ستارهای بدرخشید و ماه مجلس شد
دل رمیدهی ما را انیس و مونس شد
نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت
به غمزه، مسأله آموز صد مدرّس شد
عید بزرگ #مبعث،آغاز راه رستگاری و طلوع تابنده مهر هدایت و عدالت تبریک و تهنیت باد.
🔷🔸💠🔸🔷
https://eitaa.com/Basir_MN
بر محضر تو، عرض سلام، عرض ارادت
ای آنکه گره خورده به نام تو سخاوت
پیچیده شمیم رضوی بین رواقت
انگار خراسانم و مشغول زیارت
#شبتون_امام_رضایی🌤
#چهارشنبه_های_امام_رضایی⛅️
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️حکایت تکان دهنده از امام رضا(علیه السلام)!
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎙حجت الاسلام #عالی
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏯ #نماهنگ احساسی
🍃قرار ما حرم توست یا امام رضا
🍃امید ما کرم توست یا امام رضا
🎙 #رضا_عرفانیان
#السلطان_اباالحسن💚
#چهارشنبه_های_امام_رضایی💚
https://eitaa.com/Basir_MN
#خانواده
#سازگاری
🔹رهبـــر انقلاب میفرمایند:
🌸 بنای کار ازدواج، بر ســازش دختــر و پســر است؛ باید با هم بسازند. این «باهم بسازند»، معنای خیلـــی عمیــقی دارد. من یک وقت خدمت امـــام رفتــم، ایشان میخواستند خطبهی عقدی را بخوانند؛ تا من را دیدند، گفتند شما بیا طرف عقد بشو. ایشان برخلاف مــا که طــول و تفصیــل میدهیم و حرف میزنیم عقد را اول میخواندند، بعد دو، سه جملهی کوتاه صحبت میکردند.
🌸من دیــدم ایشــان پس از اینکه عقـــد را خواندند، رویشان را به دختــر و پســر کردند و گفتند: بروید با هم بسازید. من فکر کردم، دیدم کــه ما این همـــه حــرف میزنیم، اما کلام امام در همین یک جملهی «بروید باهم بسازید»، خلاصه میشود! حالا ما هم عرض میکنیم که شما دختــران و پســران، بروید با هم بسازید.
🌸🍃🌼🍃🌸🍃
https://eitaa.com/Basir_MN
❌چرا باید رأی بدهیم؟
🔴شبکه اسرائیل فارسی: رأی ندید
🔴شبکهصهیونیستیاینترنشنال: رأی ندید
🔴شبکه بهایی منو تو: رای ندید
🔴شبکه رادیو فردای آمریکا: رای ندید
🔴شبکه سازمان منافقین: رای ندید
🔴شبکه سلطنت طلب خارج نشین: رای ندید
🔴شبکه تروریستی کوموله: رای ندید
🔴شبکه وهابی جدایی طلبان بلوچ: رای ندید
🔴شبکه جدایی طلب پان ترک: رای ندید
🔴شبکه پان کردها : رای ندید
🔴شبکه نفاق بیبیسی: رای ندید
🔴شبکه ووآ فارسی: رای ندید
❌ شهید همت: هر وقت در مناطق جنگی راه را گم کردید، به آتش دشمن نگاه کنید که کجا را میکوبد؛ همانجا جبههی خودی است.
https://eitaa.com/Basir_MN
♥️ امام علی علیه السلام:
و الَّذِي بَعَثَ مُحَمَّداً (صَلَّى الله عَلَيْهِ وَ آلِهِ) بِالْحَقِّ نَبِيّاً، لَوْ شَفَعَ أبِي فِي كُلِّ مُذْنِبٍ عَلَى وَجْهِ الْأَرْضِ لَشَفَّعَهُ الله فِيهِمْ.
☝️ قسم به کسی که محمد (صلیالله علیه وآله) را به حق به پیامبری برگزید، اگر پدرم (حضرت ابوطالب) در حق همه گناهکاران روی زمین شفاعت کند، خداوند میپذیرد.
📚 الأمالي للطوسی، ص ۷۰۱.
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴 پرسش :
عقیده اهل بیت(علیهم السلام) در مورد ایمان ابوطالب چیست؟
🟡 پاسخ:
اهل بیت(علیهم السلام) در مواقع مختلف با صراحت تمام ایمان و اسلام ابوطالب(علیه السلام) را اعلام کرده اند و در مقابل کسى که در این باور با آنها مخالفت مى کرد، جبهه مى گرفتند، در اینجا به برخى از کلمات آن بزرگواران اشاره مى کنیم:
1ـ از امیر المؤمنین على(علیه السلام) نقل شده است: «والله ما عبد أبی ولا جدّی عبد المطّلب ولا هاشم ولا عبد مناف صنماً قطّ»؛ (به خدا سوگند پدرم و جدّم عبدالمطّلب و هاشم و عبد مناف هرگز بُتى نپرستیدند). گفته شد: چه چیزى مى پرستیدند؟
فرمود: «کانوا یصلّون إلى البیت على دین إبراهیم(علیه السلام) متمسّکین به»؛(1) (به طرف کعبه نماز مى خواندند و بر دین ابراهیم بودند و به آن متمسّک بودند).
2ـ ابن ابى الحدید در «شرح»(2) نهج البلاغة مى نویسد:
روایت شده است: از على بن حسین(علیهما السلام) درباره ایمان ابوطالب سؤال شد، فرمود: «واعجبا إنّ الله تعالى نهى رسوله أن یقرّ مسلمة على نکاح کافر وقد کانت فاطمة بنت أسد من السابقات إلى الإسلام ولم تزل تحت أبی طالب حتّى مات»؛ (تعجّب مى کنم ، خداوند تعالى پیامبرش را نهى کرد از اینکه زن مسلمانى را در عقد ازدواج مرد کافر باقى گذارد ، و فاطمه بنت اسد از زنانى بود که به اسلام سبقت گرفت و تا زمان وفات ابوطالب همسر او بود).
3ـ از حضرت امام باقر(علیه السلام) درباره اینکه مردم مى گویند ابوطالب در گودالى از آتش است، سؤال شد ، فرمود: «لو وضع إیمان أبی طالب فی کفّة میزان وإیمان هذا الخلق فی الکفّة الاُخرى لرجح إیمانه»؛ (اگر ایمان ابوطالب در یک کفّه ترازو و ایمان این مردم در کفّه دیگر قرار گیرد، ایمان او سنگین تر است).
سپس فرمود: «ألم تعلموا أنّ أمیرالمؤمنین علیّاً(علیه السلام) کان یأمر أن یحجّ عن عبدالله وابنه وأبی طالب فی حیاته ثمّ أوصى فی وصیّته بالحجّ عنهم»؛(3) (آیا نمى دانید امیر المؤمنین على(علیه السلام) در زمان حیاتش دستور مى داد که به نیابت از عبدالله و فرزندش(4) و ابوطالب حجّ به جا آورند، سپس در وصیّت خود، به حجِّ از سوى آنها سفارش نمود).
4ـ از امام صادق(علیه السلام) روایت شده که: رسول خدا(صلى الله علیه وآله) فرمودند:
«إنّ أصحاب الکهف أسرّوا الإیمان وأظهروا الکفر فآتاهم الله أجره مرّتین ، وإنّ أبا طالب أسرّ الإیمان وأظهر الشرک فآتاه الله أجرهُ مرّتین»؛(5) (همانا اصحاب کهف ایمان خود را مخفى کردند و اظهار کفر کردند پس خدا به آنها دو پاداش داد، و همانا ابوطالب نیز ایمان خود را مخفى و اظهار شرک کرد پس خداوند به او دو پاداش داد [پاداش ایمان و پاداش کتمان و تقیّه]) .
این حدیث را ثقة الاسلام کلینى به سند خود در «اُصول کافى»(6) از امام صادق(علیه السلام) به صورت غیرمرفوعه و مسند بدین صورت نقل کرده است : «إنّ مَثَلَ أبی طالب مَثَلُ أصحاب الکهف أسرّوا الإیمان وأظهروا الشرک فآتاهم الله أجرهم مرّتین»؛ (همانا مَثَل ابوطالب مَثَل اصحاب کهف است که ایمان خود را مخفى کردند و اظهار شرک نمودند پس خدا به آنها دو پاداش داد).
https://eitaa.com/Basir_MN
بصير
🔴 پرسش : عقیده اهل بیت(علیهم السلام) در مورد ایمان ابوطالب چیست؟ 🟡 پاسخ: اهل بیت(علیهم السلام) در م
5ـ ابان بن محمود به على بن موسى الرضا(علیه السلام) نوشت: فدایت شوم، من در اسلام ابوطالب شکّ دارم. و امام در پاسخ وى نوشت: «وَمَن یُشَاقِقِ الرَّسُولَ مِن بَعْدِ مَاتَبَیَّنَ لَهُ الْهُدَى وَیَتَّبِعْ غَیْرَ سَبِیلِ ا لْمُؤْمِنِینَ...»؛(7) (کسى که بعد از آشکار شدن حقّ، با پیامبر مخالفت کند، و از راهى جز راه مؤمنان پیروى نماید ما او را به همان راه که مى رود مى بریم; و به دوزخ داخل مى کنیم . . .). و پس از این آیه نوشت: «إنّک إن لم تقرّ بإیمان أبی طالب کان مصیرک إلى النار»؛(8) (همانا اگر به ایمان ابوطالب اقرار نکنى جایگاه تو در آتش است).
سخنان اهل بیت(علیهم السلام) درباره ایمان ابو طالب به قدرى مشهور است که علماى اهل سنت نیز به این مطلب اعتراف دارند از جمله: ابن اثیر در جامع الأصول(9) نوشته است: به عقیده اهل بیت(علیهم السلام) از عموهاى پیامبر(صلى الله علیه وآله) کسى جز حمزه و عباس و ابوطالب مسلمان نشد.(10)
🟢 پی نوشت:
(1). کمال الدین، صدوق، ص 104 [ص 174]؛ تفسیر أبی الفتوح، ج 4، ص 210 [ج 8، ص 470]؛ تفسیر برهان، ج 3، ص 795 [ج 3، ص 232].
(2). شرح نهج البلاغة، ج 3، ص 312 [ج 14، ص 68 و 69، نامه 9].
(3). شرح نهج البلاغة، ابن أبی الحدید، ج 3، ص 311 [ج 14، ص 68، نامه 9].
(4). در چاپى از شرح نهج البلاغة که علاّمه بر آن اعتماد کرده این گونه آمده است، ولى در چاپ تحقیق شده کلمه «فرزندش» نیست.
(5). شرح نهج البلاغة، ج 3، ص 312 [ج 14، ص 70، نامه 9].
(6). اصول کافى، ص 244 [ج 1، ص 448، ح 28].
(7). سوره نساء : 115.
(8). شرح نهج البلاغة، ابن أبی الحدید، ج 3، ص 311 [ج 14، ص 68، نامه 9].
(9). جامع الاصول فی احادیث الرسول، الفصل التاسع فی اعمامه و عمّاته (صلی الله علیه و آله).
(10). گردآوري از کتاب: گزیده ای جامع از الغدیر، محمد حسن شفیعی شاهرودی، قلم مکنون، قم، 1428 ه.ق، ص 698.
https://eitaa.com/Basir_MN