افزایش رفاه عمومی و خانوادگی
با گسترش ریل و راه و خودرو
گسترش راهها، خطوط آهن، فرودگاهها و تعداد خودروهای عمومی و شخصی، علاوهبر کمک به پیشرفت اقتصادی کشور، موجب رفاه در زندگی خصوصی مردم شده و آنقدر ملموس است که فقط بیانصافها، میتوانند منکر آن شوند.
طبق اطلاعات وزارت راه و شهرسازی، هماکنون 222 هزار کیلومتر مجموع طول راههای کشور است که در سال 57 حدود 36 هزار کیلومتر بود اما در بخش بزرگراهها بیش از 550 برابر طول این نوع راه بیشتر شده و به بیش از 20 هزار کیلومتر رسیده و شش هزار کیلومتر مسیر در دست اجراست. طول اتوبانهای اصلی کشور ۱۸ برابر شده و طول شبکه آزادراهی از ۱۵۰ کیلومتر پیش از انقلاب اسلامی به 2900 کیلومتر رسیده است؛ یعنی بیش از 19 برابر.
طبق آمارهای رسمی، طول راههای روستایی کشور در زمان پهلوی فقط به ۲۶ هزار کیلومتر میرسید که امروزه به ۲۰۰ هزار کیلومتر رسیده است که یعنی شش برابر. پیشاز انقلاباسلامی کمتر از یک هزار کیلومتر راه روستایی آسفالته در کشور موجود بود اما درحال حاضر ۱۲۲ هزار کیلومتر راه روستایی درکشور موجود است که حدود ۹۰ هزار کیلومتر آن آسفالته است. افزایش تعداد خودروهای شخصی در روستاها، علاوهبر افزایش سفرهای تفریحی، موجب دسترسی سریع روستائیان به مراکز بیمارستانی شهرها و جلوگیری از بسیاری مرگ و میرها شده است.
جدول آماری مندرج در سایت شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل درباره پروژههای بهرهبرداری شده ریلی نشان میدهد از زمان اجرای نخستین پروژه ریلی در سال 1291 تا سال 1357 به تعداد 12 پروژه ریلی یعنی 4676 کیلومتر احداث شده بود که اکنون به بیش از 15 هزار کیلومتر رسیده، یعنی بیش از سه برابر شده است.
همچنین تعداد خودروهای شخصی نسبت به سال 57 تعداد خودروهای سواری تقریبا 10 برابر شده و از دو میلیون و 500 هزار که در اختیار 10 درصد مردم بود به 25 میلیون خودرو رسیده که در اختیار 55 درصد خانوارهاست. این مسئله، رفاه ناشی از افزایش سفرهای خانوادگی را افزایش داده است.
بنزین، پتروشیمی، صادرات گاز و خدمات مهندسی
افزایش خودروها، میزان تولید بنزین را هم افزایش داد. امروز در پالایشگاههای کشور بالغ بر 125 میلیون لیتر بنزین در روز تولید میشود. همچنین تا سال ۵۷ صادرات گاز صورت نمیگرفت، اما اکنون ظرفیت تولید یک میلیارد متر مکعب گاز در سال وجود دارد و در روز 18 تا 30 میلیارد مترمکعب هم صادر میشود. میزان تولیدات پتروشیمی در سال ۱۳۵۷، چهار میلیون و 700 هزار تن بود که اکنون به 70 میلیون تن رسیده است. پیش از انقلاب خطوط انتقالی گاز، پالایشگاهها، اکتشاف و استخراج را شرکتهای فرانسوی و آمریکایی در دست داشتند و مهندسین داخلی به کار گرفته نمیشدند اما امروز تمام مراحل مربوط توسط مهندسان داخلی انجام میشود و 90 درصد تجهیزات مورد استفاده در صنعت نفت، تولید داخل است.
تولیدات کشاورزی
«سیدمجتبی خیام نکویی»؛ معاون سابق وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ۸۰ درصد نیاز غذایی کشور در داخل تامین میشود، میگوید: تولیدات بخش کشاورزی در طول 45 سال پس از انقلاب با افزایش پنج برابری به 130 میلیون تن رسیده است. ما در زمان پیروزی انقلاب ۳۶ میلیون جمعیت داشتیم و ۲۵ میلیون تن تولیدات غذاییمان بود.
گفتنی است، تولیدات کشاورزی ایران پس از انقلاب اسلامی 400 درصد و صادرات محصولات کشاورزی یکهزار درصد رشد داشته است. در حالی که پیش از انقلاب تأمین سادهترین محصولات وابسته به واردات بود اما امروز بخش عمدهای از نیاز کشور در داخل تامین میشود.
