آبشار ماربره _ دره شهر
آبشار زیبای ماربره در ٢۰ کیلومتری جادهی دره شهر به سمت پلدختر و در بین دو روستای آرمو و کل سفید قرار دارد.
دره شهر یکی از شهرستانهای کوهپایهای کبیرکوه از رشته کوه زاگرس در استان #ایلام است.
سراسر منطقهی پیرامون آبشار ماربره با درختان سرسبز و گیاهان دارویی پوشیده شده است. در این منطقه درختان انجیر، انگور و نیز نیزارهای بلند مشاهده میشوند.
یکی دیگر از گیاهانی که اطراف آبشار را پوشانده و جلوهای زیبا به این منطقه بخشیده است، سرخس پرسیاوشان است.
آبشار ماربره در تمامی فصول سال جاری و پُرآب است ولی پیشنهاد میشود که فصول بهار و تابستان را برای بازدید از این آبشار تماشایی انتخاب کنید.
#ایران_زیبا 😍
جنگل دالخانی، جنگلی کوهستانی است که، در امتداد جنگلهای انبوه #رامسر ، در مجاورت عروس شهرهای ایران یعنی رامسر زیبا واقع شده است. این جنگل به دالان بهشت شهرت دارد. دالان بهشت در روستای دالخانی یا دالیخانی قرار دارد. این روستا در جنوب شرقی رامسر قرار گرفته است و با این شهر فقط ۳ کیلومتر فاصله دارد. این جنگل ۸۰۰ متر از سطح دریا بالاتر است.
─┅─═ঊঈ💓 #ایران_زیبا 😍
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نام : " تاریخ جنگ ایران و عراق "
✍ نویسنده : " جعفر شیرعلی نیا "
📑 ناشر : " نشر سایان "
📖 توضیحات :
شاید جنگ سختترین تجربه زندگی انسانها باشد. جنگ واژهای است که برای ما ایرانیها ملموس و آشناست. آن هم جنگی ۸ ساله که باید آن را #جنگ_جهانی_سوم نامید.
📘 کتاب حاضر از این جنگ میگوید. این اثر یک #دایرة_المعارف_مصور درباره #تاریخ_جنگ_ایران_و_عراق است که توسط #جعفر_شیر_علی_نیا تدوین شدهاست.
📕 این اثر نفیس با کاغذ گلاسه و با چاپی تمام رنگی روایتی مصور و یکپارچه از ریز و درشت جنگ به دست میدهد. این اثر از روزهای پیش از جنگ، از بهمن ۱۳۵۷ آغاز میشود و تا روزهای بدون آتش و مذاکرات صلح ادامه مییابد. در تدوین این اثر از عکسهایی متنوع، نقشهها، جداول و اسنادی معتبر استفاده شدهاست که مهر تاییدی بر صدق کلام کتاب است.
📗 این اثر نشان شیرازه طراحی گرافیک در سال ۱۳۹۸ و جایزه کتاب سال دفاع مقدس را در سال ۱۳۹۳ را به خود اختصاص دادهاست. با این اثر تلخ و شیرین جنگ را یک جا بشنوید.
📚 #معرفی_کتاب
⁉️ چرا پس از #فتح_خرمشهر جنگ را ادامه دادیم؟
چرا پس از #فتح_خرمشهر جنگ ادامه پیدا کرد و آن همه جوان!! و سرمایه از دست رفت؟
✅ #پاسخ :
شبههافکنان در این موضوع دانسته یا نادانسته چنین القاء میکنند که پس از فتح خرمشهر، امکان بدون هزینه و شرافتمندانه پایان دادن به جنگ و صلح وجود داشته اما ایران نپذیرفته است!! درحالیکه :
▪️از ابتدای تجاوز #صدام_بعثی به ایران کشورها، شخصیتها و سازمانهای متعددی جهت پایان دادن به جنگ به دو کشور سفرکردند. البته چندین #قطعنامه در شورای امنیت تصویب شد اما بغیر از قطعنامه ۵۹۸ هیچ کدام به مرحله اجرا نرسید.
▪️موضع ایران در تمامی دیدارها و گفتگوهای گروه های صلح #ثابت بود اینکه نخست باید #متجاوز مشخص شود دوم تضمین به بازگشت عراق به مرزهای قبلی و عدم آغاز تجاوز جدید.
▪️اگر صلح را مجموعهای از آتش بس، عقبنشینی، تعیین متجاوز، تامین خسارتهای وارده و چند عامل دیگر بدانیم، باید بگوییم که در آن زمان (پس از فتح خرمشهر)، هیچ گونه پیشنهاد صلحی ارائه نشد و شورای امنیت و دیگران، تنها «آتش بس» و در واقع حالت «نه جنگ نه صلح» را توصیه میکردند.
▪️پذیرش به اصطلاح #صلح با شرایط مذکور پس از فتح خرمشهر نه تنها یک خطای استراتژیک بود بلکه خیانتی بزرگ بود زیرا :
1️⃣ عراق ۵ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران را در اشغاب خود داشت و مرزهای ایران تامین نداشت و نقاطی در شلمچه، طلائیه، فکه و قصر شیرین در اشغال عراق بود و نیز شهرهای سومار، نفت شهر و مهران عملا در اشغال دشمن بودند و امکان #آزادسازی این نقاط از راه مذکور، غیرمعقول به نظر میرسید و راهی جز ادامه جنگ وجود نداشت.
2️⃣ شرایط شناسایی متجاوز (عراق) مشخص نبود و اعتباری و اطمینانی در این رابطه وجود نداشت.
3️⃣ شهرهای آزاد شده همچون خرمشهر، به علت حضور دشمن در شلمچه، همچنان مورد تهدید بود. تحلیل نظامیان این بود که پذیرفتن پیشنهاد مذاکره یا صلح یعنی تجدد قوای مجدد صدام.
4️⃣ پیکره و عقبه ی ارتش عراق نه تنها دچار ضعف و ضربه ی اساسی نشده بود ؛ بلکه با سوءاستفاده از این فرصت میتوانست با تجدید قوای بیشتر به تجاوز خود ادامه دهد؛ تنها چیزی که ارتش عراق از دست داده بود روحیه نیروهایش بود.
▪️ از همه مهمتر ایران ۲۷ تیر سال ۶۷ قطعنامه صلح را پذیرفت اما باوجود تعهدات بین اللملی کمتر از چند هفته یعنی ۴ مرداد سال ۶۷ سازمان مجاهدین (رجوی) با حمایت صدام مجددا به ایران حمله کرد.
▪️پرسش این است که اگر ایران، جنگ تحمیلی را پس از فتح خرمشهر تمام میکرد، امروز همین افراد، این پرسش را مطرح نمی کردند که چرا ایران در وضعیتی که در موضع برتر بود و احتمال شکست عراق و سقوط صدام وجود داشت، جنگ تحمیلی را این گونه به پایان رساند؟!
▪️اینکه به جامعه آدرس غلط بدهیم و ایران را مقصر جنگ و ادامه دهنده جنگ بدانیم چیزی جز #عقده_گشایی علیه امام و انقلاب و شهدا نیست.
چرا از استقبال مردم از #واکسن_برکت نگران اند ⁉️
تا حدی که دست به دامان #فتوشاپ میشن ‼
تا ذره ای ز درد خودم را نشان دهم
بگذار در جدا شدن از یار جان دهم
همچون نسیم می گذرد تا به رفتنش
چون بوته زار دست برایش تکان دهم
دل بُرده از من آنکه ز من دل بریده است
دیگر در این قمار نباید زیان دهم
یعقوب صبر داشت و دوری کشیده بود
چون نیستم صبور چرا امتحان دهم
یوسف فروختن به زر ناب هم خطاست
نفرین اگر تو را به تمام جهان دهم
#فاضل_نظری
#شاعرانه
گر توکل می کنی در کار کن
کشت کن پس تکیه بر جبار کن
#مثنوی_معنوی
مولوی می گوید :
توکل به خداوند در تلاش کردن معنا پیدا می کند ...
#شاعرانه