#فقه
#فقه_هنر_و_رسانه
#معارف_اسلامی
در نشست فقه تبلیغات رسانهای و مناظرات انتخاباتی بیان کرد:
رسانه ملی قبل از مناظرات، مبانی فقهی و اخلاقی انتخابات و مناظرات را برای مردم بیان کند/ مسئله انتخابات در دایره امانت قرار میگیرد نه وکالت/ لزوم تدوین منشور فقهی ـ اخلاقی انتخابات از سوی حوزه علمیه
لینک مطالعه👇
http://ijtihadnet.ir/%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B8%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D8%8C-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%81%D9%82%D9%87%DB%8C-%D9%88-%D8%A7/
#معارف_اسلامی
#قرآن
#فقه
#فقه_هنر_و_رسانه
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
🗳 #پرسش_پاسخ_انتخاباتی (3)
💢آیا شرکت در انتخابات حق مردم است یا تکلیف؟
✍️مشارکت در #انتخابات و تعیین سرنوشت در هر نظامی علاوه بر جنبههای شرعی که دارد، به عنوان یک حق نیز قلمداد میشود، حقی که در همه جوامع و مکاتب بشری به عنوان فضیلت و ارزش شناخته میشود و با عناوینی همچون «حق انتخابگری»، «حق مشارکت در تعیین سرنوشت» و ... شناخته میشود، از طرفی ویژگی هر حقی این است که صاحب حق باید از آن دفاع کرده و در پی احقاق و عملی ساختن و یا به اصطلاحی علمیتر «استیفا» آن باشد یعنی باید تمام حق خود را مطالبه کند، چرا که هر گونه بیاعتنایی نسبت به آن اقدامی نارواست که به از بین رفتن حق، منجر خواهد شد.
💠بر این اساس مشارکت در #انتخابات علاوه بر جنبههای شرعی گامی در راستای مطالبه و دفاع از حق مسلمی است که هر ایرانی دارد و به همین دلیل برای مشارکت در انتخابات ضرورتی فراتر از تکلیف شرعی وجود دارد که باعث میشود تا ضرورت داشته باشد، هر ایرانی ولو اینکه کاری با تقلید و تکلیف شرعی نداشته باشد و یا اساساً غیر مسلمان باشد و یا هیچ تعلق خاطری به نظام جمهوری اسلامی نداشته باشد نیز در انتخابات مشارکت کند، چنانکه مقام معظم رهبری نیز به همین موضوع بارها اشاره کرده و فرمودهاند: «این (انتخابات) یک حق و در عین حال یک تکلیف است. حق آحاد مردم ماست که نظر بدهند؛ تکلیف آنها هم همین است.»
🗞 به هر حال در اِعمال این حق به تبلیغات برخی که ثمربخش بودن آن را مورد تشکیک و انکار قرار میدهند، نباید توجه کرد، (به ویژه در مواردی که ثمربخش نبودن ظاهری إعمال این قبیل حقها ناشی از این است که همگان تلاش نمیکنند تا به درستی از این حق بهره بگیرند، چون اگر مردم، با بصیرت و چشمانی باز و فارغ از جاروجنجال و هیاهوهای تبلیغاتی و فضای احساسی تلاش کنند تا در فضایی که برای اعمال حق تعیین سرنوشت فراهم شده است، از این حق مسلم خود استفاده کرده و بهترین انتخاب را انجام دهند، در آن صورت رئیس جمهور یا نمایندگانی بر سر کار خواهند آمد که تأمین کننده منافع واقعی مردم خواهند بود و تیر دشمنان نیز در بیثمر نشان دادن استفاده مردم از حق مشروع خود به سنگ خواهد خورد.
#انقلاب
#انتخابات_۱۴۰۰
#فقه_انتخابات
#معارف_اسلامی
#استفتائات
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
#امام_خمینی
امام خمینی (رحمه الله) :
گمان نمیکنم عبادتی بالاتر از خدمت به محرومین وجود داشته باشد. راستی وقتی که پابرهنهها و گودنشینان و طبقات کم درآمد جامعه ما امتحان و تقید خود را به احکام اسلامی تا سر حد قربانی نمودن چندین عزیز و جوان و بذل همه هستی خود دادهاند و در همه صحنهها بودهاند- و ان شاء الله خواهند بود- و سر و جان را در راه خدا میدهند، چرا ما از خدمت به این بندگان خالص حق و این رادمردان شجاع تاریخ بشریت افتخار نکنیم! ما مجدداً میگوییم که یک موی سر این کوخنشینان و شهیددادگان به همه کاخ و کاخنشینان جهان شرف و برتری دارد.
1366/05/06
#امام_خمینی
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
🗳 #پرسش_پاسخ_انتخاباتی (4)
💢شرکت در #انتخابات و رأی مردم به رئیس جمهور چه فایدهای دارد؟ و انتخاب مردم چقدر میتواند در اداره کشور اثرگذار باشد؟
✍️پاسخ: نظام سیاسی ما که از نوع «جمهوری اسلامی» است مردم در آن ستون اصلی هستند که به تحقیق باید گفت اگر این مردم در شکل گیری، تثبیت و تداوم انقلاب اسلامی حضور نداشتند اساساً انقلابی رخ نداده و تا کنون نیز تداوم نیافته بود.این حضور بگونه ای بوده است که بطور متوسط، ملت ایران در هر سال یک انتخابات برگزار کرده اند که می توان آن را در دنیا کم نظیر دانست لذا برای اینکه اهمیت و فائده رأی مردم روشن گردد به چند نکته اشاره می کنیم:
💬الف) اهميت و ضرورت حضور مردم در انتخابات
⤵️اهمیت و ضرورت حضور مردم در #انتخابات تا بدانجا است که قانون اساسی، امور نظام را بر آرای عمومی مردم مبتنی دانسته و چنین میگوید: «در جمهوری اسلامی ایران امور کشور باید به اتکاء آرای عمومی اداره شود، از راه انتخابات: انتخاب رییس جمهور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای شوراها و نظایر اینها، یا از راه همهپرسی در مواردی که در اصول دیگر این قانون معین میگردد»
💬ب) نقش رئيس جمهور در کشور
⤵️از آنجا که رئیس جمهور بر اساس اصل ۱۱۳ قانون اساسی، دومین مقام رسمی کشور پس از مقام رهبری بهشمار میآید طبعاً انتخاب این شخصیت حقوقی، بسیار مهم باشد و از این طریق مردم بهطور غیر مستقیم، در مسائل کشور نقشآفرین بوده و موثر میباشند.
با دقت در بیانات امام راحل و همچنین رهبر معظم انقلاب، بهخوبی میتوان تعیینکننده بودن حضور مردم را در صحنه انتخاباتهای گوناگون، بهدست آورد. امام; میفرماید: «اصل حضور مردم در انتخابات، حتّى از انتخاب اصلح هم مهمتر است». زیرا بنا به فرمایش امام; «عظمت ملت ایران را حضور مردم در انتخابات نشان مىدهد.» و «حضور مردم در انتخابات یکى از همان نمایشهاى عزم راسخ و قدرت و تصمیم ملت ایران است». به همین دلیل است که امام خمینی; فرمودند: «تودههاى مردم، اصل و تعیینکننده و تصمیمگیرندهاند و آنها هستند که جریانها را هدایت مىکنند» و «آنچه انقلاب و ایران را حفظ کرده حضور مردم در صحنه است»
💬ج) خنثی نقشههای دشمنان
⤵️باید توجه داشت که اگر گاهی زمزمههای عدم تاثیر حضور مردم در #انتخابات در سرنوشت کشور مطرح میگردد بی شک نقشهای است که همواره پس از انقلاب از سوی دشمنان ملت ایران مطرح گردیده است. لذا در این جهت، رهبری معظم انقلاب در بیانی چنین میفرمایند: «(دشمنان) همیشه سعى کردهاند انتخاباتهاى ما را کمفروغ کنند تا مردم اطراف عرصهى انتخابات را خالى بگذارند، به صندوقهاى رأى اعتنائى نکنند»
💬د) انجام تکلیف شرعی
⤵️بر اساس نگاه دینی، انتخابات، هم حق مردم و هم تکلیفی شرعی میباشد. در این رابطه رهبری معظم انقلاب در بیانی چنین میفرمایند: «انتخابات، فقط یک پدیدهى سیاسى نیست. #انتخابات، مظهر حضور مردم، مظهر احقاق حق و مظهر توانایى و اقتدار ملى براى یک کشور است... هم حق و هم تکلیف مردم است که بیایند و سرنوشت کشورشان را بهدست خودشان معیّن کنند؛ زیرا که کشور متعلّق به مردم است.
#انقلاب
#انتخابات_۱۴۰۰
#فقه_انتخابات
#معارف_اسلامی
#استفتائات
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
-1542643965_-210148.mp3
14.05M
🎙 صوت کامل سخنرانی تلویزیونی رهبر معظم انقلاب در سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
@Bayanalsidq | بیان الصدق
✅امام صادق علیهالسلام:
شیعیان ما را در سه مورد آزمایش کنید:
۱- موقع نماز، که چگونه رعایت آن را مینمایند.
۲- اسرار یکدیگر را چگونه نگهداری میکنند.
۳- نسبت به اموال و ثروتشان، که چگونه به دیگران رسیدگی میکنند.
📚وسائل الشیعة، جلد ۴، صفحه ۱۱۲
#امام_صادق
#اجتماعی
#معارف_اسلامی
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
🗳 #پرسش_پاسخ_انتخاباتی (5)
💢چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟
👈شرکت در #انتخابات یک «وظیفه اجتماعی »نیست، چون قرار نیست کسی به خاطر رای ندادن، ما را تنبیه یا جریمه کند.
✍️رای دادن یک«حق» است که در صورت تمایل میتوانیم از آن استفاده کنیم.حقی که برای داشتن آن زحمت بسیاری کشیده شده است. امروز زنان و مردان، مستقل از زبان و رنگ و قومیت، حق دارند که رای خود را در صندوق بیندازند. از این حق استفاده کنیم.از دلایلی که باید در انتخابات شرکت کنیم می توان به تمام تلاش دشمن این است که مردم را از #انتخابات ناامید کنند ،مشارکت حداکثری مردم در انتخابات نظام را واکسینه میکند ،اولین سود حضور حداکثری در انتخابات به خود مردم برمیگردد،حضور گسترده مردم در انتخابات، اقتدار نظام را افزایش میدهد،حضور حداکثری در انتخابات بیعت مجدد با جمهوری اسلامی است
💢رای دادن هر فرد چه تاثیری دارد؟
✍️برخی از مردم فکر میکنند که شرکت نکردن در انتخابات، یعنی رای دادن به هیچ کدام از گزینه های موجود. آنها فکر میکنند که رای ندادن به معنای اعتراض به فهرست نامزدهای انتخاباتی است و دوست دارند صدای اعتراضشان شنیده شود.
👈بررسی های تاریخی نشان میدهد که صدای معترضان خاموش شنیده نمیشود. حتی یک مثال، از یک کشور، در یک دوره وجود ندارد که رای ندادن، بر یک چیز تاثیری مثبت گذاشته باشد.
#انقلاب
#انتخابات_۱۴۰۰
#فقه_انتخابات
#معارف_اسلامی
#استفتائات
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
🔰 طرح | رهبر انقلاب: هر وقتی نامزدها در مناظرات تلویزیونی روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی ضرر کرد. ۱۴۰۰/۳/۶
💻 @Khamenei_ir
#انقلاب
#انتخابات_۱۴۰۰
#اخلاق_انتخابات
#معارف_اسلامی
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
🏴 امام صادق علیهالسلام، از منظر اندیشمندان جهان
💬 ابوحنیفه، امام مذهب حنفی
وی که دو سال شاگردی امام صادق علیه السلام را کرده بود، همیشه می گفت: اگر آن دو سال شاگردی را نمی کردم، هلاک می شدم. من فقیه تر و داناتر از جعفر بن محمد ندیده ام. او داناترین فرد این امت است.
💬 مالک، بنیانگذار مذهب مالکی
وی در توصیف امام صادق علیه السلام می گوید: هیچ چشمی ندیده و هیچ گوشی نشنیده و بر قلب هیچ کسی خطور نکرده که کسی برتر و افضل از جعفر بن محمد باشد؛ چه از نظر فضائل و کمالات و چه از نظر دانش و عبادات و پارسائی. او بسیار حدیث می گفت و خوش گفتگو بود و استفاده زیاد می رساند. و به خدا سوگند هرچه می گفت راست بود.
💬 محمد بن طلحه شافعی
او است امام جعفر صادق از بزرگان اهل بیت؛ دارای دانشهای بسیار و عبادت راستین و ذکرهای پیدرپی و تلاوت بسیار قرآن کریم. او پیوسته معانی قرآن را دنبال می کند و از دریای بی کرانش جواهراتش را بر میگزیند و شگفتی هایش را بازگو می نماید. دیدارش انسان را به یاد آخرت می اندازد و با شنیدن سخنان دلربایش، دل را از دنیا می کند و پیروی از راهش انسان را وارث بهشت می کند. نور دیدگانش گواهی می دهد که او از سلاله پیامبر است و پاکی کردارش بی گمان دلیل این است که او از ذریه و دودمان پاک رسول الله است. و اما درباره منش ها و صفات نیکش چه گویم که هرگز به حساب نیاید و در فهم و درک آن، فهمیدگان روزگار ناتوانند تا جایی که از بسیاری دانشش که بر قلب پارسایش افاضه نموده، هر حکمی را که دیگران ندانند و علومی که فهم و خرد خردمندان از درکش ناتوان آیند به او باز می گردند و از او روایت می کنند.
💬 ابن صباغ مالکی:
جعفر صادق از میان تمام برادرانش جانشین پدر بود و او وصی پدر و امام پس از وی به حساب می آید. بر دیگران در فضیلت بالاتر است و دارای مقامی والاتر و نام و نشانی برتر. مردم در تمام دانش ها از او نقل قول می کردند تا جائی که زبان زد خاص و عام بود و آن چنان نامش در شهرها و بر سر زبان ها بود که دانشمندان به اندازه او از هیچ یک از اهل بیت حدیث نقل نکردند. و اگر تو در کتاب های تاریخ بنگری و جستجو کنی می بینی همه در باره اش چنین سخن می گویند و او را به بزرگی یاد می کنند. سجایا و خصال جعفر بن محمد برتر و صفاتش در شرافت و عظمت کامل تر و بزرگ منشی او بر همگان روشن و انجمن های عزت و کرامت به مناقب و آثار جاودانه اش استوار و پابرجا است.
💬 ابن حبان:
فقیه تر از جعفربن محمد کسی را ندیدم؛ وی تنها کسی بود که همه فقها وعلما و فضلا محتاج و نیازمند سخنش بودند.
💬 محمد ابو زهره:
علماء اسلام در هیچ مسأله ای آنگونه که بر فضل امام صادق و دانش او اجماع نموده اند، با وجود اختلاف طوائفشان، به این شکل اجماع ننموده اند.
💬 السویدی:
او خلیفه و جانشین پدر بود و علومی از او نقل شده است که از شخص دیگری نقل نشده و سابقه نداشته است.
💬 پروفسور بنز آلمانی:
می گوید: کیمیا یک دانش عربی است، امام جعفر صادق علیه السلام آن را به نقطه ای رسانیده که از اسرار مکتوم است. ما به ۴۰۰ مقاله از آنها دسترسی پیدا کردیم و در پرتو آن گام نهادیم، ای کاش به بقیه آن نیز دسترسی پیدا می کردیم تا از زحمت تلاش و تکاپو راحت میشدیم.
💬 ابن تیمیه حرانی:
شخص اول دنیای وهابیت و بزرگ عالم ایشان که مبانی فکری وهابیت را شکل داده است درباره علم وافر امام صادق علیه السلام اعتراف کرده و می نگارد: امامان ما اهل تسنن، علوم را از محضر امام جعفر صادق فرا گرفته اند.
متن کامل+ منابع:👇
https://hawzahnews.com/xbbBj
@Bayanalsidq | بیان الصدق
◻️بازنشر یک مصاحبه؛
❇️ اثبات دینی بودن «جمهوریت»
🔻 حجتالاسلاموالمسلمین ارسطا، حقوقدان و عضو هیئتعلمی دانشگاه تهران:
◻️ مردمسالاری ما از دین سرچشمه گرفته است، اسلام این راه را به ما نشان داده است.
◻️ معتقدم مردمسالاری پیش از آنکه در دنیای غرب مطرح شود، در دین مطرح بوده است و سپس در کشورهای دیگر مطرح شده است.
◻️ از صدر اسلام، حکومتی که توسط پیامبر اکرم و بعد امیرالمؤمنین و سپس در دوران بسیار کوتاه حکومت امام حسن علیهالسلام تحقق پیدا کرده، مبتنی بر همین جمهوریت بوده است.
◻️ مردمسالاری دینی اصطلاح جدیدی است برای یک مفهوم بسیار قدیمی که از صدر اسلام مطرح بوده است.
◻️ ما مباحث فراوانی را در منابع دینی مییابیم که متأسفانه متخصصان و عالمان، بسیاری از آنها را برای مردم امروز و دانشگاهها در عصر ما، قابل فهم و استخراج نکردهاند و زبانی را برای استخراج و بیان مفاهیم از کتاب و سنت به کار بردهاند که متناسب با آنچه امروزه در دنیا استخدام میشود نیست.
◻️ امیرالمؤمنین علیهالسلام در یک نقل بسیار زیبایی میفرمایند: پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم با من عهدی بست و چنین فرمود:
ای پسر ابوطالب، ولایت بر امت من از آن توست، اما در مقام تأسیس حکومت و تصدی منصب زعامت، یک شرط را باید رعایت کنی و آن این است که اگر مردم با رضایت خودشان خواستار حکومت تو شدند، تو امر زعامت آنها را در دست بگیر و اگر مردم نسبت به حکومت تو تمایلی نداشتند و خواستار حکومت تو نشدند، تو خودت را بر آنها تحمیل نکن. آنها را واگذار با آنچه در آن به سر میبرند.
◻️ شخصی خدمت حضرت زهرا سلاماللهعلیها آمد و عرض کرد:
آیا پیامبر، امیرالمؤمنین را بهعنوان خلیفه بعد از خود تعیین کرده بودند؟
حضرت زهرا سلاماللهعلیها فرمودند:
وای بر تو، مگر از جریان غدیر خبر نداری؟
آن شخص گفت: خبر دارم، ولی چرا امیرالمؤمنین علیهالسلام برای گرفتن حق خودش قیام نکرد؟
چرا اقدام به گرفتن حق خود نکرد؟
حضرت زهرا سلاماللهعلیها جواب زیبایی میدهند که دقیقاً مطابق با حدیثی است که از امیرالمؤمنین علیهالسلام نقل شده است.
حضرت زهرا سلاماللهعلیها فرمودند:
پیامبر صلیاللهعلیهوآلهوسلم با علی عهدی بست و به او چنین فرمود:
یا علی جایگاه تو همچون #کعبه است. نزد تو میآیند و تو نزد دیگران نمیروی. اگر مردم آمدند و امر زعامت حکومت را به تو واگذار کردند، بپذیر، اما اگر نیامدند، آنها را رها کن تا خودشان متوجه شوند و بیایند.
یرالمؤمنین علیهالسلام اول به مردم خوب میفهماند که بدانید اگر بخواهید با من بیعت کنید، چنین مشکلاتی وجود دارد و من شیوهی حکومتم اینچنین خواهد بود؛ یعنی نهتنها وعدهی انتخاباتی نمیدهد، بلکه میخواهد به آنها تفهیم کند که حکومت حقانی چه لوازمی دارد، چه آیندهای پیش روی آنهاست.
◻️ هدف دموکراسی غربی، تحصیل رضایت عمومی از هر راهی است، درحالیکه در مردمسالاری دینی، الزاماً مردم باید آگاه شوند به لوازم تشکیل حکومت اسلامی و چگونگی ادارهی آن و سختیهایی که در این مسیر وجود دارد؛ یعنی باید شفاف با مردم برخورد شود.
دانستن، حق مردم شمرده میشود و مردم با آگاهی کامل و نه با فریب و شعارهای غیرواقعی، به حکومت دینی رضایت میدهند.
◻️ تاریخ نشان داده است که دیکتاتورها معمولاً از گرایشهای هیجانی و زودگذر عوام به نفع خودشان استفاده میکنند.
مردم وقتی رأیشان ارزشمند است که رضایت عوام و خواص با هم باشد. دلیل این مسئله، روایاتی است که در دست داریم.
◻️ وقتی که حضرت، مسلمبنعقیل را بهعنوان نمایندهی خودش بهسمت مردم کوفه فرستادند، در نامهای خطاب به مردم کوفه فرمودند: من پسرعمو و نمایندهی خود را بهسوی شما میفرستم. اگر مسلم برای من بنویسد که رأی بزرگان و صاحبان فضل و خرد از میان شما بر همان چیزی استقرار پیدا کرده است که نمایندگان شما گفتهاند و در نامههایتان خواندهام، آنگاه بهسوی شما خواهم آمد.
در روایات نقل شده در آن زمان دوازده هزار نامه برای امام حسین علیهالسلام فرستادند.
◻️ بدون شک، کارآمدی یک حکومت فقط و فقط وقتی امکانپذیر است که مردم نسبت به آن حکومت رضایت داشته باشند و بالاتر از رضایت، آن حکومت را دارای حقانیت بدانند.
بیشتر بخوانید:
https://hawzahnews.com/xbbP8
@Bayanalsidq | بیان الصدق
🗳 #پرسش_پاسخ_انتخاباتی (6)
💢چه کسانی می توانند رای دهند؟
✍️انتخاب کنندگان و کاندیداها بر اساس قانون #انتخابات آزاد می باید بدون توجه به نژاد، جنسیت، عقیده مذهبی، ثروت، یا موقعیت اجتماعی می تواند انتخاب کنند یا انتخاب بشوند.
💠هم چنین محدودیت هایی بر اساس قانون انتخابات درباره سن، سلامتی روان و مجرمان وجود دارد.
💢هر برگه رای چه اهمیتی دارد؟
✍️ممکن نیست که تمام نامزدهای #انتخابات مثل هم باشند و پیروزی هرکدام از آنها بر زندگی ما اثر نگذارد.
💠شرکت در انتخابات، یک فرایند آماری است و تصمیم فردی نیست، بلکه واکنشی است جمعی، که برآیند آن تاثیر مهمی خواهد داشت.
👈به زبان ساده تر«یک رای مهم است، چون من تنها کسی نیستم که می گوید یک رای مهم نیست.
#انقلاب
#انتخابات_۱۴۰۰
#فقه_انتخابات
#معارف_اسلامی
#استفتائات
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
#ماهنامه_صدق
#صدق
📌 انتشار دهمین شماره ماهنامه الکترونیکی علمی_تبیینی صدق
دهمین شماره ماهنامه الکترونیکی علمی_تبیینی صدق (خردادماه 1400) منتشر شد.
آنچه در این نشریه میخوانید:
✅دستور به گزینش اصلح دردین (حجتالاسلام حامد میرزاخان)
✅نظام اسلامی محقق نمیشود الا با اراده مردم (حجتالاسلام دکتر حمید پارسانیا، عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی)
✅ضرورت و اهمیت دهۀ کرامت (آیت الله العظمی مکارم شیرازی)
✅حقوق مؤمن بر مؤمن(پایگاه اطلاع رسانی حدیث نت)
✅قدرت امام بر شفای بیماران (مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی)
✅انتخاب درست؛ راه درست (مقام معظم رهبری)
نشریه الکترونیکی صدق آماده پذیرش مقالات و مطالب علمی طلاب و دانشجویان گرامی می باشد.
جهت هماهنگی و ارسال مقاله به آیدی مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق
@Bayanalsidq_ir
مراجعه نمائید.
#معارف_اسلامی
#نشریه_الکترونیکی_صدق
#نشریه
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq | بیان الصدق
💠 حدیث روز 💠
💎 جایگاه گرانبهای دختران
🔻پيامبر خدا صلياللهعليهوآله:
نِعمَ الوَلَدُ البَناتُ المُخَدَّراتُ، مَن كانَت عِندَهُ واحِدَةٌ جَعَلَهَا اللّه ُ سِترا لَهُ مِنَ النّارِ، وَ مَن كانَت عِندَهُ اثنَتانِ أَدخَلَهُ اللّه ُ بِهِمَا الجَنَّةَ ، وَ إِن كُنَّ ثَلاثا أو مِثلَهُنَّ مِنَ الأخَواتِ ، وَضَعَ عَنهُ الجِهادَ وَ الصَّدَقَةَ
◻️ دخترانِ پوشيده، خوبْ فرزندانى هستند. هر كس يكى داشته باشد، خداوند آن را براى وى پوششى از آتش [دوزخ] قرار میدهد و هر كس دو تا داشته باشد، خداوند به خاطر آنان او را وارد بهشت سازد و اگر سه دختر يا مانند آن خواهر داشته باشد، جهاد و صدقه [ى استحبابى] را از او برمى دارد.
📚 مكارم الأخلاق، ج 1 ص 472 ح 1613
میلاد باسعادت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه علیهم السلام و روز دختر و آغاز دهه کرامت مبارک باد.
•┈┈••✾••┈┈•
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
نشریه الکترونیکی صدق شماره10 خرداد ماه 1400.pdf
2.16M
#ماهنامه_صدق
#صدق
📌 انتشار دهمین شماره ماهنامه الکترونیکی علمی_تبیینی صدق
دهمین شماره ماهنامه الکترونیکی علمی_تبیینی صدق (خردادماه 1400) منتشر شد.
آنچه در این نشریه میخوانید:
✅دستور به گزینش اصلح دردین (حجتالاسلام حامد میرزاخان)
✅نظام اسلامی محقق نمیشود الا با اراده مردم (حجتالاسلام دکتر حمید پارسانیا، عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی)
✅ضرورت و اهمیت دهۀ کرامت (آیت الله العظمی مکارم شیرازی)
✅حقوق مؤمن بر مؤمن(پایگاه اطلاع رسانی حدیث نت)
✅قدرت امام بر شفای بیماران (مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی)
✅انتخاب درست؛ راه درست (مقام معظم رهبری)
نشریه الکترونیکی صدق آماده پذیرش مقالات و مطالب علمی طلاب و دانشجویان گرامی می باشد.
جهت هماهنگی و ارسال مقاله به آیدی مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق
@Bayanalsidq_ir
مراجعه نمائید.
#معارف_اسلامی
#نشریه_الکترونیکی_صدق
#نشریه
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq | بیان الصدق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 «ویژگی کارگزاران نظام اسلامی» در بیان مرحوم آیتالله مصباح یزدی
@Bayanalsidq | بیان الصدق
🔔 نشست تخصصی «حق رأی»
باحضور آیتالله محسن اراکی، عضو شورای عالی حوزههای علمیه
در خبرگزاری حوزه برگزار میشود.
⏱زمان: سهشنبه ۲۵ خرداد ساعت ۱۹
پخش زنده:🔻
hawzahnews.com/service/live
لایو اینستاگرام:🔻
instagram.com/hawzahnews.ir
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
🗳 #پرسش_پاسخ_انتخاباتی (7)
💢حضور مردم در انتخابات چه تاثیری می تواند در حل مشکلات اقتصادی و معیشتی کشور ایفا کند؟
✍️مرکز ثقل در انتخابات، ارتقای کارآمدی و اداره بهینه کشور است. بنابراین، میان #انتخابات و حل مشکلات، بویژه در حوزه مسائل روزمره، اقتصاد و معیشت، نسبتی مستقیم وجود دارد؛ بدین معنا که به میزانی که انتخابات منتج به روی کارآمدن افراد و نخبگان شایسته تر، کارآمدتر، پویاتر، پرتحرک تر و چالاک تر شود، افق موجود برای حل مشکلات، روشن تر و امیدبخش تر خواهد بود.
👈این ارتباط، بویژه براین اساس که ناکارآمدی ها و ضعف های موجود مربوط به مدیران ناکارآمد و فاقد تحرک است، اهمیت فراوان دارد.
💢اگر رای ندهیم، چه اتفاقی خواهد افتاد؟
✍️تاثیر نرفتن پای صندوق (اگر تاثیری داشته باشد) گذرا است. بعد از یک ماه دیگر کسی از تعداد رای های رئیس جمهور منتخب حرف نمیزند.
👈اما تاثیر آراء اخذ شده بیش از چهار سال دوام دارد. بر اساس نظر پرفسور منکیو (استاد دانشگاه هاروارد) شرکت در #انتخابات، انتخابی عاقلانه تر است. چرا که اثرش دوام بیشتری دارد
#انقلاب
#انتخابات_۱۴۰۰
#فقه_انتخابات
#معارف_اسلامی
#استفتائات
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
14000326_40593_1281k.mp3
8.66M
🎙بشنوید | صوت کامل سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به ملت ایران در آستانه انتخابات ۲۸خرداد. ۱۴۰۰/۰۳/۲۶
💻 @Khamenei_ir
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 نماهنگ | یک انتخابات و این همه دشمنی!
❗️ شاید در هیچ نقطهای از عالم نتوانیم کشوری را پیدا کنیم که انتخاباتش این همه مورد تهاجم دشمنان قرار داشته باشد.
دارند خودشان را میکُشند برای اینکه شاید بتوانند انتخابات را زیر سوال ببرند، حضور مردم را کمرنگ کنند و انتخابات جمهوری اسلامی را به نحوی مورد اتّهام قرار بدهند.
یعنی مردم از نظام فاصله بگیرند؛ چون عدم حضور مردم در انتخابات طبعاً فاصلهگیری مردم از نظام جمهوری اسلامی است؛ این هدف آنها است. لکن تجربه نشان داده و متن مردم نشان دادهاند که هر چه دشمن خواسته، عکسش را انجام دادهاند...
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
14000328_40595_1281k.mp3
2.35M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب پس از شرکت در انتخابات ۱۴۰۰.
۱۴۰۰/۰۳/۲۸
🗳 #انتخاب_درست_کار_درست
💻 @Khamenei_ir
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
🔰"فرصت خدمتگزاری به کشور و ملت را قدر بدانید و انگیزههای خدائی را همواره مدّ نظر داشته باشید."
❇️در پی حضور حماسی و شورانگیز ملت بزرگ ایران در انتخابات ۲۸ خرداد، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی پیروز بزرگ انتخابات را ملت ایران دانستند.
🔸متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ملت بزرگ و سربلند ایران!
حضور حماسی و شورانگیز در انتخابات ۲۸ خرداد، صفحهی درخشان دیگری بر افتخارات شما افزود. در میانهی عواملی که هریک بهگونهئی میتوانست مشارکت در انتخابات را کمرنگ کند، مناظر چشمنوازِ اجتماعات شما در مراکز رأیگیری در سراسر کشور، نشانهی آشکاری از عزم راسخ و دلِ امیدوار و دیدهی بیدار بود.
🔸پیروز بزرگ انتخابات دیروز، ملت ایران است که یکبار دیگر در برابر تبلیغات رسانههای مزدور دشمن و وسوسهی خاماندیشان و بدخواهان، قد برافراشت و حضور خود در قلب میدان سیاسی کشور را نشان داد. نه گلایه از دشواری معیشت طبقات ضعیف، نه دلتنگی از تهدید بیماریِ فراگیر، نه مخالفخوانیهائی که با انگیزهی دلسرد کردن مردم از ماهها پیش آغاز شده بود، و نه حتی برخی اختلالات در جریان رأیگیری در ساعاتی از روزِ انتخاب، هیچیک نتوانست بر عزم ملت ایران فائق آید و انتخابات مهم ریاستجمهوری و شوراهای شهر و روستا را دچار مشکل سازد.
🔹اینجانب جبهه سپاس بر خاک میسایم و خداوند علیم و قدیر را بر توفیقی که به ملت ایران عطا کرد و نظر رحمتی که بر ایران و جمهوری اسلامی افکند، شکر بیپایان میگزارم. به ملت ایران شادباش میگویم و به حضرات محترمی که با انتخاب مردم به مسئولیت والای ریاستجمهوری یا عضویت شوراها در سراسر کشور دست یافتهاند، همراه با عرض تبریک، قدردانی از این ملت باوفا و پایبندی کامل به وظائفی را که در قانون برای آنان شمرده شده است، یادآوری میکنم. فرصت خدمتگزاری به کشور و ملت را قدر بدانید و انگیزههای خدائی را همواره مدّ نظر داشته باشید.
لازم میدانم از شورای محترم نگهبان و وزارت کشور و دستگاههای حافظ امنیت و سلامت و رسانهی پرتلاش ملی و نامزدهای محترم و همهی کسانی که بهنحوی به این آزمون بزرگ کمک کردهاند تشکر کنم.
🔸به حضرت ولیاللهالاعظم ارواحنا فداه که صاحب اصلی این کشور و این نظام است سلام عرض میکنم و درود میفرستم، علو درجات امام عزیز که سلسلهجنبان حرکت عظیم ملت ایران بود و شهیدان والامقام را که برترین افتخارات کشورند، از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۲۹ خرداد ۱۴۰۰
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
بی نور امام این جهان تاریک است
میلاد خجسته «رضا» نزدیک است
بر ساحت صاحب الزمان ای یاران
ذکر #صلوات بهترین تبریک است
#میلاد_امام_رضا(ع)✨🌺
#مبارکباد ✨🌺
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
📚 استفاده اشتراکی از دوره های آموزش مجازی
💠 سؤال: برخی مجموعه ها، دوره های آموزشی خود را ضبط کرده و به افراد می فروشند و از #فروش_اشتراکی خودداری می کنند، آیا جايز است پول هایمان را به یک نفر بدهیم تا آن را تهیه کرده و به ما هدیه دهد؟
✅ جواب: در هر حال خریدار یک نفر است و اگر فروشنده شرط کند که فقط خریدار حق استفاده از #دوره_آموزشی را دارد یا معامله مبنی بر این شرط واقع شود، ارائه به دیگران ـ بدون رضایت فروشنده ـ جایز نیست (البته استفاده بدون رضایت صاحب آن نیز اگر بدون شرط باشد محل اشکال است).
#مالکیت_معنوی #حق_کپی_رایت
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
🗞 «انتخاب مردم، برای مردم»؛ تیتر یک جدیدترین شماره سخن حوزه + PDF
◻️ جدیدترین شماره نشریه اینترنتی «سخن حوزه» با تیتر یک «انتخاب مردم، برای مردم» در دسترس مخاطبان عزیز قرار گرفت. 👇
https://hawzahnews.com/xbd8J
مخاطبان گرامی می توانند نسخه های قبلی «سخن حوزه» را از طریق کانال نشریه دریافت کنند.👇
https://eitaa.com/joinchat/3717005372Ccd43433277
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
📢 مژده به علامندان پژوهش 📢
#تخفیف_استثنایی
🔴کارگاه آموزشی آشنایی با روش های پژوهش کیفی در منابع اسلامی
(تحلیل تم، تحلیل محتوا،گراندد تئوری،روش تطبیقی،روش گفتمانی)
✔️اعطاء گواهی معتبر از وزارت ارشاد اسلامی
❗️به جهت محدودیت ظرفیت، اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند.❗️
🔶ثبت نام
09918603842
@mapshams1
#موسسه_شمس
http://eitaa.com/joinchat/2992439309C71712ede11
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق