🎉به مبارکی و میمنت، وزیر بهداشت هم به ژنو رفت تا در نشست سالانهء سازمان بهداشت جهانی حاضر باشد.
❓سوال: چه کسانی همراه وزیر به ژنو رفتهاند؟ در حالی که یک از مباحث مهم نشست امسال (و نیز سال قبل) مربوط به بیماریهای غیر واگیر بوده است، آیا رییس کمیته ملی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر هم به همراه وزیر رفته؟
🔸نیکنام، مدیرکل همکاری های بین المللی وزارت بهداشت دیروز، توضیحات مختصری در مورد سفر وزیر به ژنو داد. آنچه نیکنام، به عنوان توضیحات حول این نشست عنوان کرده، عمدتاً آن چیزی است که در بهمن ماه سال گذشته، در خصوص موضوعات نشست جاری، به کشورها ابلاغ شده بود (اینجا).
🔹او گفته: "در نشست حاضر، وزارت بهداشت در نظر دارد مواضع خود را در مورد 40 سند تخصصی دارای اهمیت برای نظام سلامت (شامل 24 سند در حوزه فعالیتهای معاونت بهداشت، 12 سند در حوزه فعالیتهای سایر معاونتها، 1 سند در حوزه ابتکار سلامت برای صلح و 1 سند در حوزه وضعیت سلامت در سرزمینهای اشغالی) در قالب بیانیه اعلام کند. (جمع تعداد سندهای اعلامی، میشه 38، دو تا سند رو نگفت در مورد چیه)
🔸وی افزود: "از بین اسناد مذکور 14 سند شامل گزارش پیشرفت اسنادی است که پیش از این و در مجامع سلامت سالهای گذشته مطرح شدهاند و در حال حاضر کشورهای عضو باید گزارش پیشرفت فعالیتهای خود را در چهارچوب سند ارائه کنند."
🔹وی همچنین گفت: "در مجموع در هفتاد و ششمین مجمع جهانی بهداشت، 70 موضوع در قالب اسناد، طرح و مورد بررسی قرار خواهند گرفت." البته، آقای نیکنام، اشاره داشتند که یکی از موضوعات کلان اسناد مذکور، مربوط به سلامت در اهداف توسعه پایدار (همون سند 2030) هست. هر چند که در متن و اطلاعات منتشره توسط خود بهداشت جهانی، به مسئلهء سند 2030 و ارتباطش با نشست امسال و نیز نتایجی که باید از این نشست، برای پیشبرد سند 2030 گرفته شود، خیلی بیشتر و بسیطتر، اشاره شده است. اساساً عصارهء نشست امسال، قرار است در راه پیشبرد روزافزون سند 2030، تقدیم به سازمان ملل متحد شود (در این خصوص توضیح خواهم داد).
🔸یکی از موارد مهمی که در نشست امسال، مجدداً مطرح می شود، قوانین بهداشت بین المللی (IHR) و تغییرات جدیدش است. تغییراتی که توسط آمریکا پیشنهاد شدهاند و سال گذشته نیز مطرح شدند که با مخالفت اتحادیهء آفریقا (اینجا در این خصوص نوشتهام) به تصویب نرسیدند، ولی به احتمال زیاد،تصویب نهاییشان، در نشست کنونی، انجام خواهد شد. تغییراتی که لازمهء ابلاغ #پیمان_پاندمی به کشورها است.
📌خوب! وزیر بهداشت میره پای تک به تک این سندها امضا میزند و با کوله باری از تعهدات ریز و درشتی که احدی از مفادشان آگاه نمیشود، به کشور باز میگردد و البته ما را برای فاجعهء نشست سال آینده، آماده میکند:
❌"پذیرش پیمان پاندمی"❌
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
💢عمدهء مباحث امروز نشست WHA، حول پیمان پاندمی بود.
💢تدروس آدهانوم رییس WHO امروز گفت: "ما به کشورهای عضو WHO نیاز داریم تا بهعنوان یک تعهد نسلی، #پیمان_پاندمی را سر وقت تحویل دهند. پاندمی بعدی منتظر ما نخواهد بود. باید آماده باشیم!"
