برگزاری مراسم عزاداری ارتحال حضرت رسول اکرم (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع)، شهادت امام رضا (ع)،
گرامیداشت شهدای مدافع حرم شهرستان بهشهر و پنج شهید تازه تفحص شده خانطومان سوریه
با حضور باشکوه مردم شریف و عاشق ائمه اطهار علیهماالسلام شهرستان بهشهر
با میزبانی موکب اربعین شهدای بهشهر و کانونهای خدمات رضوی آستان قدس بهشهر و اداره فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری بهشهر
در روز شنبه ۹۹/۷/۲۶ حسینیه قتلگاه بهشهر
با تلاوت قرآن برادر مهندس محمدرضا گواهی، مداحی مداحان و ذاکران اهل بیت برادران حاج سیدقاسم عسگری، مهدی مجیدی و برادر قاسمی و سخنرانی حجه الاسلام والمسلمین علی اکبر محمدی
و با حضور امام جمعه شهرستان بهشهر حجه الاسلام والمسلمین جباری و رییس سازمان تبلیغات استان مازندران حجه الاسلام حیدری
🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
🆔@behshahr_arbaeen
موکب شهدای شهرستان بهشهر
🌹امروز اول آبان مصادف با سالروز شهادت آیتالله سیدمصطفی خمینی فرزند ارشد بنیانگذار جمهوری اسلامی ا
🌹امروز اول آبان مصادف با سالروز شهادت آیتالله سیدمصطفی خمینی فرزند ارشد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران است.
♦️«شهادت مشکوک» وی باعث شعلهور شدن مبارزات انقلابی شد و مراسم چهلم آن زنجیرهای از اعتراضات را رقم زد که به انقلاب بهمن 1357 انجامید.
♦️در سال 1356 بحرانی گریبان سلطنت پهلوی را گرفت که پیآمدهای آن پایان عمر رژیم را حتمی کرد. و آن بحرانی بود که با شهادت آیتالله سید مصطفی خمینی آغاز شد. ایشان در واپسین ساعات روز 30/7/56 در منزل خود در شهر نجف اشرف به شیوهای نامعلوم به شهادت رسید.
♦️شهید مصطفی خمینی از بدو شروع نهضت اسلامی همراه حضرت امام خمینی بود. ایشان اول بار در سال 1342 و پس از شروع نهضت دستگیر شد و پس از مدتی حبس، به ترکیه تبعید شد. پس از تغییر تبعیدگاه حضرت امام خمینی ایشان نیز در سال 1344 از ترکیه به عراق رفت و در شهر نجف ساکن شد. آیتالله سیدمصطفی خمینی حدود 13 سال در حوزه علمیه نجف اشرف به تدریس و تألیف و تربیت طلاب علوم دینی مشغول بود و در کنار فعالیتهای علمی خود با انقلابیون مسلمان مرتبط بود و گاه تدارک آنان از ناحیه ایشان صورت میگرفت.
♦️روحیه انقلابی وی، مشوق بسیاری از مبارزان برای فراگیری فنون نظامی و چریکی بود. بیشتر این فعالیتها نمیتوانست از نظر جاسوسان رژیم شاه به دور باشد. به همین دلیل اگر هم درگذشت این روحانی مبارز را رویدادی طبیعی بدانیم، شخصیت مبارزاتی او انعکاسی جز شهادت، آن هم به دست رژیم شاه در اذهان مردم متبادر نمیکرد.
♦️خانم معصومه حائری یزدی، همسر شهید حاجآقا مصطفی در این باره چنین میگوید: «همان شب که حاج آقا مصطفی این طور شد، قرار بود که ساعت 12 به منزل ما میهمان بیاید. من سخت مریض بودم. از طرف دیگر آقا مصطفی شبها مطالعه داشتند. آن شب ایشان گفته بود اگر میهمان آمد، من در را باز میکنم، شما بخوابید.
♦️ما دیگر نفهمیدیم که میهمانان چه موقع آمدند و کی رفتند و چه شد. صبح زود وقتی برای ایشان صبحانه میبرند میبینند آقا مصطفی نشسته ولی سرش به پایین خم شده است. فوراً رفتم بالا. دیدم دستهای آقا مصطفی سبز است و تکههای سبز را روی سینهاش هم دیدم. آقا مصطفی را بلافاصله به بیمارستان انتقال دادیم. وقتی خواستند از جسد او کالبد شکافی کنند، امام اجازه این کار را نداد و فرمودند عدهای بیگناه دستگیر میشوند و دستگیری اینها دیگر برای ما آقا مصطفی نمیشود. از طرف دولت بعث عراق نیز از اعلام نظر پزشکان جلوگیری شد و نگذاشتند پزشکان نظر خود را اعلام کنند. چون صد در صد مسمومیت بود، حتی پزشکان را تهدید کردند.»
♦️آیت الله سید مصطفی خمینی (آذر 1309-آبان 1356) با نام شناسنامهای سید مصطفی مصطفوی فرزند بزرگ حضرت امام خمینی بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی در 47 سالگی به شهادت رسید.
🌷 پنج علت نمازهای روزانه از زبان رسول اکرم (صلےاللهعلیهوآله) :
🔹چرا نماز صبح مۍخوانیم؟
«صبح آغاز فعالیت شیطان است هرکه در آن ساعت نماز بگذارد و خود را در معرض نسیم الهی قرار دهد از شر شیطان در امان مےماند.»
🔹چرا نماز ظهر میخوانیم؟
ظهر، همه عالم تسبیح خدا مےگویند زشت است که امت من تسبیح خدانگوید. و نیز ظهر وقت به جهنم رفتن جهنمیان است لذا هر که در این ساعت مشغول عبادت شود از جهنم بیمه مےشود.
🔹چرا نماز عصر مۍخوانیم؟
«عصر زمان خطای آدم و حواست و ما ملزم شدیم در این ساعت نماز بخوانیم و بگوییم ما تابع دستور خداییم.»
🔹چرا نماز مغرب میخوانیم؟
«مغرب لحظه پذیرفته شدن توبه حضرت آدم است و ما همه به شکرانه آن نمازمی خوانیم.»
🔹چرا نماز عشا میخوانیم؟
«خداوند متعال نماز عشا را برای روشنایی و راحتی قبر امتم قرارداد.»
📚 علل الشرایع ص ۳۳۷
@khademin_behshahr
موضوع: ارزش صلوات
از امام صادق علیه السلام پرسیدند: یوم الحسره، کدام روز است که خدا می فرماید: "بترسان ایشان را از روز حسرت" حضرت جواب دادند: آن روز قیامت است که حتی نیکوکاران هم حسرت میخورند که چرا بیشتر نیکی نکردند. پرسیدند: آیا کسی هست که در آن روز حسرت نداشته باشد؟ حضرت فرمودند: آری، کسی که در این دنیا مدام بر رسول خدا صلوات فرستاده باشد.
📚وسائل الشیعه ج۷،ص۱۹۸
_____________
🌱کانال اختصاصی علامه طباطبایی🌱
@allame1001
https://eitaa.com/joinchat/2523988014C59c02fdb37