367.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 سلام سلام به همه دوستان عزیز 🙋♀
☕️صبحتون باطراوت
🌸دوشنبه تون پراز آرامش
☕️الهی امروز چشماتون پراز
🌸برق شادی باشه
☕️الهی خیر و برکت تو
🌸زندگیتون چند برابر بشه
☕️و آسمون دلتون آفتابی
🌸و لبتون خندان باشه
روزتون شاد در کنار عزیزانتون 🌸
💫@compared 💫
🍃
📌#داستانهای_عبرت_آموز📖
⭕️✍حکایتی بسیار زیبا و خواندنی
شخصی در یکی از مناطق کویری زندگی میکرد، چاهی داشت پر از آب زلال؛ زندگیش به راحتی میگذشت، با وجود اینکه در همچین منطقه ای زندگی میکرد، بقیه اهالی صحرا به علت کمبود آب همیشه دچار مشکل بودند اما او خیالش راحت بود که یک چاه آب خشک نشدنی دارد.
یک روز به صورت اتفاقی سنگ کوچکی از دستش داخل آب افتاد صدای سقوط سنگریزه برایش دلنشین بود اما میترسید که برای چاه آب مشکلی پیش بیاید.چند روزی گذشت و دلش برای آن صدا تنگ شد از روی کنجکاوی اینبار خودش سنگ ریزه ای رو داخل چاه انداخت کم کم با صدای چاه انس گرفت و اطمینان داشت با این سنگ ریزه ها چاه به مشکلی بر نمیخورد.
مدتی گذشت و کار هر روزه مرد بازی با چاه بود تا اینکه سنگ ریزه های کوچک روی هم تلمبار شدند و چاه بسته شد، دیگر نه صدایی از چاه شنیده میشد و نه آبی در کار بود.
مطمئن باشید تکرار اشتباهات کوچک و اصرار بر آنها به شکست بزرگی ختم خواهد شد.
💫@compared 💫
🍃
💔
#طلاق_هند
در گذشته، طلاق در جامعه هند شایع نبود و علت این بود که در دین هندوئیسم طلاق وجود نداشت و چنان گمان می شد که عقد ازدواج میان زن و مرد در آسمانها بسته شده و جدایی این دو فرد امکان پذیر نیست. در دین هندو، این امر به گونه ای بود که حتی زمانی که مرد می مرد، زن او را همراه جسد شوهرش در آتش می سوزاندند، گویی در مرگ نیز این دو تن جدا شدنی نیستند
@compared
🥀
🥀
#پیامد_طلاق
در آیین هندی رها کردن شوهر به وسیله زن و رها کردن زن باعفت به وسیله شوهر، گناهی بزرگ تلقی شده که انسان را در سطح نجسها و بردگان می آورد. چنین مردی یا زنی حق ندارد در یک سفره با افراد نجیب بنشیند، او باید از غذای باقی مانده که برای سگان و نجسها بر زمین ریخته می شود بخورد. این امر نشان می دهد که در قانون آریاییهای هندو، جدا شدن شوهر و زن بسیار زشت تلقی می شود.
@compared
💔
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا