هدایت شده از احمد عسکرپور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤 عمه بیا گمشده پیدا شده
🖤 کنج خرابه شب یلدا شده
#دودمه
#شب_سوم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
کانال مهدویت راهی به سوی ظهور
🆔️ @mahdaviyat_org
هدایت شده از احمد عسکرپور
🌹رسول خدا (ص) فرمودند: إِذَا لَمْ يَأْمُرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَ لَمْ يَنْهَوْا عَنِ الْمُنْكَرِ وَ لَمْ يَتَّبِعُوا الْأَخْيَارَ مِنْ أَهْلِ بَيْتِي سَلَّطَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ شِرَارَهُمْ فَيَدْعُوا خِيَارُهُمْ فَلَا يُسْتَجَابُ لَهُمْ.
♦️هرگاه مردم امر به معروف و نهى از منكر نكنند، و از برگزیدگان از اهل بیت من پيروى ننمايند، خداوند بدانشان را بر آنان مسلّط گرداند، سپس در این حال نيكانشان دعا می كنند، امّا دعايشان مستجاب نشود.
📚بحارالانوار، ج 70، ص، 372
🌹امام علی علیه السلام نیز در وصیت به فرزندان برومند خود، که در واقع سفارش و وصیت به تمام مؤمنان است، می فرماید:لاَ تَتْرُكُوا الاَْمْرَ بِالْمَعْرُوفِ وَالنَّهْيَ عَنِ الْمُنْكَرِ فَيُوَلَّى عَلَيْكُمْ شِرَارُكُمْ ثُمَّ تَدْعُونَ فَلاَ يُسْتَجَابُ لَكُم؛
♦️امر به معروف و نهی از منکر را ترک نکنید که در غیر این صورت، اشرار بر شما سیطره و تسلط می یابند، سپس شما دعا می کنید، ولی برای شما اجابت نمی شود.
📚بحار الانوار، ج 97،ص 90
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇮🇷
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از احمد عسکرپور
امام علی علیه السلام:
ترس (نابجا) با نااميدى مقرون است و کم رويى با محروميت همراه، فرصت چون ابر می گذرد، پس فرصتهای نیکو را غنیمت شمرید (و پيش از آنکه از دست برود، از آن استفاده کنيد).
@Afsaran_ir
هدایت شده از احمد عسکرپور
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️از ديدگاه امام علی (عليه السلام) «متّقين» در معاشرت های خود با مردم چه اهداف مقدّسی را دنبال می کنند؟
🔹#امام_علی (علیه السلام) در بخشی از خطبه ۱۹۳ «نهج البلاغه» مى فرمايد: «بُعْدُهُ عَمَّنْ تَبَاعَدَ عَنْهُ زُهْدٌ وَ نَزَاهَةٌ؛ وَ دُنُوُّهُ مِمَّنْ دَنَا مِنْهُ لِينٌ وَ رَحْمَةٌ، لَيْسَ تَبَاعُدُهُ بِكِبْرٍ وَ عَظَمَةٍ، وَ لَا دُنُوُّهُ بِمَكْرٍ وَ خَدِيعَةٍ» (دورى #متّقین از كسانى كه دورى مى كنند به سبب #زهد و حفظ پاكى است، و نزديكی شان به كسانى كه نزديك مى شوند #مهربانى و رحمت است، نه اينكه دورى شان از روى تكبّر و خودبزرگ بينى باشد و نزديكی شان براى مكر و خدعه [و بهره گيرى مادى]).
🔹#امیرالمؤمنین (عليه السلام) در ذكر اين اوصاف به نكته مهمى اشاره مى كند و آن اينكه: #پارسايان در پيوندهاى اجتماعى، دوستى ها و دشمنى ها، برقرار ساختن رابطه ها يا قطع كردن ارتباط كه در تعامل افراد جامعه نسبت به يكديگر اجتناب ناپذير است، #اهداف_مقدّسى را دنبال مى كنند؛
🔹اگر از كسى دور مى شوند به جهت #آلودگى اوست، و يا براى آن است كه نزديك شدن به او آنها را گرفتار زرق و برق #دنيا مى سازد كه آنها به آن مبتلا گشته اند. از سوی دیگر نزديك شدن آنان به افراد براى اين است كه جاهلی را #ارشاد كنند يا تنبيه غافلى و يا #كمك به انسان های ضعيف و دردمند است؛ به عكس #دنياپرستان كه دورى آنها از افراد به سبب #خودبزرگبينى است و نزديك شدن براى گرفتن بهره هاى #مادى و فريب دادن و #نيرنگ است.
