🔹نام کامل او حرّ بن یزید بن ناجیة بن قَعْنَب بن عَتّاب بن حارث بن عمرو بن هَمّام بن بنو ریاح است.
🔹او به یکی از تیرههای قبیله تمیم، منتسب است.
🔹از اینرو، وی را ریاحی، یربوعی، حَنظَلی و تمیمی خواندهاند.
🔹خاندان حرّ در زمان جاهلیت و در دوره اسلام از بزرگان بودند.
🔹حرّ یكی از مشهورترین جنگاوران كوفه بود.
🔹از گذشته او منابعی صحیحی در دست نیست.
🔹او توسط عبیدالله بن زیاد به فرماندهی بخشی از سپاه اعزامی برای مواجهه با امام حسین(ع) منصوب شد.
🔹از ویژگی های نظامی گری او این بود که پایبند به اجرای دقیق فرمانهای حکومتی بود.
🔹وی ظاهراً با سیاست میانهای نداشته و در هیچ منبعی از عقیده حرّ یا موضعگیری سیاسیاش در اوضاع پر تنش کوفه در سال ۶۰ قمری سخنی به میان نیامده است.
🔹بلعمی در روایتی قابل تردید، او را از شیعیانی دانسته است که تشیع خود را مخفی میکردند.
🔹عبیدالله بن زیاد وقتی از حرکت امام حسین(ع) به سوی کوفه آگاه شد، حر را که از بزرگان و رؤسای قوم خود در کوفه بود به حضور طلبید و او را به فرماندهی سپاهی با نزدیک به هزار سوار نصب کرد و به رویارویی امام حسین(ع) فرستاد.
🔹از حر روایت کردهاند که هنگامی که از قصر ابن زیاد در کوفه خارج شدم تا به سمت حسین بن علی(ع) حرکت کنم، سه بار ندایی را پشت سرم شنیدم که میگفت :
«ای حرّ! تو را به بهشت بشارت باد».
وقتی به پشت سر نگریستم، کسی را ندیدم؛ و با خود گفتم :
«به خدا قسم، این بشارت نیست؛ چگونه بشارت باشد در حالی که من راهی جنگ با حسین بن علی(ع) هستم.»
او این خاطره را در ذهن داشت تا هنگامی که خدمت حسین بن علی(ع) رسید و آن داستان را بازگو کرد. امام(ع) به او فرمودند :
تو به واقع به پاداش و نیکی راه یافتهای.
🔹امام حسین(ع) در منزل ذی حُسم با حرّ و سپاهش روبه رو شد.
تصریح منابع بر آن است که حرّ نه برای جنگ بلکه صرفاً برای انتقال امام نزد ابن زیاد اعزام شده بود و از اینرو با سپاهیانش رودرروی توقفگاه کاروان امام صفآرایی کرد.
🔹طبق تحولاتی که در حر بعد از صحبت با امام حسین(ع) شد که در ادامه خواهد آمد، به سپاه امام(ع) پیوست.
🔹بنابر برخی منابعِ متأخر، پسران و برادر و غلام حرّ نیز هم زمان با حرّ به امام حسین(ع) پیوستند و در واقعه کربلا به شهادت رسیدند.
🔹حر پس از توبه رو در روی لشکر عمر بن سعد ایستاد و به نصیحت آنها پرداخت :
«ای قوم آیا پیشنهادهایی که حسین(ع) به شما کرد باعث نشده تا خداوند شما را از جنگ با او باز دارد؟»
گفتند : «سخنت را به امیر عمر [بن سعد] بگو.»
حر همین سخن را با عمر بن سعد باز گفت.
پس عمر بن سعد گفت :
«من به جنگ با حسین(ع) حریصم و اگر راهی دیگر جز این داشتم همان کار را میکردم.»
پس حر خطاب به لشکر گفت:
«ای مردم کوفه مادرانتان به عزایتان بنشینند؛ آیا این مرد شایسته را به سوی خود خواندید و گفتید: در یاری تو با دشمنانت خواهیم جنگید، اما اکنون که به سوی شما آمد دست از یاریاش برداشتید، در برابر او صف بسته میخواهید او را بکشید؟
شما جان او را به دست گرفته راه نفس کشیدن را بر او بستهاید، و از هر سو او را محاصره کردهاید و از رفتن به سوی زمینها و شهرهای پهناور خدا جلوگیریش کردهاید، آن سان که هم چون اسیری در دست شما گرفتار شده نه میتواند به نفع خود کاری انجام دهد و نه میتواند زیانی را از خود دور کند، و آب فراتی کهیهود و نصاری و مجوس از آن میآشامند و خوکهای سیاه و سگان در آن میغلطند بر روی او و زنان و کودکان و خاندانش بستهاید، تا جائی که از شدت تشنگی بیحال افتادهاند؛ چه بد محمد(ص) را درباره فرزندانش رعایت کردید، خدا در روز تشنگی (محشر) شما را سیراب نکند!»
در این هنگام تیراندازان سپاه عمر بن سعد او را هدف تیرهای خود قرار دادند؛ حر که چنین دید به عقب برگشت و پیش روی امام(ع) ایستاد.
🔹زمان توبه حرّ تا شهادت وی چندان به طول نینجامید.
بنابر روایتی، حرّ از امام(ع) تقاضا کرد که چون نخستین کسی بوده که بر امام(ع) خروج کرده، اجازه دهد که نخستین مبارز و شهید باشد.
🔹او دلاورانه جنگید، تا اینکه به فیض شهادت نائل آمد.
📚منابع :
۱)تاریخ طبری، ج۵، ص۴۰۲ـ۴۰۳
۲)مثیرالاحزان ابن نما حلی، ص۴۴
۳)نفس المهموم قمی، ص۲۳۱
۴)الارشاد شیخ مفید، ج۲، ص۸۰
۵)انساب الاشراف بلاذری، ج۲، ص۴۷۲
https://eitaa.com/Basir_MN
🌸 قال الإمام باقر عليه السلام:
💠 لو يَعلَمُ النّاسُ ما في زِيارَةِ قَبرِ الحُسَينِ مِنَ الفَضلِ لَماتُوا شَوقا ؛
🌸 امام باقر علیه السلام می فرمایند:
💠 اگر مردم مى دانستند در زيارت مزار امام حسين عليه السلام چه فضيلتى است از شوق آن مى مردند .
📚 المحاسن ، ج۱ ص 18
https://eitaa.com/Basir_MN
سوگنامه آل محمد ص.pdf
4.39M
🌼 سوگنامه آل محمد ص🌼 پی دی اف
✅ #چهارده_معصوم علیهم السلام
✅ #روضه
✍️ محمد محمدی اشتهاردی .
https://eitaa.com/Basir_MN
نامه های و ملاقات های امام حسین ع.pdf
2.97M
🏴 #محرّم_الحرام 🏴
💠 #تبلیغی
📚 نامه ها و ملاقات های امام حسین علیه السلام
✍️ علی نظری منفرد.
https://eitaa.com/Basir_MN
آسیب شناسی عزاداری.ppt
12.88M
✳️پاورپوینت آسیب شناسی عزاداری.
https://eitaa.com/Basir_MN
bayestemadahi.pdf
1.53M
بايستههاي هنر مداحي در کلام حضرت آيت الله خامنهاي
https://eitaa.com/Basir_MN
قدم به قدم با حسین تا خدا.pdf
1.59M
قدم به قدم با حسين تا خدا
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصلاح عجيب فرد شرابخوار نزد حرم امام حسين عليه السلام و تبديل شدندش به يکي از شهداي بزرگ انقلاب.
حجت الاسلام عالي
https://eitaa.com/Basir_MN
زندگي_به_سبك_امام_حسين_عليه_السلام.ppsx
23.18M
✳️پاورپوینت زندگی به سبک امام حسین علیه السلام .
https://eitaa.com/Basir_MN
‼️پوشیدن ساپورت و شلوار لی
🔷س 1520: حکم پوشیدن ساپورت و شلوار لی یا شلوار جین و روسری و کفش رنگی و مانتوی کوتاه در زیر چادر چیست؟
✅ج: برای پوشش شرایطی ذکر شده ازجمله اینکه برجستگی های بدن مشخص نباشد. در مورد ساپورت، این گونه است که تمام هندسه بدن مشخص است؛ بنابراین حجاب کاملی نیست اما نسبت به نوع های رنگی شلوار جین و لی، اگر زیر چادر باشد و پیدا نباشد، حکم خاصی ندارد؛ به فرض اینکه پیدا هم باشد اگر به قدری چسبان نباشد که هندسه بدن مشخص باشد -یعنی یک مقداری گشاد باشد که برجستگی بدن مشخص نباشد- و اینکه رنگش به گونه ای نباشد که فرد انگشت نما شود و به اصطلاح لباس شهرت نباشد، اشکالی ندارد.
📕منبع: khamenei.ir
#رساله احکام
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴 تحلیل #مکالمه پنجم ‼️
🔹 دیروز بار دیگر ایمانویل مکرون با همتای ایرانی خود تماس گرفت که پنجمین تماس تلفنی ظرف دو ماه اخیر است. این تماس درست یک هفته مانده به پایان مهلت شصت روزه دوم ایران انجام شد. با وجودی که دو طرف به نوعی نتایج رایزنیها را مثبت و خوب ارزیابی کردند، اما از فحوای گفتگوی تلفنی امشب پیداست که هنوز اتفاق خاصی نیفتاده و راه درازی تا رسیدن به یک راه حل در پیش است و مشخص نیست به نتیجه برسد یا خیر.
🔹 این نکته از سخنان دو رئیس جمهور هویدا بود؛ به نحوی که هم روحانی تهدید میکند که در صورت برنداشتن گامی از سوی اروپا، ایران گام سوم کاهش تعهدات را عملیاتی میکند و هم ماکرون خواستار یافتن راه حلی برای تامین "منافع متقابل" میشود.
🔹 این گفته مکرون نشان میدهد که با وجود مذاکرات ترامپ و مکرون در هفته گذشته در نشست جی هفت، پیشنهادها و ابتکارات مطرح شده هنوز تا رسیدن راه حلِ مدنظر برای تامین "منافع متقابل" فاصله زیادی دارد.
🔹 در این میان به نظر میرسد که منظور رئیس جمهور فرانسه از طرف دیگر "منافع متقابل" بیشتر آمریکاست تا اروپا، به همین جهت برای تامین این منافع گویا مکرون باز پیشنهاد مذاکره مستقیم میان آمریکا و ایران را مطرح میکند که روحانی نیز پیش شرط رفع همه تحریمها را پیش میکشد.
🔹 واقعیت این است که اساسا این همان راهحلی اصلی است که فرانسه به دنبالش است و بدون شروع چنین مذاکراتی موفقیتی برای میانجیگری خود متصور نیست.
🔹 در کنار آن از اشاره روحانی به "تغییرناپذیری مفاد برجام" چنین پیداست که مکرون در این مذاکره تلفنی مساله اطاله محدودیتهای زمانی اعمال شده بر ایران در برجام به ویژه در حوزه تسلیحاتی را مطرح کرده است؛ چیزی که به گفته منابع آمریکایی و اروپایی یکی از خواستههای اصلی آمریکا قبل از موافقت با معافیت محدود نفتی در جریان مذاکرات اخیر میان ماکرون و ترامپ در حاشیه اجلاس گروه جی 7 در فرانسه بوده است.
🔹 در واقع با توجه به این که اروپا و فرانسه بدون چراغ سبز یا موافقت آمریکا نمیتوانند یا نمیخواهند هیچ کاری در راستای تحقق خواستههای نفتی و بانکی ایران پیش ببرند، نتیجهبخش بودن رایزنیها و میانجیگری فرانسه به موافقت واشنگتن بسته است و ترامپِ بازرگان هم ظاهرا بدون دستیابی به امتیازی از ایران مثلا موافقت با تمدید محدودیتهای زمانی برجام یا اطمینان از کشاندن ایران به پای میز مذاکره حاضر به اعطای معافیت نفتی و بانکی نیست.
🔹 به هر حال، به نظر میرسد که ایران در سایه چنین وضعیتی، گام سوم کاهش تعهدات را شنبه آینده بر خواهد داشت؛ اما با توجه به نوعی "خوشبینی" دولت به رایزنیها با فرانسه به نظر میرسد که این گام "تند و غیر معمولی" نخواهد بود.
🖌 #گل_عنبری
https://eitaa.com/Basir_MN
آموزش #چماقداری_مدرن به سبک رئیس هیئت امنای #دفتر_تبلیغات!
جناب آقای جعفری گیلانی از روش سازماندهی شده بایکوت منتقدان در دفتر تبلیغات پرده برداشت!!
جناب حجتالاسلام محمد جعفری گیلانی رییس محترم چهل ساله هیئت امنای دفتر تبلیغات در گفتوگو با #جماران، نسبت به انتقاد یک روحانی در همایش مبلغان اینچنین واکنش نشان داده است: 🔻
🔸 متاسفانه این افراد در تمامی مراسمها حضور دارند. برای نمونه، در گذشته هم که رئیس مجلس شورای اسلامی در این شهر سخنرانی داشت، امثال این افراد درصدد برهم زدن سخنرانی او بودند.
🔹این افراد #چماقداران_مدرن هستند و برای چنین کارهایی خلق شدهاند. وقتی کسی احمد واعظی را که 5 حکم از مقام معظم رهبری دارد، تحمل نکند دیگر چه کسی را می تواند تحمل کند؟
🔸حجت الاسلام والمسلمین محمد جعفری گیلانی با بیان اینکه ریشه چنین اقداماتی در #بیعقلی، #بیمبالاتی، #خودزنی و #خودسری خلاصه میشود، گفت: متاسفانه وقتی دو رئیس قوهقضاییه پیشین به جان هم میافتند و به هم توهین میکنند، چنین رفتارهایی هم در جامعه بروز میکند.
🔸وی با ابراز امیدواری نسبت به برخورد با چنین رفتارهایی گفت: البته به نظر میرسد که در این ماجرا مقاممعظم رهبری ورود کنند. اگر من به شخصه در این مراسم حضور داشتم نمیگذاشتم که چنین اتفاقی بیفتد و با همه کسانی که قصد اخلال و برهم زدن سخنرانیها را داشتند برخورد میکردم.
🔸من خودم 40 سال است که در دفتر تبلیغات اسلامی هستم و همچنین موسس این دفتر بودهام و در این قبیل مراسمات معمولا چند ده نفر روحانی را در جای جای مجلس مینشاندم که اگر کسی بخواهد در آنها #حرفی_اضافه_بزند، فورا 50 نفر بگویند #خفه_شو! متاسفانه من حضور نداشتم اگر بودم حتما این کار را میکردم و نمیگذاشتم کسی به رئیس دفتر تبلیغات اسلامی جسارت کند.
🔸جعفری گیلانی با بیان اینکه تعداد اخلالگران مراسمهای سخنرانی اندک و معدود است، گفت: با این وجود کاملا مشخص است که آبشخور این افراد کجاست. وقتی عدهای در 15خرداد سال 85 به آیتالله هاشمی که در حرم حضرت معصومه(س) سخنرانی داشت، هتاکی کردند. چنین رفتارهایی با سخنرانی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی امر عجیبی نیست. ولی فکر میکنم اینبار مقام معظم رهبری پیگیر ماجرا خواهند شد.
🔶حاشیه
جناب آقای جعفری گیلانی از روحانیون فعال در نهضت امام بود که در برخورد با فتنه منتظری در دهه هفتاد، مردانه به میدان آمد و با افشاگری در خنثی شدن توطئه آنان بسیار مؤثر بود.
ایشان همچنین در احداث اردوگاه وسف نیز اقدامات مجدانه ای انجام داده که برکاتش تاکنون باقی است. اگرچه پیرامون سهم آب این دهکده در سالهای اخیر اعتراضاتی از سوی کشاورزان محلی به گوش می رسد که در جای خود قابل پیگیری است.
گذشته از سوابق سیاسی و خدماتی مثبت جناب آقای جعفری، بایسته یادآوری است که دفتر تبلیغات قم از بدو بازتأسیس یک دوره دست نیروهای باند #سیدمهدی_هاشمی بود که کانون فعالیتشان #کتابخانه_سیاسی دفتر بود.
بعد از آن نیز در نزاع پردامنه چپ و راست در دهه شصت (که بگو مگوهای فعلی در مقابل آن هیچ بحساب میآید)، #دفتر_تبلیغات در طیف #چپ و دقیقا در مقابل #جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز #فعالیت می کرد و چهرههای تند آن زمان نظیر آقای #خلخالی، و افراد ديگر در طیف دفتر تبلیغات فعالیت داشتند!
♦️لذا دفتر در دهه شصت نماد چپگرایی و تندروی و #چماقداری محسوب می شد!
🔺با این پیشینه برچسب چماقداری به یک روحانی منتقد که هویت و انگیزهاش نیز فعلا معلوم نیست، از عجایب روزگار ماست!
🔹 علاقه به میرحسین و بعد هم #هاشمی_رفسنجانی، وجهه پر رنگ حیات سیاسی جناب آقای #جعفری است که در جای خود محترم است
🔺اما اگر ایشان از رهبری دم می زنند، باید به میزان #زاویه_نامبردگان با اندیشه و سیره ولی فقیه زمان نیز توجه داشته باشند و از یاد نبرند که #فاصله بین وضعیت فعلی دفتر با #منویات_رهبری، موضوع #اشکال برخی جریانات دلسوز به کارنامه دفتر تبلیغات است نه اینکه کسی بخواهد مطلقا منکر خدمات آنان باشد.
https://eitaa.com/Basir_MN
👇👇👇
👆👆👆
❌🗡 نثار کردن انواع و اقسام #برچسب ها به یک روحانی منتقد و #وعده_برخورد دادن، در کنار اعتراف به جاساز کردن چندین #بادیگارد در #پوشش روحانی برای ساکت کردن منتقدان، نه تنها موجب تخطئه منتقدان دفتر تبلیغات نمی شود که :
1️⃣ اولا مایه تعجب و تأسف مخاطبان حوزوی خواهد شد و
2️⃣ ثانیا اذهان را نسبت به واکاوی عملکرد چهل ساله متولیان آن مجموعه و ضرورت پاسخگویی نسبت به کارنامه شان حساس تر خواهد کرد.
3️⃣ ثالثاً نشان ميدهد که #چماق_بدست_مدرن واقعي خود جنابشان است نه يک طلبه ساده که دستش از همه جا کوتاه است و جز زباني گويا و منطقي رسا، سلاحي براي دفاع از حق ندارد.
اگر جناب آقای جعفری با سعه صدر بیشتر برخورد میکردند شاید دامنه انتقادات به همان جلسه و همان یک نفر باقی ماند اما انگار از قضای روزگار به برکت یک خطای راهبردی رسانهای، موجبات تمرکز اصحاب رسانه بر عملکرد دفتر تبلیغات فراهم آمده است.
این تعزیه آخرش حتما خوش است انشالله.
https://eitaa.com/Basir_MN
🔹 فرانسه همچنان در تئاتر کشور جولان میدهد
🔸 صدور مجوز برای نمایشی با سرمایهگذاری فرانسه، تازهترین نمود اخلال در مدیریت تئاتر است.
🔹به گزارش خبرنگار کیهان، چند روزی از هشدار رهبر معظم انقلاب در دیدار هیئت دولت مبنی بر حمله همهجانبه و نفوذ پنهانی و سازمانیافته در تئاتر نمیگذرد که در اقدامی تأسفآور وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز نمایشی با سرمایهگذاری یک کمپانی فرانسوی با عوامل و بازیگران جوان ایرانی را در تالار ایرانشهر صادر کرد.
🔸مجوزی که برخی مدیران مربوطه برای توجیه آن از عنوان تعاملات هنری استفاده میکنند درحالیکه سویه دیگر این تعاملات در کشورهای اروپایی است که تاکنون هرگز سابقه نداشته تئاتری با سرمایهگذاری انقلاب اسلامی و با عوامل و هنرمندان آنها به روی صحنه رفته باشد؛
🔹اما در حال حاضر از مراودات پنهانی یک سفارتخانه اروپایی با رئیس سابق تئاترشهر گرفته تا سرمایهگذاری فرانسه در یک اثر نمایشی بزرگ در جشنواره آیینی سنتی و همچنین در اختیار قرار دادن سالنهای دولتی مجموعه تئاتر شهر برای گروههای جوان البته با سرمایهگذاری پیدا و پنهان اروپاییها تنها برخی از مصادیقی است که بهصورت سازمانیافته و پنهان- بعضاً بدون ذکر نام در پوستر و سایر اقلام تبلیغاتیشان- در حوزه تئاتر در حال رخ دادن است.
♦️در نهایت میبایست این سؤال را مطرح کرد که اساساًً صدور چنین مجوزی آنهم دقیقاًً چند روز پس از مطالبه و تذکر رهبر انقلاب درخصوص حمله همهجانبه دشمن و نفوذ پنهانی و سازمانیافته در حوزه تئاتر از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را باید چگونه تعریف کرد؟
https://eitaa.com/Basir_MN
🔹 جرعه های معرفت - شرح حدیث معصومین(عليهم السلام) در کلام رهبر انقلاب
🔸 عواقب کوچک شمردن گناه
عن امیرالمؤمنین(عليه السلام) عن رسولالله(صلي الله عليه و آله و سلم) انّه قال:
انّ ابلیس رضی منکم بالمحقّرات، والذّنبُ الذی لا یُغفر قولُ الرّجل، لا اوخذُ بهذا الذّنب استصغاراً لهُ. (1)
«امیرالمؤمنین(عليه السلام) از قول پیامبر اکرم(صلي الله عليه و آله و سلم) نقل میکنند که فرمود:
ابلیس از شما به گناهان کوچک راضی میشود؛ و گناهی که آمرزیده نمیشود این است که انسان بگوید بهخاطر این گناه کوچک مؤاخذه نمیشوم و آن را کوچک بشمرد.»
انّ ابلیس رضی منکم بالمحقّرات؛ [امیرالمؤمنین(عليه السلام) از قول پیامبر(صلي الله عليه و آله و سلم) میفرماید:
] ابلیس از شما به همین اندازه- ارتکاب گناهان کوچک- راضی میشود.
البته این در مورد همه نیست؛ در مورد بسیاری، ابلیس به گناهان کوچک راضی نمیشود؛ آنها را به گناهان بزرگ وادار میکند، خیلی هم راحت از او اطاعت میکنند؛
لکن برای بسیاری از مؤمنین و کسانی که مواظبند گناه بزرگی انجام ندهند، ابلیس میگوید عیب ندارد، من به همان گناه کوچک [راضی هستم]؛ وسوسه میکند تا مؤمن را به گناه کوچک وادار کند.
حالا نتیجه این چیست؟ آن لعین درگاه الهی کار خودش را دارد میکند؛ او در کار خودش خبره است، میداند که گناه کوچک وقتی متراکم شد، همان کاری را میکند که گناه بزرگ انجام میدهد و گاهی تراکم و پیدرپی شدن و اصرار بر گناهان کوچک و صغائر و محقّرات، کاری با انسان میکند که برای انسان، گناه بزرگ هم آسان میشود؛ والعیاذ بالله.
خیلی از کارها هست که اوّل اگر به یک مؤمنی عرضه کنند، از آن تحاشی (اجتناب) میکند، اما آرامآرام او را مأنوس میکنند با گناه کوچک، یواشیواش سرش به آن گرم میشود، کارش بهجایی میرسد که همان گناه بزرگی را که روز اول حاضر نبود مرتکب بشود، بهراحتی انجام میدهد.
اینجور نیست که به یکباره انسان از مرز ایمان و کفر بگذرد و وارد کفر بشود؛ نه، یواشیواش نزدیکش میکنند تا اینکه اینجوری میشود؛ این در گناهان فردی و شخصی و در گناهان اجتماعی هم هست؛ این را هم توجه داشته باشید.
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/168732
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️چرا میگوییم مذاکره با آمریکا ممنوع؟
۲۶ حیلهی آمریکا برای براندازی انقلاب که توسط جاسوسان آمریکایی در لانه جاسوسی طراحی شد.
از ترور شخصیتهای موثر انقلاب تا اختلافات قومی مذهبی و حمایت از برخی نشریات و هنرمندان❗️ و زمین زدن تولید در ایران
👈همینطور که میبینید این کارها همین الان هم بعد از ۴۰ سال عینا داره تکرار میشه...
#بازخوانی_اسناد_لانه_جاسوسی
#مشق_آمریکا_شناسی
#نه_به_مذاکره .
https://eitaa.com/Basir_MN
🔺امام حسین علیهالسلام در سخن شخصیتهای غربی
⭕️چارلز دیکنز یکی از برجسته ترین رمان نویسهای انگلستان درباره نهضت امام حسین (عليه السلام) اینگونه میگوید:
اگر منظور امام حسین جنگ در راه خواستههای دنیائی خود بود، من نمیفهمم چرا خواهر و همسر و فرزندانش او را همراهي ميکردند؛ پس عقل چنین حکم میکند که او فقط به خاطر اسلام فداکاری کرد [نه قدرت].
https://eitaa.com/Basir_MN
محمد على جناح(قائد اعظم پاکستان) به قدری به اسلام دلبستگی داشت که شعارش در تأسیس پاکستان، به کارگیری اسلام و قوانین اسلامی بود و یکی از مولفههای استقلالخواهی او را اسلام تشکیل میداد. او دین اسلام را دین فردی نمیدانست و به ابعاد انسانی واجتماعی آن توجه داشت و حکومتی را میپسندید که هم نشانی از مدل دموکراسی را داشته باشد و هم احکام اسلام در آن جاری باشد.
