ایران و فرانسه؛
تغییر را احساس کنید!
🔹تحولات عمیق راهبردی در معادلات دنیا را ببینید:
♦️سه سال قبل، آقای روحانی، در حالی که نه راه پیش برای خود گذاشته بود و نه راه پس، از "ماکرون" رئیس جمهور فرانسه درخواست می کرد برای احیای برجام، با ترامپ رایزنی و وساطت کند. فرانسه، چه در دولت فرانسوا اولاند (مذاکرات برجام) و چه در دوره ماکرون و ترامپ، همواره سمت آمریکا بود و نقش پلیس بد را بازی می کرد.
♦️اما حالا رئیس جمهور فرانسه، در حالی که کشورش به همراه دولت های دیگر اروپایی، گرفتار جنگ و بحران انرژی کمر شکن است، از آقای رئیسی رئیس جمهور ایران درخواست کرده برای پایان جنگ اوکراین، بین اروپا و روسیه میانجیگری کند.
🔹این در حالی است که آقای رئیسی در برخی تماس های تلفنی قبلی، از موضع بالا، انتقادی، طلبکارانه و صریح، با ماکرون سخن گفته بود.
♦️سارکوزی رئیسجمهور اسبق فرانسه، مرداد1399 اذعان کرد: "محوریت جهان در حال عبور از غرب دیروز به شرق امروز یعنی آسیا است. ما در گذشته بر جهان تسلط داشتیم، اما حالا به هیچ وجه مسلط نیستیم. جهان با بحران روبرو است. روی کارآمدن فردی مانند ترامپ که باور کردنی نبود، نشانه وخامت شرایط غرب است، نه علت آن".
@IMANI_mohammad
#نه_به_تطهیر_پهلوی
🎥 ببینید / حسین فردوست، شاید یکی از ۵نفر آدمی باشد که در طول حیات محمدرضا پهلوی بیشترین ارتباط را با او داشته است. فردوست رئیس دفتر ویژه اطلاعات شاه، قائم مقام ساواک و رئیس سازمان بازرسی شاهنشاهی بوده است.
او میگوید:«فساد مالی در نظام سلطنتی اینقدر زیاد بود که ما دیدیم اگر به همه آنها بخواهیم رسیدگی کنیم، ده هزار کارمند لازم داریم. گفتیم پس فقط به رقم های بالای صد میلیون تومان رسیدگی کنیم. میگوید با این وجود ، تعداد پرونده ها به ۳۷۵۰ عدد رسید! که معلوم نشد کسی به آنها رسیدگی کرد بالاخره یا نه »
توجه کنید که صد میلیون تومان آن موقع یعنی چه، یعنی ۱۴ میلیون دلار برای یک پرونده و به قیمت امروز ۱۷۰ میلیارد تومان ، یعنی در مجموع ۵۳ میلیارد دلار پرونده اختلاس و رانت و فساد وابستگان به سلطنت زیر دست رئیس سازمان بازرسی شاهنشاهی بوده است!
وقتی میگوییم ۵۳ میلیارد دلار ، باید به تورم جهانی هم توجه داشته باشیم، باید بدانیم که با ۵۳ میلیارد دلار آن سالها میشد کارهایی کرد که الان با ۴-۵ برابر آن نمیشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ *گفت و گوی مجری تلویزیون افغانستان با یک کارشناس مذهبی*
*ارزش شنیدن دارد چون این سوال خیلی از مردم ما است*(چرا کشورهای کفر پیشرفت می کنند ولی ما نه)
*چه جواب حکیمانه ای !*👌😍
🌹هفده شهریور، از ایام الله است...
♦️یادتان نرود که ما یک ۱۷ شهریور داشتیم. ۱۷شهریور از «ایّام الله» است. و باید یادمان نرود این را. آن قدر شهید دادیم و آن قدر خون دادیم ما آن روز و در مقابل اجانب و در مقابل وابستگان به اجانب. قیام کردند ملت ما و خونشان ریخته شد، لکن پیروز شدیم...
( امام خمینی(ره) | ۱۷ شهریور ۵۸ )
◼️به مناسبت جنایت رژیم پهلوی در به خاک و خون کشیدن مردم در روز ۱۷ شهریور ۵۷
🚨 چرا مرگ ملکه انگلستان مهم است؟
1⃣ انگلستان از ۴ کشور انگلیس، ایرلند شمالی، اسکاتلند و ولز تشکیل شده که شانزده کشور مشترک المنافع مثل کانادا، استرالیا، نیوزلند و... و حتی سابقا پاکستان تحت قیومیت ملکه انگلیس هستند که با مرگ وی احتمال استقلال برخی از آنها تقویت می گردد که می تواند برخی معادلات جهانی راتغییر دهد
2⃣ از سال ۲۰۰۳ جرم انگاری فکر کردن به جمهوریت در انگلستان برچیده شد و گروه های جمهوری خواه (منظور حزب جمهوری خواه نیست) فرصت عرض اندام پیدا کردند، البته هیچگاه توان مواجه با الیزابت را نداشتند که با مرگ وی فرصت مناسبی برای آنها ایجاد خواهد گردید
3⃣ پرنسس چارلز حدوداً ۷۲ ساله شخصیتی خودکامه تر از ملکه انگلیس داشته و خواهان دخالت های علنی تر خاندان سلطنت در امور است که این موضوع قطعاً باعث افزایش نفرت جامعه انگلیس مخصوصاً کشورهای زیر نظر بریتانیا خواهد شد، ضمناً همسر وی نیز شخصیتی منفور در انگلیس است و اگر چارلز پادشاه گردد او نیز ملکه خواهد شد که قاعدتاً واکنش های منفی مرد را به همراه خواهد داشت
4⃣ مرگ ملکه انگلیس می تواند باعث تضعیف بی بی سی، رسانه درباری شود که این قطعاً برای کشور ما و همه انسان های آزاده مفید خواهد بود
5⃣ مرگ ملکه انگلیس و خلأ قدرت حاصله ممکن است به درگیری و جنگ حتی در بین کشورهای اروپایی منجر گردد و در این زمستان سخت کار دولت جدید انگلیس را برای اداره انگلیس و سه کشور زیرمجموعه اش بسیار سخت خواهد کرد
🔻 قاعدتاً مرگ الیزابت دوم سرآغاز تحولات خاصی که به ضرر تمامیت خواهی آنگلوساکسون ها و جریان مخوف ایلومناتی است خواهد شد شاید برخی این متن را به سخره بگیرند ولی نمی داند رسماً یک شعبه از انجمن فراماسونری در کاخ باکینگهام ایجاد شده است که قطعاً با مدیریت ماسون اعظم الیزابت آدم خوار اداره می شده است که با کمی جستجو ذر اینترنت می شود مستنداتی بر اثبات این ادعا پیدا کرد
🚨 نکته جالب مرگ الیزابت دوم، انتشار و واکنش خاص برخی رسانه های داخلی مثل خبر فوری است که چندین خبر خاص در جهت تخریب موج ایجاد شده و پس از آن آرام کردن شرایط رسانهای و همچنین خط دهی دارد که در اخبار مشابه و حتی با درصد اهمیت بالا این مثلاً رسانه واکنش های بسیار کم تر و در حد خبر کوتاه داشته که جای بسی تأمل دارد.
✍️ محمدمهدی شریعت
🆔 @tafakorebidar
16.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 با وجود نیاز فقرا، هزینه کردن برای زیارت چه توجیهی دارد؟
پاسخ استاد مطهری به اشکالی معروف در فضای مجازی
💢 به نام رفع تهدید
جنگ راه بینداز و فرار کن!
🔹آقای روحانی که سر کار آمد، تمام ادعایش این بود که سایه تهدید و جنگ را از سر کشور برداشته. اما برآیند مدیریت وی، افزایش تهدید های امنیتی، نظامی و اقتصادی بود. ترور شهیدان سلیمانی و فخری زاده، چند مورد خرابکاری هسته ای، و التهابات دی ماه 96 و آبان 98، از نقاط عطف این دوره است.
🔹میزان اظهار وابستگی به برجام، به حدی افراطی بود که موجب افزایش تحریم ها به بیش از دو برابر شد. از آن بالاتر، همان دولتمردان می گویند در دوره ما، "جنگ اقتصادی" اتفاق افتاد. این جنگ البته با تحریم های آیسا و ویزا و سیسادا (اوباما) آغاز شد و در دوره بایدن هم ادامه پیدا کرد.
🔹مدعیان اعتدال و اصلاحات، سال گذشته کتابی را با عنوان «بدون دود و آتش و خون» منتشر کردند که ما حصل گفت و گو با روحانی و جهانگیری و دیگران است.
🔹نام کتاب برخلاف واقعیتی است که در دولت روحانی رخ داد. چنان که در متن کتاب آمده: "واژه «جنگ اقتصادی» را اسحاق جهانگیری خلق کرده و پس از او بیشتر چهرههای دولتی برای توصیف شرایط، بارها از جنگ اقتصادی استفاده کردند".
🔹"جنگ اقتصادی" را اظهار عجز در برابر تحریم ها پدید آورد. وقتی دولتی همه مسئولیت ها، حتی تامین آب خوردن مردم را موکول به لغو تحریم ها کند، طبیعی است که دشمن، برای باج گیری بیشتر، تحریم ها را نه متوقف، بلکه تشدید کند.
🔹دولت روحانی با وجود تذکرات دقیق صاحب نظران، فاقد قدرت پیش بینی بود؛ چرا که توافق به هر قیمت را راهبرد خود قرار داده بود. بنابراین روند تحولات، بر خلاف وعده هایی مثل "بازگشت 150 میلیارد دلار دارایی بلوکه شده و 200 میلیارد دلار سرمایه گذاری" پیش رفت.
🔹بخشی از اظهارات آقای جهانگیری را مرور کنید:
🔻«دولت، تمام توانش را گذاشت که در جنگ اقتصادی دو کار مهم انجام دهد؛ اداره اقتصاد و دور زدن تحریمها. تقریباً تمام مفرهای انتقال پول به ایران را بستند. ما هم میدانیم که اقتصاد باید آزاد باشد، رقابت توسعه پیدا کند و قیمتگذاری اشتباه است. اما مگر در مورد شرایط عادی صحبت میکنیم. ما وسط میدان جنگ بودیم... اسفند سال ۹۶، کل ذخایر اسکناس بانک مرکزی به کمتر ۱۰۰ میلیون دلار رسیده بود".
🔹آقای روحانی هم در همان کتاب می گوید:
🔻"وقتی ترامپ، جنگ اقتصادی را شروع کرد، اختلاف نظر اساسی در دولت وجود داشت که آیا با این وضعیت میتوان کشور را اداره کرد؟ حتی عدهای از وزرا پیشنهاد کردند استعفای دستهجمعی بدهیم. گفتند برو با رهبری صحبت کن. گفتم این راهکار عملی نیست و نامردی میدانم. وقتی ما برویم، رهبری تنها میشود".
🔹این نوع موضع گیری های مبتنی بر اظهار ناتوانی، حتی در رسانه ها نیز تعمدا منتشر می شد و دشمن را که گوش خوابانده بود، خر کیف می کرد. . تاثیر این رویکرد در اتاق عملیات دشمنان، نمی توانست جز سرمست کردن آنها و تصمیم به فشار بیشتر باشد.
🔹یک سال از پایان دولت روحانی می گذرد؛ با میراث 1500 هزار میلیارد تومان بدهی، 480 هزار میلیارد کسری بودجه، خزانه ارزی خالی شده و تورم 60 درصد. اما دولتمردان جدید، هرگز از فشار تحریم ها و جنگ اقتصادی ننالیده و از فشار دشمن، ضرورت توافق به هر قیمت و خسارتی را نتیجه نگرفته اند.
🔹ادبیات دولتمردان، نه ادبیات جنجال و دوقطبی سازی است، و نه اظهار نا امیدی و ناتوانی و ترساندن مردم از سایه جنگ و تحریم، و شانه خالی کردن از بار مسئولیت. اکنون، دولتمردی نمی گوید که "سایه جنگ بالای سرِ ماست و برای رفع آن باید امتیاز بدهیم"؛ یا این "اگر جنگ شد، روی ما حساب نکنید"!
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به زیباکلام گفتند ملکه مرده 😢
هر کاری میکنند قبول نمیکنه #طنز
💢 نصیحت مادر را فراموش نکن!
🔹صادق زیباکلام، در انگلیس درس خوانده و از بسیاری از جنایت های انگلیس (از جمله ترتیب دادن کودتا و روی کار آوردن رضاخان و سپس محمد رضا پهلوی) دفاع کرده است.
🔹او پس از مرگ ملکه انگلیس در توییتر نوشت:
🔻"چندتن از کاربران با تمسخر فوت «مادرم» ملکه انگلستان را بهم تسلیت گفته و پرسیده بودند مراسم ختم را کجا برگذار میکنم؟ بعضا هم اشاره به مظالم حکومت تحت امر «مادرم» در حق ملتهای دیگر ازجمله کودتای ۲۸مردادکرده بودند. خودمانیم، چندنفر در طول هفتاد سال حکومت «مادرم»، از وی آزرده خاطر بودند؟"
🔹باید به آقای زیباکلام، این یادداشتش در پایان سال 1392 را یادآور شد که نوشت:
🔻"مادرم همواره آرزوی ایمان و تقوا در مورد من داشته. به هر کس رسیده گفته صادق را دعا کنید که با ایمان شود. فکر کنم، یعنی مطمئن هستم که ضعفها و سستیهای اعتقادی زیادی دارم که مادرم این همه نگرانم هست.
🔻همین چند روز پیش بهشان تلفن کردم که از ورودشان به مشهد اطمینان پیدا کرده باشم که بحمدالله به سلامت رسیده بودند. قبل از آنکه مجالی پیدا کنم بپرسم پروازتان چطور بود، باز گفتند که اولین حاجتی که از حضرت ثامنالائمه(ع) خواستم، التماس برای آن بود که تو باایمان و باتقوا شوی.
🔻مادر من همواره میگوید؛ «مادر این دنیا زودتر از آنچه فکر کنی تمام میشود... یک ذره به فکر آخرتت باش.» نمیدانم چرا اینقدر مادرم فکر میکند که وضع دین و ایمان من خراب است.
🔻شاید حق با مادرم باشد و آن دنیای من خراب که چه عرض کنم افتضاح باشد... مادر من درست برعکس مادران دیگر است. من را یکجورهایی امالفساد و مفسد فیالارض میداند. بعضی وقتها آنچنان در مورد من صحبت میکند و از مخاطب میخواهد برای من دعا کند که اگر مخاطب مرا نشناسد تصور میکند که من منگل یا عقبمانده هستم، یا معتاد به شیشه و کرک هستم و یا تا سوم راهنمایی بیشتر نتوانستهام درس بخوانم...
🔻حتی در مواردی که دیگران از باب احترام یا از باب اعتقاد از من تعریف و تمجید کردهاند، پاسخ دادهاند که شما او را خوب نمیشناسید. از تعریفکننده میخواهد که به جای آن حرفها برایم دعا کند تا شاید ذرهای ایمان پیدا کنم و بار معصیتم در آن دنیا اندکی سبکتر شود.
🔻از رضاشاه که دفاع کرده بودم، دیگر نورعلی نور شده بود. نه تنها به من گفتند؛ «تن آن مرد (منظورشان مرحوم پدرم هست) را در قبر لرزاندهام»، بلکه گفتند: «هم دنیایم را تباه کردهام و هم آخرتم را.»
🔻از همه جالبتر آن بود که معتقد بودند «اگر خداوند معصیتهای دیگرم را ببخشد، دفاع از رضاشاه حتی با توبه هم امکان بخشش وجود ندارد.» ... تا چند هفتهای، هر کس مرا میدید، میپرسید چکار کردهام که مادرم این همه به آدمها التماس میکند که برایم دعا کنند...".
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاهره پایتخت مصر، چند دهه بعد از عقد دوستی با آمریکا و اسرائیل
نویتسا بانج
@khakestary_amar
نه در آفریقا و آمازون!
🔹اگر خبر بدهند مثلا در مریخ، قبیله ای زندگی می کنند که یک نفر به مدت هفتاد سال بر آنها سلطنت کرده، باور کردنش سخت است؛
♦️چه رسد به این که بگویند در قرن بیستم و بیست و یکم - تا همین چند روز قبل- زنی سلطنت می کرده که به مدت هفتاد سال، زمام امور را در کشوری اروپایی در اختیار داشته است.
🔹باور کردنی نیست. اما این، اتفاق نه در فلان قبیله ای آفریقایی یا مردمانی تازه یاب در جنگل های آمازون، بلکه در انگلستان رخ داده؛ کشوری است که شبکه عنکبوتی رسانه های مستقر در آن، شب را روز و روز را شب، به تصویر می کشند و خود را مدعی العموم دموکراسی و گردش قدرت جا می زنند.
♦️باز هم باور کردنی نیست. اما رسانه ها می گویند هزینه دفن ملکه الیزابت دوم و تاجگذاری چارلز سوم، شش میلیارد پوند را بالغ می شود! آن هم در حالی که مردم فرودست انگلیس با قیمت های گزاف انرژی دست و پنجه نرم می کنند و زمستانی سخت را به انتظار نشسته اند.
@IMANI_mohammad