☘#ورقی_از_کتاب☘
از باغ مي برند چراغاني ات کنند
تا کاج جشن هاي زمستاني ات کنند
پوشانده اند صبح تو را ” ابرهاي تار“
تنها به اين بهانه که باراني ات کنند
يوسف به اين رها شدن از چاه دل مبند
اين بار مي برند که زنداني ات کنند
اي گل گمان مکن به شب جشن مي روي
شايد به خاک مرده اي ارزاني ات کنند
يک نقطه بيش بين رحيم و رجيم نيست
از نقطه اي بترس که شيطاني ات کنند
آب طلب نکرده هميشه مراد نيست
گاهي بهانه ايست که قرباني ات کنند
#فاضل_نظری
@audio_ketab
کتاب صوتی " تحلیلی از مناسک حج" اثر مرحوم دکتر #علی_شریعتی
بصورت #خلاصه
با صدای #بهروز_رضوی
#تحلیلی_از_مناسک_حج
#علی_شریعتی
#اعتقادی #مذهبی
@audio_ketab
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب تحلیلی از مناسک حج، کتابی است اثر مرحوم دکتر علی شریعتی، نویسنده و جامعه شناس در رابطه با حج و مناسک آن. نویسنده در این کتاب با زبانی ادبی و گاه مسجع به تحلیل یک یک مراحل و فرایض حج می پردازد. از طواف گرفته تا سعی از صفا تا مروه، وقوف در عرفات و مشعر و منی نا رمی جمرات و... را همگی، نویسنده تحلیل کرده است. به قول نویسنده، حج نمایشی است سمبولیک از اسلام.
این کتاب رسالهای فقهی نیست، بلکه نوعی مانیفیست فکری است که حاصل تجربههای شخصی یک مؤمن مسلمان از امور معنوی است. دکتر شریعتی در این کتاب تأکید دارد که یک متخصص فقه و کلام نیست و سعی میکند فارغ از عادتهای معمول درباره تجربه دینیاش سخن بگوید.
@audio_ketab
Part01_تحلیلی از مناسک حج.mp3
10.95M
📗خلاصه کتاب
#تحلیلی_از_مناسک_حج
قسمت 1⃣
@audio_ketab
☘#ورقی_از_کتاب☘
و تو چه شدهای؟ ای بر سیمای خداوند! ای مسئول امانت او، ای مسجود ملائک او، ای جانشین الله در زمین! در جهان!
شدهای پول، شدهای شهوت، شدهای شکم، شدهای دروغ، شدهای درنده، شدهای پوک، پوچ، خالی!
از این شهر و باغ و آبادی که به ننگ آغشته، سر به صحرای آفتاب جزیره نِه، بر کویری از رملستان تافته و خشک، در زیر آسمانی که وحی میبارد، رو به سوی خدا کن، ای نی خشک و زرد و پوک، بنال، از غربت، از تبعید، از بیگانگی؛ ای ابزار شور و شادی بیگانهها، دشمنها! ای بر لبهای دیگران ترانهساز، آهنگ نیستان خویش کن!
#تحلیلی_از_مناسک_حج
#علی_شریعتی
@audio_ketab
Part02_تحلیلی از مناسک حج.mp3
10.18M
📗خلاصه کتاب
#تحلیلی_از_مناسک_حج
قسمت 2⃣
@audio_ketab
☘#ورقی_از_کتاب☘
در آغاز باید، حجرالاسود را مس کنی. با دست راستت آن را لمس کنی و بیدرنگ خود را به گرداب بسپاری. این سنگ رمزی از دست است، دست راست، دست کی؟ دست راست خدا!
ألحَجَرُالاسوَدُ یَمینُ اللهِ فی أرضِه!
"کافی ج۴ ص ۴۰۶"
دست خدا را بر روی دستت لمس کن، مس کن. این دست، بالای دست آنها است، آنها که دست تو را به بیعت خویش بستهاند! از بند بیعت دیگران رها شدی، با خدا دست دادی، میثاق فطرتت را تجدید کردی، مسئول شدی و با خدا همپیمان! به خلق پیوند، مَایست، حرکن کن، مدارت را بیاب، انتخاب کن، خود را به جمع بسپار، طواف است، وارد شو!
#تحلیلی_از_مناسک_حج
#علی_شریعتی
@audio_ketab
Part03_تحلیلی از مناسک حج.mp3
15.77M
📗خلاصه کتاب
#تحلیلی_از_مناسک_حج
قسمت 3⃣
@audio_ketab
Part04_تحلیلی از مناسک حج.mp3
16.24M
📗خلاصه کتاب
#تحلیلی_از_مناسک_حج
قسمت 4⃣
@audio_ketab
Part05_تحلیلی از مناسک حج.mp3
16.39M
📗خلاصه کتاب
#تحلیلی_از_مناسک_حج
قسمت 5⃣
@audio_ketab
📗#معرفی📗
محمدحسن (بیوک) معیری (۱۳۴۷_ ۱۲۸۸) متخلص به "رهی" بیتردید از ممتازترین غزلسرایان معاصر ایران است. شعر او تحت تأثیر شاعرانی چون سعدی، حافظ، مولوی، صائب و گاه مسعود سعد سلمان و نظامی است؛ اما دلبستگی و توجه بیشتر او به زبان سعدی است.
رنگ عاشقانه غزل رهی، با زبان شسته و مضامین لطیف مشخصه اصلی کارهای اوست. از شعرهای معروف او، خزان عشق (به عبارتی همان تصنیف مشهور «شد خزان گلشن آشنایی»)، نوای نی، دارم شب و روز، شب جدایی، یار رمیده، یاد ایام، بهار، کاروان، مرغ حق است.
@audio_ketab
دیدی که رسوا شد دلم.mp3
14.43M
#تصنیف دیدی که رسوا شد دلم
شعر : رهی معیری
با صدای علیرضا افتخاری
کتاب صوتی " عبد صالح خدا"
برش هایی از زندگی و سیره مبارزانی امام خمینی (ره) در کلام امام خامنه ای
ناشر : مرکز صهبا
تولید ایران صدا
#عبد_صالح_خدا
#امام_خمینی
#تاریخی
@audio_ketab
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب عبد صالح خدا برگرفته از مصاحبه اختصاصی مرکز اسناد انقلاب اسلامی در سال ۶۱ جهت ثبت زندگی نامه امام خمینی با آیت الله خامنه ای است که با دیگر خاطرات ایشان از امام خمینی تنظیم شده است.
مطالب و اظهارنظرهای نقل شده از رهبر انقلاب در این کتاب از دو کتاب «شرح اسم» و «مشهد از مقاومت تا پیروزی» و نیز سخنرانی ها و دیدارهای سالانه رهبر انقلاب و نیز خاطرات نقل شده از ایشان در کتاب «مدح خورشید» انتخاب شده است.
این کتاب در دو بخش نهضت اسلامی و نظام اسلامی تنظیم شده است. در فصل اول طبق سیر تاریخی مطالب با موضوعاتی مانند مقام علمی و تاثیر اخلاقی، شروع دوران مبارزه، حادثه مدرسه فیضیه، واقعه ۱۵ خرداد ۴۲، حصر و تبعید، مرحله جدید مبارزه، بازگشت به ایران و روزهای آخر حیات رژیم را در برمی گیرد و در فصل دوم با عنوان نظام اسلامی موضوعاتی مانند چهره رهبر و زمامدار، ایستادگی در مقابل دشمنی ها، عطوفت امام، صدور انقلاب، مردمی بودن، زاهد و عارف بودن و... مورد توجه قرار گرفته است.
@audio_ketab