هدایت شده از مدیحهسرا اصول تربیتی
🌷عیادت از برادر بزرگوارم جناب حجت الاسلام والمسلمین بخشی، مدیر مراسمات آستان قدس رضوی
🌺 باحضور جمعی از پیشکسوتان و ستایشگران اهل بیت، برادران(ایرانمنش، ذوقیان، موسوی، مشهدی زاده و فردوسیان)
🤲باآرزوی سلامتی و طول عمر با عزت
🔻 یامن اسمه دواء و ذکره شفاء
✅ @madihesara
هدایت شده از مدیحهسرا اصول تربیتی
🔰 پیام قدردانی مسئول سازمان بسیج مداحان و هیات مذهبی خراسان رضوی
🔻 با سلام و درود به روان مطهر شهدای گرانقدر و عرض ارادت محضر همه ستایشگران عزیز در خراسان رضوی، بدین وسیله مراتب قدردانی و تشکرخود را از یکایک شما سروران عزیز، دوستان و مسئولان، ذاکران اهل بیت، شورای محترم سازمان بسیج مداحان و هیات مذهبی خراسان رضوی، شورای محترم کانون مداحان استان، مسئولین محترم کانونها و دفاتر نواحی مقاومت بسیج خراسان رضوی و جامعه مداحان افغانستانی و مجریان مجالس ترحیم مشهد که در مراسم تشییع، ترحیم، صدور پیام و ابراز همدردی و یادبود شادروان کربلایی علی کدخدایی شرکت نموده صمیمانه قدردانی میشود.
امیدوارم که خداوند متعال جزای خیر به شما عنایت فرماید.
🌹محسن صابر
مسئول سازمان بسیج مداحان و هیات مذهبی خراسان رضوی
✅ @madihesara
4_5989819085297290584.ogg
239.8K
« اَلْفَقْرُ فَخْرِی...»
واحد رسانه بسیج وکانون مداحان شهرستان نیشابور
@BASIJMD
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنوز داغ تو برما گران است.
واحد رسانه بسیج وکانون مداحان شهرستان نیشابور
@BASIJMD
🇵🇸بسیج مداحان شهرستان نیشابور
زمانی که خداوند میفرماید نگاه به نامحرم تیری از تیرهای شیطان است،مسلماً تیر شیطان به نفع قلب و روح آدمی نیست!
این تیر مسموم از ناحیه خودِ ما پرتاب میشود ، در نتیجه گرفتارِ نتیجهاش نیز خودِ ما هستیم .
قل للمؤمنین یغضّوا من ابصارهم.
کنترل نگاه و ورودیهایی که از طریق چشم و گوش وارد قلبتان میکنید خیلی اهمیت دارد .
خداوند همانطور که به زنان امر فرموده خود را بپوشانید ، به آقایان هم دستور به غضِّ بصر داده است .
ز دست دیده و دل هر دو فریاد
که هر چه دیده بیند، دل کند یاد !
بهطور کلی، این روحیه بسیار پسندیده است که انسان در برابر بدحجابیها و گناهان دیگران ناراحت شود و تنفر و انزجار قلبی نسبت به اینگونه اعمال داشته باشد. بدحجابی و بیحجابی زنان علاوه بر اینکه خود یک گناه است، زمینهٔ گناه دیگران را نیز فراهم میکند؛ اما این نکته دلیل نمیشود که مردان نامحرم مجاز باشند به آنها نگاههای هوسآلود و شهوانی داشته باشند.! بلکه هر انسان بالغ و عاقلی خود پاسخگوی اعمال خود میباشد؛ چراکه انسان دارای اختیار است و میتواند با وجود مهیا بودن زمینههای گناه خود را کنترل کرده و مرتکب گناه نشود؛ چنانکه بسیاری از افراد مؤمن ‹ بهویژه جوانان مؤمن › در روز با موارد زیادی از این صحنهها مواجه میشوند؛ ولی از آنها چشم برداشته و مرتکب گناه نمیشوند.
واحد رسانه بسیج وکانون مداحان شهرستان نیشابور
@BASIJMD
برخی بدون اینکه اندکی آگاهی از معنای فساد سیستماتیک داشته باشند طوطی وار این کلمه را تکرار میکنند که در نظام جمهوری اسلامی فساد سیستماتیک است!!!
اگر خیلی خلاصه و اجمالی خواسته باشم پاسخ این حرف اشتباه را بدهم، باید عرض کنم؛
فساد سیستماتیک یعنی ساختارهایی از پایه نباشد در جهت مبارزه با فساد
و همه درگیر آن باشند...، یعنی خودِ حکومت مستقر اراده ای برای مبارزه با فساد نداشته باشد.
در حالیکه در کشور ما مبارزه جاریست و ارشدترین مقامات بخاطر فساد به زندان میروند و مجازات میشوند نسبت به جرم و مفاسدی که داشته اند حتی تا برادر و یا معاونین و مدیران رؤسای قوا .
حقیقتا در حالیکه قوانینِ مبارزه با فسادبصورت گسترده هست
و مشاهده میشود محاکمهٔ معاون رییس جمهور
خانواده رییس جمهور
مدیران ارشد قوای مختلف محاکمه و مجازات شده اند
لذا
در چنین شرایطی معنا ندارد فساد سیستماتیک وقتی سیستم در حال پالایشِ مفسدین است.
فساد سیستماتیک در حکومت پهلوی بود که نه تنها مبارزه ای با فساد نبود بلکه در سطح بالای حکومتی و شخص شاه، مفسد بودند.
اما در نظام ما شخص اول مملکت علمدار مبارزه با فساد است وقتی رئیس قوهٔ قضا را تعیین میکند تأکید دارد بدون مماشات با هر مفسدی در هر رده ای با او به اشدّ برخورد کند.
واحد رسانه بسیج وکانون مداحان شهرستان نیشابور
@BASIJMD
🇵🇸بسیج مداحان شهرستان نیشابور
برخی بدون اینکه اندکی آگاهی از معنای فساد سیستماتیک داشته باشند طوطی وار این کلمه را تکرار میکنند ک
اگر فساد سیستماتیک بود فرزندان هاشمی رفسنجانی محکوم نمیشدند و با آنها مقابله نمیشد، اگر فساد سیستماتیک بود، امثال طبری به جرم ارتشا محکوم نمیشد.
اگر فساد سیستماتیک بود پروندهٔ رشت الکتریک پیگیری نمیشد. و پروندهٔ فولاد مبارکه و
پروندههای مالی مختلفی که مطرح و به آنها رسیدگی شده و متهمین یا اعدام شده اند و یا به حبس و یا به مصادرهٔ اموال و عزل از پستهای کشوری محکوم شده اند، از جمله مفسدان اقتصادی که برخی شان محکوم به اعدام و یا مصادره اموال و حبس شده اند، مثل بابک زنجانی که به اعدام محکوم است، البته هنوز پرونده اش مفتوح است ؛
یا فردی بنام فاضل خداداد
مرتضی رفیقدوست
کرباسچی
شهرام جزایری
معاونین احمدی نژاد.
یا مه آفرید خسروی که متهم اصلی پروندهٔ اختلاس خاوری بود که اعدام شد و خاوری هم از کشور فرار کرد.
یا پرونده های مختلف ماموران و کارکنان گمرکهای چند فرودگاه و.. و.. و...
لذا در کشوری که مبارزه با فساد وجود دارد، بهتان بزرگی است که بگویند فساد سیستماتیک است.
واحد رسانه بسیج وکانون مداحان شهرستان نیشابور
@BASIJMD
🔻ناعقلانیّتها در مدرسه -۱
✍نویسندهٔ متن دکتر مهدی جمشیدی
۱. «کار معلم در درجۀ اوّل، درسدادن است، امّا در خلال هر درسی یک کلمه میگوید که از یک ساعت سخنرانیای که بندۀ مثلاً واعظ میکنم تأثیرش در این جوان بیشتر است. با یک کلمه یا با رفتار، صلاحیّتهای انسانی را در شاگرد پرورش بدهید.»(بیانات در دیدار معلمان، ۱۴۰۲/۰۲/۱۲). نباید تأثیر تعلیم و تربیت غیرمستقیم را نادیده گرفت. آنچه که در ضمن و حاشیه است، گاهی اثرش از متن و اصل، بیشتر است. این در حالی است که معلم به مطالب رسمی و درسی بسنده میکند و در این باره، احساس مسئولیّت ندارد. نسبت او با دانشآموز، همان نسبت رسمی و اداری است و مناسبات فراتر از این لایه در آن راه ندارد. در همین ماجرای اغتشاش در سال گذشته که ضلع دانشآموزی داشت، معلمان چه کردند و چه گرهی را گشودند؟ معلمان به وظایف رسمی خویش مشغول بودند یا در گوشه و کنار آن کوشیدند هیجانهای ناصواب و تصوّرهای ناروا را باطل کنند و حقیقت را پیش روی دانشآموزان قرار بدهند؟
۲. «یک نکتۀ دیگر، تشویق دانشآموزان به حضور در مراکزی است که آن مراکز نورآفرین است، مثل مساجد و هیئتها. بهتجربه ثابت شده جوانی که با مسجد ارتباط دارد، خیرش بیشتر به جامعه میرسد.»(همان). مدرسه بهمثابه یک ساختار آموزشی، به شبهجزیرۀ مستقل و گسسته تبدیل شده است که ساختارهای غیر از خود را نادیده میانگارد و دانشآموز را به آنها متّصل نمیکند. نوجوان و جوانی که به مدرسه میآید، باید بهگونهای هدایت شود که از مدرسه به مسجد و هیأت نیز راه یابد و این ساختارها، تودرتو و همافزا شوند، اما چنین نیست و هندسهای تحقق نمییابد. مدرسه در مدرسه، متوقف مانده و از مسجد و هیأت، بریده است. نه مسجد به سراغ مدرسه میرود و نه مدرسه از مسجد خبری میگیرد. هر یک سرگرم کار خویش هستند و هویّت ساختاریِ خودبسنده و بریده دارند. اگر از خانه به مسجد راهی نباشد، از مدرسه تا مسجد راهی نیست و میتوان مدرسه را به معبر و گذرگاه تولید هویّت مسجدی در دانشآموز تبدیل کرد.
۳. «احساس هویّت ایرانی و اسلامی و شخصیّت ملّی را در کودکان این کشور باید زنده کنید. مسئلۀ زبان و ملّیّت و پرچم مهم است؛ دلبسته باید باشد؛ اینها اساسی است. دانشآموز باید به ایرانیبودنِ خودش افتخار کند. مفاخر ملّی، سابقۀ فرهنگی، عزّت تاریخی، وقتی که به نوجوان و جوان نشان داده بشود، در او احساس عزّت به وجود میآید. ما اینهمه گذشتۀ تاریخیِ پُر از حماسه و پُر از شجاعت و پُر از صفات عالیۀ بشری و انسانی و اجتماعی داریم، اینها مسکوت میماند.»(همان). مدرسه، به مقدّمه کنکور و دانشگاه تبدیل شده است و ورود به دانشگاه، همۀ ذهن و انگیزه و اندیشۀ دانشآموز را به تصرّف خود درآورده است. هویّت دانشآموز، به تستزن و دانشگاهاندیش فروکاهیده شده است و مدرسه، دیگر یک منزگاه آرامبخش و دلانگیز و هویّتپرداز نیست. ازاینرو، مدرسه نسبت به هویّت فرهنگی و تاریخی، ساکت است و سخنی برای دانشآموز ندارد و درد و دغدغهای نمیآفریند. در این ساختار، دغدغهای جز نمره و عبور از درسها و کتابها نیست و همهچیز، حالت تکراری و ملامتبار یافته است. چنین وضعی، دانشآموز را دچار انقطاع تاریخی و گسست هویّتی کرده است. دانشآموز، نه تصوّری از گذشتۀ تاریخیاش دارد و نه از اکنون انقلابیاش. او کارگزاری است که تنها حفظ میکند تا عبور کند و به دانشگاه راه یابد. دانشآموز از شخصیّت خودی چیزی نمیداند و از آنها شناختی ندارد، اما چهرههای تجدّدی را میشناسد. در واقع، مدرسه نتوانسته نقش خویش را در انتقال ارزشی و بازتولید فرهنگی ایفا کند و در این زمینه، بیکارکرد و منفعل شده است. هویّت در مدرسه، مرده است.
۴. «ما امروز با کمبودِ معلّمِ کارآمد و متعهّد روبهرو هستیم. این کمبود به خاطر آن است که در گذشته، پیشبینی نشده. کارهای بلندمدّت، یکیاش همین است. حتّی آن وقتی که بنا بود دانشگاه فرهنگیان تأسیس بشود، بعضی میگفتند این دانشگاه به درد نمیخورد.»(همان). نباید زمام و عنان آموزش را در اختیار هر کسی قرار داد؛ معلّمی، کار بسیار تعیینکنندهای و آیندۀ ما از امروزِ مدرسۀ ما اثر خواهد پذیرفت. ازاینرو، باید نسبت به کسانیکه نقش معلّمی را ایفا میکنند، بسیار حسّاس و جدّی بود. معلّم غیرمتعهد، نسل غیرمتعهد میآفریند و جامعه را به تباهی سوق میدهد. نباید غیرمسئولانه و سادهنگرانه، ذهن و روان دانشآموزان را در اختیار چنین کسی نهاد. تعهد، شرط اوّل و اساسی است.
واحد رسانه بسیج وکانون مداحان شهرستان نیشابور
@BASIJMD