🔻پرده اول: مسئله بنزین در لبنان اعتراضات و بلوا را موجب میشود.
🔻پرده دوم: مسئله برق در عراق موجب اعتراضات میشود.
🔻پرده سوم: در ایران هم مسئله بنزین موجب اعتراضات، بلوا و خلع آشوب میشود(سال 98)
🔻پرده چهارم: ایران مبتنی بر دکترین دست دراز به ونزوئلا بنزین صادر کرده بود پس بدیهی است که بنزین به لبنان صادر کند و آتش فتنه را خاموش کند.
🔻پرده پنجم: سعی میشه دوباره در ایران، مسئله بنزین و برق مثل لبنان و عراق موجب اعتراضات بشه، برق در تابستان و بنزین در پائیز (آبان ماه)
♦️ نتیجه: زیره به کرمان می برند ! ایران مسئله بنزین لبنان رو حل کرد، حال قرار است با موش و گربه بازی اسنودن، اعتراضات بنزینی را در ایران شارژ کنید؟؟؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌍فرات تا نیل
📡@forattanile
📚معرفی کتاب «جنگ به معنای دیگر»
🖋 مؤلف: جان فیالکا
📇 ناشر: W. W. Norton & Company
🗓 سال نشر: ۱۹۹۹ میلادی
🏷 #کتابخانه_جنبش
📓 جان فیالکا، گزارشگر محقق و برنده جایزه والاستریت ژورنال، با ارائه نگاهی به سرقت اسرار تکنولوژی آمریکایی توسط قدرتهای خارجی و تأثیرات بالقوه مخرب آن بر اقتصاد ایالات متحده، به بررسی مباحث مربوطه میپردازد.
📔 روزنامهنگار برنده جایزه جان فیالکا یک جنگ مخفی را آشکار میکند که #امنیت_اقتصادی ایالات متحده و معیشت میلیونها آمریکایی را به خطر می اندازد. به نظر وی جبهه نبرد اکنون با آمریکا اقتصادی است.
📕 این کتاب ضرری را نشان میدهد که به طور گسترده احساس میشود، اما اغلب دیده نمیشود و درک نمیشود. گزارشهای تحریکآمیز فیالکا و تجزیه و تحلیلهای سختگیرانه، حمله به اقتصاد آمریکا را چنان مرگبار نشان میدهد که میتواند یک دوره زمانی پرل هاربر باشد. در مقدمه این کتاب نوشته شده است که کتاب او شرح گزینههای سختی است که باید برای زنده ماندن انتخاب کنیم.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
✡ پنجشنبه سیاه
بخش اول: سقوط ساختگی؟!
🏷 #تقویم_جنبش
📸 ydac.ir/qi8j9
1⃣سقوط بورس والاستریت در اکتبر ۱۹۲۹ میلادی از جمله وقایعیست که نقشی مهم در شروع تحولات جدید در جهان و امریکا دارند و به همین جهت، به بعضی از زوایای آن خواهیم پرداخت.
🔸 ماه آوریل سال ١٩٢٩ پاول واربورگ یهودی از وابستگان روچیلدها، اخطاریهٔ محرمانهای را برای دوستانش ارسال میکند که از برنامهریزی برای سقوط و رکود اقتصادی سراسری در این سال خبر میدهد.
🔹 بهطور یقین بههیچوجه این مسأله اتفاقی نیست که در زندگینامهٔ تمام غولهای والاستریت در آن دوران -همچون جان دی راکفلر، جی پی مورگان پسر، جوزف کندی، برنارد باروخ و دیگران- این حقیقت مشاهده میشود که این افراد درست قبل از سقوط بازار، بهطور کامل از بورس اوراق بهادار بیرون رفتند و داراییهای خود را به پول نقد یا طلا تبدیل کردند!
🔻 به این ترتیب از آنجایی که تمام بانکداران و دوستانشان از قبل از این جریان اطلاع داشتند، در ماه آگوست فدرالرزرو عرضهی پول را سختتر کرد. پس از آن، در ٢۴ اکتبر، بانکداران بزرگ نیویورک در مدت ٢۴ ساعت درخواست وصول مطالبات آنی را از کارگزاران کردند.
▪️این بدان معنا بود که هم کارگزاران بورس و هم مشتریانشان، مجبور به فروش سهامشان با زیر قیمت در بورس اوراق بهادار شدند تا وامهای خود را تأمین کنند. در نتیجهٔ این اقدام، بورس اوراق بهادار سقوط کرد؛ روزی که در تاریخ به «پنجشنبه سیاه» معروف است.
📎 اندیشکده مطالعات یهود
#حباب_بورس
▪️ادامه دارد...
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
✡ پنجشنبه سیاه
بخش دوم: نقل قولهایی درمورد سقوط ساختگی
🏷 #تقویم_جنبش
📸 ydac.ir/tdd86
🔰 «جان کِنِت گالبرایت» در کتاب خود با عنوان «سقوط بزرگ سال ١٩٢٩»، این مطلب تکاندهنده را چنین به تصویر میکشد: «در بحبوحهٔ فروش دیوانهوار سهام، برنارد باروخ -یهودی-، وینستون چرچیل را به تالار بازدیدکنندگان بورس اوراق بهادار نیویورک دعوت کرد تا شاهد موجی از وحشت در بین کارگزاران باشد و قدرت خود را در به راه انداختن رویدادهای مهارنشدنی در تالار بورس به او خاطرنشان کند.»
🔸 «لوئیس تی. مک فادن» عضو جمهوریخواه کنگره، رئیس کمیسیون بانکداری و ارز مجلس از سال ١٩٢٠ تا ١٩٣١، که منتقد ثابتقدم بانکداران یهودی بهشمار میرفت، در خصوص مسبّب بروز سقوط در بازار سهام آشکارا بیان میکند:
🔻 «این مسأله به هیچوجه اتفاقی نبود و رویدادی بهدقت برنامهریزی شده بهشمار میرف بانکداران بینالمللی به دنبال ایجاد شرایطی از یأس و ناامیدی بودند تا خود را زمامداران امور نشان دهند.»
🔹 با وجود ادعاهای مطرح شده در خصوص چگونگی فعالیت #فدرال_رزرو در صیانت از کشور در برابر رکود و تورم اقتصادی، آنان همچنان به کاهش عرضهٔ پول ادامه داده و بین سالهای ١٩٢٩ تا ١٩٣٣، عرضهٔ پول را ٣٣درصد دیگر کاهش دادند تا جایی که «میلتون فریدمن» در مصاحبهای رادیویی در ژانویه ١٩٩۶ اظهار میدارد: «بهطور یقین فدرال رزرو با کاهش یکسوم از مقدار پول در گردش از سال ١٩٢٩ تا ١٩٣٣، باعث رکود بزرگ اقتصادی شد.»
📎 اندیشکده مطالعات یهود
#حباب_بورس
▪️ادامه دارد...
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
✡ پنجشنبه سیاه
بخش سوم و پایانی: از بحران پولی تا ثبات در آمریکا
🏷 #تقویم_جنبش
📸 yon.ir/cH4kB
🛢 در فاصلهی بین دو جنگ جهانی اول و دوم، هیچگونه مقررات بینالمللی برای تثبیت نرخ مبادلات ارزی وجود نداشت و کشورها با آگاهی از تأثیرات تغییر نرخ ارز، در قیمتگذاری پول خود به طور یکجانبه تغییراتی میدادند.
🛢 بدین ترتیب از سال ۱۹۳۰ نوعی هرج و مرج پولی در تمام جهان بهوجود آمد. هر کشوری برای افزایش تولید ملی و بهبود وضع اقتصادی و ایجاد #اشتغال و افزایش #صادرات، از یک سو در تنزل دادن ارزش پول خود سبقت میجست و از سوی دیگر محدودیتهای وارداتی و کنترل ارزی برقرار میکرد و بازرگانی جهان نیز بعد از بحران عظیم ۱۹۳۳-۱۹۲۹ که نقطه اوج آن ۲۴ اکتبر ۱۹۲۹ موسوم به پنجشنبه سیاه است، تقریباً فلج شد.
🛢 بعد از این شرایط آمریکا به سمت ثبات پولی و سپس #هژمونی_دلار در سراسر دنیا حرکت کرد. چگونگی این روند را میتوانید در مقاله ن موجود در لینک زیر مطالعه بفرمایید.
📎 این مقاله بخش یکم از فصل سوم گزارشی است تحت عنوان «دکترین ایگنوتوس» در سال ۱۳۹۰ برای تبیین تروریسم انرژی در مرکز تحقیقات پیشرفتهی ضد تروریسم ایران تألیف شده است:
📎 currency-war.ir/هژمونی-دلار-از-برتونوودز-تا-پترودلا/
#حباب_بورس
#نفوذ_اقتصادی
#پترودلار
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
جنبش مقاومت در جنگ ارزی
✡ پنجشنبه سیاه بخش سوم و پایانی: از بحران پولی تا ثبات در آمریکا 🏷 #تقویم_جنبش 📸 yon.ir/cH4kB
🔺وقتی دوشنبه سیاه ۱۹۸۷ روی دست پنجشنبه سیاه ۱۹۲۹ بلند شد
🏷 #تقویم_جنبش
🔰 در تاریخ بورس والاستریت، ماه اکتبر یادآور دو تلخی بزرگ و افشاگر پشت پرده سیستم بورس است. اولین مورد آن ماجرای «پنجشنبه سیاه» در اکتبر ۱۹۲۹ بود که در مطالب پیشین درمورد آن گفتیم، دومی هم معروف به «دوشنبه سیاه» است که در اکتبر ۱۹۸۷ رخ داد.
🎥 سریال «دوشنبههای سیاه» محصول سال ۲۰۱۹ و ساختهی جوردن چان و دیوید کپس است و مخاطبان را به روز دوشنبه، «نوزدهم اکتبر ۱۹۸۷» میبرد که با نام «دوشنبه سیاه» نیز شناخته میشود. در این روز، بازار سهام والاستریت به شدت سقوط کرد به طوری که به پایینترین مقدار خود در تمام تاریخ والاستریت رسید.
🔻 این سریال، جدای از راهنمایی برای شناخت سیستم فاسد بورس، از دو منظر دیگر واجد اهمیت است:
1⃣ نقاط ضعف یک نظام سرمایهگرایی لیبرال را نشان میدهد
2⃣ روشهای خرابکاری اقتصادی را به نمایش میگذارد
#سینمای_جنگ_اقتصادی
#حباب_بورس
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔴سفر موفق باقری چگونه ایران را از تله مذاکراتی تیم ظریف نجات داد؟
بخش اول: عقبنشینیهای ایران و تکرار اشتباهات مذاکرات گذشته
📸 ydac.ir/k7my5
🔰 فروردین ماه سال جاری بود که عباس عراقچی در نشستی با حضور اعضای باقیمانده توافق برجام به صورت مجازی شرکت کرد. خروجی این جلسه اما بیانیه عجیبی بود که حاکی از چند عقبنشینی جدید از سوی تیم مذاکرهکننده داشت.
🔹 رجانیوز همان زمان در گزارشی تحلیلی نسبت به مشکلاتی که چنین تصمیمی بر سر راه مذاکرات ایجاد میکند، اشاره کرده بود. پذیرش مذاکره برای رفع تحریمها به جای لغو یکباره آنها، سخن گفتن از ترتیبات اجرایی به معنای پذیرش طرح گام به گام و موافقت با حضور آمریکا در جریان مذاکرات، همگی بر خلاف سیاست قطعی نظام بود که متاسفانه با عقبنشینی تیم مذاکرهکننده به وقوع پیوست و کشور را در مسیر غیرلازمی به نام «جلسات گروههای کارشناسی» قرار داد.
🔸 با وجود تکذیب حضور آمریکا در مذاکرات از سوی مقامات وزارت خارجه از جمله ظریف و عراقچی، آمریکا در بیانیهای اعلام کرد که در مذاکرات حضور دارد و صراحتا از طرح گام به گام خود برای لغو تحریمها سخن گفت. همچنین در این بیانیه صراحتا سخن از گفتگوی غیرمستقیم میان ایران و آمریکا بود که از سوی تیم ایرانی تکذیب میشد.
▪️موضع ایران که تا پیش از آن لغو یک جای #تحریم برجامی و تحریمهای دوره ترامپ بود، با پذیرش این روند دچار اختلال جدی شد. تایید این سازوکار مسالهدار از سوی تیم ظریف، منجر به دستهبندی تحریمهای آمریکا به سه گروه شد که ایالات متحده تنها برای برداشته شدن هر کدام از آنها اما و اگرهای مختلفی به میان آورد.
▫️با روی کار آمدن دولت سیزدهم و رصد فضای بینالمللی، طی روزهای گذشته علی باقری اعلام کرد که برای رایزنی درباره آغاز گفتگوهای هستهای، این هفته به بروکسل و مقر اتحادیه اروپا سفر خواهد کرد.
📎 ادامه دارد...
#برجام_خسارت_محض
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔴 سفر موفق باقری چگونه ایران را از تله مذاکراتی تیم ظریف نجات داد؟
بخش دوم و پایانی: توافق ایران و اتحادیه اروپا برای آغاز گفتگوها در بروکسل و عصبانیت «رابرت مالی»
📸 ydac.ir/hl8t1
🔰 رابرت مالی، مسئول میز ایران در وزارت خارجه آمریکا نتوانست خشم خود را از این موضوع -نادیدهگرفتهشدن امریکا در هماهنگیهای مذاکرات اروپا و ایران- پنهان کند.
🔺 او با ذکر اینکه «تهران میتواند با هر طرفی که بخواهد مشورت کند، اما این مشورتها نمیتواند جایگزین مذاکرات مستقیم با ایالات متحده شود» تصریح کرد که «اگر ایران سوالی درباره نحوه رفع تحریم و تعهد آمریکا دارد، باید پاسخ را از ما بشنود». او با تاکید به اینکه «ایران تمایل به گفتوگوی مستقیم با آمریکا ندارد»، گفت: «حداقل آنها باید این سوالات را در فرمت وین مطرح کنند. چون در گفتوگو با اتحادیه اروپا، پاسخ خود را دریافت نخواهند کرد.»
🔸 پس از این موضع تهدیدگونه آمریکا، سفر علی باقری به مقصد بروکسل انجام شد. این سفر بر خلاف خواسته آمریکا که آغاز مذاکرات را به حضور و اظهارنظر خود گره زده بود، دستاورد مشخصی برای آغاز دور جدید گفتگوها داشت. علی باقری در صفحه شخصی خود نوشت که «گفتوگوی جدی و سازندهای با انریکه مورا درباره عناصر ضروری مذاکرات موفق داشتم» و اعلام کرد «توافق کردیم پیش از پایان ماه نوامبر مذاکرات را آغاز کنیم. تاریخ دقیق هفته بعد اعلام خواهد شد».
🔹 همچنین حسین امیرعبداللهیان در تهران نیز صبح امروز در موضعی روشن اعلام کرد: ما نمیخواهیم از نقطه بنبست وین وارد مذاکرات شویم، ولی فرمتی که در مذاکرات وین شکل گرفته را قبول داریم و به زودی پس از ارزیابی از گفتوگوهای امروز آقای باقری با آقای مورا و مسئولان اتحادیه اروپا درباره اینکه در چه تاریخی وارد گفتوگو و مذاکره با ۱+۴ شویم، تصمیم میگیریم. ولی دیر نخواهد بود و بزودی این اتفاق خواهد افتاد و با ۱+۴ گفتوگوها را از سر میگیریم.
🔻 اعلام خبر آغاز مذاکرات هستهای از «بروکسل» به جای «وین»، طرح آمریکا برای حضور و نقشآفرینی در مذاکرات را با شکست جدی روبرو کرده است. ایالات متحده باید پیام روشن این اتفاق را درک و تحلیل کند: «از نظر جمهوری اسلامی، واشنگتن در حال حاضر عضو توافق نیست و صلاحیت تعیین تکلیف برای طرفها را ندارد.»
📎 فتن
#فرماندهان_جنگ_اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ بنزین بازار سیاه لیتری ۸ هزار تومان!
💢 وقتی در جامعهای منطق «بازار» حاکم شود نتیجه همین میشود که میبینید؛ فروش بنزین ۳ هزار تومنی به قیمت ۸ هزار تومان! مطمئن باشید اگر مشکل بنزین تا چند روز دیگر هم ادامه داشت حتما قیمتهای بالاتری به ازای هر لیتر بنزین را هم شاهد بودیم.
🔸 این رفتار کاملا «طبیعی» یک سیستم سرمایهداری است. در سیستم «بازار آزاد» بخش خصوصی میتواند بر اساس عرضه و تقاضا قیمت محصول خود را در مواقع بحرانی مانند حوادث طبیعی یا شیوع بیماری هر مقداری تعیین کند. یادتان هست در اوایل شیوع کرونا و کمبود ماسک قیمت ماسک تا ۱۰۰ هزار تومان هم بالا رفت؟
🔹 در سیستمی که همیشه سود بر هرچیزی ارجحیت دارد، روابط انسانی و اخلاقی قربانی سرمایهداری وحشی میشود. در دنیای نئولیبرالیسم دنبال اخلاق و فداکاری و همدلی نباشید.
📎 برهوت تیوی
🔻 پینوشت: این سیستم تعیین قیمت مبتنی بر عرضه و تقاضا را بهصورت شدیدتر میتوانید در فضاهایی مثل بورس و #رمزارز ببینید.
#حباب_بورس
#علم_اقتصاد_علم_بحران_زا
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war