لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فایل تصویری کم حجم روز سوم مراسم عزاداری سیدالشهدا در دانشگاه باقرالعلوم (ع) با موضوع " بررسی جامعه شناختی واقعه عاشورا " ، سخنران حجت الاسلام و المسلمین دکتر مریجی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فایل تصویری کم حجم روز چهارم مراسم عزاداری سیدالشهدا در دانشگاه باقرالعلوم (ع) با موضوع " بررسی جامعه شناختی واقعه عاشورا " ، سخنران حجت الاسلام و المسلمین دکتر مریجی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فایل تصویری کم حجم روز پنجم مراسم عزاداری سیدالشهدا در دانشگاه باقرالعلوم (ع) با موضوع " بررسی جامعه شناختی واقعه عاشورا " ، سخنران حجت الاسلام و المسلمین دکتر مریجی
هدایت شده از حسین سوزنچی
✅اطلاعیه
1️⃣محرم امسال (1399) شبها (ساعت ۲۱:۱۵) در هیات انتظار بندرعباس بحثی خواهم داشت درباره اینکه چگونه از سویی به دعا برای تعجیل فرج تشویق شدهایم و از سوی دیگر ما را از تعجیل در فرج بازداشتهاند و کسانی که در مساله فرج تعجیل میکنند را مذمت کردهاند. مساله این است که یک فرد منتظر در عین حال که میفهمد نباید صرفا دست روی دست بگذارد چگونه باید بین صبر کردن و دعا برای تعجیل جمع کند؛ و در واقع صبر یک فرد منتظر چه اقتضائاتی دارد و چگونه بسیاری از اقداماتی که شاید از یک دغدغههای دینی و انقلابی سرچشمه گرفته باشد میتواند خلاف اقتضای انتظار باشد.
هدفم در این بحث این است که مقداری با توضیح پیچیدگیهای فتنههای آخرالزمان، درباره تصمیمگیری صحیح در چنان فتنههایی با مراجعه به کتاب و سنت راهی بیابم.
مراسم هیات انتظار به صورت آنلاین از طریق آپارات قابل مشاهده است.
ازطریق لینک زیر
🌐https://www.aparat.com/intezar_ir/live
تلاش میشود که فایل صوتی آن به همراه خلاصهای از بحث در ادامه در همین کانال و نیز در سایت به آدرس زیر تقدیم میشود
🌐http://www.souzanchi.ir/intezar-hurry-or-patience/
2️⃣ از شب پنجم محرم بحثی را با این موضوع #نجات از #مرگ_جاهلی در هیات مسجد غدیر بندرعباس آغاز کردم ناظر به حدیث «من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیة» که آیا واقعا ما امام زمانمان را میشناسیم؟ شناخت شناسنامهای را که بسیاری از دشمنانشان هم دارند! چه شناختی مورد نظر است؟ وقتی قبل از ظهور بشدت غربال شدیم و ۱۲ پرچم به این اسم بلند شد زمین نخوریم؟ و چکار کنیم که به مرگ جاهلی نمیریم؟
تلاش میشود که فایل صوتی این جلسات نیز به همراه خلاصهای از بحث در ادامه در همین کانال و نیز در سایت به آدرس زیر تقدیم شود
🌐http://www.souzanchi.ir/salvation-from-death-in-the-style-of-jahiliyyah/
@souzanchi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فایل تصویری کم حجم روز ششم مراسم عزاداری سیدالشهدا در دانشگاه باقرالعلوم (ع) با موضوع " بررسی جامعه شناختی واقعه عاشورا " ، سخنران حجت الاسلام و المسلمین دکتر مریجی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فایل تصویری کم حجم روز یازدهم محرم - مراسم عزاداری سیدالشهدا در دانشگاه باقرالعلوم (ع) با موضوع " حکمرانی قرآنی و قیام امام حسین (ع) " ، سخنران حجت الاسلام و المسلمین دکتر لک زایی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فایل تصویری کم حجم روز دوازدهم محرم - مراسم عزاداری سیدالشهدا در دانشگاه باقرالعلوم (ع) با موضوع " حکمرانی قرآنی و قیام امام حسین (ع) " ، سخنران حجت الاسلام و المسلمین دکتر لک زایی
🔴فراخوان تکمیل سوابق بین الملل🔴
📣 📣 به اطلاع می رساند دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه جهت تکمیل بانک نخبگان بین المللی دانشگاه و همچنین معرفی آنها به نهادهای درخواست کننده، از همه دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه جهت ارسال رزومه توانمندی ها و فعالیت های بین المللی خود تقاضا دارد رزومه کامل شامل: سوابق تحصیلی حوزوی و غیر حوزوی، مهارت های زبانی، سابقه تدریس در مراکز آموزشی، سوابق پژوهشی و فعالیت های تبلیغی داخلی و بین المللی خود را به ایمیل بین الملل دانشگاه به آدرس:
International.affairs@bou.ac.ir
و یا کاربری بین الملل دانشگاه در پیام رسان ایتا:
@international_affairs_BOU
نهایت تا 20 شهریور 1399 ارسال نمایند.
لطفا به دیگر فارغ التحصیلان فعال در عرصه بین الملل نیز اطلاع رسانی کنید.
✅روابط عمومی و دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه باقرالعلوم (ع)✅
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فایل تصویری کم حجم روز سیزدهم محرم - مراسم عزاداری سیدالشهدا در دانشگاه باقرالعلوم (ع) با موضوع " حکمرانی قرآنی و قیام امام حسین (ع) " ، سخنران حجت الاسلام و المسلمین دکتر لک زایی
🔴کارشناسی ارشد اخلاق کاربردی🔴
به اطلاع اساتید و دانشجویان گرامی می رساند:
دانشگاه باقرالعلوم در سال تحصیلی جدید 1399-1400 از طریق آزمون سراسری کارشناسی ارشد، در رشته «اخلاق کاربردی» دانشجو می پذیرد. رشته اخلاق کاربردی ذیل گروه فلسفه و با کد رشته«1116» در دفترچه انتخاب رشته مندرج شده است. طلابی که در آزمون کارشناسی ارشد امسال شرکت کرده¬اند می توانند از فرصت تحصیل در دانشگاه باقرالعلوم بهره مند شوند.
طرح غربالگری و پایش سلامت ویژه كلیه دانشجویان دانشگاههای سراسر كشور
اين طرح به صورت متمرکز، برای کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل در همه مقاطع تحصیلی دانشگاهها و با حمایت و پشتیبانی دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم اجرا ميگردد.
به اطلاع كليه دانشجويان عزيز ميرساند، با توجه به ضرورت و اهمیت سلامت روانی- اجتماعی شما عزیزان، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد طرح غربالگری و پایش سلامت را به صورت متمرکز و برای کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل همه مقاطع تحصیلی دانشگاهها با حمایت و پشتیبانی دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم اجرا نماید. لذا خواهشمند است در بازه زمانی 15 شهریور لغایت 15 آبان ماه نسبت به تکمیل پرسشنامه در سامانه سجاد به آدرس https://portal.saorg.ir/mentalhealth/ اقدام نمائید.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر مریجی، ریاست محترم دانشگاه باقرالعلوم(ع) در آغاز سال تحصیلی 99-1400 با توجه به شرایط ویروس کرونا و عدم برگزاری مراسم حضوری افتتاحیه ، طی مصاحبه ای ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدید با تأکید بر وجوب و اهمیت شرعی علم و علمآموزی به عنوان یک وظیفه طلبگی، بیان کردند: علم، تنها گذراندن چند واحد درسی نیست و دلسوزی برای کسب علم و پرهیز مدرکگرایی، امری لازم است. معضل جامعه امروز این است که طبق آمارهای رسمی 75% مشاغل در اختیار غیرمتخصصین است؟ بنابراین بسیاری از مشکلات کشور به این مسأله بازمیگردد. مدرکگرایی، تنها جنبه استخدامی دارد و بهره علمی به بار نمیآورد. دانشجوی این دانشگاه، طلبه و محصول حوزه است و باید در راستای تعمیق ایمان دینی و تبیین سیاسی و جامعهشناختی احکام دین حرکت کند. همه چیز باید در خدمت دین باشد. حیات مادی و معنوی مان را باید در این راه صرف کنیم. تلاش و تحصیلات حوزوی و دانشگاهی ما باید ذر مسیر در دفاع از دینمان باشد.
آقای دکتر مریجی اضافه کردند: دانشگاه باقرالعلوم علیهالسلام دارای ظرفیتهای مهمی است که برمبنای آن دارای رشتههای تخصصی منحصربهفردی است و در اکثر رشتهها اولین و تنها برگزارکننده در کشور است. با این وجود، باید تلاش کنیم با توجه به ظرفیتهای موجود، در سطح بینالمللی وضعیت بهتری کسب کنیم. لذا بهرهگیری از این فضای علمی و نظم و حضور در کلاس را جزء واجبات خود بدانید. بهترین رسالهها و پایاننامهها و نمرات تحصیلی باید در این دانشگاه بدست آید. امروز جامعه اسلامی، بهصورت جدی نیازمند تلاش علمی است و تنها تلاش علمی و خروجیها و محصولات علمی است که میتواند دشمنان انقلاب اسلامی را ناکام کند. دانشجویان و طلاب باید با تمام توان در مسیر تقویت بنیه علمی خود و کشور اسلامی ایران گام بردارند.
پیام رهبر_انقلاب در پی اهانت یک نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر اعظم
حضرت آیتاللهخامنهای در پیامی، اهانت اخیر یک نشریه فرانسوی به ساحت نورانی پیامبر اعظم صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم را محکوم کردند.
📝 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
بسمهتعالی
گناه بزرگ و نابخشودنی یک نشریّهی فرانسوی در اهانت به چهرهی نورانی و قدسی حضرت رسول اعظم (صلّی الله علیه و آله) بار دیگر عناد و کینهی شرارتبار دستگاههای سیاسی و فرهنگی دنیای غرب با اسلام و جامعهی مسلمانان را آشکار ساخت. بهانهی آزادی بیان برای محکوم نکردن این جرم بزرگ که از سوی برخی سیاستمداران فرانسوی گفته شده کاملاً مردود و غلط و عوامفریبانه است. سیاستهای عمیقاً ضدّ اسلامی صهیونیستها و دولتهای استکباری عامل اینگونه حرکتهای دشمنانه است که هر چند یکبار بُروز مییابد. این حرکت در این برههی زمانی میتواند، نیز به انگیزهی منصرف کردن ذهن ملّتها و دولتهای غرب آسیا از نقشههای شومی باشد که آمریکا و رژیم صهیونیستی برای این منطقه در سر دارند. ملّتهای مسلمان بویژه کشورهای غرب آسیا، ضمن حفظ هوشیاری در مسائل این منطقهی حسّاس، باید هرگز دشمنیهای سیاستمداران و سردمداران غربی نسبت به اسلام و مسلمین را فراموش نکنند.
والله غالب علی امره
سیّدعلی خامنهای
۹۹/۶/۱۸
صنیعی:
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، این فراخوان در محورها و موضوعات مختلفی از جمله مبانی و اصول تعالی پیوند خانه، مدرسه و مسجد، آسیب ها، موانع و راهکارهای تعالی پیوند خانه، مدرسه و مسجد و نقش و همگرایی نهادهای فرهنگی در پیوند خانه، مدرسه و مسجد است.
بر اساس این فراخوان، متفکران و صاحبنظران، حوزویان و دانشگاهیان، امامان جمعه و جماعت، مدیران مدارس و معلمان و مربیان امور تربیتی، پدران و مادران و فعالان تولید محتوای نمازی می توانند آثار خود را در قالب های علمی و پژوهشی، ادبی و هنری و ایده ها و تجربیات موفق ارائه کنند.
همچنین ثبت نام و مهلت شرکت در این فراخوان از 10 شهریور تا 10 آذر سال 1399 اعلام شده است.
ثبت نام و ارسال آثار از طریق سامانه www.namaz.ir یا صندوق پستی 1417743181 است و نتایج فراخوان پایان آذر 1399 از طریق پایگاه اطلاع رسانی ستاد اقامه نماز به نشانی www.namaz.ir اعلام می شود.
راه های ارتباطی با دبیرخانه اجلاس به شرح زیر است:
شماره های تماس: 86037780- 86037506- 88896666- 021
سامانه پیام کوتاه: 1000017
پایگاه اطلاع رسانی: www.namaz.ir
کانال در پیام رسان سروش: https://sapp.ir/ejlas29
کانال در پیام رسان بله: https://ble.ir/ejlas29
نشانی: تهران، خیابان طالقانی، میدان فلسطین، پلاک 387، کد پستی:
جلد اول مجموعه مقالات دو جلدی اولین همایش بین المللی دین، فرهنگ و فناوری به همت اداره پژوهش دانشگاه باقرالعلوم(ع) و توسط اداره نشر دانشگاه منتشر شد. 32 مقاله علمی و سخنرانی از استادان دانشگاه، فرهیختگان و فعالان عرصه دین، فرهنگ و فناوری در مجموعه مقالات منتشر شد. مقالات پذیرفته شده در همایش دارای کد اختصاصی (11701 – 95170 ) از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) می باشد.
پس از ارزیابی 124 مقاله ی ارسال شده به دبیرخانه اولین همایش دین، فرهنگ و فناوری، تعداد 32 مقاله و سخنرانی واجد شرایط لازم و علمی برای چاپ شناخته شد که در دو جلد چاپ و منتشر شد و در سامانه کتاب خوان همراه پژوهان قابل دسترسی است.
باسمه تعالی
اساتید و دانشجویان و فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی به اطلاع می رساند (شماره 82 ، تابستان 1399) نشریه تاریخ اسلام با عناوین ذیل در سامانه اختصاصی تاریخ اسلام درج شده است و قابل استفاده می باشد.
بررسی انتقادی گزارشهای ناظر بر آیه اطعام
محمد غفوری 7
وثیقةالمدینه و جایگاه معرفتی آن در شکلگیری جامعه اسلامی در مدینه
محمد تقی سبحانی / الهام خرّمی نسب 35
سيرهنگاري جابر بن عبدالله انصاري؛ شفاهي يا مکتوب؟
محمدرضا هدايتپناه 67
گفتمانکاوی آثار عاشورایی دکتر محمدابراهیم آیتی
محمد ولیپور / طاهره عظیمزاده تهرانی / زهرا علیزاده بیرجندی 109
کارکرد مسألگی و تواتر انعکاسی در الهیات تاریخی
محمدحسن احمدی 143
تأثیر ناامنی بر روند حجگزاری خراسانیان از ابتدای قرن سوم تا میانه قرن پنجم هجری
محمد رضائی 171
بررسی تاریخی جشنهای یمن در دوره طاهریان (858-945 ه.ق.)
علی غلامی فیروزجائی / عباسعلی محبیفر 199
جایگاه تفلیس در قلمرو اسلامی از آغاز فتوحات تا اوایل قرن ششم هجری
محسن رحمتی / الهام آقاجری 221