s03.mp3
7.09M
◉━━━━━────
↻ ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆
🔊 مجموعه برنامه صهیونیست شناسی
3️⃣ قسمت سوم: سرزمین بدون ملت
#رادیوثامن | #روشنگری
╰❀🌹❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شعار محوری هفته بسیج سال ۱۴۰۳:
🌱 "بسیج با مردم برای مردم"
🍃 روز دوم هفته بسیج، ۳۰ آبان ۱۴۰۳:
🟢 بسیج؛ انقلابی، فرصتساز، بنبستشکن
🌸 هفته #بسیج گرامی باد.
╰❀🌹❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرمانده کل سپاه: تصمیماتی همچون #وعدۀ_صادق از ارادۀ انسانی همچون رهبر معظم انقلاب بر میآید
╰❀🌹❀╯
🔸 دستورالعملی برای همراهی اهلبیت علیهمالسلام
▫️اسماعيل بن سهل گويد: خدمت امام جواد عليهالسلام نوشتم، چيزى به من تعليم فرما كه اگر آن را بگويم (بخوانم) در دنيا و آخرت با شما باشم.
حضرت به خط خودشان -که من میشناختم- نوشتند:
أَكْثِرْ مِنْ تِلاَوَةِ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ وَ رَطِّبْ شَفَتَيْكَ بِالاِسْتِغْفَارِ
سـوره «إنّا أنزلناه» را زيـاد بخـوان و لبهايت به گفتن استغـفار «تـر» باشـد، (يعنى آنقدر استغفار كُنى كه هيچگاه لبت خشك نشود).
🔺ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ج 1، ص 165
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۰۶🌷
محافظان مرزهای ایمان:
همان طور که در صفحات گذشته خواندیم، پس از بازگشت لشکر اسلام از جنگ تبوک، خداوند منافقانی را که بدون عذر از شرکت در جنگ سر باز زده بودند، به باد ملامت گرفت و آنان را به شدّت توبیخ کرد. این برخورد، افراد باایمان را بیش از گذشته به شرکت در تمام جنگ ها واداشت تا مبادا از ننگ منافقان، چیزی به ایشان برسد. از همین رو، حتّی در مواردی که پیامبر در جنگ شرکت نمیكرد و در مدینه حضور داشت، همه ی مسلمانان به میدان جهاد میرفتند و اطراف پیامبر را خالی می گذاشتند. در این احوال، خداوند این آیه را نازل فرمود و به مسلمانان یادآوری کرد که اگرچه شرکت در میدان جهاد بسیار مهم است، فراگیری حقایق دینی و علوم اسلامی از پیامبر نیز اهمیت دارد و نباید تمام مسلمان ها یکباره به سوی میدان های جنگ حرکت کنند؛ بلکه گروهی از آنان از هر آبادی و شهری باید نزد پیامبر روند و با مسائل دینی خود آشنا شوند، و هنگامی که به شهر خویش بازگشتند، مردم را از دستورهای اسلام آگاه کنند. رعایت این مطلب نه تنها در دوران حیات پیامبر، بلکه در هر زمانی ضرورت دارد. پس لازم است که در هر عصری، گروهی از مسلمانان به مراكز علوم اسلامی بروند و پس از آشنایی با تعالیم دین، به سرزمین خود بازگشته، مردم را با آن آشنا کنند. از این رو در سخنان پیشوایان دین، تأکید فراوانی بر آموختن علوم اسلامی و یاد دادن آن به دیگران شده، و برای کسانی که در این مسیر مقدّس گام می نهند، پاداش فراوانی مشخّص شده است.
در روایتی از امام صادق می خوانیم:
«شیعیان دانشمند ما، مرزدارانی هستند که در مواقع حساس، به دفاع از دین خدا برمی خیزند و از حمله ی شیطان و دار و دسته اش به شیعیانی که در علوم دینی ضعیف اند، جلوگیری می کنند و نمی گذارند که شیطان و پیروانش که دشمن ما اهلبیت هستند بر آنان مسلّط شوند. آگاه باشید هر کس از شیعیان ما به چنین وظیفه ی مهمّی مشغول شود، هزار هزار بار از کسانی که با دشمنان ظاهری می جنگند، برتر است؛ زیرا این ها از دینِ دوستداران ما محافظت می کنند و آنان از بدن های ایشان.» در روایت زیبایی از امیرالمؤمنین که توصیه هایی به فرزندش محمّد حنفیه در باره ی ارزش و اهمّیت دانشمندان علوم دینی است، چنین آمده است:
«احکام دین را دریاب؛ چرا که فقیهان در دین، وارثان پیامبران اند... و بدان که آنچه در آسمان ها و زمین است، برای کسی در پی فراگیری دانش است، طلب آمرزش می کنند؛ حتّی پرندگان آسمان و ماهی های دریا.»
@Boshra_pb
📝 تقریظ رهبر انقلاب اسلامی امامخامنهای مدظلهالعالی بر سه کتاب «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز»
╰❀🌹❀╯