هدایت شده از بیداری بزرگ
🔰اهداف توسعه پایدار ۲۰۳۰ و پیمان آینده
🔺خبر اینکه قراره در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل(UNGA) که در اواخر سپتامبر برگزار میشه، یه اجلاس سران آینده (Summit of the Future) هم در تاریخ ۲۲ تا۲۳ سپتامبر برگزار بشه که رهبران جهان گردهم می آیند تا #پیمان_آینده را بپذیرند که در صورت توافق دولتها، دو متن شامل قرارداد جهانی دیجیتال و بیانیهای در مورد نسلهای آینده هم به این پیمان الحاق خواهند شد.
🔺پیمان آینده شامل 58 اقدام همراه با 82 راهکار عملیاتی، ذیل 5 فصل مذکور مورد تصریح قرار گرفته است:
https://t.co/NHhHAelO2w
▪️توسعه پایدار و تامین مالی برای توسعه (فصل اول که مرتبط با تحقق اهداف هفده گانه سند توسعه پایدار۲۰۳۰ و تامین مالی برای توسعه است)
▪️صلح و امنیت بینالمللی
▪️علم، فناوری و نوآوری و همکاری دیجیتال (قرارداد جهانی دیجیتال نیز مرتبط با این قسمت از پیمان آینده است
▪️جوانان و نسلهای آینده(اعلامیه نسل های آینده نیز مرتبط با این فصل است)
▪️تغییرحکمرانی جهانی (این فصل پایانی پیمان، مرتبط با تغییر حکمرانی جهانی است و گستردهترین بخش آن نیز محسوب می شود؛ اصلاح شورای امنیت، تقویت شورای اقتصادی و اجتماعی برای تسریع در دستیابی به آرمانهای هفدهگانه( SDGs) توسعه پایدار 2030،ذیل این بخش است)
🔸نکته: اگر از دهان مسئولین حرف حکمرانی نو یا تغییر حکمرانی مکرراً شنیدید، بدونید که تغییر حکمرانی و اداره کشور بر اساس همین سند توسعه پایدار۲۰۳۰ منظورشونه!
⁉️حالا سئوال اساسی اینه که آیا آقای پزشکیان اطلاع دارند که رهبر معظم انقلاب، بارها با اجرای اهداف توسعه پایدار ۲۰۳۰ مخالفت کردند و از آن به عنوان سند استعماری که رعیت درست می.کند نام بردند و اینکه با اجرای این سند استعماری، استقلال و حاکمیت کشور به خطر میافتد؟
❗️امیدواریم که جناب پزشکیان این معاهدههای استعماری ننگین بینالمللی را امضاء نکنند و با تغییر اسامی آن را درکشور اجرا نکنند!
#پیمان_آینده_را_امضا_نکنید
منابع:
https://www.un.org/en/summit-of-the-future
https://www.un.org/en/high-level-week-2024
✍🏼خانوم هیمو
🆔@awake_vs_reset
💠امام حسن عسگری علیهالسلام میفرمایند:
✅«هیچ عزیزی، حق را رها نکرد مگر آنکه ذلیل گردید و هر ذلیلی که به حق گرایش یافت، عزیز شد».
▪️سالروز شهادت امام یازدهم و پدر بزرگوار امام عصر (عج) تسلیت باد.
🆔@CoronaDeception
هدایت شده از بیداری بزرگ
#سند۲۰۳۰ ، #معاهده_اقلیمی_پاریس و امثالهم، سابقا توسط دولتمردان ایران امضا شدند و امروز نتایج امضاهای آن روزهایشان را در کشور میبینیم.
امروز فرصت کوتاهی داریم تا قبل از امضای پیمانی جدید نسبت به آن اعتراض بکنیم و مانع امضایش بشویم.
#پیمان_آینده که در آستانهی امضای آن قرار داریم، به روز شده سند استعماری ۲۰۳۰ است، همان سندی که به دنبال ایجاد نظام ارباب رعیتی است!
#پیمان_آینده_را_امضا_نکنید
✍مستقل بیدار
🆔@awake_vs_reset
☀️انرژی خورشیدی؟ پاک بودن یا نبودن؛ مسئله این است!
1️⃣ساخت نیروگاههای خورشیدی عمدتاً بیش از ساخت دیگر نیروگاهها سرمایه میخواهد. تولید انرژی خورشیدی، چه از طریق PV، چه CSP (در انتهای مطلب توضیح این دو آمده) آلودگیهای زیست محیطی بسیار دارد، بسیار بیش از سوختن نفت و گاز!
2️⃣علاوه بر این، راندمان پایین تولید انرژی خورشیدی چه از طریق PV چه CSP، غیر قابل انکار است.
3️⃣تولید آلایندههای خطرناک، آلودگی منابع آب، انتشار آلایندههای هوا در حین فرآیند تولید و نیز تأثیر تأسیسات خورشیدی بر کاربری زمین، عوامل مهمی هستند که کمتر مورد توجه قرار میگیرند و در تبلیغات انرژی خورشیدی، حرفی از آنها زده نمیشود (توضیح: در برخی نقاط دنیا جنگل و زمینهای کشاورزی را از بین میبرند تا بستر تولید انرژی خورشیدی ایجاد کنند)
4️⃣استقرار سیستمهای خورشیدی، منجر به افزایش فرسایش خاک و روانآب میشود. استفاده یا ریختن مواد شیمیایی در تأسیسات خورشیدی (مثلاً مواد ضد غبار، سیالات دی الکتریک، علف کشها) میتواند سبب آلودگی آبهای سطحی یا زیرزمینی شود.
5️⃣اثرات زیست محیطی مرتبط با استفاده از انرژی خورشیدی شامل استفاده از مواد خطرناک در فرآیند تولید هم هست. در PV از مواد شیمیایی مختلف و خطرناکی استفاده میشود که میتوانند GHG(گازهای گلخانهای) را در مراحل مختلف منتشر کنند؛ لذا ادعای انتشار صفر در مورد این سیستمها چندان درست نیست؛ و البته همچنان کمبود دانش در رابطه با تأثیر فناوری PV در کاهش انتشار گازهای گلخانهای و بهترین روشها در طراحی و استقرار برای کاهش ردپای کربن PV وجود دارد.
6️⃣اساساً سیستمهای PV بهدلیل اثرات زیست محیطی منفی ناشی از استفاده از زمین، کیفیت هوا، استفاده از آب، گنجاندن مواد خطرناک و آلودگی صوتی/بصری را نمیتوان در ردهء فناوری انتشار صفر در نظر گرفت. در پژوهشهای علمی، اثرات زیست محیطی منفی تولید برق PV در مراحل مختلف، از ساخت تا نصب و راه اندازی، از کار انداختن و دفع/ بازیافت تجهیزات، گزارش شده است.
7️⃣برای ساخت سلولهای خورشیدی PV، انواع مختلفی از مواد خطرناک در حین استخراج سلولهای خورشیدی یا اچ کردن نیمههادیها و تمیز کردن سطوح، استفاده میشود (مثل سیلیکون، کادمیوم، تلوریم، سلنیوم و گالیم). عمدتاً استحصال و استخراج این مواد، هزینهء بالایی دارد. ضمناً کشورهای استفاده کننده از این نوع انرژی خورشیدی در صورتی که فاقد این مواد معدنی باشند، برای وارداتشان به خارج وابسته میشوند. همین جا حساب کنید که هرگونه تحریم یا بدجنسی خارجی یا... و عدم نرسیدن این مواد، سبب اخلال/توقف تولید انرژی خورشیدی خواهد شد.
8️⃣پنلهای PV حاوی مواد خطرناکند و گرچه آب بندی میشوند، اما اگر در زمان از کار انداختن آسیب ببینند یا به طور نامناسب دفع شوند، سبب آلودگی محیط میشوند.
9️⃣سیستمهای CPS، از موادی مانند روغنها، نمکهای مذاب، سیالات هیدرولیک، خنککنندهها و روانکنندهها استفاده میکنند که ممکن است خطرناک باشند و در همه حال، خطر نشتی دارند.
⏏️اینها، تنها گوشهای از مضرات انرژی خورشیدی بودند و مجال گفتن بیشتر نیست.
➖توضیح: در CSP، از آینه استفاده میشود. در این سیستمها، انرژی خورشیدی وارد شده، منجر به حرکت موتور حرارتی شده و نیروی الکتریکی تولید میکند. از سوی دیگر، در پنلهای خورشیدی PV، به جای انرژی خورشید، مستقیماً از نور خورشید استفاده شده و نور به برق تبدیل میشود.
منابع: 1، 2، 3 و 4
🆔@CoronaDeception
🌐لینک کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
تا 2030
☀️انرژی خورشیدی؟ پاک بودن یا نبودن؛ مسئله این است! 1️⃣ساخت نیروگاههای خورشیدی عمدتاً بیش از ساخت
🔺این عین بیخردی است!
🔻ایران -کشوری که سرشار از نفت و گاز است- به دستور مجامع بینالمللی، سند 2030 و کشورهای نیازمند نفت و گاز -که برای رهایی از واردات نفت و گاز رو به انرژی خورشیدی آوردهاند- مشغول گسترش انرژی خورشیدی آلاینده و کمثمر است!
🔻انرژیای که با تبلیغات رسانه پاک خوانده میشود، ابداً پاک نیست و آلودگیهای بسیار دارد. اما چرا آقای کارمند یونسکو آنرا تبلیغ میکند و مضرات و آلایندگیهایش را از مردم پنهان میدارد؟
🔺توضیح: محمد درویش، فعال زیست محیطی و رییس گروه محیطزیست در کرسی سلامت اجتماعی یونسکو است.
➖پ.ن: در این پست، به برخی مضرات انرژی خورشیدی پرداختهام.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از بیداری بزرگ
🌀استفاده از انرژی خورشیدی و جایگزین کردن آن بهجای سوختهای فسیلی مثل یک شوخی است!
✔️خود همان مراکز علمی و تحقیقاتی و صنعتگرانی که دخیل هستند در ساخت سلولهای خورشیدی، بهتر از همه میدانند؛ اما باز هم به این حماقت دامن میزنند و انرژی خورشیدی را به دروغ، انرژی پاک و کافی برای بشر معرفی میکنند؛
✔️خودشان بهتر میدانند که اگر بخواهیم همین الان کل انرژی فسیلی را با انرژی خورشیدی جایگزین کنیم، با این تکنولوژی موجود، باید کل سطح کره زمین را با سلولهای خورشیدی بپوشانیم!!!
✔️بعد این به کنار، اصلا ساخت خود سلولهای خورشیدی، به موادی احتیاج دارد که اولا در مقیاس بالا اصلا امکان ساختشان نیست، در ثانی خود آن مواد که در پیلهای خورشیدی استفاده میشوند، به شدت آلایندهء محیط زیست هستند... حالا پلاستیک و سایر مواد جذب نشدنی توسط طبیعت که در این پانلها استفاده میشود به کنار؛
✔️ثالثا؛ اینهمه پانل که خودبهخود ساخته نمیشوند، کارگاه و کارخانه لازم است، سوخت آنها را کی باید تامین کند؟ این پانلها باید از کارگاهی که ساخته میشوند، حمل شوند به مکان نصب؛ در خود پروسهء حمل و نقل و نصب هم باز انرژی لازم هست، و در نگهداری دائم و در بازیافتشان و در تولید مجدد... حساب کنیم یک پانل خورشیدی، در طول کل زمان بهرهوری، کمتر از انرژیای که صرف تولید و حمل و نصب و نگهداری و بازیافتش میشود، به ما انرژی تحویل میدهد؛ آلایندگی اش هم که هست!
📌و یک مورد دیگر: اینکه در احادیث، در موارد زیادی استفادهی مستقیم از انرژی خورشید منع شده، مثلا نهی شده از مصرف آبی که توسط خورشید گرم شده چه برای پخت و پز، چه آشامیدن، و چه حتی شستشو و حمام کردن؛ علتش به نظر من ممکن است علاوه بر مشکلات جسمانی، آثار سوء ماورائی باشد که استفاده مستقیم از گرمای خورشید دارد (چون جنس جن هم از آتش است)؛ یعنی برای از بین رفتن آثار سوء ماورائی انرژی خورشیدی، لازم است اول توسط مدیوم گیاهی تبدیل شود به انرژی بایولوژیک (مثل همین سوختهای فسیلی) تا بعد به مصرف انسانی برسد.
✍🏻الف. چینیفروشان
🆔@awake_vs_reset
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
5.97M
📢 بشنوید
🔴 بسیار مهم❗️
🔶🔹 بررسی جامع مجموعهی تحولات حال و پیشِ رو
💢 محورهای موضوعی
1️⃣ شرایط ویژه و منحصربفرد ایران در جهان؛
2️⃣ اعتراف اندیشمندان مطرح جهان به تمدنسازی ایران؛
3️⃣ علت منازعات، فتنهها و فشارهای پشت سرهم دشمن علیه ایران؛
4️⃣ تعریف فتنهی ترکیبی؛
5️⃣ وضعیت حاصل از فتنههای ترکیبی چگونه است؟
6️⃣ ظاهر و باطن دولت چهاردهم؛
7️⃣ رسوا شدن اهل نفاق در آستانهی ظهور؛
8⃣ تنها راه نجات در فتنههای پیشِ رو؛
#نشر_حداکثری
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از بیداری بزرگ
کسانی که امروز و قبل از امضای #پیمان_آینده سکوت اختیار میکنند، فردا تحلیلگر نشن بگن ما چند سال پیش چی رو پیشبینی کردیم و از این حرفها!
دقیقا الآن وقت بلند کردن صدای روشنگری و اعتراض است.
#پیمان_آینده_را_امضا_نکنید
در ضمن اگر امروز سکوت کردید، فردا شعار ندهید "ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند" که از این شعارتون مرغ پخته تو دیگ خندش میگیره!
#اللهم_عجل_لولیك_الفرج
✍🏻مستقل بیدار
🆔@awake_vs_reset
📖مشغول خواندن متن پیمان آیندهام.
🔸بعضی از قسمتهایش، بغضی را به گلویم مینشاند که فقط سعی میکنم همانجا حبسش کنم.
🔹حس کسی را دارم که میداند با مرگ فاصلهء چندانی ندارد، اما بازهم در اوج ناامیدی برای زنده ماندن تلاش میکند.
🔸گویا تصمیمها گرفته شده، ایران هم مثل تمام کشورهای عضو ملل متحد، از قبل از این پیمان مطلع بوده و ظاهراً آن را رسانهای نکرده. احتمالاً بعد از امضای پیمان آینده هم رسانهها به آن نمیپردازند، فقط هر جا به دیوار بخوریم باید چک کنیم و برسیم به اینکه: "ای بابا! این هم که نص صریح پیمان آینده هست که در حال اجراست..."
🔹داشتم فکر میکردم که اکثریت رؤسای جمهور سابق، هر چه پیش رویشان گذاشتند امضا کردند،
🔸و باید اعتراف کنم که حالا بیشتر به عمق کار بزرگ سید ابراهیم رییسی شهید پی میبرم!
🔙سال گذشته بود که رییسی، از پذیرش پیمانهایی که در سازمان ملل مقابلش گذاشتند، سر باز زد (اینجا و اینجا در این خصوص نوشتهام).
🔹و حالا فقط حسرت میخورم و روزشمار معکوس، برای اضافه شدن بر مشکلات مردم رنجدیدهء کشورم گذاشتهام؛
☑️و به این فکر میکنم که پیرمرد پرحاشیهء ریاست جمهوری ایران -کسی که به اعتراف خودش کلاً هیچ چیزی نمیفهمد- قرار است پای سند بیچارگی بیشتر 85 میلیون ایرانی، امضای تأیید بزند!
#پیمان_آینده_را_امضا_نکنید
🆔@CoronaDeception
🌐لینک کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از بیداری بزرگ
❌رمز ریال به تهران رسید...
♦️#رمزریال یا «ریال دیجیتال» تکهی آخر پازل برای سرکوب تمام عیار آزادیهای مدنی و حقوق شهروندیه!
💢لطفا در موردش با اطرافیانتون حرف بزنید.
CBDC
❗️اگر موفق بشه، یک سلاحه خطرناکه که در دست دولت قرار میگیره...
✍🏼امیر
🆔@awake_vs_reset
هدایت شده از بیداری بزرگ
🔸در مورد #ریال_دیجیتال و خطراتش:
◾️ پرسیدند خب همین الانشم اکثر داراییمون توی کارتهای بانکی و بصورت دیجیتالیه،
پس فرقش با ریال دیجیتال یا همون #CBDC چیه؟
▪️ پولی که الان شما بهصورت نقدینگی دیجیتال در کارتتون دارید، درسته که اسکناس نیست،
ولی کنترلش دست خودتونه. (شبه پول)
هرجا بخوای کارت میکشی و هر وقت بخوای ازش برداشت میکنی
تنها محدودیتی که دولت میتونه برات بذاره، اینه که حسابات رو مسدود کنه.
▪️ولی #cbdc ماجراش فرق میکنه و میتونه ابزارهای متنوعی برای کنترل و محدود کردن شهروندان در اختیار صادر کننده (حکومت و بانک مرکزی اون کشور) قرار بده.
یه چیزی مثل “نظام رتبهبندی اجتماعی” که الان هم بصورت آزمایشی در چین اجرا میشه.
🔻مثال ملموس :
فرض میکنیم اول ماه بهتون حقوق میدن و در اپ براتون واریز میشه.
حکومت میتونه بگه خب:
1⃣از این حقوق بر اساس درصد مخارج مصرفیت (x) مالیات محسوب میشه.
بهعبارتی هرچقدر بیشتر از حقوقت تا آخر ماه باقی بمونه، بیشتر باید مالیات بدی!
2⃣همون مورد اول به شکل دیگه، حکومت میتونه بگه شما برای این ماه به مقدار y اعتبار حقوق داری. به اندازه خودت هرچقدر میخوای خرج کن، باقیش آخر ماه میسوزه!!
3⃣حکومت میتونه بگه بر اساس خوشرفتاری یا بدرفتاری، از خرج کردن بعضی موارد محروم میشی. مثلا اگر شهروند خوبی نباشی، نمیتونی بلیط مترو بخری و حق سوار شدن به مترو نداری.
یا مثلا برای مخارج خاص برات مالیات ویژه تعیین کنه. (شما محرومیت ویژه مثلا بابت خرید کالای z داری. اگر بخری، باید ۲۰۰٪ قیمتش مالیات بدی!!)
اینا همهشون جلوههای تمامیت خواهی هست که حکومت از طریق #ریال_دیجیتال میتونه اعمال کنه.
4⃣حکومت میتونه حق معاملههای خاص و عام که انجام میدی رو کنترل کنه.
حق خرج کردنت رو کنترل کنه.
نمیتونی از پول بقیه استفاده کنی چون همه بابد یه اپ برای خودشون داشته باشن.
قرض دادن، وام گرفتن و اعتبار دادن به افراد همه تحت نظر دولت قرار میگیره و اقدامات مختلف شما مشروط میشه به نظر حکومت!
❌در واقع پول خواهی داشت، ولی اختیارش دست خودت نخواهد بود…
🔺و این خطریه که بهشدت در کمین همه مردم جهان، بهخصوص مردم ایرانه…
✍🏼امیر
🆔@awake_vs_reset
🔰مروری بر پیمان آینده/ مقدمه
🗓اول مهر، زمان امضای پیمان آینده توسط کشورهای عضو سازمان ملل (UN) است.
🔹شایان ذکر است که سال پیش، شهید رییسی و تیم همراه در نشست مجمع عمومی ملل متحد، هیچ یک از پیمانها و عهدنامههایی را که در مقابلشان قرار دادند (من جمله یکی که مربوط به سند 2030 بود را امضا نکردند (اینجا). این اقدام ایران، با همراهی ده کشور دیگر انجام شد. آرزو دارم روند درستی که از زمان ایشان آغاز شد، همچنان ادامه یابد، هرچند که امیدی ندارم...
🔸متن پیمان آینده که توسط خبرگان حقوق بینالملل و شیادان چیرهدست نوشته شده، ظاهراً از زبان روسای جمهور و سران کشورهاست، اما در واقع، هر آن چیزی است که این شیادان (که اَجیر شدگان صهیونیزم و دستهای پشت پردهء UN هستند) نوشتهاند و کشورهای عضو هم باید آنچه را که پیش رویشان میگذارند امضا کنند.
🔹همچنین متن این پیمان، مبتنی بر پیمانهای پیشین، مثلاً دستور کار اقدام آدیسآبابا، عهدنامهء اقلیمی پاریس، اعلامیهء پکن و... است.
🔸پیمان آینده شامل 60 اقدام است که حول 5 محورند:
1️⃣توسعه پایدار و تأمین مالی آن
2️⃣صلح و امنیت بینالمللی
3️⃣علم، فناوری و نوآوری و همکاری دیجیتال
4️⃣جوانان و نسلهای آینده
5️⃣تغییر حکمرانی جهانی
🔹یکی از اهداف مهم پیمان آینده، افزایش قدرت و اختیارات سازمان ملل است.
❓چرا به دنبال این موضوع هستند؟
🔸این امر دلایل بسیار دارد. مثلاً در متن پیمان آینده تصریح شده که دنیا تاکنون، نه تنها در رفع فقر و حذف گرسنگی موفق نبوده، بلکه اوضاعش نسبت به سال 2015 که در آن سند 2030 به امضای کشورها رسید (و اهداف یک و دوی آن، رفع فقر و گرسنگی است) بدتر هم شده. به نظر میرسد، با اتکا به این قبیل موارد، سازمان ملل استدلال کرده که اگر قدرتش بیشتر شود، این گونه نخواهد شد که فرمانی بدهد و عملی نشود. صد البته که این ظاهر ماجراست...
🔹مطابق آنچه یونسکو در این باره از زبان صاحبنظران برجسته نوشته، نیاز به یک به پیمان به عنوان راهی برای تقویت تعهدات حقوق بشر وجود دارد... پیمان آینده مستلزم مکانیسمهای نظارت و پیگیری مؤثر است و UN باید کسانی را که مانع پیشرفت حقوق بشر میشوند، مورد بازخواست قرار دهد. البته از بین بردن شکاف بین حرف تا عمل ساده نیست، اما: "هیچ چیز بیشتر از وعدههای شکست خورده آسیبرسان نیست".
🔸هرچند که صحبتهای مقدماتی تدوین این پیمان در سال 2020 آغاز شده، اما ظاهراً نخستین تلاشها برای نگارشش در دسامبر 2023 شروع شده؛ آن زمان، از گروههای مختلف خواسته شد تا نظرات خود را در این خصوص ارسال کنند تا از نظراتشان در تدوین پیمان استفاده شود.
🔹برخی از گروههایی که نظر دادهاند عبارتند از: گروه ذینعان LGBTI، پلتفرم مهاجرت جوانان و کودکان (MYCP)، کارگروه ویژهء جنسیت، سازمان عفو بینالملل، شورای ایالات متحده برای تجارت بینالمللی (USCIB)، چهارچوب سِندای برای کاهش خطر بلایا، انجمن روانشناسی آمریکا، اتحادیه انجمنهای روانشناسان اروپا، آینده همکاری اقلیمی، کانادا به سوی 2030، شبکهء کانادایی برای لغو سلاحهای هستهای (CNANW)، مایکروسافت و...
🔸متن این پیمان، با راهبری ظاهری آلمان و نامیبیا نوشته شده و نسخهء اولیهاش در ژانویه 2024 معرفی شد.
🔜با این مقدمه، به زودی به سراغ متن این پیمان میروم.
#پیمان_آینده_را_امضا_نکنید
منابع: 1، 2، 3، 4، 5
🆔@CoronaDeception
🌐لینک کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc