فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞حمله سگ به کودک جلوی چشم مادر
📛حاوی صحنه دلخراش
🚫شورای شهر در اقدامی عجیب و جوزده قانون منع ورود سگ گردانی در برخی پارک ها را پیشنهاد کرده است.
🔷سگ هم یک حیوان که باید محترم شمرده شود. روح درندگی و وحشیگری در ذات سگ هست هرچند مدتی به ظاهر ارام باشد.
❓با دیدن این ویدئو باز هم موافق طرفداران سگ گردانی در پارک ها هستید
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بقول اون گزارشگر...خدااای منننن !چی میگه😂😳
ربیعی، سخنگوی دولت: دولت برای رفع نگرانیها درخصوص وجود کالاهای اساسی در ماههای اولیه فعالیت دولت جدید نیز برنامهریزی کرده است!
عجب جل الخالق !!
ترتیباتی اتخاذ شده تا دولت آینده نیز بابت وجود کالاهای اساسی در ماههای اول، نگرانی نداشته باشد!
پ؛ن: ۸ سال با برنامههایت باعث فشار بیشتر به مردم بشی؛ عصبی کنی مردم رو .. مردم را ساعتها بکشونی تو صف مرغ، روغن در روزهای پایانی دولتت هم گران بشه و جولان قیمتهای کالاهای اساسی .... بعد بگی برای دولت بعد هم برنامهریزی کردیم که نگرانی نداشته باشن!🤦♂. خباثت از این بالاتر!!!
#خباثت_نفاق
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
#لغو_یا_بی_اثر_کردن
🔺از اینکه روزنامه اعتماد با شیطنتی خاص تحریمها دفتر رهبری و سپاه رو تیتر اصلی قرار داده که اصلأ مهم نیست و بکار نمیآید، می گذریم اما...
...اما کلا وقتی ظریف و روحانی صحبت از #خواهد_شد می کنند یاد سکانس سریال #دودکش میافتم که مشتاق بزرگ «صاحب قالیشویی مشتاق» با #کمتر از نیم قرن سابقه، به برادرش می گه وقتی تو می گی دقیقاً حله منم متوجه می شم که دقیقاً مشکلی هست.
🔺حالا از سال ۹۴ تا الان هر چی خواهد شد اینها، نشده و هر چه نخواهد شد اینها، شده!
🔺این لحظات آخری هم به افتخار رفتن ظریف با عنوان گزارش به مردم! یه #گودبای_پارتی با چاشنی مظلوم نمایی و قهرمان سازی راه انداختند و تو گویی تصویر #شام_آخر داوینچی رو به تصویر کشیدند که اون وسط ظریف میگه تحریم ها لغو خواهد شد و همه دورو بری ها هم خوشحال می شوند!
🔻پ.ن
در باره تحریم به جای رفع تحریم! و کاسه گرفتن مقابل دشمنان، باید دنبال بی اثر کردن تحریمها بود.
✍محمود_باقری
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴تفاوت زندگی یک کارمند ایرانی و آمریکایی
🔹براندازها وقتی فیلم و عکسهای زندگی میلیونها بیخانمان آمریکایی را میبینند، ادعا میکنند: به بیخانمانها در آمریکا اندازهی یک کارمند ایرانی حقوق میدهند!
🔻هر چند کسانی که از لجاجت کور شدهاند بینا نمیشوند!
🔹ولی ببینید کیفیت زندگی کارمندان آمریکایی را از زبان رسانههای آمریکایی
#فرهنگی_آمریکا
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 پدر این بچه کیست؟!
📛 محتوای این کلیپ حتماً شوکه تان خواهد کرد
🔻 با یکی از محبوب ترین برنامههای تلویزیونی آمریکا آشنا شوید
🔺اینک جایگاه زن در غرب؛ در جستجو و التماس برای یافتن پدر فرزندشان؛
آری این همان آزادی و جایگاه والای زن و خانواده است که بعضی از سلبریتی ها و افرادی همچون مسیح علینژاد بشارت میدهند.
#حجاب
#نجابت_ایرانی
#خارج_بدون_روتوش
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
✅ مگر همان دیوانه سر کار نبود؟
جلیلی: آقای روحانی مگر برجام را برای ۲ سال نوشته بودید؟
شما که میگویید دیوانهای آمده همه چیز را بهم زده، مگر در سال ۹۶ که گفتید به من رأی دهید تا بقیه تحریمها را هم رفع کنم، همان دیوانه سر کار نبود؟
آقای روحانی بگوید در همان ۲ سالی که ایشان میگوید برجام خوب بوده، کدام بانک مرکزی اروپایی با ما کار کرد؟ کل سرمایهگذاری در آن دو سال چقدر بود؟ در آن دو سال، سرمایهگذاری بسیار کمتر از سالهای ۹۰ تا ۹۲ بوده که اوج تحریمها را تجربه کردیم.
#برجام
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گرمای بی سابقه ۷۲ درجه در کویت و ذوب شدن ماشین ها!!!
#گرمای_۷۲_درجه
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔹نگاه به خارج ریشه مشکلات فعلی اقتصاد است
کارشناس مرکز مطالعات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مدیریت اجرایی در کشور باید در چارچوب اسناد بالادستی کشور باشد.
مهدی خوشخوی، در گفتوگو با مهر اظهار داشت: متأسفانه ما در کشور طنزهای تلخی داریم. اسناد بالادستی هم یکی از همان طنزهای تلخ است. زیرا ما یکسری اسناد کلی و بالادستی تنظیم و تصویب میکنیم و برای آن نهاد بالادستی معین میکنیم، اما این اسناد تقریباً هیچگونه اثر و بازتاب ملموسی در مقررات و قوانین و حوزه اجرایی کشور ندارند و تقریباً بود و نبود آنها یکسان است.
وی ادامه داد: دلیلش این است که عموماً درک درستی از سیاستگذاری و سیاستهای کلی نداریم و نتوانستیم نسبت بین آن، قانونگذاری و اجرا را به درستی تعریف و مرزگذاری کنیم. در حال حاضر خود دولتها سیاستگذاری، قانونگذاری و اجرا میکنند. در صورتی که دولت باید در چارچوب سیاستهای کلان نظام، مجری باشد. دولت نهم و دهم در یکسری حوزهها یک رویکردی داشت. دولت یازدهم آمد و مسیر را ۱۸۰ درجه عوض کرد....
#اقتصادی_اجتماعی
#سیاسی_برجام
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🖌 #یادداشت_روز
🔹 کمتر از یک دسته علف هرز!
✍سید_محمدعماد_اعرابی
🔸 دقیقاً شش سال پیش در چنین روزی بود که حسن روحانی در قاب دوربینهای تلویزیونی ظاهر شد و سخنرانیاش را اینگونه آغاز کرد: «عیدانه فراوان شد تا باد چنین بادا!»
▫️اعلام جشن و شادباش آقای روحانی به مناسبت توافق ایران با کشورهای موسوم به 1+5 بر سر برنامه جامع اقدام مشترک(برجام) بود. رئیسجمهور سپس در ادامه سخنرانیاش اهداف مذاکرات را این چنین تشریح کرد: ما در این مذاکرات 4 هدف را دنبال میکردیم. هدف اول آن بود که توانمندی هستهای و فناوری هستهای و حتی فعالیت هستهای را بتوانیم در داخل کشور ادامه دهیم. هدف دوم این بود که تحریمهای غلط و ظالمانه و غیرانسانی را لغو کنیم.
▫️آن روزها همه دولتمردان برای توافق هستهای که «برجام» لقب گرفت لحظه شماری میکردند و برایمان از فوایدش میگفتند. محمد نهاوندیان رئیسدفتر وقت رئیسجمهور 22 بهمن 1393 از دگرگونی اقتصادی پس از توافق هستهای گفت: «هدف حرکتی که برای شکستن تحریم آغاز شده شکوفایی اقتصاد کشور و ایجاد فرصت شغلی برای جوانان و بازکردن بازار صادرات برای چرخش چرخ تولید ماست... تیم مذاکرهکننده توافق عزتمندانه را دنبال کرده و دنبال میکند. اگر این امر حاصل شد شرایط اقتصادی دگرگون میشود.»
▫️ اما ظاهرا یک جای کار میلنگید چون در کمتر از دو ماه و در حالی که برجام هنوز به روز اجرا نرسیده بود دولتمردان به شکلی کاملا محسوس نظرات خود را تغییر دادند. ظاهرا آنها متوجه واقعیاتی شده بودند که چارهای جز تعدیل مواضع رسمی اعلام شدهشان برای آنها باقی نگذاشته بود. محمد نهاوندیان که از دگرگونی و فصل نوین اقتصاد ایران پس از توافق با رفع تحریمها خبر داده بود؛ 12 مرداد 1394 گفت: «اگر کسی گمان میکند که با برداشته شدن تحریمها بلافاصله مشکلات حل میشود، قطعا خطا کرده است... امیدواریم رفع تحریمها به رشد اقتصاد و توسعه کشور منجر شود اما باید بدانیم که رفع تحریمها باعث از بین رفتن مشکلات کشور نخواهد شد.»
▫️ اما این پایان کار نبود. دولتمردان در مرحله بعد با مسکوت گذاشتن اهداف اقتصادی مذاکرات منتهی به برجام، شروع به دستاوردتراشی غیراقتصادی برای آن کردند. آقای روحانی در اولین مراسم گرامیداشت سالگرد برجام طی اظهاراتی عجیب مدعی شد مذاکرات هستهای در دولت او مانع حمله نظامی به ایران شد. رئیسجمهور که پس از آن ترجیح داد دیگر مراسم رسمی گرامیداشت برای سالگرد برجام برگزار نکند در سخنرانیهای مختلف مواردی همچون «رسوایی آمریکا با برجام» و «شکاف میان اروپا و آمریکا با برجام» را هم از دستاوردهای برجام لقب داد.
▫️ اما عجیبتر از دستاوردسازیهای بیارزش برای برجام زمانی بود که دولتمردان با عبور از مرحله مسکوت گذاشتن اهداف اقتصادی مذاکرات وارد مرحله انکار هدف اقتصادی مذاکرات و رفع تحریمها در برجام شدند. محمد جواد ظریف 9 شهریور 1395 به روزنامه ایران گفت: «هدف عمده مذاکرات، برداشتن تحریمها نبود.» او 4 دی 1397 نیز به روزنامه خراسان گفت: «اینکه کسی بگوید هدف برجام اقتصادی بود با واقعیات و خطوط قرمزی که برای ما ترسیم شده بود، نمیسازد.»
▫️ این اظهارات تنها در صورتی از وزیر خارجه ایران قابل قبول است که بپذیریم محمدجواد ظریف از سیاره دیگری به کره زمین آمده و ناگهان وزیر خارجه ایران شده است. آقای ظریف با این سخنان نشان میداد ظاهرا حتی یک بار هم نامه رهبر انقلاب درباره الزامات اجرای برجام در 29 مهر 1394 و شروط مندرج در آن را نخوانده است. چرا که ایشان به صراحت در آن نامه نوشته بودند: «پذیرش مذاکرات از سوی ایران اساساً با هدف لغو تحریمهای ظالمانه اقتصادی و مالی صورت گرفته است.»
▫️ وزارت خارجه طی گزارشی 264 صفحهای با تحریف واقعیات به دستاوردسازی مجعول برای برجام پرداخت و سندی گمراهکننده در تاریخ به یادگار گذاشت. چشم بستن بر واقعیات امروز و روايت متعصبانه و مغرضانه از برجام؛ خيانت به آيندگان است. آنها باید بدانند تجربه تاریخی ما نشان داده است «مذاکره برای رفع تحریم» ناکارآمد است اما وزارت خارجه با بیاعتنائی از انتقال این تجربه به نسل آینده هم دریغ کرد.
▫️ حالا در ششمین سالگرد برجام دیگر کسی برایمان نمیخواند: «عیدانه فراوان شد تا باد چنین بادا» دو هفته پیش در جریان مذاکرات وین برای احیای برجام خبرنگار بلومبرگ از یکی از دیپلماتهای غربی پرسید آنها ششمین سالگرد برجام را چگونه جشن میگیرند و او پاسخ داد: «با یک دسته علف هرز» اما در ایران حتی با یک مُشت علف هرز هم کسی سالگرد برجام را جشن نمیگیرد.
#برجام
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
✅روحانی: سفره آماده است هم چرخ زندگی مردم میچرخد هم چرخ سانتریفیوژ
نفسهای پایانی دولت دوازدهم به شمارش افتاده است و روحانی کمتر از 20 روز ماحصل فاجعه بار ۸ سال مدیریت خود را به دولت سیزدهم تحویل خواهد داد اما همچنان مسئولیت هیچیک از تصمیمات غلط و فاجعهبار خود را نپذیرفته و از تریبونهای یکطرفهای که در اختیار دارد با فرافکنی تمام مشکلات اقتصادی کشور را به دیگران نسبت میدهد
#روحانی
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
تحلیل خبر
✅روحانی: سفره آماده است هم چرخ زندگی مردم میچرخد هم چرخ سانتریفیوژ نفسهای پایانی دولت دوازدهم به
او روز گذشته (بیست و سوم تیرماه) و در سالگرد امضای توافق خسارت بار برجام نیز، طبق معمول به دستاوردتراشیهای عجیب و غریب برای دولت خود پرداخت و ابتدا تحقق تمام گشایشهای اخیر در کشور را در سایه مذاکره خواند، بدعهدیهای طرف مقابل را توجیه کرد و امری عادی دانست، عدم به نتیجه رسیدن مذاکرات وین را متوجه مصوبه مجلس کرد و در نهایت به نحوی تمام مشکلات موجود را بر گردن دیگران انداخت.
روحانی که باید به خاطر 8 سال معطل کردن تمام ظرفیتهای کشور به پای برجام نافرجام و بلای عظیمی که با این توافق خسارت بار بر سر اقتصاد کشور و زندگی و معیشت مردم آورد، عذر تقصیر بخواهد و از ملت طلب بخشش نماید، با اعتماد به نفسی مثال زدنی رجز پیروزی میخواند و تازه از مردم و منتقدان هم گلایه دارد که چرا بهخاطر این فتحالفتوح ! برایش کف و سوت نمیزنند!
اما کاش آقای روحانی لااقل اندک احترام و شعوری برای این ملت رنج کشیده و مخاطبان اظهارات خود قائل بود و بهجای تبرئه آمریکا و متهم کردن کشورش در شکست اهداف خود در برجام، کمی هم به عهدشکنی و خباثت آمریکا و غرب اعتراض میکرد.
حجتالاسلام والمسلمین روحانی دیروز چهارشنبه طی سخنانی در جمع وزرای خود در هیئت دولت خاطرنشان کرد: یکی از اهداف بسیار مهم دولت تدبیر و امید احقاق حقوق ملت در زمینه مسائل فناوریهای مدرن، نجات اقتصاد، تجارت و تولید کشور بود، این هدف اصلی و مهم ما در دولت یازدهم بود و به نحوی در دولت دوازدهم هم تکرار شد.
روحانی با بیان اینکه با تلاشهای انجام شده و مقاومت و ایستادگی ملت، توانستیم قطعنامههای سازمان ملل علیه ایران را که ذیل فصل 7 منشور سازمان ملل تصویب شده بود، لغو کنیم، افزود: در تاریخ سازمان ملل چنین اقدامی بینظیر یا کم نظیر است.
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
✅یک ادعای تکراری، دولت تدبیر و فصل هفتم شورای امنیت!
گفتنی است یکی از ادعاهایی که پس از تصویب برجام تاکنون از طرف دولتیها و حامیان برجام مکرر مطرح شده این است که اگر برجام هیچ دستاوردی نداشته باشد حداقل ما را از ذیل فصل هفتم منشور سازمان ملل خارج کرده است. روحانی و مقامات دولتی بعد از عدم حصول دستاورد اقتصادی در فضای پسابرجام این گزاره را بدون هیچگونه استناد منطقی بیشتر از قبل تکرار میکنند تا بلکه یک دستاورد برای خسارت محض برجام بتراشند.
هرچند طشت رسوایی برجام مدتهاست از بام افتاده است اما برای بررسی این مدعای حامیان برجام کافیست نگاهی به متن فصل هفتم منشور سازمان ملل و ادبیات حقوقی قطعنامههای شورای امنیت داشته باشیم. در همین خصوص بررسی قطعنامه 1929 که آخرین و اساسیترین قطعنامه شورای امنیت بر علیه ایران بوده است از آن حکایت دارد که در هیچ قسمتی از متن این قطعنامه نشانهای دال بر قرارگیری پرونده ایران ذیل فصل هفتم منشور سازمان ملل وجود ندارد. بررسیها نشان میدهند قطعنامههای مربوط به فصل 7 که در شورای امنیت تاکنون بر علیه ایران تصویب شده است تنها به ماده 41 ارتباط دارد.
اگر قطعنامههای صادر شده علیه ایران از جمله قطعنامه 1929 ذیل فصل هفتم قرار میگرفت، بصورت اتوماتیک همه بندهای این فصل از جمله بند 41 و حتی بند 42 که مجوز استفاده از قوه قهریه علیه کشورها توسط سازمان ملل را صادر میکند، نیز در مورد ایران قابل اجرا بود، چرا که فصل هفتم منشور شامل بندهای 39 تا 51 است و الزامآورترین بند منشور ملل متحد به شمار میرود. اما قطعنامههای صادر شده علیه ایران هیچکدام ذیل فصل هفتم منشور نبوده و تنها ذیل یک بند از این فصل یعنی بند 41 صادر شده است و این اتفاق در قطعنامههای قبلی درباره ایران افتاده بود.
#روحانی
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad