فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️رئیس دولت چهاردهم، در گفتگو با ان بیسی نیوز، ضمن اعلام آمادگی ایران برای مذاکره با دولت دوم ترامپ گفت که ایران برنامهای برای انتقام از ترامپ و کشتن وی ندارد.
❌از پزشکیانی که در مناظرات انتخاباتی با وقاحت تمام، شهید سلیمانی را موی دماغ خواند، چیز عجیبی نیست که امروز هم به ترامپ خاطرجمعی بدهد که انتقامی در کار نیست...
البته آقای پزشکیان ، حرف ناصوابی را بر زبان راند.
ما تشنه به خون ترامپیم!
و یقیناً #انتقام_سخت را عملی خواهیم کرد.
🔻آقای پزشکیان!
شما، اعوان و انصارتان، کل دولت پیر و فشلتان (هییت دولت نیست که، مدرسه پیرمردهاست) بیجا کردید که بر آتش انتقام ما سرپوش گذاشتید.
از چون شمایی، انتظار غیرت داشتن بر خون شهید سلیمانی، عبث و بیهوده است، اما کاش اندکی در جواب دادن به مجری آمریکایی درایت داشتید، که البته چنین انتظاری هم از جنابعالی، بیهوده و عبث است....
☑️پ.ن: رهبری پیشتر گفته بود: مذاکره با آمریکا سم است، با ترامپ سم مضاعف.
🔻آقای رییس دولت!
گوش شنوایی که برای شنیدن حرفهای حکیم انقلاب ندارید، اما، دیر یا زود، مردم انقلابی، مفهوم این جمله را به شما حالی خواهند کرد...
#نه_به_مذاکره
🆔@CoronaDeception
خروج قریبالوقوع آمریکا از سازمان بهداشت جهانی؟
بخش اول
🔰ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری خود تلاش کرد تا از سازمان بهداشت جهانی خارج شود. مطابق قوانین داخلی آمریکا، خروج از سازمانی مثل بهداشت جهانی، یک سال زمان میبرد، روندی که در دولت اول ترامپ آغاز شد، اما به محض انتخاب بایدن، این روند، متوقف شد.
🔻اکنون تیم ترامپ پیشنهاد کرده که وی در دوره دوم ریاست جمهوری خود، خروج آمریکا را تکمیل کند: خروج از سازمان بهداشت جهانی میتواند در همان روز اول ریاست جمهوری رخ دهد!
🔻پروفسور لارنس گوستین، رئیس گروه حقوق جهانی بهداشت دانشگاه جورج تاون میگوید البته شاید در این میان ترامپ دست به معامله بزند. بدین معنی که ادامۀ عضویت و بودجه دادن ایالات متحده به WHO، در ازای انجام اصلاحات مهم در سازمان بهداشت جهانی مانند افزایش شفافیت و پاسخگویی رخ دهد (= آمریکا، بیش از پیش بر WHO مسلط شود و هر آنچه میخواهد به آن، دیکته کند تا WHO همچنان از مواهب مالی آمریکا، بهرهمند بماند).
🔜ادامه دارد...
🆔@CoronaDeception
تا 2030
خروج قریبالوقوع آمریکا از سازمان بهداشت جهانی؟ بخش اول 🔰ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری خود تلاش کر
خروج قریبالوقوع آمریکا از سازمان بهداشت جهانی؟
بخش دوم
🔸ایالات متحده بزرگترین تأمینکنندۀ مالی WHO است. بودجۀ WHO برای دورۀ دو ساله 2024-2025، رقمی معادل 6.83 میلیارد دلار است که از بودجۀ معین و کمکهای داوطلبانه تشکیل شده است. بودجۀ معین، شامل حق عضویت اجباری کشورهاست که توسط سازمان ملل متحد و بر اساس تولید ناخالص داخلی کشورها (GDP) محاسبه میشود.
