24.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅مستند کلاه وحدت (قسمت ۱)
🌹پیشنهاد میکنم سلسله مباحث این مستند رو حتما دنبال کنید.🙏🙏
بحثهای بسیار جالبی مطرح میکنه
کانال پاتوق فرهنگی عقیدتی حجت الاسلام والمسلمین جاوید
🆔@BasiratAfzaiiDarPartoeQuran
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام روز دوازدهم: پوشش و پاکدامنی
«اَللَّهُمَّ زَیِّنِی فِیهِ بِالسَّترِ وَالْعِفَافِ وَاسْتُرنِی فِیهِ بِلِبَاسِ القُنُوعِ وَالْکَفَافِ وَاحْمِلْنِی فِِیهِ عَلَی الْعَدلِ وَالْإنصَافِ وَآمِنِّی فِِیهِ مِنْ کُلِّ مَا أخَافُ بِعِصْمَتِکَ یَا عِصْمَةَ الْخَائِفِینَ؛
خدایا! در این روز مرا به پوشش و پاکدامنی زینت نما و لباس قناعت و بسندگی را بر من بپوشان و بر میانهروی و انصاف وا دارم و از هر چه که از آن میترسم، در امان دار، به نگهداریتای نگهدارندة ترسایان!»
عفت و پاکدامنی سبب جلوگیری از شهوت میشود و آتش شهوت را بهویژه در جامعه خاموش میکند و سبب میشود جامعه سالمتر شده و به دنبال ارضای مهار گسیختة امیال خود نرود و آن را در فضای زناشویی ارضا نماید که این امر هم به زنان سفارش شده است و هم به مردان. قرآن کریم میفرماید:
«وَقُلْ لِلْمُؤْمِنَاتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أبْصَارِهِنَّ وِیَحفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلاَ یُبْدِِینَ زِینَتَهُنَّ اِلاَّ مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَی جُیُوبِهِنَّ وَلَا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ اِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ»؛ (1)
«به زنان با ایمان بگو چشمان خود را [از نامحرم] ببندند و پاکدامنی ورزند و زینتهایشان را به جز زینتهای ظاهری، آشکار نسازند و با مقنعههایشان قسمت گردن و سینه را بپوشانند و بر غیر از شوهرانشان زینت آشکار نکنند.»
ابن بابویه از امیرالمؤمنینعلیهالسلام روایت میکند: «اصحاب نزد رسول خداصلیاللهعلیهوآله نشسته بودند که آن حضرت فرمود: بگویید بهترین صفت برای یک زن چیست که صلاح و سعادت دنیا و آخرت او باشد؟
همگی خاموش شدند و به فکر فرو رفتند. پس از اندکی برخاستند و رفتند. امام علیعلیهالسلام به خانه آمد و فاطمهعلیهاالسلام را از سؤال رسول خداصلیاللهعلیهوآله با خبر نمود.
فاطمهعلیهاالسلام گفت: بهتر برای زن این است که مرد نامحرم او را نبیند و او نیز مرد نامحرم را نبیند.
حضرت به مسجد رفت و رسول خداصلیاللهعلیهوآله را از سخن فاطمهعلیهاالسلام آگاه نمود.
پیامبرصلیاللهعلیهوآله فرمود: «فَاطِمَةُ بَضَعَةٌ مِنِّی؛ (2) فاطمه پارة تن من است.»
(1). نور / 31.
(2). ریاحین الشریعة، ذبیح الله محلاتی، دار الکتاب الاسلامیة، بیتا، ج 1، ص 214.
کانال پاتوق فرهنگی عقیدتی حجت الاسلام والمسلمین جاوید
🆔@BasiratAfzaiiDarPartoeQuran
هدایت شده از همه منتظر یک اشاره ایم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فوق مهم تا آخر ببینید👌
❌علت کمک رهبر به دولت تدبیر و امید از زبان خودشون👌
هرجا مدیریت انقلابی اومد روی کار پیشرفت کردیم،نمونه ش فعالیت سردار شهیدمون در منطقه و نابودی دائش و ایجاد امنیته...✌️
هرجا اومدیم تکیه کردیم به غرب و روحیه انقلابی نبود یا کارمون به ثمر ننشست یا انحراف پیدا کرد🤦♂
پن۱:مردم یادتون نره!!هرچه کنی به خود کنی‼️
پن۲:اره رفیق بیاید یه بار هم شده گوش به حرف رهبر بدیم..✅
#انتخاباتمهم
#مسئولانقلابی
#جوانانقلابی
کانال پاتوق فرهنگی عقیدتی حجت الاسلام والمسلمین جاوید
🆔@BasiratAfzaiiDarPartoeQuran
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام سیزدهم : تسلیم در برابر امر الهی
«اللَّهُمَّ طَهِّرنِِی فِِیهِ مِنَ الدَّنَسِ وَالْأقْذَارِ وَصَبِّرْنِِی فِیهِ عَلَی کَائِنَاتِ الْاَقدَارِ وَوَفِّقْنِی فِیهِ لِلتُّقَی وَصُحْبَةِ الْأبرَارِ بِعَونِکَ یَا قُرَّةَ عَینِ الْمَسَاکِینِ
پروردگارا! مرا در این روز از پلیدی و کثافات پاک دار و بر مقدّرات خود صبور کن و مرا در این روز به پرهیزگاری و همنشینی با خوبان موفق بدار، به یاریتای نور دیدة بیچارگان!»
