بصیـــــــــرت
هر ذره از این خاڪ گره خورده ی نگاهیست اینجا دیار عاشقان است عاشق_باش ... #شهید_عباس_فخارنیا🌺🍃 ول
#خواب_شهید
پدر و مادر ایشون (که پدر و مادر شهیدان عباس و على فخارنیا هستند) از اوتاد محله ی افسریه ی تهران اند.این دو بزرگوار امسال در حج تشریف دارند. دیروز روحانى کاروان شان با پرس و جو، حاج منصور فخارنیا رو در صحراى عرفات بین حجاج پیدا مى کنه و مى پرسه پسر شما شهید شده؟
حاج منصور آقا جواب میده: بله! روحانى کاروان میگه: اسم شهیدتون عباسه؟ حاج منصور باز میگه: یکى از دو شهیدمون عباسه.
روحانى میگه: من که از پدر شهید بودن شما خبر نداشتم؛ اسم شهیدتون رو هم نمى دونستم. شهید شما به خوابم آمد و گفت اسم من عباس فخارنیاست. بروید پدر من رو توی کاروان پیدا کنید و بهش بگویید چون قلب اش مشکل داره، امشب به مشعر و فردا به منىٰ نرود!
پدر شهدا میگه: نمیشه که. روحانى کاروان هم در جواب میگه: حاج آقا! من نه شما رو مى شناختم و نه پسر شهیدتون رو. این چیزى بود که باید میومدم به شما بگم. شما هم مى تونید نایب بگیرید و خودتون از همین جا برگردید مکه به هتل تون.
حاج منصور فخارنیا هم طبق توصیه ى روحانى کاروان، براى خودش و همسرش نایب گرفته و از واقعه ى امروز در منىٰ جون سالم به در مى بره.
#سالروز_شهادت
#روحمان_بایادش_شاد
{نوجوانانی که پیمان شفاعت بستند}
علی سراج، مجتبی سعیدی و #احمد_مختاری پیمان میبندیم به این که هرکدام از ما سه تن به درجه رفیع شهادت نایل آمد، در روز قیامت شفاعت نموده و در محضر خداوند بخواهد که از گناهان دو تن دیگر بگذرد و در نزد خدا از دو تن دیگر شفاعت نماید.
🍃🌺رهبر معظم انقلاب: آن سه نوجوانى که از مهدىشهر با هم پیمان میبندند که هرکدام شهید شدند آن دو نفر دیگر را در روز قیامت پیش خداوند شفاعت کنند؛ سهتا نوجوان [بودند] و هر سه شهید میشوند... اینها جزو ماجراهاى فراموش نشدنىِ تاریخ است. اینها چیزهایى نیست که از خاطر یک ملت برود.
#نشر_بمناسبت_سالروز_ولادت
💢حفظ امنیت تا پای جان
🔹زمانی که همه ی ما در کنار خانواده خود بودیم و شب را با گرمی خانواده سپری می کردیم، بودند مامورانی که برای حفظ امنیت وطن و سلامت مردم با قاچاقچیانی که برای برهم زدن گرمی این خانواده ها اقدام می کردند درگیر بودند و ما از همه جا بیخبر مشغول سرگرمی های خود بودیم.
🔹شهید حجت الله دشتبانی فرمانده ایستگاه بازرسی شهیدچغازردی در ساعت 23:10 با قاچاقچیان مسلح درگیرشد و بعداز انتقال به بیمارستان به شهادت رسید.
🔹در این درگیری حدود نیم تن مواد مخدرکشفف و4 نفر قاچاقچی مسلح دستگیر شدند.
راه دشتبان ها همچنان ادامه دارد...
مهم
جهت تبادل با کانال امام خامنه ای شهدا و شهدا استیکر تا اطلاع ثانوی با این آیدی تماس بگیرید
🆔 @gomnam_h
#شهید_ملا_علی_جلالی_زاده
▫️تاریخ تولد : 1302/8/5
▫️محل تولد : روستای گلین سنندج
▫️تاریخ شهادت : 1360/4/19
▫️محل شهادت : سنندج
#شهید_ملا_مسلم_جلالی_زاده
▫️تاریخ تولد:1334/1/4
▫️تاریخ شهادت:1360/4/19
▫️محل شهادت: سنندج
افراد ضد انقلاب برای خاموش کردن صدای حق طلبی ملا علی جلالی زاده روش هایی چون تهدید، و توهین را آزمودند اما کاری از پیش نبردنداز این روی وقاحت را به نهایت رساندند و شب نوزدهم تیر ماه 1360 وقتی ملا علی جلالی زاده و فرزندش مسلم جلالی زاده بعد از اقامه نماز عشا از مسجد محله قطار چیان برمی گشتند آن دو را جلوی درب منزلشان با شلیک گلوله به شهادت رساندند.
مردم سنندج پیکر پاک آنان را در #بهشت_محمدی سنندج به خاک سپردند.
#نشر_بمناسبت_سالروز_شهادت
#شهدای_مظلوم_وگمنام_کردستان
⭕ #اینو_میگن_آخوند
صبح اول وقت راه افتادیم.
مصطفی، #عمامه به سر، اما با بند حمایل و یک نوار #فشنگ تیر بار دور کمر، #قوت_قلب همه بود.
پیش مرگ های #کرد که در کنار ما با #دشمن می جنگیدند، چپ چپ به مصطفی نگاه می کردند!
باور نمی کردند او اهل #رزم و درگیری باشد!
#درگیری تاعصر ادامه داشت.
وقت برگشتن، #پیش_مرگ ها تحت تاثیر #شجاعت مصطفی، ول کن او نبودند!
یکی از آنها بلند، طوری که همه بشنوند گفت :
اینو می گن #آخوند!
اینو می گن آخوند!
مصطفی می خندید.
دستی کشید به #سبیل های تا بناگوش آن #کاک مسلح و گفت:
اینو میگن #سیبیل!
اینو می گن سیبیل!
#شهید_حجت_الاسلام_مصطفی_ردانی_پور
📚 صبح
#روحمان_با_یادش_شاد
#خاطرات_شهدا
همسر شهید می گوید: «خواب دیدم که برادرم از جبهه برگشته است و صورتش سیاه شده، به او گفتم: چرا صورتت سیاه است؟ گفت: به خاطر دودهای خمپاره است و شهید را دیدم که به یک طرف افتاده است. صبح که از خواب بیدار شدم برادرم از جبهه برگشته بود. به او گفتم: چرا زود برگشتی؟ تازه که به جبهه رفته ای، که اشک در چشمانش جمع شد و فهمیدم که همسرم به شهادت رسیده است.» محمدصادق قدسی در تاریخ 20/4/1365 و در منطقه ی شلمچه به علت اصابت ترکش به درجه رفیع شهادت نایل گردید.
#شهید_محمدصادق_قدسی
#سالروز_شهادت
#زیارت_مجازی_قبور_شهدا
🌷💔🕊پنجشنبه که می آید
باز دلتنگ #شهیدان می شوم
بی قرارِ یاد #یاران می شوم
یاد #جانبازان میدان جنون
آشنایان غبار و خاک و #خون
یاد آنانی که #مجنون بوده اند
پ ن : گلزار شهدا🌹
#شهیدمدافع_حرم_حهج_حسین_بادپا
#شهیدمدافع_حرم_محمدجمالی
#شهیدمدافع_حرم_محمدعلی_حسینی
#باز_پنجشنبه_ویاد_شهدا_با_صلوات
#شهید_قاسم_غریب خلبان هلی کوپتر بود و تصویری که مشاهده می کنید در سال 87 در جمع یگان ویژه پاسداران در معیت فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای و سرلشکر عزیز جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران ، سید یحیی رحیم صفوی مشاور فرماندهی کل قوا گرفته شده است که خلبان این هلی کوپتر شهید قاسم غریب بود.
شهید قاسم غریب در این تصویر با بالا بردن دستش به نشانه احترام نظامی ارادت قلبی خود را به مقام عظمای ولایت اعلام می کند.
#نشر_بمناسبت_سالروز_شهادت