🔹قرار است ایالات متحده بیش از ۲۶۱ میلیون دلار به عنوان "حق عضویت معین" در طول دو سال 2024/5 پرداخت کند؛ این رقم، سوای کمکهای داوطلبانه است.
🔸چین با ۱۸۱ میلیون دلار، دومین تأمین کنندۀ بزرگ مالی WHO در بخش بودجۀ معین است. مجموع بودجههای معین که از جانب کشورها پرداخت میشود، چیزی حدود ۲۰% بودجۀ WHO را تشکیل میدهد.
🔹البته سازمان بهداشت جهانی و شخص تدروس آدهانوم نگران خروج آمریکا از این سازمانند، چرا که این خروج، این سازمان را دچار مشکلات مالی میکند. مشکلاتی که بعید است سایر کشورها و من جمله اتحادیۀ اروپا بتوانند آن را برطرف کنند. تدروس، در حالی که در برابر پرسش خبرنگاران در قبال خروج آمریکا از WHO، دست پاچه شده بود، با نگرانی گفت: «ما آمادۀ همکاری با هم هستیم. من میدانم که سران ایالات متحده هم این مسئله را درک میکنند که سلامت آمریکا به سلامت سایر نقاط دنیا وابسته است».
🔸۱۶% کل بودجۀ WHO در سالهای 2022 و 2023، توسط آمریکا تأمین شد. در سال ۲۰۲۳، کمکهای داوطلبانۀ آمریکا به WHO، بالغ بر ۳۶۷ میلیون دلار بود. این رقم برای چین، حدود ۴ میلیون دلار بود. حتی در طول همهگیری کرونا -که به طور گسترده در چین آغاز شد- هم چین کمک قابل توجهی به WHO نکرد. با در نظر گرفتن مجموع بودجۀ معین و کمکهای داوطلبانه، کمیسیون اروپا، آلمان و بریتانیا همگی بیشتر از چین به WHO کمک میکنند.
🔹زمانی که ترامپ در سال ۲۰۲۰ تلاش کرد از WHO خارج شود، در توجیه علت این کار مدعی شد که چین، کنترل کامل WHO را در اختیار دارد. او بارها سازمان بهداشت جهانی را عروسک خیمه شب بازی پکن خواند. با این حال، با توجه به سرمایهگذاری کم مالی، به نظر نمیرسد چین آنقدرها هم علاقهای به این نهاد داشته باشد.
🔸هر چند که بسیاری از منتقدین هشدار دادهاند که خروج آمریکا از WHO، موجب تسلط کامل چین بر این سازمان خواهد شد، اما شاید این تمام داستان نباشد...
🔹چین علاقۀ چندانی به حمایت از چندجانبه گرایی در بهداشت جهانی ندارد. تعاملاتش در WHO هم خاموش و فاقد ابتکار عمل است. مثلاً در مذاکرات پیمان پاندمی، چین خود را در کنار کشورهایی قرار دادند که از دسترسی عادلانه به محصولات مرتبط با پاندمی حمایت میکنند، اما هیچ پیشنهاد در خور توجهی ارائه نکرد. در عوض، چین توافقنامههای دوجانبهای را ترجیح میدهد که این کشور را قادر میسازد تا بر کشورهایی که به آنها کمک می کند، نفوذ مستقیم داشته باشد (یک نکته: بیشترین واردات واکسن ایران در زمان کرونا، از کشور چین بود...)
🔜ادامه دارد، انشاء الله!
🆔@CoronaDeception
تا 2030
خروج قریبالوقوع آمریکا از سازمان بهداشت جهانی؟ بخش دوم 🔸ایالات متحده بزرگترین تأمینکنندۀ مالی WHO
خروج قریبالوقوع آمریکا از سازمان بهداشت جهانی؟
بخش سوم و پایانی
❓چرا ترامپ به دنبال خروج از WHO است؟
🌀ظاهراً ترامپِ آنتی گلوبالیست (ضد جهانیگرا)، در صدد کاهش هزینههای سازمان ملل است. او مدعی است که پیمان پاندمی -که مذاکراتش در حال انجام است- «بهانه ای برای پیشبرد یک دولت جهانی است». وی علاقۀ چندانی به نهادهای چندجانبه ندارد، مگر اینکه آنها مستقیماً به نفع ایالات متحده باشند. بهعلاوه، او خواهان پول بیشتری برای بودجه داخلی آمریکاست، چرا که در صورت تحقق وعدههای انتخاباتیش مبنی بر کاهش مالیات، با کمبود بودجه مواجه خواهد شد؛ از این رو کاهش حق عضویت در سازمانهای بینالمللی، راهی آسان برای رفع این کمبود بودجه است و سازمان بهداشت جهانی هم تنها نهاد مورد نظر ترامپ نیست. مثلاً ترامپ در دور قبلی ریاست جمهوریش، بودجۀ ایالات متحده به صندوق جمعیت سازمان ملل را (UNFPA) کاهش داد. همچنین در اولین دوره ریاست جمهوری خود، اجرای کلیت توافق پاریس را متوقف کرد، چرا که مدعی بود این توافق، اقتصاد ایالات متحده را تضعیف کرده و مانع از گشایش میادین جدید نفت و زغال سنگ میشود (بازهم به عقل نداشتۀ ترامپ!)
▪️تیم ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی اعلام کرد که او قصد دارد دوباره از پیمان پاریس خارج شود. همچنین ممکن است ایالات متحده، به طور کامل از کنوانسیون چهارچوب سازمان ملل در مورد تغییرات اقلیمی (UNFCC) هم خارج شود.
🌀به هر حال باید منتظر روزهای آتی بود و شاید بد نباشد که از کارهای مثبت ترامپ، الگو گرفت. خروج از پیمانها و یا سازمانهای وابسته به سازمان ملل، امری محال و نشدنی نیست و همانطوری که آمریکا خارج میشود، سایر کشورها هم میتوانند!
▪️نکتۀ مهمی که به هیچ روی نباید از آن غفلت کرد آن است که آمریکا، با پرداخت بودجه به این نهادهای بینالمللی، آنها را تا حد زیادی کنترل و مطیع خود میکند، اما اگر به لحاظ دولتی، دیگر حاضر به پرداخت بودجه نباشد، احتمالاً نهادهای خصوصی آمریکایی، آمادهی جبران خواهند بود. برای مثال بیل گیتس از طریق بنیادش (بیل و ملیندا گیتس) بزرگترین حامی مالی شخصی سازمان بهداشت جهانی است و طبعاً کمکهای وی به این سازمان، قطع نشدنی است. کل بودجهای که بیل گیتس به WHO در دورۀ 2020/1 اعطا کرد (۷۵۱ میلیون دلار)، بیش از کمکهای داوطلبانۀ دولت آمریکا (۶۹۳ میلیون دلار) به این نهاد، در همین بازۀ زمانی بود. بنیاد بیل و ملیندا گیتس به تنهایی بیش از %۸۸ از کل مبالغ اهدایی به WHO را پرداخت میکند. سایر اهدا کنندگان بزرگ شامل بنیاد خاندان بلومبرگ، ولکام تراست و بنیاد راکفلر هستند.
بههر حال همه چیز، طی روزهای آتی، مشخص خواهد شد.
♨️پ.ن: اینکه مسوولین بهداشتی ما، با این ارقام آشکار نفوذ استعمارگران و یهود در سازمان منحوس بهداشت جهانی، همچنان قبلهشان این سازمان است و هر آنچه بهداشت جهانی بگوید، حکم وحی مُنزل را برایشان دارد، مایۀ شرمسازی، حقارت و سرشکستگی است...
سایر منابع: ۱، ۲ و ۳
🆔@CoronaDeception
هدایت شده از Miz Podcast🎙سیاست بینالملل
🔳ترامپ در سخنرانی معارفه:
Drill baby Drill !
«خداحافظ عهدنامی اقلیمی!
خداحافظ ماشین برقی اجباری!
ما بیشترین نفت و انرژی دنیا را داریم و برای پیشرفت آمریکا، حتماً از آن استفاده میکنیم»!!
✔️همانها که پالان «عهدنامهی پاریس» و «انرژیهای تجدید شونده» را به زور بر پشت دولتهای دیگر گذاشتند،
هیچ تمایلی به خر بودن ندارند!
اما در جمهوری اسلامی، آنها که دوستانشان سرمایهگذاری سنگین در این تکنولوژی سبز دروغین و واردات تجهیزات آن را کردهاند،
بنا دارند به بهانهی آلودگی و ناترازی، کشور را به عهد پارینهسنگی برده و سفرهی مردم را کاملاً نابود کنند!!
ترامپ با همهی حرام لقمگیاش،
از شما بیشتر میفهمد آقای اتاق فلان و مشاور بهمان!
🆔@MizPodcast
▪️ترامپ به محض ورود به کاخ سفید، فرمان خروج آمریکا از WHO را صادر کرد.
در خصوص دلایل و فرآیند این امر، نوشتهام.
❓واکنش WHO به این تصمیم چه بود؟
اول، ابراز تأسف کرد! بعد به نقش برجستۀ خودش اشاره کرد که چه قدر برای سلامت مردم دنیا مهم است و هیچ جایگزینی ندارد. در ادامه هم گفت:
«ایالات متحده، یکی از بنیانگذاران WHO در سال ۱۹۴۸بود و از آن زمان تا کنون در کنار ۱۹۳ کشور عضو دیگر... در شکلدهی و ادارۀ کار WHO مشارکت داشته. بیش از ۷ دهه است که WHO و ایالات متحده، نجاتبخش زندگیهای بسیاری بودهاند [فقط خدا می دونه که به اسم بهداشت، چه تعدادی رو به کشتن دادن] و از آمریکاییها و کل مردم در برابر تهدیدات بهداشتی محافظت کردهاند».
در پایان هم اظهار امیدواری کرد که آمریکا در این تصمیم، تجدید نظر کند.
🔻قبلاً گفته شد که این ظاهر دولتی آمریکاست که از این سازمان خارج شده، و گرنه این سازمان، همچنان که از روز اول، آلت دست آمریکا بود، در ادامه هم خواهد بود. مؤسسات خصوصی آمریکایی، بودجۀ WHO را همچنان تأمین خواهند کرد و این سازمان را همچنان به میل خود خواهند رقصاند.
🔺اما درس بزرگی که در این میان وجود دارد، امکان خروج از این سازمان یا دیگر نهادهای وابسته به ملل متحد است، همچنان که آمریکا چنین کرد.
🔻پس از پایان جنگ جهانی دوم و در زمان پهلوی دوم، ما به این سازمان (و دیگر توابع ملل متحد) پیوستیم و بهرغم وقوع انقلاب اسلامی، همچنان هم بر سر تصمیم غلطی که محمدرضای ملعون گرفت، استواریم و معلوم نیست چه زمانی قرار است به خود بیاییم و در عضویت در این نهادهای متخاصم، بازنگری کنیم!
🆔@CoronaDeception
هدایت شده از بیّنات
🔴🔴🔴🔴🔴🔴
📣📣📣 #نشر_حداکثری
✍🏻 بیانیه حضرت آیت الله وفسی در پی اظهارات عجیب آقای ظریف معاون غیر قانونی رییس جمهور
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ وَ صَلَّی اللَّهُ عَلَی سَيِّدِنا وَ نَبِیِّنَا مُحَمَّد وَ آلِهِ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
متاسفانه باخبر شدیم معاون غیر قانونی رئیس جمهور آقای محمد جواد ظریف به صورت رسمی مطالبی را اعلان کردند که معنای آن، یک فاجعهی بزرگ و بیان مرگ و نابودی نظام مقدس جمهوری اسلامی است. بنابر گفته های این مقام رسمی دولت، سران سه قوه علیه مقام معظم رهبری و قانون اساسی و نظام مقدس جمهوری اسلامی کودتا کرده اند و برخلاف قانون اساسی از مقام خود سوء استفاده نموده، قانون مصوّب لایحهی حمایت از خانواده ( حجاب ) را کنار گذاشته و کشف حجاب و برهنگیِ شورش زن زندگی آزادی را به رسمیت شناخته اند.
اولاً قانون اساسی هرگز چنین قدرتی را برای سران قوا مقرر نکرده است و چنین اختیاری نداشته و آنان به هیچ عنوان مسئولیت رهبری نظام را ندارند.
ثانیاً حضرت امام خامنهای - مدّ ظلّه العالی - رعایت حجاب را واجب شرعی و به لحاظ قانونی آنرا حتی برای غیر مسلمانان، واجب الاطاعه اعلان فرمودند.
نتیجه آن که اگر سران قوا مطالب فرد مذکور را تایید میکنند، باید در پیشگاه مردم به سبب سوء استفاده از قدرت، محاکمه و مجازات شوند و اگر آن را تکذیب مینمایند باید آقای ظریف به سبب نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی محاکمه و مجازات گردد.
حامد وفسی
۳ بهمن ۱۴۰۳
🟡 بیّنات | نشر بیانات استاد وفسی👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/4261150720Cf2cf74b668
❌آنچه امروز ظریف در اجلاس داووس گفت (نفس حضور نماینده از جمهوری اسلامی ایران، در این اجلاس خصوصی غیر دولتی و صهیونیستی جای سوال دارد) تقریباً مقصدی بود برای مسیری که با مرگ برنامهریزی شدۀ مهسا امینی در شهریور ۱۴۰۱ آغاز شد.
▪️در واقع موج بیحجابی و بیحجابی افسارگسیخته با مرگ امینی آغاز شد، بدتر شد و کنترل هم نشد.
🔳بیحجابی رسمی در جمهوری اسلامی ایران، در راستای اجرایی کردن همان چیزهایی است که سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ میخواهد و اینکه ظریف غیرقانونی، امروز، رواج گناه بیحجابی و قانونشکنی در کشور را به اطلاع دنیا میرساند، در واقع اعلان رسمی آن است که: ما سند ۲۰۳۰ را تمام و کمال اجرا میکنیم و حتی موانع سختی چون حجاب را هم پشت سر گذاشتیم.
🔺مطابق تصریح متن سند ۲۰۳۰، هدف پنجم این سند یعنی برابری جنسیتی، مهمترین و بنیادیترین هدف است: چهارچوبهای قانونی که برابری جنسیتی را پیش میبرند، عموماً به تمام بخشهای هدف 5 و نیز سایر اهداف مربوط میشوند، چرا که برابری جنسیتی برای دستیابی به همه اهداف توسعه پایدار، لازم است.
🔻زیر هدف 5.1 این سند، پایان دادن به همه اشکال تبعیض علیه همه زنان و دختران در همه جاست.
🔺شاخص 5.1.1 این زیرهدف، به بررسی تلاشهای دولت برای ایجاد چهارچوبهای قانونی ترویج برابری جنسیتی و اجرا و نظارت بر آن میپردازد.
🔺این شاخص بر اساس ارزیابی چهارچوبهای قانونی است که برابری جنسیتی را ترویج، اجرا و نظارت میکنند که ۴ حوزه را در برمیگیرد. حوزۀ اول آن، ارتقاء چهارچوبهای قانونی فراگیر و زندگی عمومی است و به بررسی جزییات قانونی هر کشور، عُرف و تقابل این دو باهم در حوزۀ برابری جنسیتی و رفع تبعیض میپردازد.
❓اما تبعیض از نظر سند ۲۰۳۰ یعنی چه؟
در اینجا سند 2030، به تعاریف مشروح در کنوانسیون رفع تمامی اشکال تبعیض علیه زنان (CEDAW) استناد کرده؛ لذا هرآنچه در آنجا آمده، جزء تعارف مفاهیم سند ۲۰۳۰ هم هست. شایان ذکر است که ما عضو CEDAW نیستیم، اما چون سند ۲۰۳۰ را پذیرفتهایم، لذا به صورت خودکار هرآنچه در این سند آمده را باید بپذیریم. سند 2030، ارجاعات بسیاری به CEDAW دارد، بنابراین در عمل، با پذیرش سند توسعه پایدار ۲۰۳۰، به CEDAWهم گردن نهادهایم. [این همان در همتنیدگی اسناد بینالمللی است!]
➖در ماده ۱ CEDAW آمده:
«اصطلاح «تبعیض علیه زنان» به معنای هرگونه تمایز، محرومیت یا محدودیتی است که بر اساس جنسیت ایجاد میشود و هدف یا اثرش، آسیب رساندن یا لغو به رسمیت شناختن لذت بردن یا استعمال توسط زنان -صرف نظر از وضعیت تأهل- ... باشد».
➖در ماده ۲ CEDAW آمده:
«کشورهای عضو، تبعیض علیه زنان را در تمامی اشکال آن محکوم میکنند و موافقت میکنند که با تمامی ابزارهای مناسب و بدون تأخیر، سیاست رفع تبعیض علیه زنان را دنبال کنند؛ بدین منظور متعهد میشوند که:
...
ب) در صورت لزوم، برای منع هرگونه تبعیض علیه زنان، به اتخاذ تدابیر قانونی مناسب و سایر اقدامات بپردازند (:بدین ترتیب، به زودی باید شاهد قانونی شدن بیحجابی باشیم)
ج) ایجاد حمایت قانونی از حقوق زنان بر مبنای برابری با مردان و تضمین حمایت مؤثر از زنان در برابر هرگونه اقدام تبعیضآمیز از طریق دادگاههای صالحهء ملی و سایر نهادهای عمومی (اجرای این قسمت، به نقض اصل ۸ قانون اساسی، یعنی امر به معروف و نهی از منکر خواهد انجامید؛ بدین معنا که نهی از منکر، چون به رفع تبعیض بیان شده در این اسناد بینالمللی آسیب میرساند، جرمانگاری خواهد شد. این آیندهایست که احتمالاً بهزودی مقدمات اجرایش در مجلس و دولت، پیگیری خواهد شد).
د) از هرگونه اقدام یا عمل تبعیض آمیز علیه زنان خودداری کنند و اطمینان حاصل کنند که مقامات و نهادهای دولتی مطابق با این تعهد عمل خواهند کرد (باز هم براتون سؤاله که چرا مسعود پزشکیان، قانون حجاب را ابلاغ و اجرا نمیکند؟)
و) اتخاذ کلیۀ اقدامات مناسب، از جمله قوانین، برای اصلاح یا لغو قوانین، مقررات، آداب و رسوم و رویههای موجود که تبعیض علیه زنان است.
♨️امیدوارم با توضیحات فوق، مشخص شده باشد که حذف حجاب چه ارتباطی با اجرای سند توسعهء پایدار ۲۰۳۰ دارد و ظریف در واقع امروز، چه چیزی را اعلان رسمی کرد.
🆔@CoronaDeception
▪️ظریف غیرقانونی در داووس گفت: «برخی خانم ها حجاب بر سر ندارند -و علیرغم اینکه این اقدام غیرقانونی است- اما حکومت تصمیم گرفته است که به زنان فشار وارد نکند؛ و پزشکیان قانون را اجرا نمیکند، با پذیرش رهبری؛ رهبری ایران، منظورم رهبر ایران نیست. منظورم رهبری ایران یعنی رئیس قوه قضائیه، رئیس پارلمان، و شورای امنیت ملی است».
🌀ظریف به صراحت اعتراف میکند که تصمیم سران قوای کشور آن است که حجاب را در جمهوری اسلامی ایران اجرا نکنند. این همان چیزی است که از مدتها پیش (تقریبا از ابتدای شورش ززآ) برایم مسجل شده بود.
♨️بیش از دو سال است که به این یقین رسیدهام که از ارکان حاکمیتی -که بر خلاف امر خدا و امر امام جامعه عمل میکنند- هیچ انتظاری نداشته باشم، اما این هرگز دلیل نمیشود که من نوعی، امر رهبرم را اجرا نکنم.
🔸آیتالله خامنهای در فروردین 1402 فرمودند: « کشف حجاب، حرام شرعی و حرام سیاسی است... چه کسی پشت این سیاستِ رفعِ حجاب و مبارزهی با حجاب است؟ جاسوسهای دشمن، دستگاههای جاسوسی دشمن، دنبال این قضیّه هستند... به هر حال، این مسئله [کشف حجاب] قطعاً حل خواهد شد.» [امام خامنهای علناً کسانی را که پشت سیاست رفع حجاب هستند، جاسوس دشمن میداند. این هم خطاب مستقیم! من دیگه حرفی ندارم.]
🔸دوست عزیز! بردار و خواهر مؤمن من!
یکبار دیگر چند خط بالا را بخوانید!
🔸فکر میکنم وضعیت همانهایی که ظریف غیر قانونی، آنها را مجموعۀ راهبری ایران میخواند، کاملاً واضح و مبرهن باشد
📌امر خدا، امر دین، امر رهبری، انجام واجب الهی، یعنی نهی از منکر است.
📌اگر هر فرد مؤمن، فقط دستکم روزی یک تذکر لسانی (همان که امام خامنهای فرمود واجب همگانی است) در مواجهه با بیحجابی بدهد، این بساط آشفته، بهبود خواهد یافت. این حکومتیهای مصمم به گسترش بیحجابی را ول کنیم. من و شما، برای بازگشت حجاب تلاش کنیم که اگر همه با هم متحد شویم، قطعاً موفق خواهیم شد.
🔸ما در سنگر حجاب، برخی جاها را باختهایم، اما، باید برای جبران تلاش کنیم!
🔸فردای قیامت، از ما سؤال میکنند که چرا سادهترین کار، یعنی تذکر لسانی را انجام ندادیم و زحمات چندین سالۀ مردان مرد و خون شهدا را بر باد دادیم.
از این غفلت و رخوت دست برداریم!
اگر امام خامنهای گفتند که مسئلۀ بیحجابی درست خواهد شد، من و شما باید برای درست کردنش همت کنیم!
🆔@CoronaDeception
تا 2030
♨️سوریه وسط جنگه! آتش و خاکستره که در جای جای این کشور به چشم میخوره، و حملات اسراییل داره دونه دون
👆🏻در اوضاع بلبشوی سوریه، خانم حنان بلخی، رییس منطقهی مدیترانۀ شرقی سازمان بهداشت جهانی، به سوریه سفر کرده است. وی اعلام کرد: اکنون سوریه فرصتی منحصر به فرد را برای پیشبرد پوشش همگانی سلامت (UHC) و پیشرفت معنادار در جهت اهداف توسعه پایدار (SDGs) دارد.
🔻هنوز دو ماه از رفتن اسد نگذشته، اما در همین فرصت کوتاه، شاید یکی از فعالترین بخشها در سوریه، همین سازمان بهداشت جهانی بوده که به صورت بیوقفه در حال ارسال کیتهای تشخیصی، واکسن و... به سوریۀ آشوبزده است.
🔺در ویرانههای جنگ و بلوا، با سرعت هر چه تمامتر، مشغول تهیۀ ساختاری منطبق با منویات اربابان دنیا هستند، درست همانطوری که بلخی گفت: سوریه، فرصتی منحصر به فرد، برای پیشرفت در راستای اهداف توسعه پایدار است!
🆔@CoronaDeception