نمونه رایگان کتاب قرآن و هدیه های آسمانی.pdf
54.54M
مفاهیم پایه و روش های یاددهی #قرآن_هدیه_های_آسمانی
••✦•┈┈┈••❅✾❅••┈┈┈•✦••
╭───
│@CafeAghayeMoshaver☕️
╰──────────
🔴 آیا ما هنر را میفهمیم یا تحت تأثیر شهرتیم؟!
این تصویر شخصی است که در ایستگاه مترو در واشنگتن ایستاده و ویولن میزند. او برای یک آزمایش اجتماعی توسط دوربینهای امنیتی زیر نظر گرفته شده بود.
این مرد حدود ۴۵ دقیقه مشهورترین موسیقیها را نواخت و در این مدت بیش از ۱۰۰۰ نفر از آنجا عبور کردند و به سمت مترو رفتند.
فقط ۷ نفر ایستادند، چند لحظه گوش دادند و رفتند و برخی از آنها به خاطر نوازندگیاش به وی پول دادند، در نهایت او فقط ۳۲ دلار در مدت ۴۵ دقیقه جمع کرد!
این نوازنده جاشوا بل یکی از بزرگترین نوازندگان جهان بود و ویولنی که با آن مینواحت قیمتی معادل ۳.۵ میلیون دلار داشت! (شانس آورد ویلونش رو ندزدیدند
چند روز قبل از این ماجرا، جاشوا بل کنسرتی در بوستون داشت و قیمت هر بلیط ۱۰۰ دلار بود. همه بلیطها به طور کامل فروخته شدند!!
این یک آزمایش اجتماعی مهم بود و از آن میتوان نتایج مختلفی گرفت. یکی اینکه آیا ما تحت تأثیر شهرتیم یا هنر افراد؟! و دیگری اینکه هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد! جاشوا استعداد خود را در مکانی نامناسب ارائه کرد و مردم استعدادی را که مجانی به آنها داده شد بود درک نکردند
╭───
│ 📚@CafeKonkooreeha☕️
╰──────────
«و تظُنُّ أنها النِّهاية ثم يُصلِحُ الله كلَّ شيء.»
و گمان میکنی که پایان است؛
سپس خداوند همهچیز را درست میکند...
╭───
│ 📚@CafeKonkooreeha☕️
╰──────────
نرمال بودن... - @mer30tv.mp3
6.21M
فرصت شنیدن این چند جمله را ازخودت نگیر ☺️
#رادیو_کافه_آقای_مشاور
╭───
│@CafeAghayeMoshaver☕️
╰──────────
سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
✅️راهکار 7/5 ـ طراحی و تدوین برنامه تعلیم و تربیت انعطافپذیر، متناسب با ویژگیهای شخصیتی و محیطی استعدادهای گوناگون دانشآموزان به منظور شکوفایی استعدادهای خاص و افزایش کارآمدی و مفید بودن آنها.
✅️راهکار 8/5 ـ ساماندهی و بکارگیری بهینه و اثربخش منابع انسانی و توزیع عادلانه آن در سراسر کشور.
---------------------
╭───
│@CafeAghayeMoshaver☕️
╰─────────
🔻تغییر ویژگی نسلهای دانش آموزی و ضرورت درک تفاوت این نسل ها برای معلمان
╭───
│@CafeAghayeMoshaver☕️
╰──────────
کافه آقای مشاور☕️
🔻تغییر ویژگی نسلهای دانش آموزی و ضرورت درک تفاوت این نسل ها برای معلمان ╭─── │@CafeAghayeMoshaver☕️
📎قسمت اول
نسلهای مختلف دانشآموزان، به ویژه نسلهای X و Y (متولدین ۱۹۶۵ تا ۲۰۱۰) و نسل آلفا (متولدین ۲۰۱۰ به بعد)، ویژگیها و رفتارهای متفاوتی دارند که تأثیرات عمیقی بر روشهای تدریس و نحوه عمل معلمان در کلاس درس میگذارد. در ادامه به بررسی این تفاوتها و تأثیرات آنها می پردازیم:
1⃣تجربیات آموزشی:
نسل X و Y: این نسلها عمدتاً با روشهای سنتی یادگیری مواجه بودهاند. کلاسهای درس معمولاً معلم محور و خطی بوده و تأکید بر حفظ مطالب و آزمونهای کتبی بوده است.
نسل آلفا: این نسل در دنیای دیجیتال بزرگ شده و با تکنولوژیهای نوین مانند تبلتها، گوشیهای هوشمند و اینترنت آشناست. آنها به یادگیری تعاملی و بصری تمایل بیشتری دارند.
2⃣تکنولوژی:
نسل X و Y: دسترسی محدود به تکنولوژی داشتند و بیشتر یادگیریها از طریق کتابها و منابع چاپی انجام میشد.
نسل آلفا: از سنین پایین با تکنولوژی آشنا هستند و انتظار دارند که آموزشها نیز با استفاده از ابزارهای دیجیتال و نرمافزارهای آموزشی انجام شود.
3⃣روشهای یادگیری:
نسل X و Y: بیشتر بر روی یادگیری انفرادی و حفظ مطالب تمرکز داشتند.
نسل آلفا: به یادگیری گروهی، مشارکتی و تجربی تمایل دارند. آنها دوست دارند که در فرآیند یادگیری خود فعال باشند.
اقتضائات نسل جدید دانش آموزی برای معلمان
نوجوانان الفا ، سرکش ، استقلال طلب و معمولاً تمایل دارند که نظرات و ایدههای خود را بیان ، پیگیری و در تصمیمگیریها مشارکت داشته باشند.
این نسل معمولاً نسبت به مسائل اجتماعی حساستر است و به دنبال تغییرات مثبت در جامعه است.
این نسل معمولا آرمان گرا تر و کمتر تحت تأثیر مدرسه و خانواده قرار دارند. بعبارتی ارتباطات مجازی بیش از ارتباطات واقعی رفتار آنها را شکل می دهد.
یادگیری از طریق اینترنت، ویدئوهای آموزشی و پلتفرمهای آنلاین برای این نسل رایج است و آنها از این طریق می توانند دانش و شایستگی حرفه ای معلمان را به چالش بکشند، بنابراین معلم باید بیش از گذشته از نقش منبع دانش به نقش راهنما و تسهیل گر حرکت کنند.
╭───
│@CafeAghayeMoshaver☕️
╰──────────
کافه آقای مشاور☕️
📎قسمت اول نسلهای مختلف دانشآموزان، به ویژه نسلهای X و Y (متولدین ۱۹۶۵ تا ۲۰۱۰) و نسل آلفا (متول
🔻تغییر ویژگی نسل های امروزی دانش آموزی و ضرورت درک تفاوت نسل ها برای معلمان
📎قسمت دوم
با عنایت به این ویژگیها موارد زیر برای عمل به معلمان توصیه می شود.
1⃣استفاده از تکنولوژی:
معلمان باید از ابزارهای دیجیتال مانند پلتفرمهای آنلاین، نرمافزارهای آموزشی و رسانههای اجتماعی استفاده کنند تا بتوانند توجه دانشآموزان را جلب کنند. این ابزارها میتوانند به تسهیل یادگیری کمک کنند.
2⃣آموزش تعاملی:
معلمان باید روشهای تدریس خود را به سمت یادگیری تعاملی و پروژه محور تغییر دهند. این رویکردها به دانشآموزان کمک میکند تا مهارتهای کار گروهی و حل مسئله را توسعه دهند.
3⃣شخصیسازی آموزش:
با توجه به ویژگیهای نسل آلفا، معلمان باید توانایی شخصیسازی آموزشها را داشته باشند تا نیازها و علایق فردی هر دانشآموز را در نظر بگیرند. این میتواند شامل ارائه گزینههای مختلف برای پروژهها یا فعالیتهای یادگیری باشد.
4⃣توجه به مهارتهای اجتماعی:
با توجه به افزایش وابستگی به تکنولوژی، معلمان باید بر روی توسعه مهارتهای اجتماعی و ارتباطی دانشآموزان تمرکز کنند. فعالیتهای گروهی و بحثهای کلاسی میتواند به تقویت این مهارتها کمک کند.
5⃣آموزش تفکر انتقادی:
نسل جدید نیازمند یادگیری مهارتهای تفکر انتقادی و حل مسئله است. معلمان باید فضایی ایجاد کنند که دانشآموزان بتوانند. ایدهها و نظرات خود را ابراز کنند و به تحلیل مسائل بپردازند.
6⃣تدریس مشارکتی:
استفاده از مدل تدریس مشارکتی بمنزله قبول سهم دانش آموزان در تعیین فعالیتهای آموزشی کلاس درس توسط معلمان است . در اینصورت اجرای تدریس قابل فهم تر و جذاب تر برای دانش آموزان و همچنین اداره کلاس برای معلمان راحت تر خواهد بود.
نتیجهگیری
به طور کلی، تفاوتهای میان نسلهای X، Y و آلفا نه تنها بر روی نحوه یادگیری دانشآموزان تأثیر میگذارد، بلکه نیازمند تغییرات اساسی در روشهای تدریس معلمان است. معلمان باید خود را با نیازها و ویژگیهای نسل جدید سازگار کنند تا بتوانند بهترین نتایج را در فرآیند یادگیری به دست آورند.
╭───
│@CafeAghayeMoshaver☕️
╰──────────
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از کنکورمحوری تا مدرسهمحوری؛ نگاهی به مصوبۀ نظام سنجش و پذیرش دانشجو
╭───
│ 📚@CafeKonkooreeha☕️
╰──────────