وي که علاقه وافري به امام حسين(عليه السلام) داشت عشقش را به ايشان اينگونه بيان ميکند:
"هیچ نمونهاى از شجاعت، بهتر از آن که امام حسین(عليه السلام) از لحاظ فداکارى نشان داد در عالم پیدا نمیشود. به عقیده من تمام مسلمین باید از سرمشق این شهیدى که خود را در سرزمین عراق قربان کرد پیروى نمایند".
https://eitaa.com/Basir_MN
توماس کارلایل تاریخدان شهیر اسکاتلندی در سوم دسامبر ۱۷۹۵ به دنیا آمد و مهمترین اثر او تاریخ انقلاب کبیر فرانسه است. کارلایل در تاریخ نگاری انقلاب کرد و تالیفاتش را بدون پانوشت منتشر ساخت که امروز از آن ژورنالیستیک نویسی تاریخ نام میبرند. او کتابی را در شرح حال پیامبر خدا (صلي الله عليه و آله و سلم) نوشته است. وي درباره امام حسين (عليه السلام) چنين اظهار داشت:
"بهترین درسی که از تراژدی کربلا میگیریم، این است که امام حسین و یارانش ایمان استوار به خدا داشتند؛ آنها با عمل خود روشن کردند که تفوق عددی در جایی که حق با باطل روبه رو میشود، اهمیت ندارد و پیروزی امام حسین با وجود اقلیتی که داشت باعث شگفتی من است".
https://eitaa.com/Basir_MN
واشنگتن ایروینگ(مورخ، نویسنده و سیاستمدار مشهور آمریکایی، مقالهنویس، شاعر، سفرنامهنویس، زندگینامهنویس و خالق داستانهای کوتاه است که از این رو او را پدر داستانهای کوتاه در ادبیات آمریکا میدانند.
ايروينگ امام حسين(عليه السلام) را اينگونه وصف ميکند:
"براى امام حسین(عليه السلام) ممکن بود که زندگى خود را با تسلیم شدن بر اراده یزید نجات بخشد، لیکن مسئولیت پیشوا و نهضت بخش اسلام اجازه نمیداد که او یزید را به عنوان خليفه بشناسد. او به زودى خود را براى قبول هر ناراحتى و فشارى به منظور رها ساختن اسلام از چنگال بنى امیه آماده ساخت، و در زیر آفتاب سوزان سرزمین خشک، و در روى ریگ هاى تفتیده عربستان روح حسین (عليه السلام) فناناپذیر است. اى پهلوان و اى نمونه شجاعت و اى شهسوار من، اى حسین! "
https://eitaa.com/Basir_MN
توماس گاريک ماساریک (فيلسوف، متفکر، کشيش، جامعهشناس، و سياستمدار اهل کشور چک):
گر چه کشیشان ما هم از ذکر مصائب مسیح مردم را متأثر مى سازند، ولى آن شور و هیجانى که در پیروان حسین (عليه السلام) یافت مى شود در پیروان مسیح یافت نخواهد شد و گویا سبب این باشد که مصائب مسیح در برابر مصائب حسین (عليه السلام) مانند پرکاهى است در مقابل یک کوه عظیم پیکر.
https://eitaa.com/Basir_MN
سوزناکترین صحنه عاشورا از نگاه مالخاز سونگو لاشویلی، اسقف کلیسای باپتیست انجیلی گرجستان
شهادت کدام یک از یاران و افراد حاضر در واقعه عاشورا برایتان ناراحتکنندهتر بوده و در ذهنتان مانده است؟
فکر میکنم دردناکترین مورد، مربوط به شهادت #طفل_شش_ماهه امام حسین (عليه السلام)، حضرت علی اصغر (عليه السلام) است. زیرا نوزاد نماد #معصومیت مطلق و کامل است و این نشان میدهد که بیرحمی تا به چه حد زیاد بوده است و افراد قدرتمند تا چه اندازه میتوانند در مقابل ضعفا بیرحم باشند.
https://eitaa.com/Basir_MN