eitaa logo
🇮🇷کانال کمیل🇮🇷
425 دنبال‌کننده
28.6هزار عکس
15.9هزار ویدیو
73 فایل
کانالی برای ارائه مطالب متنوع سیاسی،اجتماعی ، مذهبی، ادبی و طنز..... کپی از مطالب کانال آزاد است https://eitaa.com/joinchat/1446576180C08cc5661cc لینک کانال کمیل👆 آیدی:👈 Canele_komeil@ ارتباط: @n_bande
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️‏مگر صهیونیست ها نمی گویند حماس نابود شده؟ مگر نتانياهو در سازمان ملل نگفت۴٠هزار تروریست! را در غزه کشتیم؟ امروز در شمال غزه در بیت لاهیا ١۵ نظامی صهیونیست توسط حماس به هلاکت رسیدند ‎
♨️ تعلیم سنت پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌وآله) توسط یک معلم خوش ذوق👏🏻👏🏻
♨️ لبنان خطاب به ارتش رژیم صهیونیستی: در سال ۱۹۸۲، بعد از ۷ روز به بیروت رسیدید در سال ۲۰۰۶، بعد از ۳۳ روز، تا وادی الحُجیر پیش‌روی کردی. اما حالا، بعد از ۴۰ شبانه‌روز درگیری، همچنان در نزدیکی روستاهای مرزی می‌جنگید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تو کنسرت های ایران هم میشه از این کارا کرد البته اگه نمیترسن مخاطبینشون یه‌وقت ناراحت بشن نه اصلا کنسرت رو ولش کن. در حد یه استوری هم شرف داشته باشن ما راضی هستیم!!👌🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️جای نگرانی نیست! 🔹اگر شما هم با شنیدن سخنان رهبر انقلاب در جمع اعضای مجلس خبرگان نگران شدید، این فیلم را ببینید حجت‌الاسلام صلح میرزایی (عضو مجلس خبرگان رهبری)
🇮🇷کانال کمیل🇮🇷
♨️جای نگرانی نیست! 🔹اگر شما هم با شنیدن سخنان رهبر انقلاب در جمع اعضای مجلس خبرگان نگران شدید، این
♨️♨️♨️الحق و الانصاف که سخنان آقا طبیعی بود، چون در جمعی صحبت میکرد که باید رهبری بعدی را انتخاب کنند. در سال ۹۴ هم آقا چنین حرفی را در جمع خبرگان آن دوران زد. طبیعی هست که آقا باید توصیه هایی در این زمینه داشته باشند. 👌🏻هرچند رهبر بعدی انشالله خود امام عصر ارواحنا فداه هستند واقعا جای تاسف هست که تحلیل گران فضایی دوباره دست به کار شدند و تحلیلهای ماورایی ارائه داده اند !! مخصوصا برخی سخنرانان معروف که انسان از آنها انتظار نداشته !! طرف گفته چون خوب جواب اسرائیل داده نشده، آقا اینطور حرف زد ‼️‼️😳😳 یعنی رهبر این مملکت بیخود و بی جهت ب سردار حاجی زاده نشان فتح داد ؟ یعنی رهبری اشتباه گفتند نه تعلل کردیم و نه شتاب ؟ اینطور راحت بخاطر تحلیل های تخیلی ماورایی، فرماندهان نظامی را زیر سوال می‌برید؟؟؟
۵ شهید در حادثۀ تروریستی سراوان 🔹در پی حملۀ تروریستی در منطقۀ «سیرکان» از توابع شهرستان سراوان در جنوب استان سیستان‌وبلوچستان ۵ نفر از نیروهای حافظ امنیت بومی به شهادت رسیدند. ‌ اسامی شهدای حملۀ تروریستی سراوان اعلام شد 🔹«عبدالرحمن بلو‌چ‌زهی»، «شه‌بخش بلوچ‌زهی»، «عبدالله بلوچ‌زهی»، «واحد بلوچ‌زهی» و «بشیر سپاهی» ۵ حافظ امنیت هستند که در حملۀ تروریست‌ها در سراوان به شهادت رسیدند.
♨️‏بیگانگان بر سر ندیدن فرمانده قدس در قاب تصویر افسانه سرایی کردند. تلاش انان حضور و غیاب فرماندهان بود و سر موعد رسانه ملی با تصویری زنده، دروغشان را بر ملا کرد. روایت هایی هم در مورد شرارت اخیر صهیونیست ها ضد ایران مطرح شد، در این زمینه هم شگفتانه هایی در راهست. ‎ 👤حسن عابدینی
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️صحبت های کسی که به دروغ میگویند مخالف تصویب لایحه عفاف و است...
آره داداش شما خیلی معذب بودی ، هرچی از دهنت درمیومد میگفتی😒 دلم برای رئیسی سوخت سالهاست آقا از اصلاح الگوی مصرف میگویند، سال ۱۳۹۰ را به این نام نامگذاری کردند، سالها فرمودند با سفارش و حرف فقط نمیشود و باید برای اسراف کاری کنید ، ما داریم در مصرف انرژی اسراف میکنیم. سال ۱۳۸۹ سیاست های الگوی مصرف را ابلاغ کردند. بارها تذکر دادند. حالا که داره یک کاری برای الگوی مصرف میشه به جای حمایت ،برای شهید رییسی شعر میخوانند تا فضا را احساسی کنند، همین هایی که در قالب انقلابی به رئیسی توهین میکردند.
🇮🇷کانال کمیل🇮🇷
♨️چند نفر رو مثل این کاربر سراغ دارید؟؟؟ که در زمان حیات شهید مظلوم‌ ، بهش اهانت می‌کردند و بعد از شهادت ، براش اشک تمساح میریزند تا به مقاصد خودشان برسند ؟؟؟ آیا معنایی غیر از این، برای نفاق ، وجود داره ؟؟؟