💢نمایندگان مجلس بیخبر، ملت خواب و کسی هم حواسش به این خطر نیست!
❓آقای وزیر بهداشت، دقیقاً چه میکنی؟ چرا پیمانی رو امضا میکنی و اسنادی رو میپذیری که استقلال کشور رو به باد میده؟ شما کی هستی که برای 85 میلیون نفر آدم، میری تعهد بندگی و غلامی به WHOمیدی؟ به چه اجازهای سرخود، هر چی جلوت میگذارن میپذیری؟
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
🔹نشریهء لنست در آوریل 2023، مقالهای را به قلم اعضای هیئت INB (هیئتی که مسوول تهیه و تدوین پیش نویس پیمان پاندمی است) منتشر کرد که در آن، توضیحاتی درباب این پیمان داده شده است.
🔸من نکات مهم این مقاله را در این جا میآورم. خواندن این نکات به درک چیستی #پیمان_پاندمی کمک میکند:
1️⃣کرونا، طی سالهای 2021 تا 2022، منجر به وقوع 14.8 میلیون مرگ مازاد شد (دقت کنید: مرگ مازاد! به ادعای نیچر تا دسامبر 2022، خود کرونا، حدود 5.5 میلیون کشته داشت. طبق تعریف نیچر، مرگ مازاد یا بیش از حد، به معنای «تفاوت تعداد کل مرگ و میرها در یک بحران، در مقایسه با موارد مورد انتظار در شرایط عادی است») که حرکت رو به جلو در جهت دستیابی به اهداف توسعه پایدار را از مسیر خود، خارج کرد.
2️⃣همهگیری کرونا، افرادی را که در موقعیتهای آسیبپذیرتر زندگی میکنند بیشتر تحت تأثیر قرار داد. دسترسی ناعادلانه به اقدامات پزشکی در دنیا، بهویژه در آفریقا منجر به دسترسی نامناسب به واکسنها، روشهای تشخیص و درمانها شد.
🔹آفریقا، کمترین آمار کروناییها را داشت و مردم این قاره، نسبت به این بیماری مقاومتر بودند، چرا اینقدر نگران واکسن این مردم هستند؟ آن هم در شرایطی که این قاره با کمترین میزان واکسیناسیون دنیا، کمترین مرگ ومیر کرونایی را داشت و اساساً از این بیماری جان سالم به در برد! حالا همین موضوع را عاملی برای تدوین پیمان پاندمی میدانند! (منبع 1 و 2).
3️⃣مذاکره برای پیمان پاندمی و نیز برای اصلاح مقررات بینالمللی بهداشت (IHR) در جهت رفع کاستیهای آن، در سال 2023 آغاز شد و انتظار میرود که مجمع جهانی بهداشت (WHA) در ماه می 2024، سند جدید و اصلاحیههای IHR را تصویب کند.
4️⃣در این پیشنویس در تعریف بیماری همهگیر آمده است: «گسترش جهانی یک عامل بیماریزا یا واریانت که از طریق انتقال پایدار و شدید از فردی به فرد دیگر، جمعیتهای انسانی با ایمنی محدود یا بدون ایمنی را آلودهمیکند و بار زیادی را به سیستمهای بهداشتی وارد میکند. این آلودگی با عوارض شدید و مرگ و میر بالا و ایجاد اختلالات اجتماعی و اقتصادی همراه است که کنترل تمامی این موارد، نیازمند همکاری و هماهنگی موثر ملی و جهانی است.»
🔸چرا از عبارت "جمعیتهای انسانی با ایمنی محدود یابدون ایمنی" استفاده شده؟ آیا غیر از این است که ایمنیزایی مد نظر WHO، تنها از طریق واکسن حاصل میشود؟ آیا غیر از این است که در واکسیناسیون کرونا، سیستم ایمنی طبیعی افراد نابود شد، لذا با اتکا به همین واقعیت، این مسئله در تعریف بیماری همهگیر، برجسته شده است؟ آیا این بدان معنا خواهد بود که کشورهای با آمار پایین واکسیناسیون، فاقد ایمنی لازم خوانده خواهند شد و متهم اول پاندمیها خواهند بود؟ (شاید در اینجا با بازی با آمار، همین امر رخ دهد).
5️⃣تسریع در دسترس بودن اقدامات متقابل پزشکی مؤثر، ایمن و با کیفیت در شرایط اضطراری بهداشت عمومی برای نجات جان افراد و کاهش گسترش و شدت بیماری ضروری است. مقامات نظارتی ملی باید مسیرهای تسریع شده را برای اطمینان از در دسترس بودن این قبیل اقدامات متقابل پزشکی، بررسی و اجرا کنند.
🔹این بند هم به معنای آن است که مقامات یک کشور، باید دسترسی به اقدامات پزشکی متقابل -متقابل، منظوردوطرفه هست، یعنی از این طرف کشورها باید آمار و اطلاعات پزشکی شان را بدهند، از طرف مقابل، راه را برای ورود تیمهای پزشکی بینالمللی باز کنند- را تسهیل کنند.
6️⃣یکی از مسخرهترین نکاتی که در این مقاله دربارهء پیش نویس پیمان پاندمی آمده، این جمله است:
"پیش نویس صفر همچنین گزارش، مقررات و نظارت کافی را برای امنیت و ایمنی زیستی پیشنهاد میدهد تا اطمینان حاصل شود که تحقیقات GoF (gain-of-function)، که به طور ژنتیکی ارگانیسمها را تغییر میدهد تا بیماریزایی و قابلیت انتقالشان افزایش یابد، منجر به شیوع بیماریها - خواه باخطای انسانی، خواه با انتشار عمدی این گونه پاتوژنها- نشود".
🔸این جمله را باید دهها بار خواند و سپس پرسید، وقتی صراحتاً عنوان میشود که هدف از GoF، افزایش بیماریزایی و قابلیت انتقال میکروارگانیزمهاست، اساساً چرا باید انجام آن مجاز باشد؟ که بعد به دنبال آن باشند که منجربه شیوع بیماری نشود؟ آیا این جمله، تلویحاً بدان معناست که کرونا هم حاصل GoF بود و اعضای WHO خود بدان واقفند؟
❌متن این پیمان، یک متن احمقانه هست که برای وزرا و رؤسای ابله کشورهایی که آن را امضا میکنند، تنظیم شده است!❌
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از دادشهر | حمزه شکریان
♨️ «پیمان جهانی پاندمی» در راه است.
👈 مجمع جهانی بهداشت هم اکنون در ژنو در حال برگزاری است و مطابق مصوبه سال گذشته این مجمع، پیش نویس «پیمان جهانی پاندمی» تهیه شده و در اجلاس امسال صرفاً بررسی میشود. این متن در جلسه سال آینده مجمع جهانی بهداشت برای تصویب مطرح میشود.
🔹 متن پیشنهادی پیمان پاندمی، حکایت از یک سلطه همه جانبه به کشورها به بهانه جلوگیری از شیوع بیماریهای واگیردار است.
🔸 وظیفه جامعه حقوقی کشور و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بررسی خطرات و ایرادات این متن و ارشادات لازم به وزیر بهداشت است تا با مخالفت خود با این پیمان در جلسه سال آینده مانع بروز خطر برای کشور گردد.
🔹 مجلس شورای اسلامی هم چنین موظف است در صورت تصویب پیمان جهانی پاندمی در مجمع جهانی بهداشت فوراً موضوع را در دستور کار قرار داده و با رد آن، مانع اجرای تضمینات بین المللی آن گردد.
💢 ایرادات متن پیشنهادی پیمان جهانی پاندمی را به زودی به اشتراک خواهیم گذاشت.
@dadshahr_iranian
هدایت شده از تا 2030
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺هفدهم می (28 فروردین) امسال، پارلمان بریتانیا، در پی درخواستهای مردمی در خصوص عدم پذیرش پیمان پاندمی WHO، تشکیل جلسه داد و به بحث و بررسی در اینباره پرداخت.
🔸مردم از دولت خواستهاند تا متعهد شود که هیچیک از معاهدههای بینالمللی پیشگیری و آمادگی همهگیری را که توسط سازمان بهداشت جهانی ایجاد شده، امضا نکند (مگر اینکه این موضوع از طریق همهپرسی عمومی تأیید شود).
🎞ویدیوی فوق، بخش مهم صحبتهای «دنی کروگر»، نمایندهء شهر Devizes در این جلسه، درخصوص قدرت و اختیاراتی است که با اعمال قانون جدید و اجرای پیمان پاندمی، به WHO داده میشود.
🔸برای آنکه بدانید، بخشی از قدرت خطرناکی که WHO با اجرای پیمان پاندمی به دست میآورد، چیست، لطفاً این ویدیو را ببینید.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
تا 2030
🔺هفدهم می (28 فروردین) امسال، پارلمان بریتانیا، در پی درخواستهای مردمی در خصوص عدم پذیرش پیمان پاند
لطفاً یک بار دیگر این ویدیو👆🏻 را ببینید...
🔰متن پیشنویس صفر پیمان پاندمی، در اول فوریهء 2023 (12 بهمن ماه 1401) منتشر شد و در اختیار کشورهای عضو WHO قرار گرفت.
📁این متن حقوقی، حاوی نکات و ظرایف بسیاری است. من در اینجا به صورت خیلی خلاصه، خطرناکترین نکات این پیشنویس 32 صفحهای را ارائه میدهم:
#بسیار_مهم
📃بند دوم مقدمه: «هیئت INB ... در جلسه دوم خود موافقت کرد که سند مورد نظر (پیمان پاندمی)، باید به لحاظ قانونی الزام آور باشد».
📃بند سوم مقدمه: «توجه شود که پیش نویس این پیمان... از این اصل پیروی می کند که "تا زمانی که همهچیز مورد توافق قرار نگیرد، در واقع هیچ توافقی انجام نشده است"».
📃ماده 6، بند 4: «اعضا متعهد میشوند که مقرراتی را وضع نکنند که با توجه به نیاز به دسترسی بدون مانع به محصولات مرتبط با همهگیری، در تجارت یا مواد خام دارویی و مواد تشکیل دهنده، تداخل بیمورد ایجاد کند».
🔺این بدان معناست که قانونگذاری داخلی کشور ما هم، متاثر از این پیمان است، هیچ کشوری حق ندارد، خلاف این پیمان، چیزی را در کشورش تصویب کند.
📃ماده 6، بند 5: «اعضا متعهد میشوند که حافظ اصول بشردوستانهء انسانی، بیطرفی، انصاف و استقلال باشند و دسترسی بلامانع کارکنان و محمولههای بشردوستانه را تسهیل کنند. تعهد برای تسهیل این دسترسیها، به لحاظ قانونی الزامآور است و در هر شرایطی مطابق با اصول بشردوستانه به پیش خواهد رفت».
🔺این بدان معناست که ذیل عنوان کارکنان سازمان ملل، و نیز محمولههای بشر دوستانه، توان جلوگیری از ورود محمولههای ارسالی WHO را نداریم و هر چه دادند، باید بپذیریم. مهمتر از آن، توان جلوگیری از ورود کارکنانش را هم نداریم، اینکه فرضاً تحت عنوان کارکنان WHO، نیروهای زبدهء نظامی و یا جاسوسی، وارد کشور شوند، به هیچ عنوان حق جلوگیری نداریم!
📃مادهء 12، بند 3: «اعضا باید برای ایجاد، حفظ، هماهنگی و بسیج نیروی کار در دسترس، ماهر و آموزش دیده در شرایط فوریت بهداشت عمومی جهانی سرمایه گذاری کنند. این نیروها، حسب درخواست کشور عضو و بر اساس نیاز بهداشت عمومی، به منظور مهار شیوع و جلوگیری از تشدید گسترش آن از مقیاس کوچک به ابعاد جهانی، مستقر خواهند شد و اقدامات حمایتی را انجام خواهند داد».
🔺یعنی این که باید هزینهء نیروهای واکنش سریع WHO را بپردازیم، در عین حال، باید از ایشان حمایت کنیم. قبلاً گفتم که WHO میتواند ذیل این عنوان، حتی نیروی نظامی را در قالب کارشناس WHO به کشورها گسیل کند و در عین حال، هزینهء نیروهای اشغالگر، توسط خود کشورها باید تأمین شود.
📃ماده 15، بند 1، تبصرهء f: «کلیهء اعضا باید دسترسی سریع سازمان بهداشت جهانی را به مناطق شیوع، در محدودهء تحت حاکمیت یا کنترل کشور خود از جمله از طریق استقرار تیمهای واکنش سریع و متخصص، برای ارزیابی و حمایت از پاسخ به شیوعهای در حال ظهور، فراهم آورند».
🔺این بدان معناست که هر زمانی WHO، احتمال پاندمی بدهد، یا شیوعی را طبق نظر خود، خطرناک تشخیص دهد، میتواند نیرو اعزام کند، نیروهایی که آزادی عمل کامل دارند، برای انجام هرآنچه خود صلاح میدانند. کشور میزبان هم باید همهگونه، با ایشان، همکاری کند (ماجرای جاسوسی موشکی، ذیل عنوان یوزپلنگ ایرانی و حمایت از محیط زیست را به خاطر بیاورید، حالا همان داستان را در مقیاس وسیعتر و خطرناک -و البته با آزادی عمل، نه مخفیانه- با نیروهایی در نظر بگیرید که اختیار کامل برای سرکشی به همه جا را دارند و هرچه بخواهند، میتوانند بکنند).
📃ماده 25، بند 1: «هیچگونه حق تحفظ یا استثنایی را نمیتوان برای پیمان پاندمی اعمال کرد...»
☑️فکر میکنم همین خلاصهء کوتاه، برای درک عمق فاجعهء پیمان پاندمی، کافی باشد!
#StoptheTreaty
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
35.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢اصرار مسئولین جمهوری اسلامی به استفاده نکردن از زبان پارسی در مجامع بینالمللی بسیار سوال برانگیز است، اما بماند...
⭕️آقای وزیر، قرآن خواندن شما در طویله، آنرا تبدیل به مسجد نمیکند! اساساً سوال این است که شما در طویله چهکار میکنید؟
📌اگر امضای شما یا هر کدام از اعضاء تیم ایرانی پای پیمان پاندمی دیده شود یا حضور شما برای مذاکرات در جهت توافق برای آن معاهده باشد، شما به این خاک و مردم آن خیانت کردهاید!
♦️کما اینکه امضای ان پی تی، عهدنامه پاریس و سند۲۰۳۰ خیانت بود!
🔺پینوشت: آنچه در ویدیوی ضمیمه مشاهده میکنید، سخنرانی عیناللهی (مورخ 1402/3/2) در مجمع بهداشت سازمان بهداشت جهانی، به زبان انگلیسی است (متن فارسی صحبتهای وی: اینجا).
✍🏻مهندس میزوجی
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
🔰نشست WHA و تغییرات آب و هوایی
🔸طی روزهای گذشته، تمرکز بخشی از میزگردها و سخنرانیهای WHA، بر تغییرات آب و هوایی بوده است.
🔹24 می (3 خرداد) سازمان بهداشت جهانی، در خصوص اقدام جهانی آب و هوا برای ایجاد سیستمهای بهداشتی پایدار و تاب آور، درخواست فوری صادر کرد! تدروس هم گفت: «مهمترین دلایل برای اقدام فوری اقلیمی، تأثیرات آن بر سلامتی -نه در آینده، که در زمان حال- است. بحران آب و هوا، بحران بهداشتی است که به شیوع بیماریها دامن زده و به افزایش نرخ بیماریهای غیرواگیر کمک میکند و تهدیدی برای کادر درمان و زیرساختهای بهداشتی است».
🔸جان کری، فرستاده ویژه ریاست جمهوری ایالات متحده در امور تغییرات اقلیمی، مراتب تشکر خود را از WHO، بهخاطر به صدا درآوردن زنگ خطر بحران آب و هوا ابراز داشت و گفت: "ببخشید، اما رک و راست باید بگویم که بحران آب و هوا انسان را می کشد." او تاکید کرد که هم برای رئیس جمهور بایدن و هم برای خودش، این دهه، دههای برای اقدام قاطع است.
🔹حالا چی شد که جان کری (همون که امضایش، تضمین برجام بود...) با اون همه سابقهء آمریکا در کشتار مردم ویتنام، عراق، افعانستان و سایر نقاط دنیا، یکهویی نگران کشته شدن مردم به واسطهء آب و هواست، البته جای تأمل بسیار دارد.
🔸در این میزگرد، عدنان امین، رییس COP28 (کنفرانس تغییرات آب و هوایی که در آبان ماه سال جاری، در امارات متحدهء عربی برگزار خواهد شد) از برنامههای این کنفرانس برای گنجاندن "روز سلامت"، به عنوان بخشی جدایی ناپذیر دستور کار COP28 یاد کرد.
🔹تدروس هم به تشریح اقدامات کلیدی WHO برای کاهش و ایجاد انعطافپذیری در برابر بحران آب و هوا پرداخت. وی به ترویج اقداماتی که انتشار کربن را کاهش میدهند و سلامت را هم بهبود میبخشند، اشاره کرد و گفت: «ما به انرژی های تجدیدپذیر در مراکز بهداشتی و درمانی نیاز داریم.همچنین برای تاب آوری اقلیمی و افزایش استفاده از برق مطمئن، ارزان و سبز، بودجهای را در مراکز بهداشتی، اختصاص داد.
🔸در این میزگرد، ریاست شرکت مخوف آسترازنکا هم سخنرانی داشت. این که وی در تغییرات آب و هوایی، دقیقاً دنبال چه چیزی است هم در نوع خود، جالب است.
🔹بهداشت جهانی در معیت کنفرانس خطرناک و ویرانگر COP، در حال پیشبرد نقشههایی است که اربابان دنیا، برای بشر کشیدهاند.
❓داستان را خواندید؟ فکر میکنید کل ماجرا همین بود؟ آقایان با نتایج علمی محیرالعقول، به این رسیدهاند که تغییرات آب و هوایی (یکی از دروغهای بزرگ قرن حاضر) سبب ایجاد بحرانهای بهداشتی و سلامت میشود؟
❓پشت این ماجرا چیست؟
🔜لطفاً پست بعدی را بخوانید!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
تا 2030
🔰نشست WHA و تغییرات آب و هوایی 🔸طی روزهای گذشته، تمرکز بخشی از میزگردها و سخنرانیهای WHA، بر تغییر
📁یک روز قبل از میزگرد WHA دربارهء تغییرات آب و هوایی (23 می) بنیاد راکفلر خبری را با این عنوان منتشر کرد:
💢"بنیاد راکفلر و سازمان بهداشت جهانی در راستای گسترش آمادگی جهانی برای بیماری همهگیر در عصر تغییرات آب و هوایی، همکاری میکنند"
🔸در متن خبر فوق آمده است: "سرمایهگذاری 5 میلیون دلاری این بنیاد، سبب تسریع در روند پروژههای اولویتدار «قطب اطلاعات بیماریهای پاندمی و اپیدمی سازمان بهداشت جهانی» (the WHO Hub for Pandemic and Epidemic Intelligence ) برای پیشبرد همکاری جهانی در نظارت ژنومی، استفاده از ابزارهای داده (data tools) برای تشخیص عوامل بیماریزا، و ارزیابی تهدیدات شیوع بیماریهایی که آب و هوا سبب بدتر شدنشان میشود، میگردد.
🔹بنیاد راکفلر و WHO همکاری جدیدی را برای تقویت قطب WHO اعلام کردند. قطب اطلاعات بیماریهای پاندمی و اپیدمی WHO، در سال 2021 تأسیس شد.
🔸این مرکز، همکاری جهانی سازمانهای همکار WHO برای رسیدگی به خطرات پاندمی و اپیدمیهای آتی را از طریق دسترسی بهتر به دادهها، ظرفیتهای تحلیلی بهتر و ابزارها و بینش بهتر برای تصمیمگیری تسهیل میکند. برخی اقدامات حمایتی بنیاد راکفلر در این خصوص عبارتند از:
➖افزایش ظرفیت جهانی برای نظارت ژنومی از طریق شبکهء بینالمللی نظارت پاتوژن که به تازگی راه اندازی شده است.
➖توسعه یک پلت فرم دیجیتال با مشارکت Data.org، تا برقراری ارتباط و همکاری در زمان واقعی بین تحلیلگران بهداشت عمومی و محققان کل دنیا برای مقیاسبندی ابزارهای همهگیر مبتنی بر شواهد و عملاً آزمایششده، مقدور باشد.
➖بهبود روشهای تشخیص شیوع بیماری از طریق ابتکار علم و عمل دادههای جهانی بهداشت، که با مشارکت دانشگاه آکسفورد و بیمارستان کودکان بوستون انجام میشود.
🔹بنیاد یهودی راکفلر، 75 سال است که با WHOهمکاری میکند (یعنی از بدو تأسیس این سازمان) و فقط طی دو دههء اخیر، 27 میلیون دلار به این سازمان کمک کرده است.
🔸در اکتبر 2020، این بنیاد اعلام کرد که برای تسریع بهبودی فراگیرتر و سبزتر پاندمی کرونا، یک میلیارد دلار سرمایهگذاری میکند.
📌خوب!
♨️از تغییرات آب و هوایی رسیدیم به قطب اطلاعات بیماریهای پاندمی و اپیدمی سازمان بهداشت جهانی.
❗️اینکه دقیقاً چه طور گودرز را به شقایق ربط میدهند هم خودش هنری است!
💢یکی از بازی گردانان اصلی پشت پردهء تغییرات اقلیمی همین بنیاد یهودی راکفلر است و جای بسی اندوه و حسرت است که آنچه اینان، دیکته میکنند تا به عنوان بحران، به بشریت تلقین شود، از زبان مسوولان مملکتی ما، بیرون میآید (مثلاً اینجا و اینجا را ببینید).
❌چندی پیش، سلاجقه رییس سازمان محیط زیست ایران، از تقدیم لایحهء تغییرات اقلیمی به مجلس خبر داد (اینجا).
💢خدا میداند این لایحه، دقیقاً کپی کدام متون خارجی است و در پس آن، به دنبال اعمال چه محدودیتهای بیهوده اما عذابآوری برایمان هستند که عمدتاً توسط مجامع بینالمللی و در خارج از مرزها، به آقایان مسوول دیکته شده است.
➖اگر عمری بود و فرصت شد، در مورد قطب اطلاعات بیماریهای پاندمی و اپیدمی سازمان بهداشت جهانی هم خواهم نوشت.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
⁉️براستی چرا چنین موجود دون و حقیری که به خندهء زنان نامحرم نیاز داشته! باید همچنان وزیر باشد؟
➖ضرغامی، پیش از این نیز باهار و بارها در گفتار و کردار از بی حجابی حمایت کرده.
⁉️آیا جناب رییسی چشمی برای دیدن گفتار و کردار زشت وزیر خود ندارد؟ مجلسیها چطور؟ خوابند یا کور؟
♨️سالهاست که امثال ایشان، سکاندار فرهنگی کشورند، همین است که اوضاع فرهنگ جامعه، این چنین نابسامان است!
#مدیر_نالایق
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
تا 2030
📌یک توضیح: ➖برخی دوستان اظهار کردند که ستاد مقابله با کرونا، دیگه وجود ندارد و به ستاد مقابله با ته
💔زبان حال دکترهای ستاد کرونا، در فراق کرونا:
آوخ که چو روزگـــــــــــــار برگــشت
از من دل و صبر و یار برگــشت
برگشتــــــــــــــن ما ضـرورتــی بود
وآن شوخ به اختـــیار برگــــشت
پرورده بُدم به روزگــــــــــــــــــارش
خو کرد و چو روزگار برگــشـــــت
غم نــــــیز چه بودی ار برفــــتی
آن روز که غمگـــســار برگـشت
رحمت کن اگر شکســتهای را
صبر از دل بیقرار برگشـــــــــــت
زین بحر عمیق جان به در برد
آنکس که هم از کنار برگشـت
بیچارگیَست چارهٔ عشــــــــــــــــــق
دانی چه کنم چو یار برگشت؟
بنشینم و صبر پیــش گیـــــرم
«دنبالهٔ کار خویش گـــــــــــیرم»
پ.ن: عکس فوق، مربوط به جلسهء امروز کمیتهء علمی ستاد کروناست.
#انحلال_ستاد_کرونا
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b