📕پيام امام امير المؤمنين(ع)، مكارم شيرازى، ناصر، دارالكتب الاسلامية، تهران، ۱۳۸۶ش، چ اول، ج ۷، ص ۵۹۱
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#معاشرت #جامعه
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از احمد عسکرپور
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ضامن بقای ملت ها!!
🔹#حکومت یک «ضرورت اجتماعی» است. #جامعه_انسانی از آن جهت که متشکل از افراد با منافع، و سلایق متعارض و مختلف است، ضرورتا نیازمند یک #حکومت است، و گرنه اگر #قانون و #حاکمی بر مجموعه ای از انسان ها حکومت نکند، لاجرم باید قائل به حکومت جنگل و #استبدادی شد که در آن قویتر ها برنده، و بقیه طعمه آنها هستند و این مطلب را هم هیچ عقل سلیمی نمی پذیرد. #امیرالمومنین (عليه السلام) در خطبه ۴۰ «نهج البلاغه» می فرماید: «فَإِنَّهُ لاَبُدَّ لِلنَّاسِ مِنْ أَمِیر بَرّ أَوْ فَاجِر، یَعْمَلُ فِی إِمْرَتِهِ الْمُۆْمِنُ، وَ یَسْتَمْتِعُ فِیهَا الْکَافِرُ»؛
🔹در این بیان حضرت، بر ضرورت وجود #حکومت و #حاکم تأکید شده، بطوری که وجود حاکمی و لو غاصب و فاجر، بهتر از نبود هیچ #حاکمی است؛ زیرا به هر حال همان حاکم غاصب هم بخشی از نیازهای اجتماعی مردمش را رفع میکند. از این رو، تشکیل #نظام_اسلامی از «ضروریات دین #اسلام و مذهب #تشیع» است، چرا که بدون #حکومت_اسلامی، اجرای #احکام_اسلامی در امور سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، امنیتی، نظامی و حتی امور #فردی و #مذهبی مسلمانان معطل و مختل خواهد شد.
🔹تجربه تاریخی و عینی این حقیقت را به وضوح ثابت میکند، از این رو #پیامبر_اسلام (صلی الله علیه و آله) پس از هجرت به مدینه، در اولین فرصت به تاسیس نظام و #حکومت_اسلامی پرداخت. #امام_رضا (عليه السلام) در این باره می فرماید: «هیچ فرقه و ملتی را نمی یابیم پایدار مانده و زندگی کرده باشند، مگر با داشتن #فرمانرواییقوامبخش، و این از آنرو است که مردم ناچارند برای امر #دین و #دنیای خود #حاکمی داشته باشند تا آنها را سرپرستی کند و زندگی مردم بدون #حاکم، قوام و سامان نمی یابد». [۱]
🔹وجود #حاکم_عادل در راس #حکومت_اسلامی نیز از مسلمات این دسته است و در متون اسلامی به آن تصریح و بر آن تاکید شده است. #امام_صادق (علیه السلام) می فرماید: « ...سه چیز است که مردم هر شهری به آن نیاز دارند، تا در امور دنیا و آخرت خود به آن پناه ببرند و اگر این سه را نداشته باشند به نابسامانی در زندگی گرفتار خواهند شد: فقیه دانای پرهیزگار، #فرمانروای_نیکوکاری که مردم از وی پیروی کنند و پزشک آگاه مورد اعتماد». [۲] البته نظام هماهنگ با امور یاد شده در گرو داشتن #رهبری_جامع، با عقل نظری و عقل عملی است.
🔹#امام_رضا (عليه السلام) در روایت دیگری می فرماید: «اگر برای مردم، #امام و #رهبری_توانا، امانت دار، نگهبان و پاکدست (عادل) قرار داده نمی شد، آیین نابود می گشت، #دین از بین می رفت، سنت ها و #احکام_الهی تغییر می یافت، #بدعتگذاران بر آن می افزودند و #ملحدان از آن می کاستند و مسلمانان به شبهه دچار می شدند».
🔹#امام_خمینی (ره) در «کتاب ولایت فقیه» چنین می فرماید: «هدف بعثت و کار انبیاء علیهم السلام تنها مساله گویی و بیان احکام نیست؛ اینطور نیست که #رسول_اکرم (صلی الله علیه و آله) و #ائمه_اطهار (علیهم السلام) مسالهگو هایی باشند که خداوند آنان را تعیین فرموده تا مسائل و احکام را بدون خیانت برای مردم نقل کنند و آنان نیز این امانت را به فقها واگذار کرده باشند و معنای الفقها امنا الرسل این باشد که فقها در مساله گفتن امین باشند،
🔹در حقیقت مهم ترین وظیفه انبیاء (علیهم السلام) برقرار کردن یک #نظامعادلانهاجتماعی از طریق اجرای #قوانین و #احکام است - لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَیِّنَاتِ وَ أَنزَلْنَا مَعَهُمُ الْکِتَابَ وَالْمِیزَانَ لِیَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ؛ [حدید، ۲۵] - که البته با بیان احکام و نشر تعالیم و عقاید الهی ملازمه دارد، و این با تشکیل #حکومت و اجرای احکام امکان پذیر است؛ خواه نبی خود موفق به تشکیل حکومت شود، مانند رسول اکرم (صلی الله علیه و آله)، و خواه پیروانش پس از وی توفیق تشکیل حکومت و برقراری نظام عادلانه اجتماعی را پیدا کنند».
پی نوشتها:
[۱] عیون اخبار الرضا، ج ۲، ص ۱۰۱
[۲] تحف العقول، ص ۳۱۹
منبع: تبیان به نقل از خبرگزاری شبستان
#حکومت #حکومت_اسلامی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از احمد عسکرپور
⭕️اگر هواهای نفسانی در کار باشد، این منجر به اختلاف میشود
🔹اگر #هواهای_نفسانی در کار باشد، این منجر به #اختلاف میشود، ولو اینکه هر مقدار هم یک نفری آدمی باشد که به ظواهر خیلی اعتقاد داشته باشد و خیلی هم دنبال ظواهر باشد، لکن وقتی که در قلبش #هوای_نفسانی باشد قهراً آن هوای نفسانی او را دنبال میکند.
🔹این #هوای_نفسانی در همه هست، تعرضش نمیشود کرد، لکن بعضیها مهار میکنند و بعضیها مهار نمیکنند. اینکه میگویم در همه، یعنی همه مردم متعارف نه اولیای خدا. ما باید فکر این معنا باشیم که در این کشور یک وقت - خدای نخواسته - بتدریج #اختلاف واقع نشود.
🔹همه #پشتیبان هم باشیم. بنابراین، دندان روی جگر بگذاریم و #هوای_نفسانی را زیر پا بگذاریم و با هم خوب بشویم. اگر در قلب هم یک چیزی هست که الان نمیتواند یک آدمی جلویش را بگیرد، ولی در عمل قدرت دارد به اینکه جلویش را بگیرد، جلویش را بگیرد.
بیانات حضرت امام ۶۵/۱۲/۲۳
منبع: وبسایت روح الله (ره)
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از احمد عسکرپور
🌹 عاشورا یک مسئله بسیار مهم سیاسی- عبادی است
♦️امام خمینی (ره):در این ماه محرم، اجتماعات داشته باشند، خطبا هم بروند مسائل روز را برایشان بگویند و تعزیه بگویند و گریه بکنند برای #سید_الشهدا، این یک شعار الهی است. انقلاب کردیم که #شعائر_اسلام را زنده کنیم. زنده نگه داشتن عاشورا یک مسئله بسیار مهم سیاسی- عبادی است. عزاداری کردن برای شهیدی که همه چیز را در راه اسلام داد، یک مسئله سیاسی است؛ یک مسئلهای است که در پیشبرد انقلاب اثر بسزا دارد. ما ملت #گریه_سیاسی هستیم، ما ملتی هستیم که با همین اشکها سیل جریان میدهیم و خرد میکنیم سدهایی را که در مقابل اسلام ایستاده است
📚صحیفه نور،جلد 13،صفحه 156
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از احمد عسکرپور
🔴 #ایمان_بی_فایده
♦️امام خامنه ای: مشکل افرادی که درتاریخ نقش خود را درست ایفاء نمیکنند بی ایمانی نیست، #عدم_لحظه_شناسی است، #لحظه را باید شناخت، نیاز را باید دانست
♦️اگر کوفیان خصوصاً توّابین که دلهاشان پر از ایمان به امام حسین بود در هنگام ورود جناب مسلم به کوفه او را یاری میکردند اوضاع عوض میشد، شناخت نیاز لحظه خیلی مهم است
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از احمد عسکرپور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار جدی رهبر انقلاب
مثل توابین نباشید ،به موقع عمل کنید...
📍http://Eitaa.com/basirat_mehvar
هدایت شده از احمد عسکرپور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراقب امام حسین های قلابی باشید!
خیلی باید مراقب باشیم !
امام حسینی که به استقبالش میریم
ابن زیاد نباشه!
#بصیرت_محور
📍 http://Eitaa.com/basirat_mehvar
هدایت شده از احمد عسکرپور
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️«رئیس جمهور» تا چه حد اثرگذار است؟
🔸#رئیس_جمهور عالیترین مقام کشور پس از رهبری است و به طور مستقیم و غیر مستقیم در «تمامی امور کشور» اثرگذار است.
💠دومین مقام عالی کشور
🔹بنابر #قانون_اساسی جمهوری اسلامی «پس از مقام رهبری، #رئیس_جمهور عالیترین مقام رسمی کشور است و «مسئولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوۀ مجریه» را جز در اموری که مستقیماً به رهبری مربوط میشود، بر عهده دارد». [۱]
💠برخی از وظایف و اختیارات فراوان رئیس جمهور
1⃣«انتخاب و عزل وزیران»
🔹انتخاب و عزل #وزیران از #اختیاراترئیسجمهور است؛ [۲] وزیرانی که مسئول تعیین سایر #مدیران هستند و نقشآفرینی مستقیمی در #عرصههای_مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دارند.
2⃣«تأیید و امضای قرارداد و معاهدههای خارجی»
🔹#معاهدات_مختلف در صورتی اعتبار دارند که توسط #رئیس_جمهور امضا و ابلاغ شوند. [۳] این مسئله به نوبه خود وابسته به توان دیپلماسی اقتصادی دولتهاست که از نحوه تعامل خارجی دولت آنها نشأت میگیرد.
3⃣«اعزام سفیران به خارج و پذیرش سفرای خارجی»
🔹#سفیران به پیشنهاد وزیر امور خارجه و تصویب #رئیس_جمهور تعیین میشوند. [۴] روشن است که تعامل فرهنگی، اقتصادی و سیاسی ما با سایر کشورها تا حد زیادی به اقدامات سفیران بازمیگردد.
4⃣ریاست تأثیرگذارترین شوراهای عالی کشور از جمله #شورایعالیامنیتملی و ... [۵]
🔹در کنار این موارد بودجه نهادهای مختلف توسط #دولت پرداخت میشود و #رئیس_جمهور در مقام عمل در بسیاری از مواردی که ظاهرا به او مربوط نمیشود، تأثیرگذار است. در کنار این موارد بسیار که در متون قانونی آمده است، تفاوت سیاست های کلان در دولتهای مختلف به خوبی میزان تأثیر این #شخصیت_کلیدی را نشان میدهد. اهمیت به مسئله #تولید_داخلی و #تقویت_درونی یا نگاه به بیرون و پیگیری #مسائل_تحریمی، از سیاست های مهم و تأثیرگذاری است که دولتهای اخیر و نامزدهای ریاست جمهوری فعلی را از یکدیگر متمایز میکرد.
🔹در کنار همه این موارد، بیایید فرض کنیم #رئیس_جمهور چیزی در حدود ۱۵ درصد در #پیشبرد_کشور سهم دارد. آیا این مقدار ناچیز است؟ آیا اگر ما تنها مالک چند درصد از یک شرکت چند میلیارد دلاری مانند اپل باشیم، بیمقدار است؟ مسئله #ریاست_جمهوری نیز همینگونه است. اگر به آنچه در عرصه سیاست داخلی و خارجی، اقتصاد، فرهنگ، تعلیم و تربیت، مسائل نظامی و... در سطح کشور و بینالملل اتفاق میافتد، کمی فکر کنیم، روشن خواهد شد که همین ۱۵ درصد نیز #تأثیربسیاربسیار زیادی دارد و چهبسا آینده یک نسل را تغییر دهد.
پی نوشتها؛
[۱] اصل ۱۱۳ قانون اساسی.
[۲] اصل ۱۳۳ و ۱۳۶ قانون اساسی.
[۳] اصل ۱۲۵ قانون اساسی.
[۴] اصل ۱۲۸ قانون اساسی.
[۵] اصل ۱۷۶ قانون اساسی.
نویسنده: جواد رضایی با تلخیص و اندکی تصرف
منبع؛ وبسایت اندیشه برتر حوزه
#رئیس_جمهور
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از احمد عسکرپور
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️«رئیس جمهور» باید مردمی و با اخلاق باشد
🔸رعایت #موازین_اسلامی و اخلاقی جزو بارزترین رفتارهای یک #مسلمان است. کسانی که #موازین_اخلاقی را زیر پا گذاشته و برخلاف #سلوک_اهلبیت (عليهم السلام) رفتار میکنند، مسلما دیگر اصول اسلامی را زیر پای خود له کرده و به آنها اهمیت نمی دهند. از این روست که باید در انتخاب #رئیس_جمهور مزین به آداب اسلامی و اخلاقی باشد تا مسائل دیگر را هم رعایت کند و خود را جدای از ملت نداند.
🔹یکی از خصوصیاتی که همه مردم، خصوصاً #مسئولین_مملکتی باید مزین به آن باشند، #مردمی_بودن است. این نکته آنقدر اهمیت دارد که #امام_علی (علیه السلام) در مورد مردمی بودن و #مردمداری #پیامبر_اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمودند: «وقتی #رسول_الله (صلی الله علیه و آله) به منزل میرفت، اوقات خویش را به سه قسمت، تقسیم میکرد: قسمتی را برای عبادت خدا، بخشی را برای اهلبیت خود (علیهم السلام) و قسمتی را به خود اختصاص میداد؛ سپس زمانی را که به خود، اختصاص داده بود، میان خود و #مردم تقسیم میکرد و بخشی از آن را به #مردم اختصاص میداد و #عام و #خاص را میپذیرفت و چیزی از آنان، مضایقه نمیکرد». [۱]
🔹از این روی رابطه حضرات #معصومین (علیهم السلام)، خصوصاً #پیامبر_اکرم (صلی الله علیه و آله) با #مردم زبانزد خاص و عام بوده و هست. ضمن آنکه اگر کسی بخواهد #مردمی باشد، باید واقعاً #خودش را از مردم بداند تا بتواند #مردم را درک کند، نه اینکه #ادایمردمیبودن را دربیاورد و فقط در حرف به فکر مردم باشد. از دیگر خصوصیات #مردمی_بودن #تواضع و خشوع در مقابل دیگران و خود را برتر از #مردم ندیدن است. #امام_صادق (علیه السلام) در اینباره می فرمایند: «لا تَنْظُرُوا فی عُیُوبِ النّاسِ کَالْأرْبابِ وَانْظُرُوا فی عُیُوبِکُمْ کَهَیْئَةِ الْعَبْدِ». [۲] (ارباب گونه به عیوب دیگران ننگرید، بلکه چون بندهای متواضع، عیبهای خود را وارسی کنید).
🔹#امام_خمینی (ره) درباره پایبندی کاندیدای #ریاست_جمهوری به #اسلام و «موازین اخلاقی» میفرمایند: «من امیدوارم که اشخاصی که #کاندیدا شدند برای #ریاست_جمهوری شما توجه کنند و کسی که از همه #متعهدتر به اسلام، سوابقْ، سوابقِ خوب، پیوسته به هیچ طرفی نه #شرقی باشد، نه #غربی باشد، نه غربزده باشد، نه شرقزده باشد، #مسلمان باشد، پیرو #احکام_اسلام باشد، ملی باشد، #دلسوز به ملت باشد، #خدمتگزار به ملت باشد، #سوابقش خوب باشد، در رژیم سابق هیچگاه وارد نشده باشد و با #اجانب پیوند نداشته باشد، از #خودتان باشد و برای خودتان. اختیار دست شماست». [۳]
🔹امروزه که تنور #انتخابات داغ است و «کاندیدای #ریاست_جمهوری» خود را در معرض #قضاوت_مردم قرار میدهند، فرصت خوبی است تا به #سخنان و #رفتار و #کردار «نامزدها» بنگریم تا بدانیم کدام یک از نامزدها مزین به #امور_اخلاقی هستند و خود را پایبند به #فضایل_اخلاقی میدانند و کدام یک اینطور نیستند. مسلم است کسی که فضایل اخلاقی را رعایت نکند، خیلی از موارد دیگر را نیز رعایت نمیکند.
پینوشت:
[۱] میرعمادی احمد، اسوه حسنه، ص ۴۲۵؛ علامه مجلسی، بحار الانوار، ج ۱۶، ص ۱۵۰
[۲] ابن شعبه حرانی، تحف العقول عن آل الرسول، جامعه مدرسین، چ۲، ص۳۰۱
[۳] صحیفه امام، ۲۱ جلدی، ج ۱۱، صص ۴۸۵ و ۴۸۶
منبع؛ وبسایت اندیشه برتر حوزه
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از احمد عسکرپور
⭕️طریق کمال
🔹کسی که به خالق و مخلوق، #مُتَیَقِن و #معتقِد باشد، و با انبیا و اوصیا صلوات الله علیهم جمیعاً #مرتبط و معتقد باشد، و #توسل اعتقادی و عملی به آنها داشته باشد، و مطابق دستور آنها #حرکت و #سکون نماید، و در عبادات، #قلب را از غیر خدا، خالی نماید، و فارغالقلب، #نماز را که همه چیز تابع آن است انجام دهد، و با #مشکوکها، تابع امام عصر عجل الله له تعالی فرجه باشد:
🔹یعنی هرکه را #امام، مخالفِ خود میداند با او #مخالف باشد، و هرکه را موافق میداند با او #موافق، [و] لعن نماید ملعون او را، و ترحم نماید بر مرحوم او و لو علی سبیل الاجمالی، هیچ #کمالی را فاقد نخواهد بود و هیچ وِزر و وبالی را واجد نخواهد بود. والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته - العبد محمدتقی البهجة
📕بهسوی محبوب، ص۳۸
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از احمد عسکرپور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 سوم محرم رقیه
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇮🇷
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از احمد عسکرپور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹به قولت عمل کن دوباره ...
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از احمد عسکرپور
🌹 روایت کربلا | بیعت با کسی مثل یزید باعث نابودی اصل دین و اسلام میشود
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از احمد عسکرپور
🏴 #پوستر/ تشنهی شهد #شهادت در قیام، در مریدان حسین(ع) است این مرام...
#ما_ملت_امام_حسینیم
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از احمد عسکرپور
🏴کمرم، خم و مویم سپید گشت...
▪️روایت شده است هنگامی که حضرت زینب سلام الله علیها با همراهان به مدینه بازگشت، زنهای مدینه برای عرض تسلیت به حضورشان آمدند.
ایشان، تمامی حوادث جانسوز کربلا و کوفه و شام را برای آنها بیان می کرد، و آنها می گریستند تا اینکه به یاد حضرت رقيّه افتاد و فرمود:
▪️اما مصیبت شهادت رقيّه (سلام الله علیها) در خرابۀ شام، کمرم را خم و مویم را سفید کرد.
▪️زن ها وقتی این سخن را شنیدند، صدایشان به شیون و ناله و گریه بلند شد، و آن روز به یاد رنجهای جانگداز رقيّه سلام الله علیها بسیار گریستند.
📚سرگذشت جانسوز حضرت رقیه: 50-51؛ عزاداری امام حسین علیه السلام، حیدر قنبری: 73.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا🇮🇷
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 splus.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از احمد عسکرپور
🌹زیارتنامه حضرت رقیه سلام الله علیها
🌹بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ
🌹اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا سَیِّدَتَنـا رُقَیَّةَ،عَلَیْکِ التَّحِیَّةُ وَاَلسَّلامُ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یـا بِنْتَ رَسُولِ اللهِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یـا بِنْتَ اَمیرِ الْمُؤْمِنینَ عَلِیِّ بْنِ اَبی طالِبِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِسـاءِ الْعالَمینَ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ خَدیجَةَ الْکُبْرى اُمِّ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ وَلِىِّ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا اُخْتَ وَلِىِّ اللهِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ الْحُسَیْنِ الشَّهیدِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الصِّدّیقَةُ الشَّهیدَةِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الرَّضِیَّةُ الْمَرْضِیَّةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا التَّقیّةُ النَّقیَّةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الزَّکِیَّةُ الْفاضِلَةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الْمَظْلُومَةُ الْبَهِیَّةُ، صَلَّى اللهُ عَلَیْکِ وَعَلى رُوحِکِ وَبَدَنِکِ، فَجَعَلَ اللهُ مَنْزِلَکِ وَ مَاْواکِ فِى الْجَنَّةِ مَعَ آبائِکِ وَاَجْدادِکِ، الطَّیِّبینَ الطّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ،اَلسَّلامُ عَلَیْکُمْ بِما صَبَرْتُمْ فَنِعْمَ عُقْبَى الدّارِ، وَعَلَى الْمَلائِکَةِ الْحـافّینَ حَوْلَ حَرَمِکِ الشَّریفِ،وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ،وَصَلَّى اللهُ عَلى سَیِّدِنا مُحَمَّد وَآلِهِ الطَّیِّبینَ الطّاهِرینَ وَسَلَّمَ تَسْلیماً بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا🇮🇷
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 splus.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از احمد عسکرپور
حضرت رقیه سلام الله علیها_6019619170419737181.mp3
1.84M
#صوت
🌹پاسخ به شبهه وجود حضرت رقیه سلام الله علیها بمناسبت سوم محرم شب حضرت رقیه علیها السلام
🌹شهادت ایشان پنجم ماه صفر می باشد
🎙استاد محمدحسین #رجبی_دوانی
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا🇮🇷
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 splus.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از احمد عسکرپور
یا حضرت رقیه س_6017040729753256363.mp3
2.7M
🏴مداحی|خیمه ها سوخت دویدیم حرم سوخت عمو
🌹 حضرت رقیه (سلام الله علیها)
♦️مداح: حاج میثم مطیعی
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا🇮🇷
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 splus.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از احمد عسکرپور
◾️▪️روز سوم محرم
▪️عمر بن سعد يك روز بعد از ورود امام به كربلا يعني روز سوم محرم با چهار هزار سپاه از اهالي كوفه وارد كربلا شد. برخي نوشتهاند كه قوم بنوزهره نزد عمر بن سعد آمده و گفتند: تو را به خدا سوگند میدهیم كه از اين كار (مقابله با امام حسين (ع)) درگذر و تو داوطلب جنگ با حسين مشو، زيرا اين باعث دشمني ميان ما و بنيهاشم ميشود. عمر بن سعد نزد عبيدالله رفت و استعفا كرد ولي عبيدالله استعفاي او را نپذيرفت و او تسليم شد.
برخي از تاريخ نويسان نوشتهاند عمر بن سعد دو پسر داشت يكي به نام حفص كه پدر را تشويق و ترغيب به رفتن ميكرد تا با امام (ع) مقاتله كند ولي فرزند ديگرش او را بهشدت از اقدام به چنين كاري بر حذر ميداشت و سرانجام حفص نيز با پدرش راهي كربلا شد.
▪️سان بن فائد ميگويد من نزد عبيدالله بودم كه نامه عمر بن سعد را آوردند و در آن نامه چنين آمده بود چون من با سپاهيانم در برابر حسين و يارانش پياده شدم قاصدي نزد او فرستاده و از علت آمدنش جويا شوم او در جواب گفت: اهالي اين شهر براي من نامه نوشته و نمايندگان خود را نزد من فرستاده و از من دعوت كردهاند.
▪️عبيدالله چون نامه عمر بن سعد را خواند، گفت: اکنونکه در چنگ ما گرفتارشده اميد نجات دارد! ولي حالا وقت فرار نيست.
▪️عبيدالله به عمر بن سعد نوشت نامه تو رسيد و از مضمون آن اطلاع يافتم از حسين بن علي بخواه تا او و تمام يارانش با يزيد بيعت كنند، اگر چنين نكرد ما نظر خود را خواهيم نوشت!
چون اين نامه به دست عمر بن سعد رسيد گفت: ميپندارم كه عبيدالله بن زياد خواهان عافيت و صلح نيست عمر بن سعد، نامه عبيدالله بن زياد را به اطلاع امام حسين نرساند زيرا ميدانست كه آن حضرت با يزيد هرگز بيعت نخواهد كرد.
▪️عبيدالله بن زياد پس از اعزام عمر بن سعد به كربلا، انديشه اعزام سپاهي انبوه را در سر ميپروراند و بعضي نوشتهاند كه مردم كوفه جنگ كردن با امام حسين (ع) را ناخوش ميداشتند و هر كس را به جنگ آن حضرت روانه ميكردند بازميگشت عبيدالله بن زياد شخصي را به نام سويدبن عبدالرحمان فرمان داد تا در اين مسئله (فرار از جنگ) تحقيق كند و متخلفان را نزد او برد و او يك نفر شامي را كه براي انجام امر مهمي از لشکرگاه به كوفه آمده بود، گرفته و نزد عبيدالله برد و او دستور داد سر آن مرد شامي را از تنش جدا نمايند تا كسي جرئت سرپيچي از دستورات او را نكند! نوشتهاند كه آن مرد شامي براي طلب ميراث به كوفه آمده بود.
▪️عبيدالله شخصاً از كوفه بهطرف نخيله حركت كرد و كسي را نزد حصين بن تميم كه به قادسيه رفته بود، فرستاد او به همراه چهار هزار نفر كه با او بودند به نخيله آمد، سپس كثر بن شهاب حارثي، محمد بن اشعث، قعقاع بن سويد و اسماء بن خارجه را طلب كرد و گفت: در شهر كوفه گردش كنيد و مردم را به طاعت و فرمان برداي از يزيد و من فرمان دهيد و آنان را از نافرماني و برپا كردن فتنه بر حذر داريد و آنان را به لشکرگاه فراخوانید پس آن چهار نفر طبق دستور عمل كردند و سه نفر از آنها به نخليه نزد عبيدالله بازگشتند و كثير بن شهاب در كوفه ماند و در ميان كوچهها و گذرگاهها ميگشت و مردم را به پيوستن به لشكر عبيدالله تشويق ميكرد و آنان را از ياري امام حسين (ع) بر حذر ميداشت.
▪️عبيدالله گروهي سواره را بين خود و عمر بن سعد قرار داد كه هنگام نياز از وجود آنها استفاده شود و هنگامیکه او در لشکرگاه نخيله بود شخصي به نام عمار بن ابي سلمه تصميم گرفت كه او را بکشد ولي موفق نشد و بهطرف كربلا حركت كرد و به امام ملحق و شهيد شد.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا🇮🇷
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 splus.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از احمد عسکرپور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 افشای توطئهی کودتای پایگاه همدان
✏️ رهبر انقلاب: مسئلهی افشای توطئهی کودتای پایگاه همدان -پایگاه شهید نوژه- بود؛ آن[جا] هم، افشای توطئه به وسیلهی یک افسر نیروی هوایی شد؛ یک افسر جوان خلبان نیروی هوایی -که من بعدها در دوران جنگ آن افسر را دیدم که جانباز هم شده بود- سحر، تقریباً نصفشب، آمد پیش من در منزل ما و گفت که یک چنین قضیّهای است و بنا است [کودتا کنند]؛ ما هم باور نمیکردیم؛ این جوان نصفشب خودش را -حالا داستانش مفصّل است- به اینجا و آنجا، به در و دیوار زده بود که شاید بتواند دستش برسد به امام، به امام خبر بدهد؛ نشده بود، به او گفته بودند برو پیش فلانی؛ آمد پیش من و گفت که قضیّه این است.
✏️ خسته، افتاده، کوفته، ترسیده، آمد، من هم عناصر اطّلاعاتی را احضار کردم، به آنها گفتم این جور دارد میگوید؛ رفتند همان روز [پیگیری کردند]. یعنی فردای آن روز قرار بود کودتا در تهران عملیّاتی بشود، یک جوان نیروی هوایی خنثی کرد همهی اینها را.
✏️ اینها چیزهایی است که جزو تاریخ ما است؛ متأسّفانه تاریخ انقلاب و تاریخ حوادث و نقشآفرینیهای عجیبی که در این انقلاب شده، برای خیلیها ناگفته و ناشنفته است. ۱۳۹۷/۱۱/۱۹
🗓 ۱۹تیر، سالگرد خنثیسازی کودتا در پایگاه هوایی شهید نوژه
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از احمد عسکرپور
🖼 آیات عهد | نیروی هوایی علیه کودتاگران
🔹️روایت چگونگی اطلاع یافتن حضرت آیتالله خامنهای از جریان کودتا پادگان شهید نوژه توسط یک افسر نیروهوایی و خنثی شدن کودتا در سال ۱۳۵۹
🗓 ۱۹تیر، سالگرد خنثیسازی کودتا در پایگاه هوایی شهید نوژه
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از احمد عسکرپور
4_5789673295771080059.mp3
4.16M
🎧 #کلیپ_صوتی | نقاب نفاق
✏️ روایت رهبر انقلاب از نحوه چگونگی اطلاع ایشان از کودتا در پایگاه هوایی شهید نوژه یک روز از وقوع آن
🗓 ۱۹تیر، سالگرد خنثیسازی کودتا در پایگاه هوایی شهید نوژه
💻 Farsi.Khamenei.ir