👇👇ادامه
کل خریدگندم از کشاورزان در سال 57
به 500 هزار تن میرسید، ولی امسال 15 میلیون تن برداشت شد که کشور را در تولید مهمترین محصول کشاورزی جهان، خودکفا کرد. البته تولید گندم در سالهای پس از انقلاب دو بار خودکفا شده و این سومین بار است. تولید مرغ و تخممرغ به حد صادرات رسیده و 90 درصد گوشت در داخل تولید میشود. ایران در تولید شکر چند بار خودکفا شده و حدود دو سوم برنج مورد نیاز در کشور تولید میشود.
چرایی سختیهای امروز
خدمات جمهوری اسلامی ایران در احداث زیربناها و امکانات و خدمات عمومی، شگرف و فوقالعاده است، اما چرا مردم، سختیها را بیش از آسانیها متوجه میشوند. یک دلیل آن ضعف یا بیانصافی رسانههای داخلی در انعکاس پیشرفتها و در مقابل سیاهنمایی دشمنان است. از دشمن توقعی نیست، اما رسانهها و هنرمندان داخلی واقعاً کمکاری کردهاند. دلیل دیگر، کمتوجهی به حوزه اقتصاد خصوصی و گسترش مالکیت مردم است.
اگر چه 60 درصد مردم خانه یا آپارتمان دارند و 55 درصد خودروی اغلب داخلی، اما کیفیت آنها مطلوب نیست. زندگی آپارتمانی و تردد با خودروهای بیکیفیت، مردم را به سختی انداخته و دخالت بیش از حد دولت (فارغ از اینکه کدام دولت باشد) در حوزههای تولید و تجارت ثروتآفرین که اغلب صنعتی است؛ کسب و کارهای مردمی را به شدت محدود کرده و از آن طرف برخی دولتها، حوزههای معیشتی را به بازار آزاد (رها) سپردهاند که جدیدترین نمونه آن در افزایش قیمت سیبزمینی، نمود پیدا کرد. افزایش مستمر نرخ تورم سنگین که اغلب ریشه داخلی دارد و ناشی از هزینههای شرکتهای دولتی، بنگاهداری بانکها و افزایش بیمنطق و نجومی نرخ ارز است و موجب ضررو زیان دولت و مردم شده؛ باید بهصورت اساسی علاج شود.
توجه به حوزههای کلان، بسیار حیاتی است، اما زندگی امروز مردم نیز مهم است. نگاه راهبردی به مسئله تامین مسکن و تامین مالی آن برای نجات 10 میلیون خانوار از مستاجری، بازگرداندن مردم ایران ولو آپارتماندارها به خانههایی با معماری ایرانی در قالب اعطای زمین، کنترل اجارهبها با ابزار مالیات تنظیمی بر خانههای خالی، قیمت ملک و اجارهبها، افزایش قدرت خرید مردم که نسبت به دهه 80 شمسی به شدت کاهشیافته، رقابتیکردن بازار خودرو با واردات و تولید تحت لیسانس به جای مونتاژ و گسترش قسطیفروشی خودروها، ایجاد غرفههای کسب و کار از سوی شهرداریها با کمک دولت به جای گسترش حقوق بگیری و... از جمله کارهایی است که وضعیت اقتصاد مردمی را بهبود میبخشد.
یک انگاره اشتباه
برخی میگویند اگر پهلوی میماند؛ پیشرفتهای 46 سال اخیر حاصل میشد و حتی وضع بهتری رقم میخورد اما وضعیت واقعی حکومتهای استبدادی منطقه که هر از گاهی از سوی رسانههای مستقل منتشر میشود و پشت پرده تصویرسازی رسانهای آنها را نشان میدهد، خلاف این ادعا را اثبات میکند.
با کمی فاصله گرفتن از مراکز پرزرق و برق این کشورها و رفتن به حاشیه شهرها آشکار میشود که فقر و عقبماندگی در عربستان، مصر و حتی کشورهای کوچکی که با برگزاری جام جهانی و آوردن فوتبالیستهای سرشناس در لیگ خود، سعی در پوشاندن فلاکت ملت و کشور خود دارند بیداد میکند. شهرهایی که با یک بارندگی به استیصال میرسند، با ابزار رسانه سعی دارند خود را در اوج رفاه نشان دهند که البته با وجود فضای مجازی و رسانههای بیشمار، قابل کتمان نیست.
رهبر معظم انقلاب هم درباره پیشرفتهایکشور با پیروزیانقلاب، فرمودند: «... ما پیشرفتهایی پیدا کردهایم که من حالا گذرا به بعضی اشاره میکنم، و همه این پیشرفتها در دوران تحریم بود، در دوران محاصره اقتصادی بود، در دوران شدیدترین فشارهای اقتصادیای بود که تا آن زمان اتّفاق افتاده بود؛ این را خود آمریکایی گفتند؛ آمریکاییها گفتند که فشار اقتصادیای که روی ایران گذاشتیم، در طولتاریخ بیسابقه است؛ راست میگویند، با همه دروغگوییشان این حرف را راست گفتند؛ بیسابقهترین فشار اقتصادی بود. در چنین شرایطی ملّت ایران پیشرفت پیدا کرد. پیشرفتهای بسیار مهمّی است که قطعاً اگر چنانچه انقلاب نبود و حرکت انقلابی و حرکت جهادی نبود، این پیشرفتها به دست نمیآمد...»
گفتنی است، در این گزارش به بسیاری از پیشرفتهایکشور در حوزههایی چون مخابرات، هوافضا، حملونقل هوائی و... به دلیل کمبود جا و رعایت اختصار نپرداختیم اما تمام این پیشرفتها و خدمات منتشر شده یا نشده در این گزارش در شرایط تحریم، جنگ، فتنهها، ترورها و فشارهای مختلف خارجی و داخلی بر کشور صورت گرفته است. اتفاقاتی که هر کدامشان میتواند یک کشور قدرتمند را نابود کند.
پایان
اطلاع رسانی و بصیرت افزایی مستند👇
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شجاعت و نترسیدن از آمریکا؛ اتهام سنگین ایران در معادلات جهانی!
🔸داریوش سجادی، روزنامهنگار و تحلیلگر سیاسی: اتهام سنگین ایران نترسیدن از آمریکایی است که در نظام بینالملل اقتدارش را بر بیزینس ترس، تعریف و تاسیس کرده است.
🔺مشکل اصلی ایران اینست که از آمریکا نمیترسد، یعنی اتهام اصلی ایران قبل از تکنولوژی هستهای، محور مقاومت، استقلال طلبی و دموکراسی، نترسیدن از کشوری است که دنیا را براساس ترسیدن از قدرت نظامیاش بنا کرده است.
#ایران_قوی
اطلاع رسانی و بصیرت افزایی مستند👇
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔴نتیجه بررسی تخصصی FATF، به دور از هیاهوی سیاسی: FATF و پالرمو اثر مثبتی بر اقتصاد ایران ندارند!
🔹امروز جلسه کمیسیون اقتصادی در مورد fatf با حضور معاونین وزارت اطلاعات، خارجه و اقتصاد و بانک مرکزی برگزار شد.
🔹در حالی که معاونین وزارت اقتصاد و خارجه لوایح دوگانه را قدمی در مسیر حل موضوع fatf می دانستند؛ معاونین وزیر اطلاعات قویاً معتقدند تصویب لوایح مانع نه تنها کمکی به حل موضوع fatf نخواهد کرد، بلکه در بلندمدت آن را تشدید خواهد کرد.
🔹در حالی که بانک مرکزی fatf را نهادی کاملاً فنی میدانست، معاون وزارت اقتصاد بر رفتار سیاسی و غیر فنی آن تاکید داشت.
🔹اغلب نمایندگان دولت اذعان داشتند که تصویب لوایح تاثیری بر وضعیت اقتصادی کشور ندارد و نهایتاً فایده موضوع گرفتن یک بهانه ایرادگیری از کشورهای غربی خواهد بود.
🔹 بر روی این موضوع که حق شرطهای ایران بر روی دو لایحه؛ هم از طرف fatf پذیرفته نخواهد شد و هم با توجه به کنوانسیون وین مشخص نیست در دادگاه بین المللی پذیرفته شود، اتفاق نظر وجود داشت.
🔹آنچه میشد از مجموع مباحث برداشت کرد این است که تصویب لوایح نه تنها اثر مثبتی در وضعیت اقتصادی کشور نخواهد داشت؛ که در بلند مدت حل مسئله fatf را پیچیدهتر نیز خواهد کرد./ رجانیوز
✍️میثم ظهوریان، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس
اطلاع رسانی و بصیرت افزایی مستند👇
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 اولین واکنش کانادا به ترامپ
🔸جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا، در پاسخ به ترامپ، تعرفه ۲۵ درصدی بر ۱۵۵ میلیارد دلار از کالاهای آمریکایی را اعلام کرد.
🔹ترودو همچنین در حال بررسی محدود کردن مواد معدنی مهم و «دیگر مشارکتها» با ایالات متحده، فراتر از تعرفه هاست.
