فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توهینهای بیشرمانه حسن روحانی به رهبر انقلاب در مورد سند ۲۰۳۰
پ؛ن؛ روحانی در ۸ سال تمام تلاشش کرد برای اجرای قانونی فرهنگ غربی، جدایی دین از سیاست در این کشور؛ با گستاخی به رهبری معظم، دهن کجی و توهین کردند.
رهبری در سخنرانی دیگه صریح فرمود: جلوی #تقی_زاده ها را بگیرید!!! ولی مدعیان انقلابی هیچ کاری نکردند و اجرای سند ۲۰۳۰ ادامه داره!!!
بنظر شما رهبری که حتی دستورش توسط مدعیان انقلابی اجرا نشده اگه کرونا یک توطئه باشه و رهبری دستور به مقابله بدهد با وجود بر زمین ماندن دستورات قبلیاش حتی توسط مدعیان انقلابی فایدهای خواهد داشت؟!
خیر، هزینهها سنگین تر خواهد بود!!!
#سند_۲۰۳۰
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
⭕️ آقای روحانی برای چندمین بار مثل همه بهانه تراشیهای ۸سال اخیر، قانون مجلس را عامل عدم لغو تحریمها عنوان کرد.
جناب رئیس جمهور! اگر ادعایتان درست است بعنوان رئیس شورایعالی امنیت ملی دستور دهید متن مذاکرات وین و متن مباحث کمیته تطبیق منتشر شود:
تا سیه روی شود هر که در او غش باشد
👤سید_نظام_الدین_موسوی
🔹روحانی: کشور را به خوبی اداره کردیم!
حجتالاسلام روحانی که روزهای پایانی عمر دولت خود با استفاده از تریبونهای یکطرفه و تاکتیک فرافکنی و فرار به جلو سعی در توجیه کارنامه خسارت بار و فاجعهآمیز خود دارد، روز گذشته در مجمع سالیانه بانک مرکزی طبق معمول بخشی از شکستها ، مشکلات و بحرانآفرینیهای دولت خود را به مجلس شورای اسلامی، مجمع تشخیص مصلحت نظام و نهادهای دیگر نسبت داد و مابقی آن را به گردن تحریمها و جنگ اقتصادی و کرونا انداخت ، بدون آنکه اندک سهمی برای سوءمدیریتها و بیتدبیریهای دولت خود در شکلگیری شرایط فعلی کشور قائل باشد....
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔷آخرین گزارش برجامی آقای ظریف به مجلس شبیه یک انشاءپرغلط(مخدوش) است که حتی اصول اولیه صیانت از منافع ملی را هم رعایت نکرده است.
مرغ وزارت خارجه در دولت تدبیر و امید همچنان یک پا دارد. این را آخرین گزارش برجامی آقای ظریف به مجلس شورای اسلامی میگوید. با وجود تذکر رهبر انقلاب مبنی بر ادعاهای خلاف واقع رفع سایه جنگ با مذاکره و برجام و علیرغم تحلیلهای مستند کارشناسان داخلی و خارجی و حتی نقل قولهای صریح دولتمردان آمریکایی درباره بیاعتبار بودن گزینه نظامی در مقابل ایران؛ آقای ظریف در بیستودومین گزارش برجامی خود همچنان بر این ادعای بیاساس پافشاری کرده و رفع تهدید جنگ را به عنوان یکی از بزرگترین دستاوردهای برجام به شمار آورده است. وزارت خارجه همچنان با تفسیر به رأی قواعد بینالمللی مدعی فصل هفتمی بودن قطعنامههای گذشته و خارج شدن از ذیل فصل هفت منشور ملل متحد در قطعنامه 2231 شده و ادعای واهی لغو قطعنامههای پیشین شورای امنیت را نیز تکرار کرده است. در حالی که برای اجرای قطعنامه 2231 دستکم 11 بار به بند 41 فصل هفتم منشور ملل متحد ارجاع داده شده است و قطعنامههای پیشین شورای امنیت نیز هرگز با قطعنامه 2231 «لغو» نشد. به این جملات آقای رئیسجمهور در تاریخ 22 مهر 1397 نگاه کنید: «[اگر از برجام خارج میشدیم] همه قطعنامهها علیه ایران سر جای اول خودش برمیگشت.» جمله صریح آقای روحانی نشان میدهد که قطعنامههای گذشته نه «لغو» که تنها برای مدتی متوقف شد.(آن هم روی کاغذ و نه به شکل عملیاتی) در واقع قطعنامههای قبلی با قطعنامه 2231 تغییر کارکرد دادند و در نقش جدید خود تبدیل به اهرم فشاری علیه ایران برای عدم خروج از برجام شدند.
آخرین گزارش برجامی وزارت خارجه دولت تدبیر اما از منظر میزان تناقضات موجود در یک سند رسمی منتشر شده میتواند یک شاهکار تاریخی به حساب آید. گزارشی که صدر و ذیلش در تضاد با یکدیگر قرار دارد و همین متن متناقض، آینه تمامنمایی از سردرگمی سیاست خارجی در دولت تدبیر و امید به عنوان پرادعاترین دولت تاریخ انقلاب است. بگذارید کمی به متن این گزارش نگاه کنیم. وزیر خارجه در 45 صفحه ابتدایی تقریبا تمامی وعدههای نسیه طرفهای غربی را به عنوان آثار و نتایج برجام فهرست کرده است. برای مثال در صفحه هفتم میگوید: «در حوزه مالی و بیمه کلیۀ اموال و وجوه متعلق به دولت ایران، بانک مرکزی و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی، که نزد مؤسسات مالی خارجی مسدود شده بود بدون هیچ قید و شرطی به صاحبان اموال و وجوه بازگشت.» اما برای رد این ادعا فقط کافی است.
93 صفحه جلوتر رویم تا به نامه وزیر خارجه مورخ 12 شهریور 1395 خطاب به فدریکا موگرینی نماینده عالی اتحادیه اروپا در سیاست خارجی در پیوست پنجم گزارش برسیم. 7 ماه پس از اجرای برجام و در حالی که همچنان اوبامای مؤدب و باهوش(تعبیر آقای روحانی از رئیسجمهور آمریکا) ریاست دولت آمریکا را برعهده داشت و خبری از ترامپ نبود. آقای ظریف مینویسد: «بانک مرکزی ایران به دلیل عدم همکاری آمریکا در تبدیل داراییهایش به ارزهایی غیر از دلار و نیز انتقال آنها، کماکان قادر به «دسترسی آزاد» به منابع مالی خود در خارج از کشور نیست... علاوه براین بانکهای غیرآمریکایی عمدتا به دلیل پیامها و اقدامات بازدارنده اوفک(دفتر کنترل داراییهای خارجی آمریکا) که مقررات رفع تحریمها را به شدت مشروط و پیچیده جلوه میدهد و همزمان تحریمهای باقیمانده را برجسته و تهدیدآمیز معرفی مینماید، از ایجاد یا احیای روابط تجاری و اقتصادی با ایران اکراه دارند.» آقای ظریف در ادامه تأیید میکند که: «بانکها[ی خارجی] در عمل اعتصاب کرده و از تعامل مجدد با ایران خودداری میکنند.»
ادامه دارد....
#برجام_وین
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
ادامه 👆👆
در قسمت دیگری از گزارش برجامی وزارت خارجه ادعا شده است: «تمامی تحریمهای اقتصادی- مالی و بخشهای بانکی، مالی، نفتی، گازی، پتروشیمی، تجارتی، بیمه و حملونقل که به بهانۀ برنامۀ هستهای وضع شده بودند، در ابتدای اجرای برجام لغو شد.» برای رد این ادعا نیز لازم نیست به شواهد خارج از این متن مراجعه کنیم. فقط کافی است صفحه 49 پیوست گزارش را مطالعه کنیم که به قلم آقای ظریف نگارش شده و مینویسد: «قریب هشت ماه بعد از روز اجرا، مهمترین تعهدات ایالات متحده و برخی از طرفهای اروپایی در رابطه با رفع تحریمها هنوز ایفا نگردیده است. همچنین اقداماتی مغایر با برخی دیگر از تعهدات مشخص آنها و نیز موارد متعددی از طفره رفتن از اجرای تعهدات وجود داشته است.» در این تاریخ نیز همچنان باراک اوباما ریاست جمهوری آمریکا را بر عهده داشت. آقای ظریف در ادامه تصدیق میکند که اوضاع حتی بدتر از روزهای قبل برجام شده: «اتحادیه اروپایی محدودیتهای تبعیضآمیزی برای فروش اقلام با کاربری دو گانه به ایران از طریق اضافه کردن اقلام دیگری به فهرست ضمیمه 2 مقرره 1861 اتحادیه اروپایی وضع کرده و شرط فروش این اقلام به خریداران ایرانی را ارائه یک گواهی بهرهبردار نهایی که به امضاء یک مقام صلاحیتدار ایرانی رسیده باشد، قرار داده است. چنین شرطی هرگز حتی قبل از برجام وجود نداشته است.» این وضعیت در جریان اصلاح قانون ویزا که توسط اوباما اجرا شد نیز رخ داد. در حالی که تا پیش از برجام مسافران و گردشگران بدون نگرانی از محدودیتهای ویزای آمریکا به ایران سفر میکردند؛ دولت اوباما پس از برجام محدودیتهای جدیدی در این زمینه اعمال کرد. اگرچه وزیر خارجه آمریکا طی نامهای برای همتای ایرانیاش تعهد کرد به منظور حفظ برجام در چارچوب اختیارات دولت آمریکا ایران را از شمول این قانون استثنا کند(Waive) اما برخلاف «امضای کری» که از جانب مسئولان دولتی «تضمین» تلقی شد؛ آقای ظریف 7 ماه پس از اجرای برجام مینویسد: «تاکنون هیچ اسقاطی(Waive) برای سفرهای گردشگری به ایران یا برای مبادلات دانشگاهی و علمی که همواره بدون محدودیت انجام میشده و حتی پیش از برجام نیز مشمول مجازات نمیشد، پیشبینی نشده است.»
قطعنامه 2231 و تغییر فضای جهانی به خصوص در سازمان ملل از دیگر نتایجی است که در گزارش 45 صفحهای وزارت خارجه برای برجام منظور شده است. آقای ظریف مینویسد؛ «در این قطعنامه[2231] شورای امنیت به صراحت اعلام داشت که رویکرد خود را نسبت به موضوع هستهای ایران به صورت اساسی تغییر داده و برداشت گذشته از این برنامه به عنوان «تهدید علیه صلح و امنیت بینالملل» را کنار گذاشته است.» برای رد این ادعا نیز میتوانیم به سند اول پیوست پنجم همین گزارش مراجعه کنیم. آنجا که آقای ظریف در توصیف رویکرد منفی شورای امنیت سازمان ملل خطاب به نماینده اتحادیه اروپا در امور سیاسی مینویسد: «اولین گزارش دبیرخانه در مورد اجرای قطعنامۀ 2231 به نحو بسیار روشنی منعکس کننده ذهنیت تقابلی و جانبدارانه و یادآور بدترین روزهای دوره تقابلی شورای امنیت با ایران قبل از شروع فرآیند منتهی به توافق «ژنو» و «برجام» بود... متعاقبا مباحثی که به مناسبت بررسی گزارش در شورای امنیت در گرفت و طی آن آمریکا و سه کشور اروپایی عضو شورا تصمیم به احیای فضای منفی ماقبل برجام در شورای امنیت علیه ایران گرفتند، به نحو آزاردهندهای در تعارض با تعهد جمعی 1+5 برای تحقق «تغییر بنیادین» شورا نسبت به ایران بود.»
ادعای جالب خرید هواپیما با برجام، یکی دیگر از مواردی است که در گزارش وزارت خارجه به عنوان آثار و نتایج برجام ذکر شده است: «برای نخستینبار پس از سه دهه ممنوعیت خرید هواپیماهای مسافربری مرتفع و امکان بازسازی ناوگانهای کشور و ارتقای امنیت پرواز فراهم گشت.» برای راستیآزمایی این ادعا نیز رجوع به صفحه 50 پیوست گزارش کافی است. باز هم این آقای ظریف است که به عنوان وزیر خارجه ایران ادعای صدر گزارش را تکذیب کرده و مینویسد: «دولت آمریکا طی 7 ماه گذشته [از اجرای برجام] دستکم در چهار مورد مشخص با طفره رفتن آشکار از صدور مجوزهای لازم برای فروش یا اجاره هواپیماهای مسافربری به ایران، از انجام تکلیف خود قصور کرده است.» در این مورد نیز اوضاع نه تنها بهتر نشد بلکه از روزهای قبل برجام هم بدتر شد. آقای ظریف توضیح میدهد که چگونه دفتر کنترل داراییهای خارجی آمریکا(OFAC) در دولت اوباما محدودیتهای جدیدی برای خطوط هوایی ایران ایجاد کرده است: «[اوفک] محدودیت جدیدی را از طریق منع شرکتهای هواپیمایی خارجی از به اشتراکگذاری کدهای پروازی با شرکتهای هواپیمایی غیر تحریمی ایرانی ایجاد کرده است... این مقرره از اجرای رویه بسیار رایج به اشتراکگذاری کدهای پروازی که دههها، حتی در زمان اوج تحریمها نیز انجام میشد، جلوگیری میکند.» ادامه دارد...
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
ادامه 👆👆
به این ترتیب آقای محمدجواد ظریف در پیوست بیست و دومین گزارش وزارت خارجه از برجام پاسخهای مستندی به ادعاهای بیاساس خود از نتایج برجام در متن اصلی گزارش داده است! گویی حتی یک نفر در وزارت خارجه گزارش 45 صفحهای آقای ظریف و پیوست 259 صفحهای آن را کاملا نخوانده تا به وزیر خارجه تذکر دهد رؤیاهایی که در 45 صفحه نخست به نگارش درآورده؛ در مستندات پیوست شده تکذیب کرده و زیر سؤال برده است.
آخرین گزارش برجامی وزارت خارجه ملاحظات دیگری نیز دارد که در این یادداشت نمیگنجد و دقت نظر دستگاههای نظارتی را میطلبد. شواهدی که یک بار دیگر نشان میدهد گروه بینالمللی بحران به عنوان عقل منفصل وزارت خارجه در دولت تدبیر و امید نقش مؤثری در راهبری سیاستهای این وزارتخانه داشته است. همچنین ادعاهای خلاف واقعی مانند «توسعه برنامه موشکی ایران پس از برجام» یا «گسترش فعالیتهای نظامی منطقهای ایران پس از برجام» که پیشتر از زبان تندروهای آمریکایی و اسرائیلی مطرح و اکنون در گزارش وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران به عنوان سندی رسمی درج شده است به منزله بمبگذاری در اتاق مذاکرات دولت بعدی برای رفع تحریمها است. وزارت خارجه دولت تدبیر در آخرین روزهای کاریاش با این گزارش مخدوش حتی اصول اولیه صیانت از منافع ملی را هم رعایت نکرده است.
✍سید محمدعماد اعرابی
#برجام_وین
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
روحانی:
اگر جنگ اقتصادی سال ۹۷ نبود الان دلار ۵۰۰۰ تومان بود.
پن: اگر روحانی نبود دلار هم ۲۵۰۰۰ تومان نبود!
این جماعت در سال ۹۶ مردم را میترساندند که اگر رییسی بیاید دلار ۵۰۰۰ تومان میشود. مردم را از دلار ۵۰۰۰ تومانی می ترساندند در حالی که الان ایده آل شان دلار ۵۰۰۰ تومانی است!
#روحانی_دلار
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: جهانگیری می گوید در توسعه کشور موفق نبودیم؛ بله اما در توسعه زندگی خودتان موفق بوده اید / سال ۵۷ کجا بودید و امروز کجا؟
نیک بین:
🔹آقای روحانی اگر مصوبه مجلس نبود شما به قهقهرا می رفتید / مقصر اصلی اجرا نشدن برجام خود شما هستید
🔹اگر مجلس سال گذشته رئیس جمهور را استیضاح می کرد وضع امسال اینطور نبود / مشکل از جاسوسان در دولت است
#برجام
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
https://www.skyroom.online/ch/ncc1399/pahpad
👆سایت دوره آموزشی پهپاد برای کارکنان سازمان نقشه برداری(افرادی که ثبت نام کردند)
نام کاربری: شماره پرسنلی
رمز عبور: كد ملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 متکی: بعد از تماس تلفنی اوباما و روحانی، یکی از اعضای شاخص تیم روحانی رقصید و گفت «روحانی مچکریم»
#رقص_مذاکره
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ذوالنور: دولت میخواهد در آخرین نفس طوق بندگی کشورهای منطقه را گردن مردم بیاندازد
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔸آقای رئیس جمهور چرا به مردم نگفتید آمریکا برجام پلاس(مسائل منطقه ای) را در مذاکرات مطرح کرده است؟
🔸چرا بیانیه پایانی وزرا پس از مذاکرات که در آن آمده باید در مناسبات منطقه ای با آمریکا همکاری کنیم را به مردم نگفتید
#وین_برجام
#روحانی_کذاب
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
💠 روحیه وابستگی در جوانان تزریق نکنید
♦️ امام خمینی(ره):
مبادا اساتید و معلمینی که به وسیله معاشرت ها و مسافرت به جهان به اصطلاح متمدن، جوانان ما را که تازه از اسارت و استعمار رهیده اند، تحقیر و سرزنش نمایند و خدای ناکرده از پیشرفت و استعداد خارجی ها بت بتراشند و روحیه پیروی و تقلید و گداصفتی را در ضمیر جوانان تزریق نمایند، و به جای این که گفته شود که دیگران کجا رفتند و ما کجا هستیم، به هویت انسانی خود توجه کنند و روح توانایی و راه و رسم استقلال را زنده نگه دارند.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
صحیفه امام؛ جلد ۲۱؛ صفحه ۹۶
مورخ: ۲۹ تیر ۱۳۶۷
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عظمت امیرالمومنین از زبان کتب اهل تسنن در گنجینه گرانقدر «الغدیر» علامه امینی رحمتالله علیه
#غدیر
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدح امیرالمومنین را بشنوید که چطوری عین بلبل در چهار دقیقه ادا میکند.
#غدیر
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
بختک نئولیبرالیسم بر روی اقتصاد ایران
🔴 میلتون فریدمن و پیروان قدرتمند او بیش از سه دهه دقیقاً دستاندرکار کامل کردن این راهبرد بودند:
نشستن در انتظار بحرانی عمده؛ سپس به حراج نهادن و فروش اجزای دولت به بازیگران بخش خصوصی، در حالی که شهروندان هنوز از شوک دچار سرگیجه بودند. و آنگاه دائمی کردن اصلاحات کذایی با سرعت هر چه تمام تر.
دکترین شوک، ندئومی کلاین، ترجمه شهابی، ص ۲۱
🔴 آنچه در سالهای دهه ۱۳۷۰ و پس از آن در ایران رخ داده، چیزی جز این نبوده. راهبردی که هر روزه بخش خصوصی را فربهتر کرده و از قدرت خرید عموم مردم کاسته است. این راهبرد، همان راهبرد نئولیبرالیستی است که در ظاهر اینگونه توجیه میشود که با بزرگ کردن کیک اقتصاد (بخوانید فربهتر شدن بخش خصوصی) طبقات ضعیف (بخوانید مردم) هم رشد میکنند. مغالطهای به درازای تاریخ سرمایهداری.
👈طیف دنبالهرو این راهبرد در ایران، مسعود نیلی و دوستان وی در حلقه نیاوران هستند!!
راهکار پیشنهادی
کار اساسی برای اقتصاد ایران
با روی کار آمدن دولت منتخب که میتواند به شرایط امروز اقتصاد ایران کمک کند:
۱. دریافت مالیات از ثروتمندان و دلالان
۲. نظارت و کاهش مخارج دولت
۳. مبارزه با خام فروشی صنایع نفت
۴. استفاده حداکثری از توان داخلی برای راهاندازی چرخه تولید.
۵. ایجاد و نهادینه کردن یک سیستم مدیریتی پویا و پایدار.
مشکل عمده کشور چیست؟!
متاسفانه علیرغم سپری شدن ۴۲ سال از عمر انقلاب؛ کشور همچنان از نبود یک سیستم مدیریتی پویا و پایدار در رنج است و دولتهای گذشته بصورت یک سیستم جزیرهای اداره شده و به تبع آن نهادها و دستگاههای دولتی نیز بر همین مبنا عمل کردهاند! و....
بنابراین عمده مشکل کشور عبارت از:
1⃣ فقدان سیستم مدیریتی پویا و پایدار
2⃣ عدم کنترل و نظارت در اجراء
3⃣ اتلاف منابع ملی؛ به تعبیری حیف و میل منابع که نهایتاً منجر به سوء استفادههای گوناگون(اختلاس) میشود.
لذا با نهادینه شدن یک سیستم مدیریتی موارد ۲, ۳ هم خودبه خود سامان میپذیرد، چرا که در دل سیستم این دو مورد مستترا وجود دارد. بنابراین نهادینه کردن این امر برای کشور یک ضرورت است و راه برون رفت از آشفتگی مدیریتی همین مقوله است که باید در دستور کار دولت سیزدهم باشد.
داشتن سیستم، اساس یک کشور است و بدون آن هیچ گرهای گشایش ندارد.
✍اسماعیل لیاقتی
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔴من مدرک فوق لیسانس دارم
من ۱۶سال سابقه کار دارم
من دوشغل دیگر هم دارم
من مجبورم پلاسمای خون خود را بفروشم تا بدهی خودرا بدهم
من یک معلم در #امریکا هستم
یعنی اونجا کسی نمیگه
چرا با این شرایط، ۸۰۰ میلیون دلار از مالیات سالانه مردم آمریکا صرف کمک به اسرائیل میشه؟؟؟؟؟!!
اما در ایران عدهای مازوخیسم، داد بی داد میکنند و موضوع کوچکی را به بوق و کرنا میکنند که به حقوق بشر توجهی نمیشود اما خبر ندارند که چقدر دست های غیبی پشت پرده از مشکل شهروندان گره گشایی میکنند و یک بار هم که شده حتی دست به جیب خود نبردهاند تا در غم شهروندان شریک باشند اما بلندگوی برون مرزی در داخل هستند!!
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔷دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت دوازدهم با رهبر معظم انقلاب _ امروز چهارشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۰
🚨توصیه امروز رهبر انقلاب به استفاده آیندگان از تجربه دولت دوازدهم: در این دولت معلوم شد اعتماد به غرب جواب نمیدهد
🔹رهبر انقلاب، صبح امروز در آخرین دیدار دولت دوازدهم: دیگران باید از تجربههای شما استفاده کنند. یک تجربه را من به خصوص یادداشت کردهام. حرفی است که من مکرر با شما و مردم تکرار کردم حالا هم همان حرف را تکرار میکنم. این تجربه عبارت است از بیاعتمادی به غرب. آیندگان باید از این تجربه استفاده کنند. در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد.
🔹غربیها به ما کمک نمیکنند. هرجا بتوانند ضربه میزنند. جایی که ضربه نمیزنند آنجایی است که امکانش را ندارند. هرجا امکان داشتند ضربه زدند. این تجربه بسیار مهمی است.
🔹مطلقاً نبایستی برنامههای داخلی را به همراهی غرب موکول و منوط کرد. چون قطعاً شکست میخورد، قطعاً ضربه میخورد. شماها هم هرجایی که کارهایتان را منوط کردید به غرب ناموفق ماندید، هرجایی که بدون اعتماد به غرب، خودتان قد علم کردید و حرکت کردید، موفق شدید. اینجور است دیگر. نگاه کنید کارکرد دولتهای یازدهم و دوازدهم اینجوری است.
🔹هرجا شما موضوعات را به توافق با غرب و با مذاکره با غرب و با آمریکا و اینها موکول کردید، آنجا ماندید، نتوانستید پیش بروید. چون آنها کمک نمیکنند دیگر، دشمناند دیگر. هرجا شما از آنها قطع نظر کردید، خودتان راه افتادید از شیوههای مختلف هزار تا راه وجود دارد اینجور نیست که یک راه. نه راههای مختلف وجود دارد. انسانها فکر کنند راههای گوناگونی برای زندگی شخصی و اجتماعی و مدیریتی پیدا خواهند کرد.۱۴۰۰/۰۵/۰۶
🔻حضرت آیتالله خامنهای در آخرین دیدار رئیسجمهور و دولت دوازدهم: امیدواریم دلهای مردم شاد و مشکلات حل شود
🔹واقعه غدیرخم از رویدادهای تردیدناپذیر تاریخ اسلام است که علمای بزرگ، نویسندگان و روشنفکران اهل سنت نیز بر آن صحه گذاشتهاند.
🔹نقل روایت غدیر از ۱۱۰ نفر از صحابه پیامبر و استنادات امیرمؤمنان به این واقعه در نهجالبلاغه، از جمله دلایلی است که تردیدناپذیر بودن غدیر خم را اثبات میکند.
🔹این جلسه برای بیان خسته نباشید تشکیل شده البته دولت در بخشهای مختلف عملکرد یکسان نداشته است.
🔹دولت دوازدهم در برخی بخشها طبق انتظارات عمل کرد و در برخی بخشها انتظارات را برآورده نکرد.
🔹هرکس به قصد خدمت به مردم و کار مخلصانه در راه خدا تلاش کرده، اجرش در محضر پروردگار محفوظ است.
🔹در منطق اسلام و انقلاب، عمل صالح (کار و خدمت مخلصانه) ذخیره واقعی مسئولان است.
🔹فرصت خدمت، نعمتی الهی است و شکر آن استفاده از همه توان برای جلب رضایت الهی است.
🔹مبنای کارهای مسئولان در کشور باید پیشبرد اهداف انقلاب باشد چراکه مردم انقلاب کرده و پای آن ایستادهاند.
#رهبری_دولت_دوازدهم
https://t.me/BasiratAfzaeiMostanad
🔺تصویر آخرین جلسه تیم اقتصادی دولت با حسن روحانی...
پی نوشت: این عکس،یاران تیم اقتصادی دولت دوازدهم و تیمِ ملیِ تحریمِ ایران هستند!
از پالسهای مکرر به طرف بیرونی مبنی برتاثیر گذاری تحریم بر اقتصاد ایران تا تصمیمات نابخردانه در مقابل تحریم و حتی بستن دستوپای کشور! کارنامه:
چوب حراج به ۵۵ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی
سقوط آزاد بورس
دلار ۳۳هزار تومانی
نایاب شدن مرغ و...
افزایش یک شبه قیمت بنزین
قیمت دستوری فولاد و سیمان
پیش فروش سکه ۱.۵ میلیونی
قطع کردن برق و گاز صنایع
عرضه دستوری محصولات پتروشیمی در بورس کالا با ارز ۴۲۰۰ تومانی
جهش نقدینگی به ۳۷۰۰ همت
تورم ۵۰ درصدی
جهش میانگین قیمت مسکن در تهران به ۳۰ تومان
#اقتصاد
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
طرح اخیر مجلس «صیانت از کاربران در فضای مجازی»
ضرورت طرح چیست؟!
🔘 شبکه های مجازی جولان پیامرسانهای خارجی بر افکار عمومی
🔻 اگر چه فضای مجازی در چنین زمانه ای فراتر از واقعیت است؛ اما اگر چنین واقعیتی مدیریت نشود فضای عمومی جامعه با آسیب های جبران ناپذیری دست و پنجه نرم خواهد کرد.
🔻مدیریت چنین فضایی یکی از دغدغههای جدّی دلسوزان نظام اسلامی به ویژه مقام معظم رهبری است که در این زمینه میفرمایند « فضای مجازی هم در یک جاهایی ول است. همه کشورهای دنیا فضای مجازیشان را مدیریت میکنند ولی ما افتخار میکنیم که آن را ول کردیم»(۰۱؛۰۱؛ ۱۴۰۰)
🔻علیرغم همه دغدغهمندیها، متأسفانه اقدام شایستهای در خصوص سامان دادن به فضای مجازی صورت نگرفته و این روزها که طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام رسان های اجتماعی بالا گرفته، فریاد برخی نیز علیه این طرح بالا گرفته است
🔻اگر چه این طرح بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی، یک مطالبه قانونی است، اما چنین طرحی این روزها رنگ و بویی سیاسی گرفته و پیاده نظام دشمن در فضای مجازی نیز با شعارهایی چون دیوارکشی اینترنتی، حکومت نظامی اینترنت، به مسلخ بردن اینترنت، سلب آزادیهای عمومی، انسداد اینترنت و ... بر سر راه این طرح سنگ اندازی مینمایند و مجلس انقلابی نیز فعلا زیر بار بررسی آن نرفت.
🔻این در حالی است که سامان دادن و مدیریت صحیح فضای مجازی با مسدود کردن آن از زمین تا آسمان متفاوت است و هیچ عقل سلیمی نمیپذیرد که پلتفرمهای خارجی بدون هیچ محدودیتی افکار عمومی کشورمان را جولانگاه خود قرار دهند.
مخاطب طرح «صیانت از کاربران در فضای مجازی» بیش از آن که «مردم» باشند، «دولتها» هستند. این طرح حجم زیادی از تکالیف در حوزه توسعه و مدیریت در بخشهای زیرساختی و محتوایی را برای دولتها تعریف کرده و البته با نبود پیوست رسانهای دقیق، از سوی ذینفعان ولنگاری فضای مجازی، به عنوان طرح فیلترینگ در اذهان عمومی تعریف شده است.
نمایندگان طراح و حامی این طرح اگر قدرت اقناع بدنه مردم درباره اهداف و نیتهای اصلی این طرح را ندارند، بهتر است در همین مرحله پیگیری این طرح را متوقف کنند و در تعامل با دولت بعدی، به طرحی جدید با عناوین و محتوای دقیق برسند. تا زمانی که برداشت عمومی از طرحی که هرچند با هدف درست مطالبهگری و ایجاد اهرم نظارتی روی دولتها طراحی شده مساوی فیلترینگ باشد، هیچ دولتی نخواهد توانست مدیریت فضای ولنگار فضای مجازی را ساماندهی کند.
✍️اسماعیل لیاقتی
https://t.me/BasiratAfzaeiMostanad
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔴هفت اقدام ضد توافق آمریکا در مذاکرات اخیر
🔺«غریبآبادی» عضو تیم مذاکرهکننده:
🔸آمریکاییها ادعا میکنند که آمادهاند به تعهدات خود تحت تفاهم هستهای برگردند و تحریمهای مغایر با آن را بردارند، امّا رفتار آنان در مذاکرات این را ثابت نمیکند؛ مصادیق مختلفی در اینباره قابل بررسی است:
🔹۱.کل تفاهم را به پذیرش بندی درخصوص انجام گفتگوهای آتی درمورد مسائل منطقهای گره زدند.
🔹۲. حاضر به لغو دستور اجرایی تحریم تسلیحات نشدند که کاملاً با قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در تناقض آشکار است.
🔹۳.حاضر به برداشتن تحریمهای ترامپ علیه بیش از ۵۰۰ نفر از اشخاص حقیقی و حقوقی و لغو قانون تحریمی کاتسا نشدند.
🔹۴.حاضر به ارائه تضمین در مورد عدم تکرار رفتارهای مشابه دولت قبل در قبال تفاهم هستهای نشدند؛ حتی حاضر نشدند دوره زمانی معقولی را برای تداوم کار شرکتهایی که با ایران وارد تجارت میشوند، درنظر بگیرند.
🔹۵.حاضر به بحث درباره خسارات وارده به ایران در اثر خروج غیرقانونی از تفاهم هستهای نشدند.
🔹۶.درباره فعالیتها و تعهدات هستهای زیادهخواهیهایی را مطرح کردند که حتی فراتر از برجام است.
🔹۷.نپذیرفتند که ابتدا آنها باید تمامی تعهدات را انجام بدهند و پس از راستیآزمایی، ایران به اجرای تعهداتش بپردازد.
#برجام_وین
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
تحلیل خبر
🔷دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت دوازدهم با رهبر معظم انقلاب _ امروز چهارشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۰ 🚨توصیه امر
🔺رهبر انقلاب: آمریکاییها میگویند هیچ تضمینی نمیدهیم که توافق را مجدد نقض نکنیم
🔹در همین مذاکراتی که اخیراً در جریان بود، خب این همه دیپلماتهای ما زحمت کشیدند و بعضی از دیپلماتهایمان واقعاً خوب ظاهر شدند، آمریکاییها بر سر موضع عناد آمیز خودشان محکم ایستادند، و یک قدم جلو نیامدند.
🔹آمریکاییها در مقام وعده میگویند بله ما تحریمها را برمیداریم، برنداشتند و برهم نمیدارند، شرط میگذارند، میگویند اگر میخواهید تحریمها برداشته بشود باید در همین توافق یک جملهای را بگنجانید که این جمله به معنای این باشد که بعداً باید دربارهی این موضوعات با شما صحبت کنیم و توافق کنیم. اگر چنانچه این جمله را نگنجانید ما توافقی با همدیگر الان نخواهیم داشت.
🔹این جمله که میخواهند در توافق بگنجانند یک بهانهای است برای مداخلات بعدی؛ دربارهی خود برجام و تمدید برجام، دربارهی مسائل گوناگون، دربارهی موشک، دربارهی منطقه که اگر شما بعداً گفتید که نه من در این مورد مثلاً سیاست کشور اجازه نمیدهد، خواهند گفت خیلی خب شما نقض کردید پس توافق بیتوافق.
🔹یک بار توافقها را نقض کردند و کاملاً برایشان بیهزینه بود و الان هم که به آنها گفته میشود بایستی تضمین بدهید که توافق را نقض نمیکنید، میگویند نه ما تضمین نمیدهیم، این را الان صریح به دیپلماتهای ما میگویند. میگویند ما تضمین نمیدهیم که نقض نکنیم، نمیتوانیم چنین چیزی را بدهیم.
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
✨﷽✨
#حدیث_قدسی
✍خداوند تبارک و تعالی میفرماید: ای موسی! چون با من نماز کنی زبان خود را در پشت قلب خود جای بده، چون بنده ذلیل در برابر من ایستد با دلی ترسناک و لرزان و جسمی که گرسنهای را طعام دهد، نماز او را میپذیرم.
در حدیث فوق مراد از "زبان در پشت قلب جایگرفتن، به این معناست که اول دلت مرا یاد کند بعد زبانات. اگر دلت یاد من نبود و مرا نشناخت، زبان خود بر صداکردن من جلو مینداز و مرا با زبانی یاد نکن که دلت بر آن گواهی نمیدهد. در حدیثی از نبی مکرم اسلام (ص) آمده چنین کسی "منافق" است.
📌مثال: کسی که قلباش مرا به صفت کریمبودن نشناخته است، حق ندارد در زبان مرا "یَا کریم" بخواند که با زبان هر اندازه یَا کریم بگوید، من از او نخواهم پذیرفت، یا کسی که دیگران را در زمان مصیبتشان، در به روی حاجتشان باز نمیکند و نمیداند اگر دری باز کند من درهایِ زیادی بر روی او باز خواهم کرد و مرا به اسم "یَا مِفتاح" باور ندارد، حق ندارد ذکر یَا مِفتاح گوید و اگر چنین گوید "منافق" است و آثار و برکات اسم مرا هرگز دریافت نخواهد کرد.
📚معراج السعاده
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔷خنده حلال و پندآموز
یکی تعریف می کرد که چند مدت پیش حالم خیلی بد بود و دچار افسردگی شدیدی شدم.
همه می گفتن برو پیش روانشناس و خودتو درمان کن.
ولی هر جا رفتم وضع بدتر شد و روز به روز افسرده تر و نا امید تر می شدم.
به توصیه یکی از آشنایان ،
به دیدن یکی از علما رفتیم بعد از مدتی انتظار مسئول دفتر ایشان توصیه مکتوب حاج آقا را به دستم دادند.
نامه را باز کردم نوشته بودند :
فقط (ترکیه) !!!
باورم نمی شد برام ترکیه رو تجویز کرده باشه ولی با ناامیدی و یاس زیاد،
بار و بندیل سفر رو بستم و راهی استانبول و آنتالیا شدم .
جاتون خالی خیلی خوش گذشت.
اصلا از این رو به اون رو شدم.
افسردگی که رفت تازه انگار ده سال جوون تر و شاداب تر شده بودم.
بعد چند روز انگار اصلا خودم نبودم. چقدر اونجا توی دلم برای این عالم بزرگوار دعا و ثنا فرستادم.
بعد از برگشت از سفر تصمیم گرفتم برای قدردانی و دیدار بروم خدمت این عالم بزرگوار،
بعد از سلام و احوالپرسی گفت ماشاالله خیلی روحیه ات عوض شده.
می بینم که خیلی سرحال شدی.
گفتم :
بله ،
از لطف شماست و نسخه خوب شما .
عالم بزرگ رو به حاضرین در اتاق کردند و گفتند:
درسته، احسنت.
«تزکیه» در دین ما خیلی سفارش شده ، مصداق روشنش همین جوان هستش که با
«تزکیه» نفس و خویشتن داری از پوچی و افسردگی نجات پیدا کرده.
با شنیدن اسم «تزکیه» اول جا خوردم ولی بعدش خودم رو جمع و جور کردم تا کسی متوجه نشه که چه سوتی دادم. خدا رو شکر کمبود یه نقطه ، اثر خوبی توی زندگی من داشته و واقعا حالم رو دگرگون کرده.😂
دستش درد نکنه. 😄
🔹گاهی یک نقطه مسیر زندگی آدمی را تغییر میدهد مراقب نقطهها باشیم😅😅😄
@BasiratAfzaeiMostanad