eitaa logo
🇮🇷کانال کمیل🇮🇷
428 دنبال‌کننده
28.8هزار عکس
16هزار ویدیو
74 فایل
کانالی برای ارائه مطالب متنوع سیاسی،اجتماعی ، مذهبی، ادبی و طنز..... کپی از مطالب کانال آزاد است https://eitaa.com/joinchat/1446576180C08cc5661cc لینک کانال کمیل👆 آیدی:👈 Canele_komeil@ ارتباط: @n_bande
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ مادر شهید محسن حاجی‌حسنی کارگر، قاری شهید منا از دنیا رفت و امشب شب اول قبر این مادر دلسوخته است. او در مصاحبه‌ای گفته بود «محسن یک بار شهید شد اما من هر روز شهید می‌شوم.»
⭕️ زیارت عاشورا یاد میده فقط اگر اهل اختلاس و دزدی و چپاول و رانت نباشی و یه گوشه زندگی ساده و بی‌تفاوت برای خودت بسازی، کافی نیست. نتیجه‌اش میشه کربلا.. باید هم برائت کنی از همه‌ی شرور و طاغوت‌ها هم، گوش‌تو بسپاری به حرف و کُنش ولی‌امر خودت. 👤 هاجر
‏از ریاست محترم ‎ ومسئولین زندان وگروه امام علی ع متشکریم.یک اصلاحات سریع،شفاف وشسته رفته راتجربه کردیم. خوب است که این شیوه،ادامه ودرهمه نهادها تعمیم یابد زیرا نشان داد نهی ازمنکرچه تاثیرگذار است و بسیاری مشکلات درنظام مدیریت کشور،نه سیستماتیک،بلکه حتما اصلاح پذیراست. "حسن رحیم پور"
⭕️ دو روزه برام سوال پیش اومده که سفرهای آقای رئیسی واقعا شوآفه یا قصدش خدمتِ خالصانه س؟ این عکسو الان دیدم و یقین پیدا کردم، آخه کسی که قصد شوآف داشته باشه با خودش دوربین و عکاس حرفه ای میبره. شما به گوشه سمت چپ عکس دقت کنید. این عکس توسط مردم با موبایل شیائومی گرفته شده!!! 👤 مهدی یحیایی
⭕️ برای اولین بار در تلویزیون شاهد هستیم تبلیغ احکام دینی و نماز در لابلای حجم انبوه مصرف‌گرایی سر بر آورده! خدا را شکر می‌کنم که از آن زمان که برنامه به علت اعتراض به تبلیغات تعطیل شد رسیدیم به جایی که دین می‌تواند "تبلیغ" شود! 👤 محمدهادی مذهب‌جعفری
‏مجله انگلیسیه نیچر که در سال 2020 رده اول نشریات علمی را گرفته اعلام کرد واکسن کو ایران برکت 93 درصد ایمنی ایجاد میکند! واکسن ایرانی مایه افتخار ملت ایران است!
‏میدونی 40 هزار پوند میشه چند؟ این رقم رو 106 سال پیش به رئیسعلی دلواری پیشنهاد دادند تا فقط از سر راه انگلیس بره کنار! ولی گفت استقلال ایران فروشی نیست ! ‎ "منصور رضایی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«ببینید آمریکایی ها چه سیستم پیشرفته ای برای شستشوی قطارها و مترو و خیابوناشون ساختند!!! اونوقت ما جهان سومی ها اینقدر عقب مانده و‌ بدبختیم» بخشی از افکار یک مغز کوچک زنگ زده‌ی برعنداز!!!👆🏻 "بنده خدا"
«احمد مسعود» سقوط پنجشیر را تکذیب کرد 🔹«احمد مسعود» در توییتى شایعه سقوط پنجشیر و فرار خود را تکذیب کرد و آن را به رسانه‌هاى پاکستانى نسبت داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارشناس صهیونیست: از توانایی‌های ایران نگرانیم و به تنهایی نمی‌توانیم با ایران مقابله کنیم!
22.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنان حاج محمود کریمی در آخرین شب از مراسم عزاداری در حسینیه داود العاشور بصره: ملیت ما اسلام است و آنچه ما را دور هم جمع کرده است عشق به امام حسین(ع) است. ما اینجا انگار در خانه خودمان هستیم 🔻همه عالم دیده‌اند قدرت شیعه در اربعین حسینی خودش را نشان می دهد ، و دشمن به دنبال اختلاف بین دو ملت است.