ترودو:
🔸پاسخ ما گسترده خواهد بود و شامل موارد روزمره مانند آبجو، شراب و بوربن، میوه ها، سبزیجات، عطر، لباس و کفش، لوازم خانگی، مبلمان، تجهیزات ورزشی، مواد مختلف و خیلی خیلی بیشتر می شود.
اطلاع رسانی و بصیرت افزایی مستند👇
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔺اگه یه دلیل باشه برای اینکه بگیم کاش شاه زنده بود اینه که می بود و میدید زن ایرانی که می گفت حتی یه آشپز خوب هم نمی تونن باشن الان چه کارها که نمی کنن...
اطلاع رسانی و بصیرت افزایی مستند👇
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🟡 شبهه
آقامیری گفته چطور با صدام و عربستان سعودی که قاتل جوونای کشور بود مذاکره کردید، اما میگید با قاتل حاج قاسم (ترامپ) مذاکره نمیکنید؟
🟢 پاسخ
✍️ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
🔹 اولا کسی با مذاکره در شرایط برابر مخالف نیست. مشکل آمریکا این است که میگه بیایید مذاکره ولی حرف، حرف منه!! این مذاکره است یا بردگی؟!!
ثانیاً ما با عربستان و صدام که مذاکره کردیم، زیر بار کدام حرف زور آنها رفتیم؟ آیا موضوع مذاکره این بود که از حقی از حقوق ملت صرفنظر کنیم؟ آیا آنها میگفتند بیایید هرچه ما میگوییم بپذیرید یا اینکه با مذاکره اسرای خودمان را آزاد کردیم و صدام را متقاعد کردیم از خاک کشور بیرون رود؟
اتفاقا این حرف آقامیری که با صدام و عربستان مذاکره کردید نشان میدهد که ما از مذاکره واقعی هراسی نداریم، بلکه از بردگی به اسم مذاکره اجتناب میکنیم، از اینکه بعد از مذاکره و عقبنشینی از حقوق مسلم خود، آمریکا حتی به تعهدات حداقلی خود عمل نکند، بیزاریم. مگر در قضیه برجام، میزان تعهد و انسانیت آمریکا را تجربه نکردیم؟!
آیا نباید در مناسبات بینالمللی به حدیث پیامبر و ضربالمثل ایرانی که میگوید «عاقل از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود»، عمل کنیم؟! چند بار از باید سرنوشت کشور را به اراده آمریکا گره بزنیم تا غربپرستان دست از این صحبتهای تکراری بردارند؟
ــــــــــــــــ
اطلاع رسانی و بصیرت افزایی مستند👇
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
22.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمام اعتقادات قلبی رئیسجمهور در ۴ دقیقه
با سوءمدیریت و بکارگیری عناصر نالایق و متهمان امنیتی ، امورات مملکت را قفل کرده اند تا این پیام را به مردم بدهند که ایرانی بدون کمک اجنبی ها هیچ کاری نمیتواند بکند
پناه بر خدا، خدا عاقبت کشور را ختم به خیر کنه. دولت محاصره در تیم ظریف
#پزشکیان
اطلاع رسانی و بصیرت افزایی مستند👇
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 ولادت باسعادت علمدار کربلا حضرت ابوالفضل عباس(ع) و روز جانباز مبارک باد🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید
✅ کل اختلاس های بعد از انقلاب را جمع کنی (از بابک زنجانی و خاوری و مرجان شیخ الاسلامی بگیر تا چای دبش)
با هم جمع کنی در برابر این یکی، عددی به حساب نمیآید!!
دهه فجر گرامی باد
#پهلوی
اطلاع رسانی و بصیرت افزایی مستند👇
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
شعار تشییع جنازه سید حسن نصرالله مشخص شد:
«انا علی العهد» بر عهد خود پایدار خواهیم ماند
▪️دبیرکل حزب الله با بیان اینکه شعار این مراسم، «ما همچنان بر عهد و پیمان خود هستیم» خواهد بود، گفت که شهید سید هاشم صفی الدین نیز به عنوان دبیر کل سابق حزب الله و در زادگاه خود تشییع و تدفین خواهد شد.
▪️شیخ نعیم قاسم گفت: ما بعد از چهار روز از شهادت سید حسن نصرالله، شهید هاشم صفی الدین را به عنوان دبیر کل حزب الله لبنان انتخاب کردیم؛ لذا او نیز با عنوان دبیر کلی تشییع خواهد شد.
اطلاع رسانی و بصیرت افزایی مستند👇
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad