هدایت شده از منبرک فاطمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹شرحی کوتاه حجت الاسلام فاطمی بر دعای روز نوزدهم
🔹سه درخواست...
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ نَبّهْنی فیهِ لِبَرَکاتِ أسْحارِهِ ونوّرْ فیهِ قلبی بِضِیاءِ أنْوارِهِ وخُذْ بِکُلّ أعْضائی الی اتّباعِ آثارِهِ بِنورِکَ یا مُنَوّرَ قُلوبِ العارفین.
خدایا،مرا در این ماه به برکت های سحرهایش آگاه کن و دلم را با روشنایی انوارش روشنی بخش و تمام اعضایم را به پیروی آثارش بگمار،به نور خودت ای روشن بخش دلهای عارفان.
#التماس_دعا
📚جهت مشاهده پیام هر روز قرآن کلیک کنید👇
https://eitaa.com/fatemi222/15955
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 قانون حجاب رو قشنگ توضیح داده
💎مروارید عفاف
https://eitaa.com/Chastity/3191
حیا و عفت حضرت زینب (س)
از یکی از راویان حدیث به نام یحیی مازنی نقل شده که در محشر به اهل محشر می گویند که چشمهایتان را ببندید و سرها را پایین بیندازید تا فاطمه از محشر عبور کند.
او می گوید من سالها در مدینه در همسایگی حضرت زینب (س) زندگی می کردم. در این مدت نه صدایی از او شنیدم و نه او را دیدم.
حتی زمانی که ایشان برای زیارت رسول الله (ص) می رفتند، حسنین و علی (ع) ایشان را همراهی می کردند.
علی (ع) چراغ های اطراف را خاموش می کرد تا زینب دیده نشود و این نهایت حیای این بانوی بزرگوار بود.
بیشتر تاریخ زندگانی زینب (س) بعد از اتفاق عاشورا و خطبه خوانی ایشان است. این امور نشان می دهد که زنان در نهایت عفاف و حجاب نیز می توانند تأثیرگذار بوده و صاحب برتری شوند.
حضرت زینب (س) شخصیتی بسیار والادارند که علم و درک ما قادربه شناخت ایشان نبوده و نیست.
بعد از فاطمه (س) ایشان تنها زنی بودند که صاحب صفاتی چون مادرشان بودند. اگر هدف یک جامعه پاکی و رسیدن به طهارت باشد، باید در ابتدا زمینه های آلودگی به گناه را از بین برد.
💎مروارید عفاف
https://eitaa.com/Chastity/3191
اگه میخواید تنهایی برای خودتون روضه بخونید، بفرمایید 😭😭
https://eitaa.com/fatemi222/8426
هدایت شده از منبرک فاطمی
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹دعای روز بیستم مـاه مبــارک رمضــان
♦️التماس دعا
🌹 اللَّهُمَّ افْتَحْ لِي فِيهِ أَبْوَابَ الْجِنَانِ وَ أَغْلِقْعَنِّي فِيهِ أَبْوَابَ النِّيرَانِ وَ وَفِّقْنِي فِيهِ لِتِلاوَةِ الْقُرْآنِ يَا مُنْزِلَ السَّكِينَةِ فِي قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ
🌹خدايا در اين ماه درهاى بهشت هايت را به رويم باز كن، و درهاى آتش دوزخ را به روزيم بربند، و به تلاوت قرآن موفقم بدار، اى فرو فرستنده آرامش در دل مؤمنان.
🌹چه عواملی باعث میشه خداوند اعمال ما رو قبول کنه؟
شرحی از حجتالاسلام فاطمی
🍃🌹🍃
@fatemi222
هدایت شده از منبرک فاطمی
📚 طرح زندگی با آیه ها - دوری از برتری جویی
🌙مسابقه روز بیستم ماه مبارک رمضان منتشر شد!
💠پیام جزء بیستم:
🔸تلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا ۚ وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ(83 سوره قصص)
🔹سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است.
تاریخ شروع: ۱۴۰۴/۰۱/۰۱ ساعت ۰۰:۰۱
مهلت شرکت: ۱۴۰۴/۰۱/۰۱ ساعت ۲۳:۵۹
مجموع جوایز: ۳,۰۰۰,۰۰۰ ریال
منبع:
https://eitaa.com/fatemi222/16315
👈 مشاهده کامل:
https://yarketab.com/competition/1271/show
11.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بدون تعارف با نیکوکاری که گذشتن از میلیاردها تومان سرمایه برایش هیچ اهمیتی نداشته است ...
🔰 مواجهه ائمه با مسئله ی حجاب
🔹اگر کسی در روایات ائمه اطهار(ع) غور کند، حساسیتی فراتر از حساسیت عادی افراد مؤمن نسبت به این مسئله داشته اند. از خود پیامبر اکرم(ص) بگیرید تا سایر ائمه(ع). واقعاً جای افسوس دارد که امروزه با توجه به فضائی که کاملاً از سیره معصوم(ع) استنباط می شود، کسانی بیایند و دم از این موضوع بزنند که حجاب آن قدرها هم اهمیت ندارد و باید تابع فضای عمومی جامعه بود و باید دید مردم چه چیزی را می پسندند و آیا به حجاب گرایش دارند یا خیر.
🔹در منابع روائی وارد شده است که اولاً حجاب زنان پیامبر(ص) به هنگام حضور در اجتماع در حد عالی بود و حتی از روایات استفاده می شود که نقاب می زدند. اگر کسانی بخواهند شواهد را ببینند، آنها را ارجاع می دهم به جلد چهاردهم کتاب«اَلصَّحیح مِنْ سیرَةِ النّبیِّ الْاَعْظَم(ص)» تألیف مرحوم علامه سید جعفر مرتضی عاملی که در باره اصل و کیفیت حجاب در عصر پیامبر«ص» روایات متعددی را نقل کرده است.
🔹به عنوان مثال، در حجه الوداع بانوئی همراه برادرش نزد رسول خدا «ص» آمد که در باره حج مسئله ای را بپرسد. فضل بن عباس که جوان زیباروئی بود کنار پیامبر(ص) روی مرکب نشسته بود. آن خانم حجاب داشت، ولی صورتش کمی پیدا بود. پیامبر(ص) دیدند که فضل بن عباس خیره به این زن نگاه می کند و زن هم نگاههائی به فضل دارد. پیامبر اکرم(ص) با دستان مبارکشان بین چشمان فضل و صورت آن زن حایل ایجاد کردند. خیلی عجیب است که حضرت رسول(ص) در این قسمت اقدام عملی می کنند که نشان دهنده حساسیت و تأکید ایشان روی بحث عفاف عمومی و اجتماعی است.
🔹همچنین در کتاب المحاسن برقی آمده که امیرالمومنین علی (ع) به مردم عراق (کوفه) اعتراض می کنند که شنیده ام زنان در بازارها دوشادوش مردان حرکت می کنند و شما هم غیرت نمی ورزید.
🔹امیرالمؤمنین(ع) نگران وضعیت زنان هستند که حجاب هم داشتند، ولی بی مبالاتی می کردند و دوشادوش مردان در جامعه حضور پیدا می کردند، بدون اینکه حریم نگه دارند.
🔹روایت مربوط به ازدواج حضرت فاطمه(س) و امیرالمومنین علی(ع) هم معروف است. رسول خدا(ص) فردای ازدواج به خانه فاطمه(س) آمدند و تقسیم کار کردند، «کار داخل خانه با فاطمه(س) و کار خارج از خانه با علی(ع) باشد.» مفهوم این تقسیم کار توسط پیامبر(ص) این نیست که فاطمه(س) را در خانه حبس کند. چون فاطمه(س) حضور اجتماعی داشتند و حتی گاهی برای زیارت قبر حمزه سیدالشهدا(ع) و شهدای احد تا منطقه احد می رفتند و این کار را چه در زمان حیات پیامبر(ص) چه پس از رحلت ایشان انجام می دادند.
🔹مفهوم حرف پیامبر(ص) این بود که هنگامی که ضرورتی برای حضور در اجتماع وجود ندارد، ترجیح دارد که فاطمه(س) کارهای خانه و علی(ع) کارهای بیرون از خانه را انجام بدهند.
🔹این جمله حضرت فاطمه(س) به عنوان یک معصومه است که، «فلا یعلم إلا الله فلا یعلم ما داخلنی من السرور بإکفائی رسول الله (ص) تحمّل رقاب الرجال»: جز خدا کسی نمی داند که من چقدر شادم شدم از اینکه رسول خدا(ص) مرا باز داشت از اینکه همدوش مردان در جامعه حضور پیدا کنم و بخواهم مثل مردان کار اجتماعی انجام بدهم.
🔹فاطمه(س) در درون منزجر است از اینکه بدون حفظ حریم در جامعه با مردان مواجه شود و صحبت کند. موارد متعددی از این دست را می شود ذکر کرد. مثلاً امام صادق(ع) ابوبصیر را توبیخ می کنند زیرا وی در کوفه، برای خانم نامحرمی مجلس تعلیم قرآن داشت و بین آنها به شوخی سخنی رد و بدل شده و هر دو گفته اند و خندیده بودند. وقتی ابوبصیر خدمت امام می رود، ایشان از غیب خبر داده اند و به او می فرمایند دیگر تکرار نشود.
🔹یا امام کاظم (ع) وقتی بین یک کنیز و غلام حرف هائی رد و بدل شد، هر دو را مؤاخذه و آن غلام را اخراج کردند. روایات در این زمینه متعددند و اگر کسی بخواهد در حیات ائمه(ع) تتبع کند، بسیار عیان و روشن خواهد دید که ائمه(ع) روی این مسئله حساسیت داشتند، به این دلیل که زمینه مهمی برای فساد بود.