والاترین ارزش برای انسان این است که آنچه را خدای او برایش خواسته و مقدر کرده، با تمام وجود بپذیرد که این مرتبه بلندترین مراتب اولیای الهی است.
امیر المؤمنینعلیهالسلام فرمود: «الاِیمَان لَهُ أرکَانٌ أربَعَة: التَوَکُّلُ عَلَی اللهِ وَالتَفْوِیضُ اِلَیهِ وَالتَسلِِیمُ لِأمْرِ اللهِ تَعَالَی والرِّضَا بِقَضَاءِ الله؛ (1)
برای ایمان چهار رکن است: توکل به خدا، واگذاری کارها به او، تسلیم بودن در مقابل امر خداوند و راضی بودن به قضای الهی.»
امام صادقعلیهالسلام میفرماید: «اِنَّ أعْلَمَ النَّاسِ بِاللَّهِ أرْضَاهُمْ بِقَضَاءِ اللهِ؛ (2)
به راستی داناترین مردم نسبت به خدا، راضیترین آنهابه قضای الهی است.»
روزی جمعی از شیعیان به خانة امام باقرعلیهالسلام آمدند. آن روز یکی از فرزندان امام به شدت بیمار و بستری بود، و این مسئله سبب ناراحتی امام شده بود؛ بهگونهای که مهمانان امام، نگران حال امام شدند و با خود گفتند: اگر حادثهای برای فرزند امام رخ دهد، حتماً برای ایشان از شدت ناراحتی اتفاقی میافتد. چندی نگذشت که صدای شیون زنان از اتاق مجاور بلند شد و امام سراسیمه داخل اتاق رفت.
همگی دانستند که فرزند امام از دنیا رفته است. آنها بیشتر نگران حال امام شدند؛ اما وقتی امام از اتاق بیرون آمد، برخلاف انتظار، او را نگران نیافتند. علت را از او پرسیدند.
ایشان در پاسخ فرمود: ما نیز دوست داریم که عزیزانمان در سلامتی به سر برند؛ اما وقتی که امر خداوند نازل شد، رضای او را بیشتر دوست داریم و تسلیم امر او میشویم. (3)
تا شعله عشق تو برافروخته شد
جان و دل عشاق همه سوخته شد
آن را که دلش به وصلت افروخته شد
از هر دو سرای چشم او دوخته شد
(1). نور / 31.
(2). مستدرک الوسائل، ج 11، ص 215.
(3). اصول کافی، ج 4، ص 190.
کانال پاتوق فرهنگی عقیدتی حجت الاسلام والمسلمین جاوید
🆔@BasiratAfzaiiDarPartoeQuran
شرح دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان.pdf
456.9K
کانال پاتوق فرهنگی عقیدتی حجت الاسلام والمسلمین جاوید
🆔@BasiratAfzaiiDarPartoeQuran
بسم رب الشهید
یه مادری هست چشماشکوره
دوتا دختر کوچیک داره
یکی چهارساله یکی ۷ ساله
نیاز به کمک مالی دارن برای تعمیر خونه و تهیه وسایل خوراکی
دوستان و خیرین عزیز تر جانمون
کمک کنید تا این دوتا دختر و مادر
هم در این ایام عزیز به ارزو شون برسن
و یه خونه خوب داشته باشن
خونشون حمام و دستشویی نداره کف خونه هم داغونه
خیرین عزیز ما منتظر حمایت شما عزیزان هستیم
۶۰۳۷.۹۹۱۹.۳۴۸۵.۸۵۶۸
رضا بولاغ بانک ملی
https://eitaa.com/Modafeharam3133
پیوی
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام دعای روز چهاردهم: بخشش گناهان از سوی خدا
«اللَّهُمَّ لاَ تُؤَاخِذنِی فِیهِ بِالعَثَرَاتِ وَاَقِلنِِی فِِیهِ مِنَ الخَطَایَا وَالهَفَوَاتِ وَلاَ تَجعَلنِِی فِِیهِ غَرضَاً لِلبَلاَیَا وَالآفَاتِ بِعِزَّتِکَ یَا عِزَّ المُسلِمِینَ؛
خداوندا! در این روز مرا به لغزشهایم باز خواست مکن و در این روز از اشتباهات و سرمستیهایم درگذر و هدف بلاها و آسیبها قرار مده، به ارجمندیتای عزت مسلمانان!»
خدا بنابر صفت رحمانیتش از گناهان و معاصی بندگان خود میگذرد و تا بدانجا مهربان است که میفرماید:
«قُلْ یَا عِبَادِیَ الَّذِِینَ اَسْرَفُوا عَلَی اَنْفُسِهِمْ لاَ تَقْنطُوا مِنْ رَحمَةِ اللهِ اِنَّ اللهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِِیعاً اِنَّهُ هُوَ الغَفُورُ الرَّحِیمُ»؛ (1)
«بگوای بندگان من که بر خود زیادهروی روا داشتهاید! از رحمت خدا ناامید نشوید. خدا همة گناهانتان را میآمرزد و او بخشندة مهربان است.»
البته نباید از نظر دور داشت که این مقام و امتیاز، از آن کسانی است که توبه نصوح کنند و از کرده خود قلباً و حقیقتاً پشیمان باشند. آن وقت خداوند متعال از گناهان ایشان میگذرد.
عارف بزرگ شیخ محمد بهاریرحمهالله میفرماید: «آیا نشنیدهای قضیۀ پیامبری از بنی اسرائیل که سؤال نمود از حضرت باری جل شأنه قبول توبه بندهای از بندگان را بعد از اینکه سالها آن بنده در عبادت خدا جدّ و جهد نموده بود که از سوی خدا جواب آمد:
قسم به عزت خودم که اگر آسمانها و زمین در حق او شفاعت کند توبۀ او را نخواهم پذیرفت؛ زیرا حلاوت گناه هنوز در دل اوست.» (2) فرد باید توبه کند و شیرینی گناه را از دلش بیرون نماید، آنگاه طلب بخشش و آمرزش کند.
نوشتهاند در بصره زنی بدنام و بدکار به نام «شعوانه» بود. روزی با کنیزان خود از کوچهای گذشت که دید صدای گریه و شیون بلند است. یکی از کنیزان خود را داخل فرستاد که ببیند چه خبر است. او داخل رفت؛ اما بیرون نیامد. دیگری را فرستاد. او هم برنگشت. آخر خودش وارد خانه شد و دید واعظی برای مردم دربارۀ بخشش خدا سخن میگوید و مردم میگریند. شعوانه گفت: «من از گناه کاران هستم، اگر توبه کنم خدا مرا هم خواهد بخشید؟»
واعظ گفت: «اگر بهراستی توبه کنی خدا تو را میبخشد؛ حتی اگر شعوانه باشی. شعوانه شگفتزده شد. از کردۀ خود پشیمان گشت و از عمر تباه شدۀ خود حسرت خورد و توبه کرد. آن قدر به خود سختی عبادت داد تا پیر و فرتوت شد. (3)
(1). زمر/54.
(2). تذکرۀ المتقین، شیخ محمد بهاری، قم، انتشارات نهاوندی، چاپ دوم، 1378 هـ. ش، ص45.
(3). ضیافت نور، ابوالفضل هادیمنش، قم، مرکز پژوهشهای اسلامی صدا وسیما، چاپ اول، 1380 هـ. ش، ص 83 به نقل از ریاحین الشریعۀ، ج2
کانال پاتوق فرهنگی عقیدتی حجت الاسلام والمسلمین جاوید
🆔@BasiratAfzaiiDarPartoeQuran
رسیده نیمه ی ماه مبارک 🌙
می گذارد پا به چشمان زمین
اولین فرزند مولامان امیرالمومنین 💚
میلاد کریم اهل بیت 💚
امام حسن مجتبی علیه السلام💚
بر تمامی شیعیان جهان مبارک باد🍀🎊🍀
تشریف بیارید✅
پاسخگوی سوالات شما هستیم
کانال پاتوق فرهنگی عقیدتی حجت الاسلام والمسلمین جاوید
@BasiratAfzaiiDarPartoeQuran
✅باماهمراه باشید
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام دعای روز پانزدهم: خشوع
«اللَّهُمَّ ارزُقنِِی فِِیهِ طَاعَةَ الخَاشِعِینَ وَاشرَح فِیهِ صَدرِی بِإِنَابَةِ المُخبِتِینَ بِأَمَانِکَ یَا أمَانَ الخَائِفِِینَ؛
بار خدایا! در این روز بندگی فروتنان را به من ده و سینهام را به توبه فروتنان وسعت ده! به پناه دادنتای پناه ترس پیشهگان!»
«خشوع» حالتی قلبی در برابر پروردگار است، و آن فروتنی و خشیتی است که بنده نسبت به خدای خود دارد. انسانی که در قلبش خشوع نسبت به پروردگار وجود دارد،
در شرایط گوناگون زندگی، خود را در محضر پروردگار متعال میبیند و خدا را شاهد و ناظر رفتار خویش میداند. ایمان به خداوند در اعماقِ جانِ چنین فردی ریشه دوانیده است و هیچگاه رشتة حضور الهی را گسسته نمیبیند، به هنگام خوشی و ناخوشی، سختی و سادگی، خداوند را نزدیکترین یاور خود میداند و همچون کسانی نیست که تنها در سختیها به درگاه ربوبی روی میآورند و پس از حل مشکل، به خدافراموشی و خودگرایی مبتلا میشوند.
پیامبر گرامی اسلامصلیاللهعلیهوآله که پیشوای خاشعان است، با اینکه از مقام و قرب والایی نزد خداوند برخوردار بود و اشرف مخلوقات به شمار میآمد، بیش از دیگران نسبت به مقام ربوبی خاشع بود:
«کَانَ النَّبِیصلیاللهعلیهوآله اِذَا خَطَبَ وَذَکَرَ السَّاعَةَ رَفَعَ صَوْتَهُ وَاَحْمَرَتْ وَجَنَاتُهُ کَاَنَّهُ مُنْذِرُ جَیْشٍ؛ (1)
وقتی پیامبرصلیاللهعلیهوآله خطبه میخواند و خبر از قیامت میداد، صدای خود را بلند میکرد و صورتش گلگون میشد، همانند اینکه از هجوم یک لشکر مهاجم خطرناک خبر میداد.»
آن بزرگوار از خوف الهی آن قدر گریه میکرد که حالت غش به او دست میداد: «کَانَ یَبْکِی حَتَّی یُغْشِی عَلَیْهِ.» (2)
از سوی دیگر، ایشان آن قدر خاشعانه از خوف خدا اشک میریخت که مصلای اوتر میشد:
«وَکَانَ یَبْکِی حَتَّی تَبَتَّلَ مُصَلّاَهُ خَشْیَةً.» (3)
با اینکه ایشان از مقام عصمت برخوردار بود، همواره از خداوند میخواست که نظر لطفش را لحظهای از او برنگیرد: « اِلَهِی لَا تَکِلْنِی اِلَی نَفْسِی طَرْفَةَ عَیْنٍ اَبَداً؛ (4)
خدایا! مرا یک لحظه و یک چشم برهم زدن، به حال خویش وامگذار.» خدای بزرگ هم از خشوع این بندة خوبش پرده برمیدارد که میفرمود:
«اِنِّی اَخَافُ اِنْ عَصَیتُ رَبِّی عَذَابَ یَوْمٍ عَظِیمٍ»؛ (5)
«من ترس دارم که اگر گناه کنم، دچار عذاب روز مرگ شوم.»
(1). محجة البیضاء، ج 8، ص 251.
(2). بحار الانوار، ج 10، ص 40.
(3). همان، ص 45.
(4). همان، ج 14، ص 384.
(5). انعام / 15.
کانال پاتوق فرهنگی عقیدتی حجت الاسلام والمسلمین جاوید
🆔@BasiratAfzaiiDarPartoeQuran
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام روز شانزدهم: ابرار و اشرار
اللهمّ وَفّقْنی فیهِ لِموافَقَةِ الأبْرارِ وجَنّبْنی فیهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ وأوِنی فیهِ بِرَحْمَتِکَ الى دارِ القَرارِبالهِیّتَکِ یا إلَهَ العالَمین.
خدایا توفیقم ده در آن به سازش کردن نیکان ودورم دار در آن از رفاقت بدان وجایم ده در آن با مهرت به سوى خانه آرامش به خدایى خودت اى معبـود جهانیان.
ویژگی های ابرار
1 - صاحب بهترین ها: قال تعالی: «و ما عندالله خیر للابرار» (1) ; «آنچه نزد خداست برای نیکان از هرچیز بهتر است.»
2 - غرق نعمت ها: قال تعالی: «ان الابرار لفی نعیم » (2) ;
«محققا نیکوکاران درون نعمت ها متنعم اند.»
ویژگی های اشرار
1 - پیشوایان گمراه و گمراه کننده: قال علی علیه السلام: «ان شر الناس عندالله امام جائر ضل و ضل به (3) ; بدترین مردم، پیشوایان گمراه و گمراه کننده اند.»
و نیز آن امام بزرگوار موارد زیر را از اشرار شمردند:
2 - «من لا یقبل العذر; کسی که عذر را نمی پذیرد.»
3 - «من لایبالی ان یراه الناس مسیئا; کسی که ابا ندارد که مردم او را گناهکار ببینند.»
4 - «العلماء اذا فسدوا; عالمان، زمانی که فساد کنند.»
5 - «المشاؤون بالنمیمة; سخن چینان.»
6 - «المفرقون بین الاحبة; کسانی که بین دوستان تفرقه می اندازند.»
1. آل عمران / ۱۹۸٫
2. مطففین/ ۲۲٫
3. غرر الحکم، ماده شر. (موارد شش گانه ویژگی های اشرار از این کتاب نقل شده است.
کانال پاتوق فرهنگی عقیدتی حجت الاسلام والمسلمین جاوید
🆔@BasiratAfzaiiDarPartoeQuran
دوباره نام حاج قاسم سر زبان ها افتاد...
و خون تو جریان دارد هنوز...
یاد کنیم شهدا و اموات را با ذکر فاتحه ای به همراه صلوات بر محمد و آل محمد
تشریف بیارید✅
پاسخگوی سوالات شما هستیم
کانال پاتوق فرهنگی عقیدتی حجت الاسلام والمسلمین جاوید
@BasiratAfzaiiDarPartoeQuran
✅باماهمراه باشید
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام دعای روز هفدهم: انجام اعمال صالح
«اللَّهُمَّ اهْدِنِی فِِیهِ لِصَالِحِ الْأعْمَالِ وَاقْضِ لِِی فِِیهِ الْحَوَائِجَ وَالْآمَالَ یَا مَن لاَ یَحتَاجُ اِلَی التَّفسِیرِ وَالسُّؤالِ! یَا عَالِماً بِمَا فِِی صُدُورِ الْعَالَمِِینَ! صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِینَ؛
خدایا! مرا در این روز به شایستهترین اعمال راهنمایی کن و آرزوها و حاجتهای مرا برآور،ای کسی که احتیاج به بیان و درخواست نداری!ای دانا به آنچه که در سینههاست! بر محمد و آل پاکش درود فرست!»
بعضی از مردم برای خدمت به دیگران هیچ علاقهای ندارند و همچون طلبکاران در انتظار کمک و یاری دیگران نشستهاند. آنان با اینکه امکانات کافی نیز دارند؛ ولی همچنان منتظر مساعدت بیشتر هستند.
از سوی دیگر، با نیکانی روبهرو میشویم که در راه خدمت به خلقالله که یکی از اعمال صالح است، چنان شیفته و از خود باختهاند که سر از پا نمیشناسند و هر شب به امید آن میخوابند که فردا، باری از دوش درماندهای بردارند و دلهای شکستهای را آرامش بخشند. اینان نه تنها از خدمت به مردم خسته نمیشوند؛ بلکه هر روز در این راه تشنهتر میشوند. در حقیقت آنان محبوب خداوندند که رفع نیاز مردم دردمند به دست آنان سپرده شده است.
پیامبر رحمتصلیاللهعلیهوآله میفرماید: «اِذَا اَرَادَ اللهُ بِعَبْدٍ خَیْراً صَیَّرَ حَوَائِجَ النَّاسِ اِلَیْهِ؛ (1)
وقتی خداوند برای بندهای خیر بخواهد، حاجت مردم را در دست او قرار میدهد.»
هر کاری میتواند آثار مثبت یا منفی در برداشته باشد. خداوند بزرگ به انسان حق انتخاب داده است و انسانهای شایسته کسانی هستند که راههای مفید را میپیمایند. اینان فرصتهای الهی را از دست نمیدهند و با نیت خداپسندانه، برای رفع نیاز خود و دیگران میکوشند. برعکس، انسانهای ناسپاس، نعمتهای الهی را به رایگان از دست میدهند و در برخورد با نیازمندان، آنان را به تمسخر میگیرند.
اینان میگویند: «اگر خدا میخواست به فقیران روزی میداد و به کمک ما نیازی نیست.»
اینگونه افراد نمیدانند که کمک به نیازمندان، انسان را از سقوط به پستیها و حوادث ناگوار و ناگهانی در امان نگاه میدارد.
نیکوکاری و صدقة پنهانی و آشکار از کارهایی است که مایة سپیدرویی انسان در جهان آخرت خواهد شد.
پیامبر گرامی اسلامصلیاللهعلیهوآله در توصیه به این عمل پسندیده میفرماید: «صَنَائِعُ الْمَعْرُوفِ تَقِی مَصَارِعَ السُّوءِ؛ (2)
نیکوکاری، انسان را از مرگهای ناگوار در امان نگاه میدارد.»
(1). نهج الفصاحه، ابو القاسم پاینده، انتشارات جاویدان، بیتا، ش 1458.
(2). همان، ش 1852.
کانال پاتوق فرهنگی عقیدتی حجت الاسلام والمسلمین جاوید
🆔@BasiratAfzaiiDarPartoeQuran
🍃روز معلم یادآور شکوه و عظمت زنان و مردان پاکباختهای است که در طول تاریخ
در عرصه تعلیم و تربیت زیباترین جلوههای عشق و ایثار را به نمایش گذاشته اند.
🍃معلم، ایمان را بر لوح جان و ضمیرهای پاک حک میکند
و ندای فطرت را به گوش همه میرساند.
🍀یاد و خاطره قافله سالار معلمان شهید ؛ فیلسوف فرزانه آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم گرامی و جاودانه باد.
تشریف بیارید✅
پاسخگوی سوالات شما هستیم
کانال پاتوق فرهنگی عقیدتی حجت الاسلام والمسلمین جاوید
@BasiratAfzaiiDarPartoeQuran
✅باماهمراه باشید
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام دعای روز نوزدهم: توجه به برکات ماه رمضان
«اللَّهُمَّ وَفِّرْ فِیهِ حَظِّی مِنْ بَرَکَاتِهِ وَسَهِّلْ سَبِیلِی اِلَی خَیْرَاتِهِ وَلَا تَحْرِمْنِی قَبُولَ حَسَنَاتِهِ یَا هَادِیاً اِلَی الْحَقِّ الْمُبِینِ؛
پروردگارا! بهرهام را از برکات این روز زیاد فرما و راهم را به سوی خیرات و نیکیهای آن آسان نما و از پذیرش خیرات آن محرومم مدار،ای راهنما به حقّ آشکار!»
توجه به برکات بهترین ماه، بهترین پاداشهای الهی را نیز در پی دارد؛ چرا که ماهی است که دست شیطان در آن بسته و پر از برکت میباشد که امام صادق علیه السلام در این باره فرمودند:
«نِعْمَ الشَّهْرُ رَمَضَانِ کَانَ یُسَمَّی عَلَی عَهْدِ رَسُولِ اللهِ صلی الله علیه وآله الْمَرْزُوقِ؛
چه خوب ماهی است ماه رمضان؛ ماهی که در زمان پیامبرصلی الله علیه وآله ماه پربرکت نامیده میشد»(1)
از برکات آن همین بس که خدا پاداشهای ویژهای برای بندگان در این ماه در نظر گرفته است. پاداشهایی که خداوند فقط برای روزهداران امت پیامبر اعظم صلی الله علیه وآله در نظر گرفته است و شایسته است که پاس
داشته شود.
رسول خداصلی الله علیه وآله در این باره میفرماید:
«اُعْطِیَتْ اُمَّتِی فِی شَهرِ رَمَضَانَ خَمْساً لَمْ یُعْطِهِنَّ اُمَّةَ نَبِیٍّ َقَبْلِی، اَمَّا الْوَاحِدَةُ: فَاِذَا کَانَ اَوَّلُ لَیْلَةٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ نَظَرَ اللهُ عَزَّ وَجَلَّ اِلَیهِمْ وَمَنْ نَظَرَ اللهُ اِلَیْهِ لَمْ یُعَدِّبْهُ اَبَداً وَاَمَّا الثَّانِیَةُ: فَاِنَّ خُلُوفَ اَفْوَاهِهِمْ حِیْنَ یُمْسُونَ عِنْدَ اللهِ عَزَّ وَجَلَّ اَطْیَبُ مِنْ رِیْحِ الْمِسْکِ وَاَمَّا الثَالِثَةُ فَاِنَّ الْمَلَائِکَةَ یَسْتَغْفِرُونَ لَهُمْ فِی لَیْلِهِمْ وَنَهَارِهِمْ وَاَمَّا الرَّابِعَةُ فَاِنَّ اللهَ عَزَّ وَجَلَّ یَأمُرُ جَنَّتَهُ اَنِ اسْتَغْفِرِی وَتَزَیَّنِی لِعِبَادِی فَیُوشَکَ اَنْ یَذْهَبَ بِهِمْ نَصَبُ الدُّنیَا وَاَذَاهَا وَیَصِیرُوا اِلَی جَنَّتِی وَکَرَامَتِی وَامَّا الْخَامِسَةُ فَاِذَا کَانَ آخِرُ لَیْلَةٍ غَفَرَ لَهُمْ جَمِیعاً فَقَالَ رَجُلٌ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ یَا رَسُولَ اللهِ؟ فَقَالَ: اَلَمْتر اِلَی الْعُمَّالِ اِذَا فَرِغُوا مِنْ اَعْمَالِهِمْ وُفُّوا؛
به امت من در ماه رمضان پنج چیز داده شده است که به امت هیچ پیغمبری پیش از من داده نشده است.
اول: هرگاه شب اول ماه رمضان فرا رسد، خداوند به سوی آنان نظر میکند و کسی را که خدا به او نظر کرده، هرگز عذاب نمیکند.
دوم: بوی بد دهان آنان در نزد خدا تا هنگامی که به شب میرسند، خوشبوتر از بوی مشک میشود.
سوم: ملائکه برای ایشان در شب و روز استغفار میکنند.
چهارم: خداوندِ بلندمرتبه به بهشت خویش امر میکند که برای این بندگان استغفار نموده و خود را برای آنان تزیین کند. پس چه نزدیک است که سختیها و اذیتهای دنیا آنها را در خود فرو برد که به سوی بهشت من و کرامت من میروند.
پنجم: هرگاه شب آخر فرا رسد، خداوند همة آنان را میآمرزد.
مردی عرض کرد: یا رسول الله! [آیا] در شب قدر [اینگونه میشود؟]
پیامبرصلی الله علیه وآله فرمودند: [خیر] مگر ندیدهای که کارگران هرگاه کارشان تمام شود، به آنها مزد میدهند؟» (2)
(1). وسائل الشیعه، ج 7، ص 259.
(2). بحار الانوار، ج 96، ص 367.
کانال پاتوق فرهنگی عقیدتی حجت الاسلام والمسلمین جاوید
🆔@BasiratAfzaiiDarPartoeQuran
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام دعای روز بیستم : آخرتخواهی
«اللَّهُمَّ افتَحْ لِی فِیهِ أبوَابَ الْجَنَانِ وَ اَغْلِقْ عَنِّی فِیهِ اَبْوَابَ النِّیرَانِ وَوَفِّقْنِی فِیهِ لِتِلَاوَةِ الْقُرْآنِ یَا مُنْزِلَ السَّکِینَةِ فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ؛
خدایا! در این روز درهای بهشت را به رویم بگشا و درهای جهنم را به رویم ببند و توفیق خواندن قرآن را به من عنایت کن،ای فرودآورندة آرامش در دل مؤمنین!»
بعضی افراد به دلیل برخورداری از مال و مقام و دیگر ظواهر مادی ـ که صد البته ناچیز و فانی است ـ معنویت خود را فدا میکنند و کالای با ارزش ایمان را به قیمت کم میفروشند. اینان پس از مدتی، خود را در این معاملة نابرابر، زیانکار میبینند و به پشیمانی و عذاب وجدان دچار میشوند. آنان به راستی از زیانکارانند.
زیانکارتر و بدبختتر از این گروه، کسانی هستند که برای دنیای دیگران، دین خود را میفروشند. اینان به کسانی یاری میرسانند که در روز حساب، یاور آنان نخواهند بود. چنین افرادی به دلیل کمک به دنیاپرستان و مسلط کردن آنان بر مردم، گناه بزرگی به گردن خواهند گرفت.
پیامبرصلیاللهعلیهوآله میفرماید: «إنَّ مِن شَرِّ النَّاسِ مَنْزِلَةً عِنْدَ اللهِ یَوْمَ الْقِیامَةِ عَبْداً اَذْهَبَ آخِرَتَهُ بِدُنْیَا غَیْرِهِ؛ (1)
بدترین مردم از نظر مقام نزد خداوند در روز قیامت، کسی است که آخرتش را برای دنیای دیگران بفروشد.»
بیتوجهی به گناه، آخرت را تباه میکند و مراقبت از کردارها و رفتارها و محاسبه و دقت در آن، شرط بازدارندگی از گناه است. بزرگترین زیانِ گناه، نافرمانی خدایی است که هیچ خطایی در محضر او زیبنده نیست. حسابرسی کردار در بازدارندگی و پیشگیری از گناه مؤثر است.
رسول گرامی اسلامصلیاللهعلیهوآله میفرماید: «حَاسِبُوا اَنْفُسَکُم قَبْلَ اَنْ تُحَاسَبُوا وَزِنُوهَا قَبْلَ اَنْ تُوزَنُوا وَتَجَهَّزُّوا لِلْعَرْصِ الْاَکْبَرِ؛ (2)
پیش از آنکه به حساب شما برسند، خود، به حساب خویش برسید و پیش از آنکه مورد سنجش قرار گیرید، خویشتن را بسنجید و خود را برای بزرگترین امتحان آماده سازید.»
(1). نهج الفصاحة، ش 915.
(2). بحار الانوار،ج 70، ص 73.
کانال پاتوق فرهنگی عقیدتی حجت الاسلام والمسلمین جاوید
🆔@BasiratAfzaiiDarPartoeQuran
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام دعای روز بیست و یکم: مبارزه با شیطان
«اللَّهُمَّ اجْعَلْ لِی فِیهِ اِلَی مَرْضَاتِکَ دَلِیلاً وَلَا تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ عَلَیَّ سَبِیلاً وَاجْعَلِ الْجَنَّةِ لِی مَنْزِلاً وَمَقِیلاً یَا قَاضِیَ حَوَائِجِ الطَّالِبِینَ؛
پروردگارا! در این روز مرا به خشنودیهایت راهنمایی کن و شیطان را بر من مسلط مگردان و بهشت را خانه و آسایشگاهم قرار ده،ای برآوردندة، حوائج جویندگان!»
امام رضاعلیهالسلام فرمود: «اِنَّ اِبْلِیسَ لَهُ خُرْطُومٌ کَخُرْطُومِ الْکَلْبِ وَاضِعَةٌ عَلَی قَلْبِ ابْنِ آدَمْ یُذَکِّرُهُ الشَّهَوَاتِوَاللَّذَّاتِ وَیَأتِیهِ بِالْاَمَانِیًِ وَیَأتِیهِ بِالْوَسْوَسَةِ عَلَی قَلْبِهِ یُشَکِّکُهُ فِی رَبِّهِ فَاِذَا قَالَ الْعَبْدُ: «اَعُوذُ بِاللهِ السَّمِیعِ الْعَلِیمِ» خَنَسَ الْخُرْطُومُ عَلَی الْکَلْبِ؛ (1)
شیطان را پوزهای است مانند سگ که آن را در دل فرزند آدمی مینهد و او را به شهوات و لذتهای نفسانی میاندازد و او را سرگرم آرزوها میکند و در قلب او وسوسه میافکند که در نتیجه، نسبت به آفریدگارش در شک و تردید واقع میشود و هر گاه که آن بنده بگوید: «پناه میبرم به خدای شنونده دانا» پوزه سگ به او بر میگردد [و از قلب فرد خارج میشد].»
نقل شده است که: «روزی شیطان به صورت پیرمردی در آمد و نزد حضرت سلیمانعلیهالسلام رسید. حضرت به او گفت: تو با امت موسیعلیهالسلام چه میکنی؟
شیطان جواب داد: حبّ دنیا را بر دلهایشان میاندازم. حضرت پرسید: با امت عیسیعلیهالسلام چه میکنی؟ گفت: آنها را به تثلیث و شرک گرفتار میسازم. پرسید: با امت خاتم چه؟ گفت: آنها را وانمیگذارم تا درهم و دینار را پیش ایشان محبوبتر از «لَا اِلَهَ اِلَّا الله» قرار دهم.» (1)
(68). میزان الحکمه، محمد محمدی ریشهری، قم، دفتر تبلیغات اسلامی، 1362 هـ ق، ج 10، ص452.
کانال پاتوق فرهنگی عقیدتی حجت الاسلام والمسلمین جاوید
🆔@BasiratAfzaiiDarPartoeQuran