استعدادیابی مداح.jpg
6.52M
🔸برنامه استعدادیابی مداحین اهل بیت
🔺فایل با کیفیت
#سلبریتی
#محرم
#الگوسازی_اسلامی
🆔 @cultural_governance
🔰مجموعه حکمرانی فرهنگی در فاز اولیه خود به دنبال تولید محتوا و گفتمان سازی در مسایل کلان فرهنگی و سیاستگذاری در این عرصه بوده است و طی این مسیر دارای نقاط ضعف و قوتی بوده ایم. یکی از اولین اقدامات ما در این مسیر تولید محتوا فضای مجازی براساس یک نظام موضوعات بوده است و براین اساس از پراکنده گویی سعی داشته ایم؛ دوری کنیم.
🔹شما همراهان عزیز به منظور مطالعه محتوا تولیدی مجوعه، از دوطریق می توانید این منابع را مطالعه نمایید:
🔸مطالعه براساس نظام هشتک کانال
تا کنون برای 50 موضوع در حوزه فرهنگ، محتواهایی را تولید یا منتشر کرده ایم که این محتوا ها براساس یک نظام هشتک در کانال بارگذاری شده است. شما میتوانید با کلیک بر روی هشتک ها تمامی مطالب منتشر شده در آن حوزه را مطالعه نمایید
🔸مطالعه جزوات
بعد از انتخاب یک سوژه و مسئله در یک حوزه؛ سعی کرده ایم در لایه اول جزوات و اثرهای پژوهشی موجود را منتشر کنیم و در صورت عدم وجود محتوای لازم، انرا تولید کنیم. شما با مراجعه به قسمت فایل های کانال می توانید به 120 اثرپژوهشی و جزوه دسترسی پیدا کنید
🌱امیدواریم که خداوند همه ما را در مسیر راه امام و شهدا قراردهد و بتوانیم امانت آنها را به سرمنزل مطلوب برسانیم
🔸جهت دسترسی بهتر به مطالب کانال به ادرس تلگرامی مراجعه نمایید👇
https://t.me/Cultural_governance
🔅حکمرانی فرهنگی🔅
🆔 @cultural_governance
📚 کتاب سیاستهای کلی قانونگذاری؛ تحلیل محتوا و سازوکارهای اجرا منتشر شد
💢کتاب سیاستهای کلی قانونگذاری؛ تحلیل محتوا و سازوکارهای اجرا به قلم محمد صادق فراهانی تحت نظارت دکتر علی فتاحی زفرقندی در ۱۴۰ صفحه و با قطع وزیری به همت انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان در تابستان ۱۴۰۱ منتشر شد.
📝 سیاست های کلی قانون گذاری را می توان نقشه راه قوا برای حل تنازعات، پیش بینی راهکارها و ترسیم آینده ای روشن در نظام تقنینی کشور در گام دوم دانست. این اثر در تلاش است تا در 17 بند ضمن تبیین مفهومی و تحلیل محتوای یکایک بند های سیاست های کلی قانون گذاری و شناسایی اقتضائات حاکم بر هریک از آنها، به ارائه سازوکار های اجرایی سازی هریک بر اساس ظرفیت های موجود در نظام حقوقی ایران بپردازد.
💻 علاقهمندان میتوانند جهت خریداری این محصول به سایت انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان به نشانی www.nashr-rc.ir مراجعه نمایند.
#حکمرانی_فرهنگی
🆔 @cultural_governance
📊پرسش نامه
📌این پرسشنامه به منظور تولید محتوا آینده مجموعه حکمرانی فرهنگی تهیه شده است.
ادرس پرسش نامه👇
🌐survey.porsline.ir/s/kKCuNbCH
⏱زمان پاسخگویی:2دقیقه
🙏ممنون از همراهیتان
🆔@cultural_governance
🔰مهارت افزایی پازل مورد نیاز جوان حزب اللهی
🔸در فضای بعد از دانشگاه یا تحصیلات حوزوی ، بایستی #جهت_گیری خودمان را مشخص کنیم و در یک حوزه عمر خودمان را صرف کنیم و چه بهتر این کار در دوران تحصیل صورت گیرد.
🔺بعد از جهت گیری تخصصی ،اثرگذاری فعالیت هایمان در صورتی خواهد بود که چهار ابزار را همراه خود داشته باشید:
علم+تیم + محصول + مهارت
⚠️دوران 20 تا 30 سالگی دورانی است که اگر این چهار ابزار را همراه خود نداشته باشید و برای این مسایل برنامه ریزی نکنید دیگر نمی توانید آنها را کسب نمایید، چرا که در سن بالای 30 سال اساسا شروع کردن و یادگیری امری بسیار سخت می باشد.
#پیشرفت_مهارت
🆔@cultural_governance
🔸مهارت های اجتماعی یکی از ابعاد رشد انسان تراز تمدن اسلامی است.
🌱با بررسی های صورت گرفته یک جوان میتواند 118 مهارت عمومی را کسب کند که این مهارت ها در 8 لایه تقسیم می شود.
#پیشرفت_مهارت
🆔@cultural_governance
🔸مهارت های یک جوان حزب اللهی
✅انگیزه درون
🔸انگیزه درونی بهترین و مهمترین عامل برای پایبندی به انجام یه کاره. اما دستیابی و تسلط به اون، گاهی سخت و زمانبره.
🔸اغلب تو مرحله اول، برحسب اجبار کاری رو شروع میکنیم و میزان نظم و ترتیب مورد نیاز برای انجام اون بیشتره. تو مرحله دوم، میزان نظم و ترتیب کمتر میشه و با تمایل کار رو ادامه میدیم. اما تو مرحله سوم با یه انگیزه درونی مواجه میشیم. در واقع تو این حالت، از فرایند کار لذت میبریم و به مراتب پایبندی ما به ادامه انجام اون بیشتر میشه.
📌تو آخرین مرحله (تسلط) هم به اوج آزادی عمل، پایبندی به انجام کار و حداکثر انگیزه میرسیم. به طوری که اون فعالیت بخشی از سبک زندگی ما میشه. به این مرحله، ناحیه الهامبخشی هم میگن که خلاقیت و ایدههای نو تو این مرحله بیشتر اتفاق میافته.
#پیشرفت_مهارت
منبع:پیج تک رسا
🔅کانال حکمرانی فرهنگی🔅
🆔@Cultural_governance
🔖عاقبت مهارت افزایی بدون جهتگیری
🔰قبل از گام مهارت افزایی، جهت گیری خود را مشخص نمایید چراکه اساسا افزایش مهارت بدون داشتن جهت گیری الهی_تخصصی منجر به ایجاد یاس،افسردگی و ناامیدی خواهد شد.
📌بیانی از آقای صفایی بیانگر این مطلب می باشد (بادقت مطالعه کنید):
🔸 انسان در يك مرحله خودش را كشف مى كند و در يك مرحله اين معدن را استخراج و تصفيه مى كند و در يك مرحله به استخراج شده ها و آهن هاى تصفيه شده شكل مى دهد و آنها را به صورت ماشين ها و ابزارهاى گوناگون در مى آورد و به تكامل مى رساند. ولى مسأله در همينجا خلاصه نمى شود كه پس از شكل گرفتن و به تكامل رسيدن، نوبت رهبرى كردن و جهت دادن به ماشينهاى تكامل يافته مىرسد.
🔸اين گونه بود كه يافتم انسان براى مسألهاى بالاتر از شكل گرفتن و تكامل يافتن بايد بكوشد؛ چون تنها اين كافى نيست كه شكل بگيريم و در ابعاد وسيع ماده و معنا تكامل پيدا كنيم، زيرا با اين تكامل يافتن، مسأله بنبست و عبث و پوچى زودتر پيش مىآيد و عميقتر مطرح مىگردد.
🔸كسى كه بهترين ماشين را و شكل گرفته ترين وسيله ها را و تكامل يافته ترين مركب ها را با خود دارد ، مسأله ب نبست و ترافيك و محدوديتها را بيشتر احساس مىكند و عميقتر مىفهمد.انسانى كه در دو بُعد ماده و اخلاق شكل گرفته و به تكامل رسيده، اما جهت ندارد و راه ندارد، به بنبست و عبث و پوچى عميقترى گرفتار خواهد شد و اين بنبست و عبث و پوچى را ديگر نمىتوان با عرفان شرق هم درمان كرد و با هيپىگرى مداوا نمود؛ چون اين عرفان، خود يك نوع تكامل براى استعدادهاى عظيمتر انسان است كه پس از شكل گرفتن و تكامل يافتن، بايد به دنبال راهى بزرگتر براى حركت كردن و جهتى برتر براى دويدنش بود.
🔸براى اين انسان مسأله جهت و صراط و مركبها و رهبرىها و روش حركت و منزلها مطرح مىشوند و تنها استعدادهاى تكامل يافته در دو بُعد ماده و اخلاق مسألهاى را حل نمى كنند.آن لحظهاى كه انسان فكر و عقل و دلش را مثل ابزارها و ماشينهايش شكل بدهد، آيا آن روز اين استعدادهاى شكل گرفته و به بنبست نشسته، بحرانهاى بزرگترى را سبز نمىكنند؟انسان هنگامى آدم مى شود كه به استعدادهاى شكل گرفتهاش جهت بدهد و براى اين انسان، مكتبى مكتب مىشود، كه جهت حركت و صراط و روش حركت و و و را به او ياد بدهد و بياموزد، بدون آنكه او را مسخ كند و او را در راه بغلطاند و يا بغل بگيرد.
📖«کتاب رشد اقای صفایی»
#پیشرفت_مهارت
🆔@Cultural_governance
🌱منحنی فراموشی
🔸بخشی از مشکل اینجاست که ما به سرعت اون چیزی که را یاد میگیریم رو فراموش میکنیم. مثلا دانشآموزهای سال اول دانشگاه،۶۰٪ اون چیزی رو که توی دبیرستان یاد گرفتن، فراموش می کنن.
🔸کارمندها هم اگر صرفا برای کسب مدرک شروع به یادگیری کنن، به سرعت اون چه که یاد گرفتن رو فراموش میکنن.
🔸روانشناس آلمانی هرمان ابینگهاوس (Hermann Ebbinghaus)، در اواخر قرن نوزدهم شروع به مطالعات تجربی حافظه کرد که منجر به کشف منحنی فراموشی شد. اون فهمید که اگر اطلاعات جدید مورد استفاده قرار نگیرن؛ بعد از شش روز، ۷۵٪ اون رو فراموش میکنیم.
#پیشرفت_مهارت
منبع:تک رسا
🆔@cultural_governance
💠 اپلیکیشن تخصصی "مدرسه فناوری فانوس"
🔴 مرجع یادگیری و توسعه توان در حوزه صنایع خلاق و فناوریهای فرهنگی
🔰 امکانات این اپلیکیشن:
✅ دورههای آموزشی کارآفرینی فرهنگی
✅ قدمگاه ایدهپردازی فرهنگی
✅ حقوق استارتاپ
✅ طراحی استارتاپ
✅ راهاندازی استارتاپ
✅ کارآفرینی فرهنگی
✅ مهارتهای مجازی
✅ درس خارج فقه فناوریهای نوین
✅ و...
⭕️ دانلود و نصب این اپلیکیشن 👇👇👇
🌐cafebazaar.ir/developer/digiamoze?_gl=1%2a1qs49n0%2a_ga%2aMTgzNjMyMzg5MS4xNjU1NDY5Mjk3
#استارتاپ_فرهنگی | #کسب_و_کار_فرهنگی
🆔@cultural_governance
🔰مجموعه بسته های محتوایی سامانه بسته فرهنگی...
📚بسته فرهنگی👇
🌐https://bastefarhangi.ir/
#محرم
🆔@Temod_uni
🔻 کدام روایت از عاشورا؟!
🖋 مهدی جمشیدی
۱. یکی از فعالیتهای فرهنگیِ بسیار ضروری که مساجد و هیئتها میتوانستند در دهۀ محرّم انجام بدهند، معرفی "کتابها"یی دربارۀ قیام عاشورا است که با "رویکرد سیاسی و اجتماعی" نوشته شدهاند و از این جهت، میتوانند برای امروز ما، "الگو" و "اقتباسپذیر" باشند.
۲. اگر روایت سیاسی و اجتماعی از عاشورا نداشته باشیم، در واقع، "انقلابی" نیستیم و عاشورا را در یک "عزاداری ساده و محض"، خلاصه کردهایم. باید عاشورا را به "امروز" و "اکنون" آورد و این میسّر نیست جز با "تصویرسازیِ انقلابی و حماسی" از عاشورا.
۳. تلقّی "رهبر معظّم انقلاب" از عاشورا، سرشار از این جنبه است. رساترین و دقیقترین تعابیر "انقلابی" و "اجتماعی" دربارۀ عاشورا، در سخنان ایشان بیان شده است؛ به خصوص چهار سخنرانی ایشان که در آنها به مسألۀ "عبرتهای عاشورا" پرداخته شده است.
۴. در مرتبۀ بعد، باید به علامه مصباح اشاره کرد که در کتاب "آذرخشی از آسمان کربلا"، روایتی از عاشورا آفریده که در همین امتداد قرار دارد و در آن از زاویۀ "انقلابی" و "اجتماعی" به قیام کربلا نگریسته شده است. این کتاب میتواند مخاطب را به عمق انگیزهها و اندیشههای "اصلاحی" و "اجتماعی" حسینبنعلی -علیهالسلام- ببرد و نشان دهد که عاشورا، ریشه در "امربهمعروف و نهیازمنکر" در لایۀ "کلان" و "ساختاری" داشت.
۵. ما امروز در میدان "بازسازی انقلابی در ساختار فرهنگی" به سر میبریم و باید گامهای بلند و جدّی در راستای آن برداریم. این امر بیش از هر چیز، محتاج "باورمندی" و "قاطعیّت" است. "فهمِ انقلابی از عاشورا" میتواند چنین تحوّلی در درون ما ایجاد کند. باید به این اندختۀ معنوی و ایمانی توسّل جُست و آن را متناسب با اقتضای کنونیِ انقلاب، "بازتعریف عملیاتی" کرد.
۶. جالب است که در چند سال اخیر، "جریان غیرانقلابی و سکولار" - که وجودش، ریشۀ دشواریهای معیشتی مردم است - کوشیده است با پناهبردن به شبیهسازیِ تاریخی، "عاشورا" را در برابر "انقلاب" بنشاند و انقلاب را چونان "ساختار سیاسیِ جور" ترسیم نماید. مجالس و هیئتهای اینان، به محفلی برای "درهمشکستن مقاومت انقلابی" و "تردیدافکنی در جبهۀ حقّ" تبدیل شدهاند. اینان، همان "جبهۀ باطل و یزیدی" هستند که فقط، "جامۀ حقّ" به تن کردهاند و از عاشورا، بر ضدّ "خطّ اصیلِ عاشورا" بهره میبرند. "تزویر" یعنی باطل را پنهان نگاه داشتن و از حقّ برای توجیه آن استفاده کردن. "جنگ ترکیبی" یعنی "تزویر" را به "تحریف" ضمیمه میکنند و در سایۀ "سوگواری حسینبنعلی"، به "پرچمدار حسینبنعلی" میتازند.
#حکمرانی_فرهنگی | #محرم
🆔@cultural_governance
کتابهایی برای شناخت و تحلیل اجتماعی آیینها و مناسک عاشورایی
📗فرهنگ سوگ شیعی
✍️ مدیر و سرویراستار: محسنحسام مظاهری
📗آیین و اسطوره در ایران شیعی
انسانشناسی مناسک عزاداری محرم
✍️ جبار رحمانی
📗 اسب کربلا
زیست مذهبی مسلمانان در هند
✍️ دیوید پینالت ـ ترجمهی طاها ربان
📗تصوف ایرانی و عزاداری عاشورا
✍️ محمد مشهدی نوشآبادی
📗هیئتهای عزاداری در جامعهی ایران
✍️ جبار رحمانی
📗عاطفهگرایی و عقلگرایی در مراسم مذهبی
✍️ علیرضا قبادی
📗آیینهای تلویزیونی و بازنمایی حزن و فرح مذهبی
✍️ علی جعفری
📗پیادهروی اربعین: تأملات جامعهشناختی
✍️ با مقالاتی از: جبار رحمانی، مهدی سلیمانیه، احمد شکرچی، ندا رضویزاده، محسن امین، محمدرضا پویافر و محسنحسام مظاهری
📗مجالس مذهبی در ایران معاصر
۵جلد
✍️محسنحسام مظاهری
📗تراژدی جهان اسلام
عزاداری شیعیان ایران به روایت سفرنامهنویسان، مستشرقان و ایرانشناسان
۳جلد
✍️محسنحسام مظاهری
📗آیین نیکی
مطالعهی جامعهشناختی خیر دینی در آیین پیادهروی اربعین
✍️ محمدرضا پویافر
خرید اینترنتی: سایت چهارسوق
4soooq.ir
#نشر_آرما | #محرم
🆔@cultural_governance
🔸احتمالا اکثر ما بیشتر سالهای زندگیمون سعی داشتیم با خوندن و نوشتن یاد بگیریم. اما با گذشت زمان چیزهایی که یاد گرفتیم کمرنگ شده و اونها رو فراموش کردیم. دلیل این اتفاق میتونه این باشه که خوندن و نوشتن به تنهایی راه خوبی برای یادگیری نیست.
🔸طبق این هرم بهترین روش برای یادگیری یه موضوع، آموزش اون به دیگرانه. نیازی نیست که حتما معلم باشیم، اگر میخوایم یادگیری بهتری داشته باشیم، میتونیم چیزهایی که یاد میگیریم رو به دوستها و اطرافیانمون یاد بدیم یا در موردش با اونها بحث و صحبت کنیم تا بهتر توی ذهنمون بمونن.
#پیشرفت_مهارت | #مهارت_علمی
#مهارت_های_جوان_حزب_اللهی
🆔@cultural_governance
✅چرا باید دانسته های خود را به دیگران آموزش دهیم
#پیشرفت_مهارت | #مهارت_علمی
#مهارت_های_جوان_حزب_اللهی
منبع:تک رسا
🆔@cultural_governance
تجربه سیاستگذاری.rar
2.19M
#تجربه_حکمرانی
📌تجربه سیاست گذاری در کشورهای:
ایتالیا، فنلاند، هلند
🔖موسسه پژوهشی فرهنگ و ارتباطات
🆔@cultural_governance
وظایف_سیاستگذاری_و_اجرایی_وزارت_فرهنگ_و_ارشاد_اسلامی.pdf
3.5M
🔴متن کامل کتاب «وظایف سیاستگذاری و اجرایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی»
#وزارت_ارشاد | #نقد_سازمان_فرهنگی
🆔@cultural_governance
📌 بودجه دولتی حوزه؛ آمار و ارقام
🔹 اظهارنظرهای پراکنده و گستردهای درباره مقدار #بودجه_نهادهای_فرهنگی، بهویژه نهادهای دینی وجود دارد و عدهای این مسئله را مقدمهای برای بیان موضوع #کارآمدی و یا #ناکارآمدی نهادهای فرهنگی-دینی از جمله حوزههای علمیه قرار میدهند.
🔹در این یادداشت برآنیم آمار دقیق بودجه نهادهای فرهنگی و مقایسه آن با سایر بخشها، مقایسه سهم نهادهای حوزوی با سایر بخشها، و مقایسه #بودجه_حوزه_علمیه_قم با دانشگاههای مطرح کشور بپردازیم تا تصور دقیقتری از بودجهای که به حوزه تخصیص مییابد شکل گیرد.
🔸از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۹۹ بودجه یا اعتبارات فرهنگی از روندی روبه#رشد برخوردار بوده اما نسبت بودجه فرهنگی از سطحی مشخص فراتر نرفته و همواره میان ۱ تا ۴ درصد در نوسان بوده، بهگونهای که کمترین آن ۱.۲۶ درصد در سال ۱۳۶۰ و بیشترین آن ۳.۶ درصد در سال ۱۳۹۱ بوده است.
🔸 در سال ۱۴۰۱ بودجه نهادهای فرهنگی تنها به ۹ دستگاه بهعنوان دستگاههای اصلی متولی فرهنگ کشور پرداخت میگردد. در واقع بهنوعی #نهادهای_فرهنگی در دریافت بودجه در ۹ نهاد فرهنگی ادغام شدهاند.
🔹 سه وزارتخانه #فرهنگ_و_ارشاد_اسلامی، #میراث_فرهنگی، #صنایع_دستی_و_گردشگری و #وزارت_ورزش_و_جوانان، همچنین #سازمان_صدا_و_سیما، #سازمان_تبلیغات_اسلامی، #شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی، #شورای_عالی_حوزههای_علمیه، #شورای_برنامهریزی_مدیریت_حوزههای_علمیه_خراسان و #شورای_سیاستگذاری_حوزههای_علمیه_خواهران نیز بهعنوان دستگاههای اصلی شناسایی شدند.
🔸مقایسه بودجه فرهنگی #ایران با سایر کشورها
آمارها نشان میدهد رقم بودجه فرهنگی کشور در سال ۲۰۱۹ با لحاظ شاخص برابری #قدرت_خرید، ایران در مقایسه با #ژاپن، #کره_جنوبی، #ترکیه، #آلمان، #امریکا، #چین، #روسیه و #رژیم_صهیونیستی کمترین میزان هزینهکرد در موضوعات فرهنگی را دارد.
🔹 سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عیالوارترین نهادهای فرهنگی در #لایحه_بودجه سال ۱۴۰۱ هستند؛ بهبیان دیگر، مجموع بودجه تعریف شده برای این دو نهاد در سال آینده میان ۳۷ نهاد تقسیم خواهد شد.
این بدان معنا است که رقم ۱۵۳۴ میلیارد تومان اعتباری که برای سازمان تبلیغات اسلامی منظور شده، باید میان ۲۰ نهاد مختلف توزیع شود که یکی از آنها سازمان تبلیغات اسلامی است و این سازمان در هزینهکرد این میزان بودجه، ۱۹ شریک دیگر هم دارد.
🔺 حداقل سرانه آموزشی در #دانشگاه_دولتی ۱۴ میلیون تومان است، در حالی که آن دانشگاه دارای پراکندگی واحد در کشور نیز نیست و طبیعتاً هزینه سربار پراکندگی نیز ندارد، اما این سرانه در بودجه حوزه بر اساس مثلاً پیشنهاد در لایحه بودجه، نزدیک ۶ میلیون تومان است که در صورت بررسی بر اساس تخصیص دریافتی، کمتر از ۴ میلیون تومان میشود.
🔻نگاهی به بودجه #دانشگاههای_بزرگ و اصلی کشور نشان میدهد که ارقام بودجه نهادهای دینی چندان هم نجومی و زیاد به نظر نمیرسد. امسال #دانشگاه_تهران با بودجه ۶۸۸میلیاردی بالاترین میزان بودجه را به خود اختصاص داده است.
▫️ مثلاً بودجه حوزههای علمیه خواهران با تمام مدارس علمیه فعال در سراسر کشور، یکسوم #دانشگاه_الزهرای_تهران است.
▫️ یا بودجه #جامعة_المصطفی با بیش از ۵۰ هزار دانشپژوه غیرایرانی و نتایج آن در آشنایی بیش از ۳۰۰ هزار غیرایرانی با #فرهنگ_و_ادبیات_فارسی، تنها یکبیستم بودجه دانشگاه تهران با ۴۰ هزار دانشجو است.
🔺 برخی بودجه «#مرکز_خدمات_حوزههای_علمیه» را با بودجه «اورژانس» مقایسه میکنند، یا بودجه #سازمان_تبلیغات با #آموزش_و_پرورش مقایسه میشود که حساسیت کافی برانگیخته شود.
معنای ضمنی این مقایسه این است که مردم عزیز ایران! اگر سال بعد #آمبولانس دیر به بیمار شما رسید، به مرکز خدمات حوزههای علمیه مراجعه و روحانیان را مؤاخذه کنید!
✅ راهکارهایی برای کاهش حساسیتها درباره دریافت بودجه حوزههای علمیه
1️⃣ ضرورت #شفافیت در مقدار تخصیص بودجه و هزینهها و اعلام آن در رسانهها
2️⃣ اعلام #دستاوردهای_سالیانه حوزههای علمیه در طول سال و مقایسه آن با گذشته
3️⃣ اعلام برنامههای آینده با هدف مشخص کردن محلهای مصارف بودجه
✔️ متن کامل یادداشت را در لینک زیر بخوانید: https://m-ph.ir/bodje-dolate-howzah-amar-argham//
🖋حسین قاسمی فرد، دانشآموخته حوزه علمیه قم و کارشناس ارشد فقه سیاسی
#بودجه_فرهنگی
🆔@cultural_governance
✍️فراخوان ارسال یادداشت کوتاه
🗂 #پرونده_ویژه
🚀 استارتاپ های فرهنگی و اجتماعی
🔹در كشورهای توسعه یافته در حوزه فناوری، صنایع فرهنگی مورد توجه قرار گرفته و در كشور ما نیز چنین نگاهی وجود داشت كه بحث صنایع و برنامه های فرهنگی در نگاهی هزینه كردی كه همواره سر بار كشور و دولت و بودجه تلقی می شود، به این سمت حركت كند كه این حوزه ها می تواند درآمدزا و اقتصادی باشد و برای كشور فرصت ایجاد كند.
🔸به نظر شما آیا استارتاپ های فرهنگی در کشور ما موفق بوده اند؟
🔸نقاط قوت و ضعف شتاب دهنده های فرهنگی چیست؟
🔸آیا نواوری اجتماعی دانش بومی آن در لایه نظری و کاربردی در کشور تولید شده است؟
🔸تجربیات شما از فرایند شتاب دهی در مراکز های نواوری چگونه بوده است؟
🔸نقش مردم و حاکمیت در فضای بیزینس فرهنگی و اجتماعی چیست؟
#استارتاپ_فرهنگی | #نواوری_اجتماعی
🆔@cultural_governance