eitaa logo
گزیده دینی روشنگری
824 دنبال‌کننده
13.1هزار عکس
4.7هزار ویدیو
2.1هزار فایل
بسم الله الرحمن الرحیم برگزیده ای از بهترین های دینی روشنگری در قالب متن صوت تصویر ویدئو این کانال جایگزین کانال های تلگرامی خدایا دوستت دارم با بصیرت در مسیر بندگی سربازان رهبری میباشد ادمین: @yamahdi_ab
مشاهده در ایتا
دانلود
📢 فراخوان | افطاری ساده در مناطق سیل‌زده کشور ‌‌ 🌼 «افطاری ساده» پویش همگانی است که پس از طرح دغدغه‌ی رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۹۲ در خطبه‌های عید سعید فطر به راه افتاد و سال به سال در جامعه رواج بیشتری یافت. ‌‌ ❤ امسال، هموطنان عزیزمان در چند استان کشور درگیر سیل شده‌اند. ‌‌ 🌷 توجه ویژه رهبر انقلاب به معیشت آسیب‌دیدگان و ادامه‌دار بودن پیامدهای سیل باعث شد تا با همراهی کمیته‌ی امداد امام خمینی(ره) به کمک این عزیزان بشتابیم. برای همین تصمیم داریم با کمک شما، سنت حسنه‌ی افطاری‌های عمومی را به سمت مناطق سیل‌زده هدایت و اجرا کنیم. ‌‌ 📮 شما می‌توانید از طریق واریز کمک‌های نقدی خود به حساب اختصاصی کمیته امداد امام خمینی برای افطاری ساده در مناطق سیل زده با شماره گیری #8877*44* و یا واریز به شماره کارت 6037997900000044 به نام کمیته امداد امام خمینی، در این امر شریک شوید.
🌤امام زمان (عج): ‌ 💌 هر یک از شما باید کاری کند که به محبت ما نزدیک شود. ‌ 📗 بحار: ج ۵۳، ص ۱۷۶
4_5850552734909990537.mp3
2.69M
🍃 صبر بر بندگی خداوند ... 🎙 حجت‌الاسلام عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📊 حسابرسی سالیانه و پرداخت خمس! کلیپ تصویری فرمایشات حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره: همچنین در زمان ما هم این اتفاق افتاده، تاجری بوده یک هفته در تجارت‌خانه‌اش را می‌بسته مشغول حساب بوده و نمیگذاشته چیزی وارد بشه به این تجارت خانه و چیزی هم خارج بشه از این تجارت خانه. همه اینها را که به حسابش می رسیده آن وقت خمس همین‌ها را که به حسابش رسیده بود می‌داد به مرجع تقلید خودش. بعد خبر رسید که کشتی غرق شده، رفتند اونجا که محلی بود که کشتی به آنجا رسیده بود، دید تمام پنجاه کیسه شکر که مال‌التجاره او بوده همینطور برداشته‌اند یکی، دوتا، سه‌تا، چهارتا، کنار شط آن بالا چیده‌اند. کی چیده؟ چطور شده؟ معلوم نیست ... .
🌙 خطبه رسول اکرم(ص) در فضیلت و اهمیت ماه مبارک رمضان بخش دوم دراين ماه با گرسنگي و تشنگي‌تان، گرسنگي و تشنگي روز قيامت را به ياد آوريد؛ به فقيران و درماندگان كمك و تصدق كنيد؛ به پيران و كهنسالان احترام و ارج بنهيد؛ به كودكانتان ملاطفت و مهرباني كنيد؛ با خويشاوندان ارتباط داشته باشيد؛ زبان خود را از گفتار ناشايست نگاه داريد؛ ديدگان خود را از ديدن ناروا و حرام بپوشانيد و گوش‌های خود را از شنيدن آنچه نادرست است، بازداريد؛ با يتيمان مردم مهرباني كنيد تا بعداز شما با يتيمان شما مهرباني كنند؛ از گناهان خود به سوي خدا توبه و بازگشت كنيد؛ در اوقات نماز، دست‌های خود را به دعا برداريد، زيرا كه وقت نماز، بهترين ساعت‌هاست و در اين اوقات، حق تعالي با رحمت، به بندگانش مي‌نگرد و اگر با او مناجات كنند، پاسخشان دهد و چنانچه او را ندا كنند لبيكشان گويد و اگر از او بخواهند عطا كند و چون او را بخوانند مستجابشان گرداند. 📗 بخشی از خطبه پیامبر(ص) در آستانه ماه رمضان - عیون اخبارالرضا ج۱ ص۲۹۵/کیهان
🌼 توصیه رهبر معظم انقلاب به روزه داران در جلسه درس خارج فقه: 🔸 دوستان عزیز! ماه رمضان فرصت خیلی خوبی است. فرصت تعبّد است، فرصت تقرّب است، فرصت روزه‌ای است که میگیرید، فرصت نشستن سر سفره‌ی رحمت الهی،‌ سر سفره‌ی ضیافت الهی است. این سفره‌ی ضیافتی که میگویند، این ضیافت، همین روزه‌ی شما است، همین نافله‌ی شما است، همین نماز شما است که به جا می‌آورید. 🔸️ البتّه اعمال #ماه_رمضان خیلی زیاد است؛ شما ملاحظه کنید در اقبال سیّدبن‌طاووس، برای هر شب چقدر اعمال، چقدر نمازهای مختلف و گوناگون [ذکر میکند] که ما واقعاً بعضی‌مان قاصریم، بعضی‌مان [هم] جاهل به اهمّیّت این کارها هستیم. 🔸سحر ماه رمضان همه پا میشوند؛ نباید این سحر را از دست داد؛ سحر فرصت خیلی خوبی است. مکرّر عرض کرده‌ایم که اگر ماها از سحر استفاده نکنیم، در این دنیای شلوغ وقت دیگری نداریم. 🔸اوحدیّ از مردم، در حال حرکت، در حال معامله، در حال کار فنّی، در حال کار با رایانه، در همه‌ی اوقات با خدای متعال مأنوسند و مشغول ذکرند و ذکر دائم دارند:اَلَّذینَ هُم عَلی صَلاتِهِم دائِمون بعضی‌ها این ‌جور هستند که دائم در نمازند(در حال عبادتند). ۹۸/۲/۱۰
🔊 مراجع تقلید ۱۵۰ بار فرمودند: ربا در حکم جنگ با خدا و رسول خداست و نظام بانکی ما ربوی است. ⁉️ ما را چه شده است که گوش هایمان سنگین شده و ۱۵۰ بار فریادِ مراجع را برای نرفتن به #جنگ_با_خدا نمی شنویم؟! ❗️ نکند ما نیز اسیر مال حرام بانک های ربوی شده ایم و بر قلب هایمان مهر خورده است که سخن حق را نمی شنویم و در قلوب ما اثر نمی‌گذارد؟ ✔️ از امروز هرگونه سرمایه گذاری در بانک و حساب های سوددار را تحریم و مسدود کنیم و به هیچ وجه وامی از بانک نگیریم تا خود وخانواده‌‌مان را از آلوده شدن به ربا حفظ کنیم و اگر قبلا آلوده شدیم در این ماه مبارک رمضان با ترک آن و مداومت بر استغفار ، خود را از هلاک شدن بواسطه‌ی ربا نجات دهیم.
🔊 مراجع تقلید ۱۵۰ بار فرمودند: ربا در حکم جنگ با خدا و رسول خداست و نظام بانکی ما ربوی است. ⁉️ ما را چه شده است که گوش هایمان سنگین شده و ۱۵۰ بار فریادِ مراجع را برای نرفتن به #جنگ_با_خدا نمی شنویم؟! ❗️ نکند ما نیز اسیر مال حرام بانک های ربوی شده ایم و بر قلب هایمان مهر خورده است که سخن حق را نمی شنویم و در قلوب ما اثر نمی‌گذارد؟ ✔️ از امروز هرگونه سرمایه گذاری در بانک و حساب های سوددار را تحریم و مسدود کنیم و به هیچ وجه وامی از بانک نگیریم تا خود وخانواده‌‌مان را از آلوده شدن به ربا حفظ کنیم و اگر قبلا آلوده شدیم در این ماه مبارک رمضان با ترک آن و مداومت بر استغفار ، خود را از هلاک شدن بواسطه‌ی ربا نجات دهیم.
KayhanNews75979710412150504eeede936110.pdf
11.47M
بسم الله الرحمن الرحیم تمام صفحات روزنامه کیهان امروز شنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۸ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🌙 دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان
⬛️ سایه گناه