با همین سرعت در روزهای آینده بالا برود یا دولت به فکر چارهای خواهد افتاد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥از خدا طلب مغفرت میکنم که پزشکیان گفت من دولت اول خودمم ولی ما گفتیم دولت سوم روحانیه
💥انصافا دولت خودشه، تو ۱۰۰روز اول دولت فتوحاتی که در مدیریت مملکت داشته روی روحانی رو سفید کرده
شیخ عزیز اگر در دولت قبل برق صنعت را قطع کردند، چطور بخش صنعت در آن دولت رشد جدی داشت؟ منکر قطعی موضعی برق نیستم که در دولت قبل هم قدری ادامه یافت (با شدت کمتر نسبت به دولت آقای روحانی) اما برنامهریزی تامین یک دانش است که در دولت شهید بهکار گرفته شد اما الان صرفا به برنامهریزی قطع تبدیل شده.
✍ دکتر حمیدرضا مقصودی