تحلیل خبر
نکته قابل توجه در طرح صیانت از فضای مجازی ⭕️ اصلاح طلبان دستشون از کرسیهای قدرت با اومدن دولت انقل
⭕️ ایتالیا با همکاری تلگرام، 10 کانال فروش گواهی جعلی واکسن کرونا رو مسدود و چند نفر رو بازداشت کرده.
این دقیقا همون نسبت درست حاکمیت با پلتفرم خارجی هست، چیزی که در کشورهای پیشرفته امری متداوله و #طرح_صیانت هم به دنبالشه اما عده ای ناآگاهانه و عدهای هم مغرضانه با اون مخالفاند.
#شبکه_مجازی
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
↙️ محاکمه روحانی، مطالبه عمومی
«حسن روحانی» ۸ سال پیش در چنین ایامی، پا به عرصه ریاست جمهوری گذاشت. او با وعدههای رنگارنگ مردم را متوجَّه خود کرده بود. در مهمترین شعار قرار بود هم چرخ صنعت کشور بچرخد، هم چرخ انرژی هسته ای. از انرژی هسته ای، قلب سیمان گرفته نصیب ملت شد. از صنعت، چرخش بی مهار دلار و گرانی. عزَّتی که قرار بود نصیب پاسپورتها شود، قسمت مرغها شد. آنقدر عزیز شدند که در صفهای طولانی میبایست، دیدار آن یار را به نظاره نشست. مَسکنی که قرار بود مهر افروز باشد، مزخرف خوانده شد.
لبخندها برای اجنبی شد و حواله جهنم نصیب منتقدان! شعارهای بسیار بافته شد که هیچ کدام به ثمر ننشست. دلاری که قرار بود با آمدن رقیب سر از ۵۰۰۰ تومان سربرآورد، بر قله ۳۰.۰۰۰ هزار تومان نشست. در دوران روحانی مردم آنقدر مَحرم قلمداد شدند که خبر گرانی بنزین را زودتر از رئیس جمهور مُطلع میشدند!
در این میانه، دلسوزان و منتقدان، نصیحتهای فراوان نمودند که جز تبسُّم گزنده چیزی عائد ملَّت نشد. جالب اینجاست آنوقت که سر کار نبودند، خود را مشکل گشای تمام گرهها قلمداد میکردند و آنروز که اسب شان در گل مشکلات گیر افتاد، سخن از تدارکاتچی بودن و کمبود مسؤولیتها میزند، و آنروز که رفتند، گفتند «می خواستیم امَّا نگذاشتند».
دولت غرب گرا امروز رفته است، اما هیچگاه از خلاف گوییها، وعدههای تحقَّق نشده، و گرانی و تورم بی سابقه، عذر خواهی نکردند. اگر طلب بخششی هم که کردند، با منت و فرار از مسئولیت پذیری و چیزی شبیه کلیشه بود.
اینک زمزمهی «محاکمه روحانی» از سوی مردم به گوش میرسد. طبق فرمایش حضرت امیر المومنین علیه السلام: «سعادت نصیب ملتی که نتواند بدون لکنت با حاکمان خود سخن بگوید، نمیشود». اگر در ۸ سال مسئولیت دولت روحانی، مصلحت حفظ منافع ملِّی و حفظ یکپارچگی اقتضای عدم محاکمه را داشت. اینک مردم میتوانند بدنبال حقوق از دست رفته خود باشند. میتوانند، دلار ۴۲۰۰ تومانی که به اسم حفظ بازار به کام دلَّالان زالو صفت رفت را مطالبه کنند. هنگامه آن است که از فشار اقتصادی، گرانی مسکن، بیکاری، تورمهای افسار گسیخته، صفهای طویل مرغ و ... شکواییه دهند. بغض فرو خفته ملت که مانند استخوانی در گلو و خاری در چشم بود، باید بیرون بیاید. باید آنها که به مردم ظلم کردند، در محکمه عدل پاسخگوی رفتار و ترک فعلهای خود باشند.
بانیان وضع موجود نشان دادند، اگر رها شوند حتما با تغییرآرایش و جنگهای رسانهای و بندبازیهای سیاسی، بار دیگر به قدرت باز خواهند گشت؛ و خسارتهای فراوان دیگر را متحمّل کشور خواهند کرد. باید محکمهای برای «بانیان وضع موجود» تدارک دید.
محاکمهای که میتواند:
۱- حقایق بسیار از خیانتهای وارد شده بر ملت را بازگو کند.
۲- اعتماد از دست رفته مردم به نظام را باز گرداند.
۳-تفکَّر جریان متکبِّر و بی مسئولیَّتی را که ۸ سال از نان تا نام مردم را به گروگان گرفته بود، بیشتر رسوا کند.
۴- جلوی کارشکنیهای جریان غرب گرا در آینده را بگیرد.
۵- عمق فاجعه اعتماد به غرب و دشمنان ملت و خساراتهای وارده به مردم را عیان کند.
۶- یوم الحساب خائنان و کوته آستینان شود.
۷- عبرتی تاریخی شود برای تمام مسئولینی حال و آینده.
۸- معلوم کند اشکال از مسئولین خائن است نه انقلاب پاک اسلامی مردم ایران.
آیا قرار بر این است که، کسانی هزینه های سنگینی بر کشور متحمَّل کنند و در انتها با لبخندهای گزنده کشور را به حال خود رها کنند؟ عبرتی که مقام معظم رهبری مدَّ ظلُّه العالی فرمودند، چگونه قرار است محقَّق شود؟
فرموده خداوند متعال این است که «انَّا من المجرمین منتقمون» (سوره مبارکه سجده، آیه ۲۲) و مردم منتظر این انتقام هستند.
✍محمدرضا_جعفری
#امام_حسین
#محرم
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
نه شرقی نه غربی
سیاست «نه شرقی و نه غربی» را در تمام زمینههای داخلی و روابط خارجی حفظ کنید و کسی را که خدای نخواسته به شرق و یا به غرب گرایش دارد هدایت کنید و اگر نپذیرفت، او را منزوی نمایید.
امام خمینی(ره) | ۷ خرداد ۱۳۵۹
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔺زنگنه: نفت را به شما و شما را به خدا میسپارم؛ حرفهای گفتنی فراوان دارم که نه اکنون و نه فردا قابل بیان نیست !
➕ مبهم سخن گفتن و موکول کردن به آینده ی نامعلوم صرفا یک فریب برای مظلوم نمایی و فرار از پاسخگویی و مسئولیت است؛ اگر با این جماعت وقیح بخاطر کم کاریها و بی تدبیریهایشان برخورد نشود قطعا در آینده طلبکار خواهند شد!
#کرسنت
#استات_اویل
#توتال_چای
#گاز_مجانی
#کارتخوان
#کارت_سوخت
✍مهدی_قاسم_زاده
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
20.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴بازتاب یک دیدار سرزده
🔹حضور رییس جمهور در میان مردم برای رفع مشکلات، یک اقدام کاملا عادی، که برخی اوقات نایاب است
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔴 نمی ارزد
غربگرایی، مثل گیاه بی ریشه است.
مُهره ها، تاریخ مصرف دارند. وقتی منقضی شد، آمریکا و انگلیس، پشت مزدوران خود را خالی و حتی قربانی شان می کنند.
اشرف غنی در افغانستان -با همه لُغزخوانی هایش- آخرین سند این ادعاست.
وطن فروشی، به حقارت آغاز و پایانش نمی ارزد.
آنها که حقارت شخصیت دارند، این تحقیر را می خرند.
#رضاخان
#صدام
#حسنی_مبارک
✍️ #محمد_ایمانی
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🛑بیوگرافی علی احمد جلالی! گزینه کاخ سفید برای تکیه زدن به جای غنی و مدیریت کردن طالبان!!
🔻آشنایی مردم افغانستان پیش از آن که با علی احمد جلالی به عنوان یک فرد سیاسی و یا نظامی باشد، او را بهعنوان گوینده برنامه های افغانستان در رادیوی صدای آمریکا می شناسند و به خاطر دارند.
آقای جلالی قبل از این که وارد افغانستان شود مدت بیست سال در رادیوی صدای آمریکا کار کرده است. جلالى در سال ۱۳۲۳هجرى خورشيدى در ولايت غزنى متولد شده و فارغ التحصيل دانشگاه نظامی افغانستان است.
🔻او در سال ۱۳۴۳هجرى خورشيدى از دانشکده نظامی آمريکا در رشته دفاع داخلی فوق ليسانس گرفت، بعد در دانشکده سلطنتى بریتانیا تحصيلات خود را ادامه داد و در سال ۱۳۷۵ هجرى خورشيدى نيز در دانشکده نظامی آمريکا از رساله دکترى خود تحت عنوان "سياست جهانى آمريکا" دفاع کرد. جلالى بعد از پايان تحصيلات در آمريکا در پست هاى مختلف وزارت دفاع افغانستان (در زمان دولت مجاهدين) و همچنين در رشته ديپلماسى در وزارت داخله اين کشور به عنوان استاد کار کرد.
🔻جلالی در سال ۱۳۶۰هجرى خورشيدى بعد از حمله نیروهای شوروى سابق به افغانستان، به پاکستان مهاجر شد و به عنوان مشاور مجاهدين افغانستان به کار آغاز کرد. او در سال ۱۳۶۱هجرى خورشيدى به عنوان خبرنگار در راديو صداى آمريکا استخدام شد و بعد به عنوان رئیس بخش فارسى و پشتو این رادیو انتخاب شد. جلالی به دنبال سقوط رژیم طالبان، دوباره به افغانستان بازگشت و مدتی را به عنوان وزیر دفاع افغانستان کار کرد. او در سال های1382 تا 1384 وزیر داخله/کشور افغانستان بود.
#افغانستان
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
قسمت الف- بازی شبکه نفوذ در جهان دو قطبی و سه قطبی
۱- غرب، از طریق دو گروه به کشورهای رقیب (هدف) آسیب زده است؛ «ساده لوحان خاماندیش» و «خائنان استخدام شده». سرویس های جاسوسی آمریکا و انگلیس، هم وطن فروشانی را تور کرده و به خدمت گرفتهاند؛ و هم، روی خاماندیشی و مرزبندی نداشتن برخی دیگر نسبت به غرب حساب باز کردهاند. غرب از کج کارکردی این دو طیف، سود جسته و نقشههای خود را پیش برده است.
۲- محافل اطلاعاتی و سیاسی غرب، با واسطههایی به میخائیل گورباچف رئیس
اتحاد جماهیر شوروی (ابرقدرت رقیب) باوراندند که اگر برخی تغییرات سیاسی و اقتصادی مطلوب آنها را انجام دهد، با گشایش در روابط و شراکت از سوی غرب مواجه خواهد شد. او هم اعتماد کرد و پذیرفت. اما این کافی نبود. آنها قبلا بوریس یلتسین را به خدمت گرفته و از طریق وی، به گورباچف برای خودزنیهای سیستماتیک بیشتر فشار میآوردند.
استراوب تالبوت مدير دفتر مطبوعاتي مجله تايم در مسكو -كه بعدها معاون وزارت خارجه آمريكا شد- در اين باره
ميگويد: «نقشها بين كاركنان دفتر رياست جمهوري آمريكا تقسيم شده بود. عدهاي با گورباچف و برخي ديگر با يلتسين در تماس مداوم بودند. به گورباچف اطمينان ميدادند كه در نهايت غرب طرف او را خواهد گرفت و همزمان يلتسين را تشويق ميكردند كه اگر او بر ضعفهاي ساختاري شوروي تاكيد كند غرب از او حمايت خواهد كرد».
۳- نمونه دیگر از نفوذ دو لایه، در سرنوشت غمبار افغانستان قابل مشاهده است. هنگامی که مجاهدان افغانستانی با اشغالگران شوروی میجنگیدند، آمریکا (با کمک انگلیس) سران بخشی از جنگجویان را که طالبان بعدی را تشکیل دادند، تحت حمایت گرفتند و آنها با وجود ادعای مسلمانی، به این تحت الحمایگی «نه» نگفتند. برخی از سر خاماندیشی و برخی به خاطر استخدام شدگی. بدنه هم که اغلب خبر نداشتند هزینهها و ایدئولوژی مدارسشان را سعودیها با هدایت سرویسهای اطلاعاتی انگلیس و پاکستان تامین میکنند. نتیجه، حاکمیت دو دهه ویرانی و ترور و فساد و نابودی سرمایه های ملت افغانستان بوده؛ چه از طرف طالبان، چه از جانب اشغالگران که به بهانه طالبان و القاعده آمدند، و چه توسط دولت فاسد و غربگرای اشرف غنی که مردم را منزجر کرده و موجب شده بود در برابر بازگشت مهندسی شده طالبان، بیتفاوت یا منفعل و ناتوان شوند.
۴- وقتی آمریکا و انگلیس توانسته باشند با آن سطح بالای نفوذ (مستقیم یا فکری)، شوروی را به پرتگاه فروپاشی بکشانند، هیچ استبعادی ندارد که سفیر روسیه در تهران را - با استخدام یا فریب و تحمیق- وادار به انتشار عکسی مشترک همراه سفیر انگلیس کنند؛ عکسی که موجب انزجار مردم ایران شود. این صحنهسازی در حالی است که احمقترین افراد هم میفهمند امروز نه اثری از امپراتوری اتحاد جماهیر شوروی مانده و نه بریتانیای کبیر، که طرفین بخواهند خاطرات هشتاد سال قبل اشغال ایران (در دوره منحط رضاخان) را زنده و مردم ایران را منزجر کنند.
۵- همین جا لازم است درباره سریال تلهگذاری و بازی دادن روسها از سوی غرب، سند دیگری را مرور کنیم. زبیگنیو برژینسکی (مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا) خرداد 96 به نشریه نوول ابزرواتور گفت: «در روایت رسمی گفته میشود سیا کمک به مجاهدین افغانی را بعد از اینکه ارتش شوروی، افغانستان را در ۲۴ دسامبر ۱۹۷۹ اشغال نمود، آغاز کرد. اما واقعیت، شش ماه قبل از اشغال بود که کارتر، اولین کمک مستقیم و مخفیانه را برای مخالفین رژیم هوادار شوروی در کابل فرستاد. من به پرزیدنت نوشتم کمکها، ارتش شوروی را به دخالت تحریک میکند. عملیات سرّی، این تاثیر را داشت که شوروی را با پای خودش به تله بیندازد. روزی که روسها از مرز گذشتند، من به کارتر نوشتم ما این فرصت را داریم که به روسها «جنگ ویتنامشان» را عرضه کنیم. برای ده سال، مسکو مجبور بود در جنگی وارد شود که توانایی پیشبرد آن را نداشت و ناامیدی به بار آورد و در نهایت باعث فروپاشی امپراطوری شوروی شد». برژینسکی همچنین در میان شماری از «جنگجویان ضد شوروی» میگوید «ما اعتقاد عمیق طالبان به خدا را میدانیم و مطمئن هستیم که آنها در این مبارزه پیروز خواهند شد. زیرا شما بر حقید و خدا با شماست».
۶- بلافاصله پس از انتشار تصویر مشترک سفیران روسیه و انگلیس، غربگرایان چنین القا کردند که روسیه با انگلیس دست به یکی کرده است. این در حالی است که دولت روسیه در همین چند ماه اخیر در فاز درگیری شدید با انگلیس قرار داشته و کار حتی تا تهدید نظامی پیش رفته است. در پی افزایش تنشها، دولت روسیه، دستور اخراج خبرنگار بیبیسی را صادر کرد. پیش از آن هم وابسته نظامی انگلیس، به وزارت دفاع روسیه احضار شد. همچنین وزارت خارجه روسیه، سفیر انگلیس را برای ابلاغ یک «پیام اعتراضآمیز تند» احضار کرد. این تنش در پی ورود ناو انگلیسی به آب های سواحل «کریمه» اتفاق افتاد.
🔻ادامه دارد
قسمت ب- بازی شبکه نفوذ در جهان دو قطبی و سه قطبی
روسیه با احضار سفیر انگلیس، هشدار داد چنانچه نیروی دریایی این کشور، بار دیگر به اقدامات تحریکآمیز در آبهای کریمه دست بزند؛ شناورهای انگلیسی مستقر در دریای سیاه را بمباران خواهد کرد. معاون دبیر شورای امنیت روسیه هم هشدار داده که اگر انگلیس ملاحظات لازم را در نظر نگیرد، خدمه کشتیهایش آسیب خواهند دید. چندی پیش، جنگنده «سوخو-۲۴» روسیه برای وادار کردن ناو انگلیسی به تغییر مسیر، ۴ بمب به اطراف آن انداخت و یک کشتی جنگی روسیه نیز به سمت ناو انگلیسی که حریم دریایی روسیه در دریای سیاه را نقض کرده بود، تیر اخطار شلیک کرد. در مقابل، یک جنگنده اف۳۵ انگلیسی بر فراز چند ناوشکن روسیه که برای انجام رزمایش نظامی وارد دریای مدیترانه شده بودند، گشتزنی کرد. در روزهای اخیر هم روسیه در واکنش به اقدام خصمانه انگلیس در اعمال برخی تحریمها، تعدادی از مقامات انگلیس را تحریم کرد.
۷- بلوک شرق به رهبری شوروی، سه دهه قبل از هم پاشید. اما امپراتوری غرب هم، بدترین دوران قدرت خویش را میگذراند و درحال زوال قدرت است. به این اعترافات عنایت کنید:
-فدریکا موگرینی مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا: «قدرت رهبری آمریکا در حال زوال، و قدرت او در حال کاهش است. من هرگز آمریکا را تا این حد قطبی شده ندیده بودم. آمریکا در درون منسجم نیست. بزرگترین دموکراسی دنیا بیثبات شده است.»
- نیکولا سارکوزی رئیسجمهور اسبق فرانسه: «محور جهان در حال عبور از غرب، به شرق یعنی آسیاست. ما در گذشته بر جهان تسلط داشتیم، اما حالا به هیچ وجه مسلط نیستیم. روی کارآمدن فردی مانند ترامپ که باور کردنی نبود، نشانه وخامت شرایط غرب بود نه علت آن».
- جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه: «تحلیلگران از مدتها پیش درباره پایان نظم تحت رهبری آمریکا و ظهور قرن آسیایی سخن گفتهاند. این اتفاق، پیش چشم ما در حال وقوع است. شیوع بیماری کرونا، نقطه عطفی برای تغییر توازن قدرت از غرب به شرق است».
- ولفگانگ ایشینگر رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ: «جهان در حال عبور از غرب به عصر پساغرب است. کاهش نفوذ اروپا و آمریکا زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده تا نظم جهانی جدیدی را شکل دهند. بازیگران غیرغربی، امور بینالمللی را شکل میدهند. برخی از اساسیترین ارکان غرب و نظم جهانی تضعیف شده. ناکامی در پاسخ به درگیری سوریه و اوکراین، ضعف ما را آشکار و زمینه را برای پُر کردن خلأ توسط کشورهایی مانند ایران و روسیه فراهم کرد».
- ویلیام برنز رئیس سازمان سیا: «در صحنه بینالمللی که بیش از پیش پیچیده و رقابتی شده، رویکرد چین، بزرگترین چالش ژئوپولیتیک آمریکاست... روسیه و ایران، دیگر تهدیدهای بزرگ امنیتی هستند... آمریکا باید برای مقابله با تهدیدهای ایران، راهبردی فراتر از مسئله هستهای داشته باشد».
#افغانستان
🔻ادامه دارد🔻
@BasiratAfzaeiMostanad
تا مطلوب آمریکا چه باشد...
🔹مهره غربگرا، استقلال رای ندارد و بومی نمی اندیشد. قضاوت طُفیلی دارد؛ و نفی و اثباتش، بر اساس مصالح و مطامع غرب است.
♦️بنابراین عجیب ندانید اگر شعار نه غزه نه لبنان، و نه عراق و نه سوریه داده باشد، اما ناگهان خواستار ورود ایران به جنگ با طالبان شود.
🔹در همه آن میدانها، هدف آمریکا زدن متحدان ایران بود و نمیخواست ایران درگیر شود، بنابراین اینها هم با ورود ایران مخالفت میکردند.
♦️در ماجرای افغانستان، نقشه آمریکا، درگیر کردن ایران در باتلاقی است که برای شوروی ساخت، اما خودش هم در آن گیر افتاد.
🔹آمریکا، پس از سرشکستگی در این میدان پیچیده، حتی متحد دست نشانده اش اشرف غنی را قربانی کرده و مطلوبش، آلوده کردن ایران به نحوی است که خود سازنده آن بوده است؛
♦️بنابراین، مُهره های غربگرا هم ناگهان غیرتی می شوند و می خواهند که ایران وارد باتلاق شود. آنها البته می خواهند "ایران" را درگیر جنگ کنند؛ نه این که خودشان هم مرد جنگ باشند. آنها نه مرد این میدان، که مرد هیچ مصاف جدی دیگری نیستند!
🔹بیست سال قبل در حالی که دولت غربگرای مدعی اصلاحات، آماده کمک به آمریکا برای اشغال فغانستان می شد، "سازمان مجاهدین انقلاب" (حزب بهزاد نبوی و تاجزاده و...) در بیانیه ای مشکوک، خواستار کمک به طالبان و درگیر شدن ایران با آمریکا شد. آن روز هم تفاقا، ترجیح دولت بوش، درگیر کردن ایران بود.
#افغانستان
✍محمد_ایمانی
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔴 تورم 690 درصد مسکن یادگاری دولت روحانی
💬 #روزنامه_کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت:
🔹 این روزنامه با اشاره به افزایش قیمت سرسامآور مسکن نوشت: بررسی گزارشهای رسمی حاکی از آن است که در دولت روحانی (از مرداد 92 تا اسفند 99) متوسط قیمت مسکن 689/6 درصد افزایش یافته است. در حالی قیمت مسکن طی دولتهای گذشته بین 200 تا 300 درصد طی هشت سال رشد میکرد که دولت یازدهم و دوازدهم در این حوزه رکورد دستنیافتنی را ثبت کرد و شاهد رشد 690 درصدی قیمت مسکن در هشت سال اخیر بودیم.
🔸 برای خرید خانه 80 تا 100 سال باید پسانداز کرد تا بتوان صاحبخانه شد شاید در ابتدا به نظر برسد که این جمله کمی بزرگنمایی است اما اگر میانگین درآمدی دهکهای پایین و متوسط جامعه را در نظر بگیریم آنگاه خواهیم دید که در 100 سال پسانداز کردن و صاحبخانه شدن آنچنان هم غیرواقعی نیست. بررسیها نشان میدهد که طی 8 سال اخیر متوسط قیمت هر متر مربع واحد مسکونی از 3 میلیون و 834 هزار تومان در مرداد ماه سال 92 تا پایان اسفند 99 بالغ بر 689/6 درصدی گران شد که رکوردی بیسابقه به حساب میآید.
✅ برخی از کارشناسان بازار معتقدند که دلالان و واسطهگران استارت افزایش قیمت را در بازار مسکن زدند، این در حالی است که عدهای از فعالان بازار حضور دلالان را عامل گرانی در این حوزه نمیدانند و بر این باورند که تورمهای بالا، سیاستهای پولی غلط و خلق پول طی سالهای اخیر سبب رشد قیمت در بازار مسکن شده است. البته عدهای دیگر از فعالان بازار معتقدند کمبود مسکن و عرضه نامناسب باعث رشد قیمت در این حوزه شده است. به گفته آنها افزایش هزینه ساخت مسکن و کاهش تمایل برای ساخت و ساز سبب شد تا واحدهای عرضه شده تقاضای بازار را پوشش ندهد و در نتیجه قیمتها صعودی شود.
🔹 احمدرضا سرحدی کارشناس بازار مسکن به ابتکار گفت: مسکن همانند هر کالای دیگری تابع عرضه و تقاضا است، هنگامی که عرضه کم و یا گران شود طبیعی است که سبب رشد قیمت در آن بخش میشود.
💢 وی به کمکاری دولت روحانی طی 8 سال اخیر در بخش مسکن اشاره کرد و گفت: در این سالها تولید مسکن کاهش یافت و ما شاهد بودیم حمایتهای دولتی برای ساخت و ساز هم کمتر شد. این کارشناس گفت: علاوه بر مسکن تمام کالاها طی یکی دو سال اخیر بیش از 100 درصد افزایش قیمت را تجربه کردهاند.
#اقتصادی #سیاسی
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔴گوینده رادیو صدای آمریکا VOA رهبر وقت افغانستان میشود
🔹بیوگرافی علی احمد جلالی!
مردم افغانستان پیش از آن که با علی احمد جلالی به عنوان یک فرد سیاسی و یا نظامی باشد، او را بهعنوان گوینده برنامه های افغانستان در رادیوی صدای آمریکا می شناسند
🔹آقای جلالی قبل از این که وارد افغانستان شود مدت بیست سال در رادیوی صدای آمریکا کار کرده است..
🔹او از دانشکده نظامی آمريکا در رشته دفاع داخلی فوق ليسانس گرفت، بعد در دانشکده سلطنتى بریتانیا تحصيلات خود را ادامه داد و نيز در دانشکده نظامی آمريکا از رساله دکترى خود تحت عنوان "سياست جهانى آمريکا" دفاع کرد.
🔹او در سال ۱۳۶۱هجرى خورشيدى به عنوان خبرنگار در راديو صداى آمريکا استخدام شد و بعد به عنوان رئیس بخش فارسى و پشتو این رادیو انتخاب شد.
🔹جلالی به دنبال سقوط رژیم طالبان، دوباره به افغانستان بازگشت و مدتی را به عنوان وزیر دفاع افغانستان کار کرد. او در سال های1382 تا 1384 وزیر داخله/کشور افغانستان بود.
🔹آقای جلالی در سال 2006 از قدرت کناره گرفت و گفت که می خواهد به کارهای اکادمیک خود رسیدگی کند و به دنبال آن دوباره به آمریکا بازگشت.
#افغانستان
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad